Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 12.2.

 

Přípravný fotbal  12.2.

 

 

Horažďovice- Koloveč  0 : 6 (0 : 1)

V přípravném  utkání mezi domácím účastníkem 1.A třídy a divizní Kolovčí kterou kaučuje Karel Krejčí z Horažďovic drželi svěřenci  trenéra Čadka s favoritem krok v prvním poločase kdy inkasovali jedinou branku v 36.minutě z kopačky Vojtěcha. 

Branky : 36' Vojtěch, 57' Kožíšek, 62' Mour, 67' Doležal,70' Černý, 78' Duchoň.

 

Chanovice - Mochtín 3:3 (1:1).

K.Šot

Úvod tohoto přípravného zápasu vyšel lépe domácímu Chanosu. Již ve 4.minutě využil chyby mochtínské obrany Tomáš Kostka, který poslal Chanovice do vedení. Mochtín postupně vyrovnal hru a v 17.minutě i skóre, když se přesně trefil Jan Kul. Brzo po přestávce pak poslal Mochtín levačkou do vedení Jiří Dolejš, radost hostů však trvala jen do 65.minuty, kdy rozhodčí Kulík proti nim nařídil hodně přísnou penaltu. Z té srovnal bezpečně na 2:2 domácí Víťa Drohobeckyj. Chanovičtí fotbalisté pak otočili v 70. minutě výsledek ve svůj prospěch na 3:2, centr z rohového kopu zakončil přesně hlavou pod břevno Pavel Srb. Brzo na to měli domácí ještě další šanci, ale míč se odrazil zpět do hry od břevna. Šance na druhé straně měl i Mochtín, který s favorizovaným Chanosem odehrál nečekaně vyrovnanou partii. V 84.minutě se pak dočkal i vyrovnání, když střelu Tomáše Dolejše domácí gólman neudržel, míč pohotově do sítě poslal mladíček Jiří Flodr, upravil na konečných 3:3. Na vzorně připraveném treninkovém hřišti se hrálo slušně, bez karet, rozhodoval Vladimír Kulík z Horažďovic. Branky : Kostka, Drohobeckyj, Srb - Kul, Jiří Dolejš, Flodr.

Další přípravný duel odehraje Mochtín  sobotu 19.2.2011 od 14:00  odehraje Mochtín na hřišti v Hrádku u Sušice kde bude mít za soupeře vedoucí tým 1.B třídy sk. C  Jiskru  Bezdružice.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku