Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divize – skupina A 13. kolo 30. – 31.10.2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE  MUŽŮ  – skupina   A   

 

ŠLÁGR 13.KOLA DIVIZNÍ SKUPINY A ROZHODL MAREK BAUER

Jiří Pojar

Magnet 13.kola divizní skupiny A skupiny hostila v sobotu odpoledne v krásném podzimním slunečném počasí domažlická Střelnice domácí Jiskra Domažlice hostila třetí mančaft tabulky FK Tábor.V dresu Tábora se v základní sestavě objevil bývalý hráč Slávie Teplic a Český Budějovic Tomáš Hunal a Štefan Czusz z brněnské Zbrojovky. Další exligista Miroslav Kučera zůstal na lavičce a do hry zasáhl až v 66. minutě. Domácí trenéři museli za nemocného Pavla Cihláře postavit do obrany Jiřího Bártu. Od začátku nastoupil i Jiří Šámal. Trenérům ještě chyběl Jan Mašek a Juraj Donko.

 

.

---

 

 

DOMAŽLICE  - TÁBOR  1 : 0 (1 : 0)

 

Po úvodním hvizdu sudího Viléma Čížka se hra odehrávala mezi šestnáctkami až v 10. minutě se do první šance dostala Jiskra.  Petr Mužík chtěl vysunout  útočníka Lukáše Bezděka a k odraženému balónu se dostal Jan Havlíček a s voleje mířil nad branku táborského brankáře Radima Ramoviče.Po sedmi minutách mířil Marek Pěknic z 25. metrů nad branku domažlického Lukáše Freie.Na druhé straně byl ve vápně stáhl hostující obránce Daniel Fořt Luďka Leitla obdržel žlutou kartu a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil domácí Petr Mužík a jeho střelu k pravé tyči mu Radim Ramovič vyrazil na rohový kop.Ve 23. minutě zahrozil Milan Braun hlavou po centru z pravé strany od Luďka Leitla. O pět minut později se vyznamenal domácí gólman Lukášv Frei když vyrazil  Czuczovu hlavičku, která mířila do levého horního rohu branky.Nedáš dostaneš toto pravidlo se opět potvrdilo i v tomto utkání. Ve 30. minutě zahrával z pravé strany trestný kop Petr Mužík pravou nohou jej zakroutil přesně do prostřed branky na hranici malého vápna, kde Milan Braun naznačil hlavičku efektně  pustil  balón na za ním naběhnutým Markem Bauerem a ten přesnou hlavičkou k pravé tyči rozjásal 450 přítomných diváků na Střelnici 1:0.Jak se později ukázalo byl to rozhodující moment zápasu.Po tomto gólu centroval nebezpečně Luďěk Leitl a o chvilku později se k odraženému míči dostal Jakub Strejc střílel nad táborskou branku. Do konce poločasu střílel vedle branky Marek Pěknic.Ve 43. minutě musel Lukáš Frei vyrážet trestný kop Tomáše Hunala a následnou dorážku obránce hostů Jakuba Kaláška vyrazil na roh.

Do druhého poločasu vstoupila Jiskra pěknou kombinační akcí když míč šel po ose  Lukáš Bezděk na Petra Mužíka ten přihrál na nabíhajícího Milana Brauna a tomu tvrdou střelu z rohu šestnáctky hostující obránci zblokovali na roh.O čtyři minuty po standartní  situaci střílel opět Milan Braun nad branku.A do třetice opět zahrával Petr Mužík trestný kop z pravé strany a Milan Braun hlavičkoval těsně vedle pravé tyče Ramovičovi svatyně. Hostům po té patřilo několik šancí jako v 68.minutě střílel vedle pravé tyče Jan Stoszek.Na druhé straně zahrávala Jiskra trestný kop a předvedla divákům pěkné rozehrání.Na míč se rozběhl Jiří Bárta přeběhl jej Jiří Šámal přiťukl patičkou na Petra Mužíka a ten obstřelil zprava hostující zeď a brankář Radim Ramovič tento pokus musel vyrážet.V 71. střílel vedle pravé tyče branky Freie  Štefan Czucz po vysunutí Pavla Nohavy. O sedm minut později zahrával Petr Mužík trestný kop z pravé strany na něj nejvýše naskočil Lukáš Bezděk a jeho hlavičku mířící pod břevno vyrazil s námahou Radim Ramovič na roh.V posledních deseti minutách mířili nad branku hostující Jan Stoszek a Miroslav Kučera.Na druhé straně si poradil Radim Ramovič s ostrým centrem Luďka Leitla. Závěrečný pokus Daniela Fořta obránci  z blokovali na roh. Za Tábor na poslední tři minuty ještě nastoupila brazilská posila Basilio da Silva Caio.

Po závěrečném hvizdu se diváci a hráči mohli radovat nejen z výhry nad těžkým soupeřem, ale i z výsledku z Doubravky kde místní Senco porazilo největšího pronásledovatele Bohemians 1905 B 2:1. Tento výsledek znamená že, má Jiskra opět 5. bodový náskok na čele divizní skupiny A. Do závěru podzimu Domažlice čeká domácí zápas s  Třeboňí a utkání na hřišti rezervy  druholigového  Sezimova Ústí. FK Tábor přivítá příští neděli 7.listopadu na domácím stadionu právě rezervu Bohemians 1905.

Sestava Jiskry: Lukáš Frei- Jakub Strejc,Marek Bauer, Michal Tesař, Jiří Bárta-Luděk Leitl(89.Kamil Staněk), Jiří Šámal, Petr Mužík, Milan Braun,Jan Havlíček(67.Tomáš Bahleda)- Lukáš Bezděk. Trenéři: Zdeněk Michálek, Pavel Wolf , Erhardt Breu.

Rozhodčí: Vilém Čížek, Jaroslav Kubr, Hedvika Mifková. Delegát: Robert Hamouz. 450 diváků

Sestava FK Tábor:  Radim Ramovič-  Jakub Kalášek, Jakub Vavřina, Tomáš Hunal,Martin Kučera- Pavel Nohava, Daniel Fořt, Jan Stoszek(89.Basilio da Silva Caio) Marek Pěknic(66.Kučera Miroslav) - Ladislav  Nekvinda(66.Josef Komárek), Štefan Czucz. Trenér: Jan Klimek

 

TABULKA PO 13. KOLE DIVIZE – SKUPINA A

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku