Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 18. kolo 9. – 10.4. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

HYDČICE  DOMA PŘEPISOVALY HISTORII  

 

Velkohydčičtí fotbalisté konečně potvrdili zlepšené jarní výkony bodovým ziskem. Vítězství nad hosty z Hor M. Boží je o to cennější, neboť jde od doby kdy hosté postoupili do OP po dvou prohrách a jedné remíze na domácí půdě první historickou výhru nad  tímto soupeřem. Horáci  v tomto kole stejně jako další dva nejvíce ohrožené týmy Měcholupy a Žihobce , ale také Bezděkov v boji o záchranu na body nedosáhly. Bodová ztráta těchto týmů na další potenciálně ohrožené celky z druhé poloviny tabulky opět narostla.  Překvapením kola je porážka lubské rezervy doma s Duklou Janovice. Janovičtí si tak udrželi stejně jako Žichovice a Nezamyslice výbornou bilanci z jara , tři zápasy tři vítězství . O další bude Dukla bojovat  doma v sobotním derby od 19:00 pod reflektory s  Bezděkovem.

 

Žihobce - Žichovice   2 : 7 (0 : 3)

Radim Šiška

V dalším kole jsme zamířili k derby do sousedních Žihobců. V krásném areálu, a díky vydatné podpoře fanoušků téměř v domácím prostředí, jsme nezaváhali a získali víceméně povinné tři body.

Domácí však do utkání vstoupili velmi aktivně a branku pozorného Sládka ohrožovali především díky výborně rozehrávaným standartním situacím. Tato aktivita jim však dlouho nevydržela a utkání se brzy dostalo pod kontrolu hostujícího týmu. Postupně přicházely šance i góly v domácí síti. Své příležitosti nejdříve nevyužili Hozman a Brož, který zblízka trefil pouze tyč. Na konci první desetiminutovky se však Brož již nemýlil a s citem sobě vlastním zakončil po centru z pravé strany. Další gól přišel po rohu Malého, když se nadvakrát prosadil Šiška. Šance domácích ještě více klesly po vyloučení Lambergera, který nešetrně šlápl na ležícího brankáře Sládka a obdržel od rozhodčího Koury druhou žlutou. Ještě do poločasu se s pomocí tyče poprvé v žichovickém dresu trefil Jan Beneš.

Ve druhém poločase jsme se výrazně zhoršili v pohybu a hra byla opticky vyrovnaná. Přesto jsme se dvakrát prosadili po rychlých protiútocích. Hozmanovi připravil gól Šimáček a chvíli poté opět Hozman unikl domácí obraně a jeho přihrávku využil ke své druhé trefě Jan Beneš. Napotřetí pak Hozman neproměnil samostatný nájezd na brankáře domácích, Stulík napálil pěknou střelou břevno a Šimáček dorážkou hlavou netrefil prázdnou branku.  V závěru jsme nepomohli Sládkovi k nule a nechali domácího Melku dvakrát skórovat po standartní situaci a rychlém brejku. Na tuto situaci jsme rychle reagovali zvýšenou aktivitou a potěšili t ak naše fanoušky dvěma krásnými góly. Po narážečce se Stulíkem se k tyči trefil Malý a v poslední minutě našel Šiška přesným centrem hlavu Roberta Beneše, který se letos za Žichovice trefil také poprvé. A tak jsme mohli a také začali slavit.

Branky : 80',85' Melka Roman - 7' Brož Karel, 36' Šiška Radim, 42',66' Beneš Jan, 57', Hozman Václav, 83' Malý Jaroslav, 90' Beneš Robert.

Rozhodčí: Koura Radim .ŽK: 3:4 . ČK : po 2 ŽK 39' Lemberger Martin . Diváků: 90

Sestava: Sládek – Jeřábek (65.Piller), Frýzek, Mourek, Štěpán – J.Beneš (75.R.Beneš), Chod (30.Šimáček), Malý, Brož (45.Stulík) – Šiška, Hozman

 

Mochtín B  - Bezděkov 3 : 0 (2 : 0)

Karel Šot

Domácí fotbalisté šli první jarní výhře více naproti. Bezděkov byl rovnocenný hrou ve středu hřiště, měl i několik šancí, ale bez golového efektu. V obraně mu to však hodně skřípalo, mochtínští hráči toho dokázali využít. Dvakrát se trefil Petr Černý (3. a 25.minuta), jednou Zdeněk Novák (83.), který navíc zahodil minimálně další tři golové tutovky. Rozhodoval Jiří Bureš, ŽK 2:2, 70 diváků.

Branky: 3.,25. Černý Petr, 83.  Novák Zdeněk; ŽK: 2:2 . Diváků: 70

 

V. Hydčice -  H. M. Boží 6 : 0 (3 : 0)

Radek Bernard(H.M.Boží)

Kdo neviděl neuvěří, tak by se dal charakterizovat vývoj sobotního duelu ve Velkých Hydčicích. Hosté dorazili za řeku Otavu v solidní sestavě se slibnými nadějemi, jelikož zde dosud coby účastníci OP neprohráli. Ovšem

úvodní zhruba čtvrthodinka byla jak ze zlého snu. První branku horáci totiž obdrželi již ve 4. minutě, po nepřesném odkopu z hranice vápna na hruď soupeře, který si s balónem poradil a překvapenou obranu i s brankářem překonal - 1 : 0. Za nedlouho sudí odpískal přímý volný kop z levé strany zhruba z 23 m, balón si postavil opět kanonýr Hejpetr, jenž excelentně zakroutil míč do růžku horské branky tak, že překvapil i zkušeného brankáře Waldmanna - 2 : 0. A aby toho nebylo málo, tak po nepřehledné situaci ve vápně hostí zakončoval nepříliš prudkou střelou opět Hejpetr, jenž jeslemi  nešťastnému brankáři završil svůj čistý hattrick - 3 : 0. Z toho plyne, že než se hosté dostali vůbec ke hře a než dorazili všichni horští fanoušci, tak již hostující tým nepříznivě prohrával. Horáci se začali osmělovat až ve druhé čtvrtině zápasu. Trenér sáhl ještě do poločasu ke dvojímu střídání včetně otřeseného brankáře. Hra v poli se postupně vyrovnala a přibývalo také šancí na druhé straně, ale stále zatím bez gólového vyjádření. Když byl po krásném pasu zhruba ve 40. minutě uvolněn F. Kišš a v závěru akce byl před domácím brankářem nedovoleně atakován hydčickým bekem ve vápně, většina očekávala penaltové rozuzlení, ale píšťalka sudího zůstala němá.

 Do druhého poločasu nastoupili hosté jakoby změněni a udávali prvních 35 minut tón hry a minimálně pustili spokojené domácí do hry. I šancí na straně hostů přibývalo a naopak střídající gólman hostí si zhruba do 80. minuty nešáhl na balón. Ovšem V. Fiala, P. Procházka, Z. Hoffmann nové akvizice Boris a Jarda i zakončující R. Mužík mířili nepřesně nebo nepřekonali dobře chytajícího brankáře domácích. Jediným kladem tohoto úseku hry bylo to, že na hru horáků se dalo z pozice diváka dívat, a mohla převládat víra v postupné sehrání posilněného týmu do následujících jarních kol. Domácí ovšem opět ukázali horákům svoji produktivitu v poslední fázi zápasu. Ti totiž prakticky z jejich první vážnější akce II. dějství opět zakončili, když po odražené střele od břevna se trefil draví Stulík. Hosté jako opaření v tu ránu rezignovali na hru i výsledek  a umožnili domácím ještě dvakrát skórovat v posledních minutách zápasu a upravit tak nešťastný zápas v hrozivě vypadající scóre - 6 : 0. I když to tak nevypadá, hosté byli více jak půl zápasu minimálně vyrovnaným protivníkem, jejich hráči si ovšem nepřivezli na Hydčický trávník ostré náboje a obrana i oba brankáři si vybrali slabší okamžiky. 

Branky: 4.,9.,17.Hejpetr Ladislav, 81.,87. Stulík O. , 89. Kropáček Ladislav; ŽK: 1:2. Diváků: 50. Rozhodčí: R. Brůha.

 

Měcholupy  - Nezamyslice 0 : 1 (0 : 1)

Zdeněk Bárta

Domácí tým hned v úvodu začal působit hodně zakřiknutě, nechal se zatlačit do defenzívy a nemohl se nijak vymanit, hostující Nezamyslice z tohoto tlaku vytěžily vstřelení branky a jak se nakonec ukázalo, jednalo se o branku důležitou, nýbrž vítěznou. Obdržená branka znamenala pro domácí oživení a začali se tlačit více do útoku, kde několikrát neproměnili jasné tutovky. V druhém poločasu domácí zcela ovládali hru a nepustili hostující k žádné nebezpečné akci. Jelikož pro domácí tým pokračovala velice nepříjemná branková absence, která ji potkala v této sezóně, branku nevstřelili a budou se muset vybojovat velice důležité body na horké půdě v Sušici.

Sestava Měcholupy: Jakubec David – Petelík Radek (Jahoda Michal) – Kanta David,  Zadražil Zdeněk, Kanta Michal – Blahouš Lukáš, Jakubec Lukáš, Dražka Petr, Jahoda Marek – Bálek Dušan, Nový Jiří (Kroupa Luboš)

Branky:10.  Kopačka Josef . Hráno bez karet. Rozhodčí : Blaheta Josef.  Diváků: 80

 

 

Velký Bor  - Sušice B   1 : 1 (0 : 1)

Branky: 55. Červený Tomáš – 20. Blažek Lukáš; ŽK: 1:1. Diváků: 100  . Rozhodčí: Pastyřík Vl. st.

 

Luby B  - Janovice 0: 2 ( 0: 2)

Karel Křížek

Derby utkání přineslo bojovný výkon obou mužstev. První poločas patřil hostům, kteří dokázali využít skulinek obrany domácích a do poločasu zaslouženě vedli 2 : 0 po brankách Václava Slivoně ve 24. minutě a Matěje Hájka ve 40. minutě.  Druhý poločas patřil domácím, kteří zatlačili soupeře na jeho polovinu a vytvořili si spoustu brankových příležitostí, které však zůstaly nevyužity. Před pěknou návštěvou hosté dokázali ubránit výsledek z prvního poločasu a odvezli si všechny tři body.

Branky : 24. Slivoň Václav, 40. Hájek Matěj. Rozhodčí: Abraham Josef, Koura Radim, Mazanec Marek. ŽK:0 : 3 . Diváků: 120

 

Chanovice B  - Vrhaveč 1: 1 ( 0: 0)  

Branky: 78. Vivatenko Jurij -  55. Vejskal Tomáš . Rozhodčí: Petržilka Jiří. ŽK: 1 : 3 . ČK: 0 : 1. Diváků: 70.

 

 

 

  1.  Žichovice         16  14   1   1   50: 17    43 ( 22)

  2.  Luby B            16  12   1   3   43: 17    37 ( 13)

  3.  Nezamyslice       16  10   3   3   39: 15    33 (  9)

  4.  Janovice          16  10   2   4   29: 22    32 (  8)

  5.  Sušice B          16   8   4   4   25: 21    28 (  4)

  6.  Vrhaveč           16   7   5   4   27: 18    26 (  2)

  7.  Mochtín B         16   7   2   7   27: 28    23 ( -1)

  8.  Chanovice B       16   4   6   6   17: 20    18 ( -9)

  9.  V. Hydčice        16   4   5   7   22: 21    17 ( -7)

 10.  Velký Bor         16   4   5   7   18: 23    17 ( -7)

 11.  Bezděkov          16   2   5   9   29: 40    11 (-13)

 12.  Žihobce           16   2   5   9   20: 38    11 (-13)

 13.  Měcholupy         16   3   1  12   10: 35    10 (-14)

 14.  H. M.  Boží       16   2   1  13   13: 54     7 (-17)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNEC SE PO DOMÁCÍ PŮLTUCTOVÉ VÝHŘE VRÁTIL DO ČELA TABULKY

 

Poměrně nečekané tři výsledky přineslo 20.kolo III. třídy . Týnec v minulém kole po prohře v Neznašovech přišel o první místo si zlepšil náladu, když doma výrazně porazil dalšího adepta na postup Sokol Běšiny. Druhý překvapivý výsledek jde na vrub Železné Rudy. Ta v domácím prostředí přišla o před týdnem perně vybojované prvenství v soutěži  prohrou s rezervou FK Horažďovice. Bolešiny doma podlehly v zápase týmů které myslí na záchranu s předposlednímu  Sokolu Myslív . Již šest na jaře doma ztracených bodů v konečném bilancování mohou Bolešinkým  chybět  o to více, neboť Kvasetice poměrně překvapivě porazily vysoko Malý Bor a opustily předposlední místo.

 

Kvasetice - Malý Bor  4 : 1 ( 1 : 0 )

Pavel Roub

V Kvaseticích se hrál od začátku vyrovnaný zápas a v některých fázích 1. poločasu měl navrch soupeř. Naštěstí pro domácí většinou pouze k šestnáctce. Domácí spoléhali na svou silnou zbraň - protiútoky, y nichž se v 9. minutě jeden ujal. Ostatní šance pochytal golman hostí. Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, ale důležité pro domácí bylo , že se probudil střelec. Michal Ballý dal další dvě branky a v poslední minutě přidal branku i Lukáš Vojta. U domácích byl vidět větší hlad po bodech a radost jim nezkazila ani korekce hostů.

Branky: 9., 58., 75. Ballý Michal, 90. Vojta Lukáš - 77. Heřman Pavel.  žl. karty 1 : 1, č. karty: 0 : 0, Rozhodčí: Javorský Josef, diváků: 40, ŽK

I: 1 .

 

Týnec -  Běšiny 6 : 1 ( 4 : 0)  

Branky:, 2. Havránek Lukáš, 11. Hála Vladimír, 15. vlastní,  23. Frous Michal 49. Ryba Tomáš(PK), 68. Hromada Tomáš(PK),– 76. Mayer Filip (PK); ŽK: 5:3 . Diváků: 60.

Video z utkání zveřejněno v části video(viz úvodní strana)

 

Bolešiny  - Myslív   1 : 2 ( 0 : 0)  

VÝSLEDEK NEHLÁŠEN V TERMÍNU  DLE RS)

Branky : 90. Zahálka Pavel – 65. Bláha L., 70. Sládek Jan. Hráno bez karet. Rozhodčí: Hovorka Milan.

 

Železná Ruda – Nezamyslice  2 : 3 (0 : 0)

Ruda Pavel

Nezvykle teplé jarní počasí přilákalo na hřiště za tratí na 80 diváků.Viděli zajímavé a dramatické utkání s nešťastným koncem pro domácí.Ti odehráli celkem slušné utkání,ale na výborně hrající ,,B"mužstvo Horažďovic to tentokrát nestačilo.

Domácí začali utkání náporem a ve druhé minutě mohli vést dvoubrankovým rozdílem.Nestalo se tak díky výbornému brankáři hostí.Nejdříve jej nepřekonal Markel a v další minutě zastavil míč na brankové čáře.Hosté se dostali do šance teprve v 15.min,ale jejich útočník přestřelil již prázdnou branku domácích.Ve 39.min.se hostům nezdařila ofsajdová past a domácí záložník Jirka Malý se ocitl sám před brankářem.Ten ale opět zabránil jistému gólu.Poločas skončil smírně 0:0 Druhá půle ale začala ve vysokém tempu a šance se střídaly na obou stranách.Kupodivu poprvé lovil míč ze své sítě domácí brankář Pultr.Rychlý protiútok hostí v 50.min zakončil přesně Koc.(0:1) Domácí na srovnání skóre nečekali dlouho.V 52.min se prodral Greiner do pokutového území,kde byl faulován.Penaltu proměnil Duda (1:1).Další minuty začala přebírat iniciativu rezerva Horažďovic.

Byli to ale domácí,kdo šel do vedení v 73.min.

Na trestný kop M.Loosa vyskočil nejlépe Lehečka a domácí vedli 2:1.Poté přišla slabá chvilka Markela ,který v 76. a 77.min obdržel žluté karty a následně červenou.Hosté oslabení využili a brankami Janouškovce v 82.a 85.min.otočili vývoj utkání ve svůj prospěch.Nutno říct, že nakonec zaslouženě.Velká snaha domácích v závěru utkání však domácím svazovala nohy a poprvé v letošním ročníku odcházeli z domácího hřiště poraženi.

Branky: 52.Duda Jaroslav (PK) 73.Lehečka Jakub - 50. Koc,  82. a 85. Janouškovec Jiří;  Rozhodčí : Klička Jiří. Diváků : 80. ŽK: 2 : 1 .ČK: 1 : 0. 

Utkání s přehledem rozhodoval Klička z Klatov.

 

Plánice Hrádek B  2 : 1 (1 : 1 )

Jiří Havlíček

Branky : 8. Drmla Jan , 21. Kohout Tomáš  - 33. Adamec

Rozhodčí:  Lažánek K. ŽK: 2:6.ČK: 0:1.Diváků : 50.

Hradešice B – Neznašovy   1 : 1 (0 : 1)

Branky: 54. Šmrha Miroslav ml. – 44. Žák Miroslav. Rozhodčí: Bureš Michal. ŽK: 2 : 2. Diváků: 60.

 

Veřechov – Hartmanice  4 : 0 (2 : 0)

Hlášeno v pondělí ve 14:45 !!!!!

Jaromír Hnídek

Zasloužené vítězství domácích, hostům chyboval náhradní brankář.

Branky:  2'Hlaváč Jaromír, 13' Šimon Martin, 60' Šatra Roman, 77' Král Luboš. Rozhodčí: Bala Petr;hráno bez karet ; Diváků : 45.

 

 

    1.  Týnec             16  11   3   2   58: 19    36 ( 12)

    2.  Ž.  Ruda A        16  11   2   3   53: 21    35 ( 11)

    3.  Běšiny            16   9   3   4   33: 19    30 (  6)

    4.  Horažďovice B     16   8   3   5   42: 30    27 (  3)

    5.  Veřechov          16   7   6   3   30: 26    27 (  3)

    6.  Hartmanice        16   7   4   5   34: 38    25 (  1)

    7.  Malý Bor          16   7   3   6   36: 28    24 (  0)

    8.  Neznašovy         16   7   2   7   31: 24    23 ( -1)

    9.  Hradešice B       16   5   4   7   28: 31    19 ( -2)

   10.  Kvasetice         16   4   4   8   27: 34    16 ( -8)

   11.  Bolešiny          16   4   4   8   19: 45    16 ( -8)

   12.  Plánice           16   4   3   9   21: 36    15 ( -9)

   13.  Myslív            16   4   2  10   17: 36    14 (-13)

   14.  Hrádek B          16   2   1  13   19: 61     7 (-17)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku