Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 19. kolo 1. 1. - 2.5.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

  

KANONÝŘI ŘÁDILI V DEŠENICÍCH A CHANOVICÍCH

 

V 19.kole okresního přeboru řádili dva kanonýři. V Dešenicích  v derby  o šest bodů výrazným způsobem zkomplikoval cestu za záchranou hostům ze Železné Rudy nejlepší střelec minulých ročníků okresního přeboru Michal Poupa. Ten v dramatickém zápase rozhodl všemi čtyřmi góly, z toho ten čtvrtý vítězný padl v nastaveném čase o tom, že důležité body zůstaly doma. Dalším hráčem kterému se podařilo čtyřikrát v tomto kole skórovat byl Chanovický Vlastimil Beránek. Výrazná střelecká osobnost fotbalových trávníků nastoupila za rezervu Chanovic , aby si spravila náladu po sobotním neúspěch A týmu s Horní Břízou a dávala do sítě Žihobců branky jako na střeleckém pásu. Je jen škoda, že si tyto góly šetřil Beránek na neděli, bylo by lepší kdyby tomu bylo tak o den dřív. Proti Horní Bříze sice otevřel v 21.minutě skóre, ale v dalším průběhu již mu zvlhl střelecký prach. Mezi překvapení kola patří remíza o třetí místo bojující TJ Sušice B na hřišti posledního Veřechova. Bodík k bodíku skládá jako mozaiku k záchraně Start Hory Matky Boží. Po remíze s Ž.Rudou si nechaly Horáci odvést bod také hosty do Janovic. Poměrně nečekaně po neúspěšné sérii se začínají propadat v tabulce Velké Hydčice a nastávají jim v další části přeboru záchranářské práce.

---

 

Nezamyslice  - Mochtín B     5 : 1  (4 : 0)

Janda Milan

Domácí přivítali na perfektně připraveném trávníku rezervu Mochtína a diváci čekali další výhru. Hosté přijeli s omlazeným týmem ,ale ani domácí nebyli kompletní, neboť se trenéru omluvili hned 4 hráči.Do sestavy se po zranění vrátil Kopačka Josef a tak se zlepšila hra zálohy . Domácí vyvinuli velký tlak a už v6 min se ujali vedení po závaru v šestnáctce hostů střílel Kopačka Josef. Po tomto golu domácí polevili a hosté se dostali do několika šancí, ale překonat domácího brankáře se jim nepodařilo, Ve26min se prosadil po rohovém kopu přesnou hlavičkou Musil Ondřej a zavelel k velikému tlaku. Do poločasu  ještě domácí střelili 2 branky a to37min Soutor Martin a 40min Aschenbrenner Jan .  Kdo čekal rozjetý brankostroj i ve druhém poločase byl zklamán, neboť domácí se předháněli v zahazování vyložených šancí. V 75min po nedorozumění v domácí obraně  hosté dali čestný gol Křivánkem. Tečku na konečném výsledku udělal Soutor Martin proměněním PK za sražení pronikajícího Musila Ondřje v 80min.           

Branky: 6. Kopačka Josef, 26. Musil Ondřej-, 37. a 80. Soutor Martin  -37.,80, Aschenbrenner Jan – 73.  Křivánek Jiří . Rozhodčí: Dykalov Jurij . ŽK:  1:2  . Diváků:30.

Sestava domácích: Ritter Martin- Pánek Jaromír,Burda Josef, Kraucher Luboš,Pavelec Petr- Rejšek Karel, Kopačka Josef, Musil Ondřej, Aschenbrenner Jan- Soutor Martin,Ritter František, střídali: Kočí Václav,Hanzlík Josef

 

Vrhaveč -  Bezděkov 1: 0 ( 0: 0)

Jindřich Pacner

Za poněkud chladného a deštivého odpoledne se utkaly ve Vrhavči aktuálně 4 a 6 tým tabulky OP.Domácí nastupovali do utkání oslabeni o O.Pressla,proto jej musel zastoupit již po několikáté domácí sekretář P.Reitmajer a nutno dodat,že se zhostil tohoto úkolu na výbornou.

Od úvodních minut si domácí hráči vytvářeli brankové příležitosti leč bohužel bez gólového efektu.Vrhavči dnes vycházela kombinační hra podpořená aktivním pohybem a napadáním soupeře již při jejich rozehrávce.Dvě výborné šance měl v I.poločase ke skórování R.Kudláček ze standardních situací díky dobrému výběru místa,ale smůlou v zakončení.Proto se odcházelo k poločasové přestávce za stavu 0:0.

Ve II.poločase domácí hráči ještě zvýšili aktivitu a hra se začala čím dál tím více odvíjet na polovině hostů.Šance na straně domácích se začaly množit,ale stále ne a ne vstřelit tolik kýženou a zaslouženou branku.Hosté hrozili jen sporadicky a domácího brankáře prakticky vůbec neprověřili,snad jen několika střelami z větší vzdálenosti, které ovšem neměly potřebnou razanci ani přesnost.Když už se zdálo,že zápas skončí dělbou bodů,tak v 89.min. vzal osud utkání do svých rukou respektive nohou J.Pacner,který si narazil s J.Potužníkem zbavil se dvou protihráčů a následnou střelou z cca. 20.metrů jako správný kapitán získal vedení na stranu domácích.I proto získali do tabulky další 3 body,které si za svůj výkon rozhodně zaslouží.

Branky: Pacner Jindřich; Rozhodčí: Koura Radim; ŽK: 2:4 . Diváků:  80 

Sestava Sokola Vrhaveč:P.Reitmajer-L.Lorenc,V.Mayer,V.Tomaka,R.Kudláček-J.Potužník,P.Jiřinec, J.Pacner(K), T.Vejskal(D.Hrach)-M.Minařík,T.Jandečka

 

H. M. Boží -  Janovice 0: 0 ( 0: 0) 

Radek Bernard

V sobotu byl na Horách k vidění bojovný a svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Horští fotbalisté přeskupili své řady a pozměněná obranná řada se stoperem P. Halasem si vedla velice dobře a jen velmi zřídka pustila hosty do brankové příležitosti. V 1. poločase jednu z největších šancí zakončil V. Vojta z otočky pouze na břevno brankové konstrukce. Posléze se dostal dvakrát do zakončení R. Mužík, ale v prvním případě minul branku soupeře a podruhé vytěsnil jeho hlavičkovou střelu brankář nad svoji svatyni. Většina hry se ovšem odehrávala mezi oběma šestnáctkami s tím, že nepatrnou optickou převahu měli domácí.

Ve II. poločase se hra moc nezměnila, a tak především průnik Z. Hoffmanna volal po gólu v síti Janovic, ovšem i tentokrát se vytáhl hostující brankář a konečky prstů opět vytlačil balón mezi jeho tři tyče. S přibývajícím časem se zvyšovala nervozita na obou stranách a v posledních minutách zápasu mohli dvakrát gólově zakončit hosté a vydolovat všechny body z horského hřiště, ale obrana domácích včetně brankáře L. Waldmanna byla proti, a tak se oba soupeři rozešli tentokráte smírně, čímž domácí přišli o další body ze svého hřiště a na jaře mají na svém kontě pouze 3 remízové body.

Rozhodčí: Bureš M. ŽK: 1:3. Diváků: 40.

 

V. Hydčice  - Hrádek 0: 4 ( 0: 0)  

Branky: 59. a 67. Hubáček Pavel,  67.  Vomela Lukáš, 76.Kolář Miroslav. Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK: 0:1. Diváků: 50.

 

Dešenice – Železná Ruda  4 : 3 (2 : 0)

Macháček Vlastimil

Na hřišti v Dešenicích se hrál duel o 12 místo mezi rivaly Dešenic a Železné Rudy.První poločas začal náporem domácího celku,který se podařilo využít ve 30 minutě kdy kanonýr Michal Poupa střelou k levé tyči otevřel skore utkání.Ve 42 minutě vedly domácí už o dvě branky kdy se opět prosadil Michal Poupa,po jeho krásné individuální akci kdy obešel tři hráče a pak i brankáře hostí.Ve druhém poločase začaly lépe hosté a zásluhou Martina Loose daly kontaktní gol.Ten samý hráč srovnal v 75 na  2:2. Domácí se ale nevzdaly a již za 2 minuty šly opět do vedení nádhernou sřelou z přímého kopu.Autorem branky byl opět Michal Poupa ,který dovršil hattrick.Hosté drtivým tlakem v 91 minutě vyrovnaly na 3:3 brankou Adama Vorose.Když už se zdálo že zápas skončí nerozhodným výsledkem udeřil po čtvrté opět nádherným golem po solové akci Michal Poupa.Chtěl bych vyzdvihnout celý mančaft za jeho bojovnost a touhu po vítězství.Největší dík patří nejlepšímu střelci okresu Michalovi Poupovi, který dnes dal všechny 4 goly domácích.Domácí získaly vele důležité 3 body v boji o záchranu.

Branky: 30,42,77,92 Poupa Michal  -  52,75 Loos Martin, 91 Voros Adam rozhodčí:Habada Vladislav žk: 5:4 diváků: 80 Sestava domácích : Pudlo Petr - Toman Radek,Zářecký Jiří,Soušek Rostislav,Kubalík Petr - Macháček Roman,Poupa Jiří Svoboda Roman,Hájek Jakub - Poupa Michal, Grolmus Vojtěch 

 

Chanovice B  - Žihobce 6: 0 ( 4: 0) 

Václav Brejcha

Domácí nastoupili do zápasu s tím,že už musí konečně zabrat.Od první minuty se valil na branku hostů jeden útok za druhým.Zpočátku měli domácí vychýlenou mušku a předháněli v zahazování šancí.Bylo však jen otázkou času ,kdy padne první branka.Hrdinou prvního poločasu se stal kanonýr A týmu Vlasta Beránek,který vstřelil sám všechny 4 góly a spravil si tak chuť po sobotní porážce s Horní Břízou.

Druhý poločas se dohrával v podstatě jen z povinnosti.Hosté bojovali ,ale byli to opět domácí,kdo střílel branky.

Branky: 22´,33´,38´,42´, Beránek Vlastimil, 60´Pavlovský David, 68´Brejcha Jiří. Rozhodčí: Blaheta Josef; ŽK: 0:2. Diváků: 100.

 

Veřechov - Sušice B 0:0

Jaromír Hnídek

Favorit ze Sušice přijel vyhrát. Domácí, ač nekompletní, svojí bojovností a obětavostí soupeři nedovolili prakticky nic. V 1. pol. byla hra vyrovnaná, domácí měli dokonce více vyložených šancí. V 2. pol. Sušice měla míč více na kopačkách, ale kvalitní domácí obrana jim neumožnila skorovat. Zasloužená remíza.

Rozhodčí: Bína Roman, ŽK 2:3, diváků 50

 

 

  1. Hrádek              19  16   1   2   64 : 20    49  ( 22)

  2. Nezamyslice         19  15   2   2   58 : 17    47  ( 17)

  3. Vrhaveč             19  11   3   5   38 : 23    36  (  6)

  4. Sušice B            19   9   7   3   40 : 20    34  (  7)

  5. Chanovice B         19   8   4   7   38 : 30    28  ( -2)

  6. Janovice            19   8   3   8   32 : 25    27  (  0)

  7. Bezděkov            19   7   5   7   33 : 29    26  ( -1)

  8. Žihobce             19   7   2  10   26 : 35    23  ( -4)

  9. Mochtín  B          19   6   3  10   32 : 44    21  ( -6)

 10. V. Hydčice          19   5   6   8   16 : 31    21  ( -9)

 11. H. M.  Boží         19   5   6   8   29 : 48    21  ( -9)

 12. Dešenice            19   5   2  12   36 : 61    17  (-13)

 13. Železná Ruda        19   2   6  11   24 : 52    12  (-15)

 14. Veřechov            19   2   4  13   24 : 55    10  (-20)

 

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNEC POPRVÉ VENKU BODOVAL

 

Po ostudě kterou si udělal Týnec  na jaře nedohraným utkáním v Neznašovech z důvodu pro malého  počtu hráčů možná  že došlo  v tomto týmu mytí hlav. A rázem Týnec dokázal po třech prohrách dále dvakrát bodovat. Po výhře v minulém kole  doma nad Malým Borem přivezl nečekaný bod ze hřiště třetího celku tabulky z Měcholup a to ještě může hovořit o smůle. Domácí totiž tento bod zachraňovali vyrovnáním v poslední minutě svým kanonýrem Lukášem Jakubcem . K mytí hlav by mělo asi také dojít v Horažďovicích. Není příliš  důstojné odehrávat zápasy na hřištích soupeřů takovým způsobem jako v Kvaseticích kde  nastoupí s osmi hráči  a nakonec inkasuje jejich B tým třináct branek ! Při souběhu utkání s dorostem se kterým pro B tým počítají by se dalo organizačně lépe zvládnout, stačilo by zápas dorostu doma třeba odehrát v jiný den . Je to sice problém klubu, ale doplácí na tom soupeř a také divák!

---

 

Velký Bor      Bolešiny  5 : 2 (2 : 0 )

Miloslav Kolář

Hned v úvodu utkání nenechali domácí diváky na pochybách o vývoji zápasu, když ve 3 minutě po rohovém kopu Brabce otevřel skore hlavou Červený, a tentýž hráč opět hlavou po Ježkem vybojovaném zdánlivě ztraceném míči zvýšil na 2:0. Hosté mohli jít do kontaktu, ale jejich útočníci v ložených šancích stříleli nad branku. Druhý poločas začal gólem Vrány po přihrávce Ježka, následně z pokutového kopu snižoval Hess. Domácí měli herní převahu, ale přímé kopy Brabce a Turka, ani šance Červeného a Vrány nebyly proměněny, až pěknou střelu Brabce do spojnice dorážel Palečko a před koncem utkání jistil svým třetím gólem po individuální akci ve vápně Červený. V samotném závěru ještě snížil po chybě domácí obrany Hess a v poslední minutě završil svoji smůlu jinak výborně hrající Jirka Brabec, když po narážečkách přes celé hřiště s Turkem trefil již po několikáté v zápase pouze tyč.

Branky : 2,22,87 Červený Tomáš, 51 Vrána Petr, 72 Palečko Robert - 60(PK), 85 Hess Petr. Rozhodčí: Blaheta Josef. Diváků : 120

 

Měcholupy   – Týnec   1 : 1 (0 : 0 )

Branky : 90. Jakubec Lukáš – 70. Kubový Petr

Rozhodčí: Lehečka. Diváků :50

 

Kvasetice – Horaždovice   B  13 :1 (8 : 0)

Hostů přijelo pouze osm a tomu také odpovídal obraz hry. Do branky musel nastoupit  předseda FK Horažďovice nejstarší z hrajících Formanů Michael st. . Do hry   měl půjčené dva dorostence,které trenér dorostu nepotřeboval při souběžném utkání dorostu s H.Týnem doma . Osmý hráč který tým doplňoval  Jan Pařil pak v zápase za „odměnu“ kopal penaltu, a byl  úspěšný .

Branky: 9.,36. Ballý P, 23.,42.,63. Ballý M.,32.,60.,83.,85.Hanzlík J., 81 Vojta R.,  28.,34.,43. Klíma O. - 83. Pařil Jan (PK).Rozhodčí: Hovorka Milan. ŽK: 1 : 0. Diváků: 50.

 

Malý Bor   – Běšiny    2 :0  ( 1:0 )

Radovan Faltys

 Vyrovnané utkání ve kterém, ve kterém cestu za třemi body domácím usnadnilo vyloučení hostujícího hráče Stacha již ve 26. minutě. Střeleckou impotenci domácích  zachránil  dvěma góly veterán Luděk Vaněk .

Branky : 39´a 72´Luděk Vaněk. Rozhodčí: Haviar. ŽK: 3 : 5. ČK: 0 :1(  Stach Ladislav) .Diváků : 95

 

Kolinec -   Luby 1 : 5 (0 : 4)

Branky :89. Milfort Jiří - 5.,9. Bešta Jiří , 14., 37. Kovářík Vlastimil 53. Sydoveho Vasyl (53.). Rozhodčí nehlášen.

 

Hradešice B -  Velhartice 3: 2 ( 2: 1) 

Branky: Kotiš Václav, Soukup Václav, Kopal Jiří - Poledník Pavel, Rendl Lukáš; Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 1:1 . Diváků: 70.

 

Neznašovy  - Nalžovské  Hory 3: 0 ( 1: 0) 

Branky: 47. a  52.Mundl Martin , 18. Vaněk Miroslav; ŽK: 2:3 . Rozhodčí: Javorský . Diváků: 50.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Více  foto z utkání  ZDE

¨

 

 

  1. Luby B              19  17   1   1   84 : 17    52  ( 25)

  2. Velký Bor           19  13   4   2   54 : 24    43  ( 13)

  3. Měcholupy           19  11   4   4   35 : 20    37  (  7)

  4. Neznašovy           19  10   3   6   30 : 25    33  (  3)

  5. Horažďovice B       19   9   2   8   34 : 62    29  (  2)

  6. Běšiny              19   8   2   9   47 : 33    26  ( -1)

  7. Týnec               19   7   4   8   46 : 49    25  ( -2)

  8. Kvasetice           19   8   1  10   44 : 49    25  ( -5)

  9. Malý Bor            19   8   0  11   29 : 31    24  ( -6)

 10. Nalž. Hory          19   6   4   9   40 : 47    22  ( -5)

 11. Bolešiny            19   5   3  11   23 : 44    18  ( -9)

 12. Kolinec             19   4   5  10   29 : 51    17  (-13)

 13. Hradešice B         19   5   1  13   33 : 49    16  (-14)

 14. Velhartice          19   5   0  14   26 : 53    15  (-12)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku