Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 14. kolo 27. – 28.3.

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

DERBY V DLOUHÉ VSI PADLO DEVĚT BRANEK

 

Na programu úvodního 14.kola 1.B třídy byly tři derby zápasy. V Mochtíně hostili domácí po podzimu třetí Svéradice. Hosté hráli odvážně a o své vítězství přišli až v závěru zápasu gólem který vyvolal pro údajný ofsajd  hodně diskuze. Druhé derby se hrálo v Dlouhé Vsi kde domácí hostily poslední celek tabulky klatovskou rezervu. Trenér Klatov Marek Lukeš měl k dispozici  pouze s jedenáct  hráčů  s několika dorostenci kteří se drželi statečně . V utkání bohatém na branky které skončilo hokejovým výsledkem se střelecky blýskl jeden z nejzkušenějších hráčů hostů Kraus, autor hattricku.Poslední derby na hřišti v Měčíně skončilo rovněž ke spokojenosti domácích diváků , když v zápase dvou sousedů v tabulce ze spodních pater těsnou výhrou  Měčín v umístění přeskočil pokořené Žichovice. Překvapením tohoto kola je prohra na druhém místě přezimujících  Hradešic která v klání hraném na UMT v Sušici  si nechala odvést body do Žinkov , tedy celkem z předposledního místa v tabulce ! Malý krůček k záchraně udělal ziskem bodu v Přešticích Švihov .

 

---

 

 

Blovice -  Pačejov 3: 0 ( 1: 0)  

Tomáš Cihlář

V úvodním jarním kole jsme zajížděli na půdu horkého favorita a leadra soutěže - týmu Blovic. Konečný výsledek je pro nás příliš krutý a zdaleka neodpovídá průběhu utkání. Zápas se hrál na tréninkovém hřišti Blovic, na velmi špatném bahnitém terénu. Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Už v 5.minutě vypíchl Jirka Mrázek míč domácímu stoperovi, postupoval sám na brankáře, ale v pokutovém území byl zezadu doslova sestřelen nestíhajícím obráncem. K údivu všech přítomných nepochopitelně rozhodčí pan Holeček neodpískal pokutový kop ani neudělil jasnou červenou kartu!!! Za co jiné by ji rozhodčí měli udělovat?! Tento okamžik možná ovlivnil další průběh zápasu.

I poté však hosté pokračovali v aktivní hře, ale další příležitosti agilního Mrázka a Vaška Brůhy bohužel neskončily úspěchem. Naopak domácí z minima vytěžili maximum a po kopu z rohu šli ve 42.minutě do vedení gólem do šatny. I po změně stran se obraz hry nezměnil a hosté si nejednou vysloužili uznání domácích diváků. Blovice se však ukázaly jako zkušený celek, který dokonale dokázal využít své výškové a váhové převahy v koncovce. Dvěma brankami potvrdil své postavení v tabulce.

Trenér hostů Milan Cikán po zápase řekl: "K výkonu svých svěřenců nemám připomínek. Odehráli jsme zde jeden z našich nejlepších zápasů. Bohužel se nehraje na krásu, ale na góly. Přesto musím kluky za předvedenou hru pochválit."

Sestava hostů: Kalčík - Zdeněk - Pavelec - Lávička - Bokr - Brůha - Hlaváč - Jánský - Hlůžek - Marek – Mrázek. Střídali: Drmla, Kříž, Lád, Němec

 

 

Mochtín - Svéradice   1: 1 ( 0: 1)  

Karel Šot

 Zápas vyzníval lépe pro hostující Svéradice, které vedly od 35.minuty brankou Miroslava Herouta z pokutového kopu. Ten "zařídil" rychlonohý Stanislav Makovec, který zachytil chybnou rozehrávku a při sólovém úniku byl faulován. Sejný hráč pak mohl zápas rozhodnout, ale jeho střela ze 60.minuty skončila jen na břevně domácí branky. Mochtín se pak snažil o změnu skore, měl mírnou převahu, ale v koncovce to skřípalo. Až šest minut před koncem přišlo vyrovnání na 1:1. Tomáš Dolejš přihrával, míč do sítě poslal Zdeněk Novák. Rozhodovala trojice rozhodčích Bošek,Brůha,Cihlář (TD Lecjaks), ŽK 2:1, ČK 0:1, 50 diváků, branky : Novák - Herout.

 

Dl.Ves -  Klatovy B 5 : 4 ( 1: 2)

První jarní utkání začalo oboustranně velice opatrně. Oba týmy čekali na chybu soupeře. První přišla na straně domácích, kteří nechali hostujícího hráče po rohu neobsazeného a ten dal první gól. Dlouhá Ves ale brzy vyrovnala po akci Krejčího a krásné střele Hubeného. Do kabin šli ale nakonec spokojenější Klatovy, když vstřelili druhý gól po střele do šibenice z trestného kopu. Ze šaten se ale domácí vrátili ve velkém stylu a během chvíle otočili zápas. Nejprve vyrovnal Richard Rovňan a poté si hosté dali vlastní branku - 3:2. Zlepšený výkon domácích po přestávce pokračoval a Kodýdek dvěma góly zvýšil už na 5:2. Domácí trochu polevili a poté kdy domácí Šmíd netrefil ze 2 metrů prázdnou branku hosté korigovali dvěma góly. Dlouhá Ves tak vybojovala první jarní body a ukázala svým divákům pěknou přestřelku.  

 

Adam Popelka (Klatovy B) : K utkání jsme nastoupili ve velice kombinované sestavě , se dvěma dorostenci a pouze 11 hráčích! Prvních dvacet minut byli domácí aktivnější , ale k žádné šanci to nevedlo. Po našem ojedinělém brejku jsme vybojovali roh a po Votípkovo centru se z voleje prosadil Kraus 0:1. Bohužel hned po rozehrání jsme propadli v obraně a domácí vyrovnali 1:1. Ve 35.min byl na hranici vápna faulován Adam Popelka , míč si postavil Kraus a vymetl horní růžek domácí branky 1:2. Ve 40min trefili domácí břevno.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem přečkat začátek , ale to se nám hrubě nepovedlo!!! Během prvních 15minut jsme čtyřikrát inkasovali a bylo prakticky po zápase. 5min před koncem snížil na 5:3 Votípka a v poslední minutě byl ve vápně faulován Adam Popelka a nejlepší hráč hostí Kraus dokonal svůj hattrick 5:4. Na víc už bohužel nezbyl čas

Sestava: Riška – Denk , Kraus , Kováč , Hromada – Zahradník , Rendl , Votípka , Ježek – Popelka A. ,  Kašpárek . Trenér Marek Lukeš

Branky : Kodýdek 2, Rovňan R., Hubený, vlastní -  Kraus 3, Votípka . ŽK: 2 : 1. Rozhodčí: Dušek V. ml. Diváků: 80.

 

Měčín – Žichovice  2: 1 (1 : 0)

Evžen Veselý

V utkání průměrné úrovně šli domácí v 43 min do vedení po hlavičce Prokeše, Druhý poločas byli domácí aktivnější , ale střely Suchana a Němce skončili pouze  na břevně. V 67 minutě po hezké kombinační akci hosté Šiškou vyrovnali. Domácí se hnali za vítězstvím a po trestném kopu z 25 m Ambrož Jan krásnou střelou vsítil vítězný gól. Utkání řídil Václav Král před návštěvou 100 diváků. ŽK 2 : 1

 

Přeštice – Švihov  1 : 1 (1 : 1)

Podrobnosti nehlášeny.

 

Hradešice – Žinkovy 2 : 3(1 : 1)

Podrobnosti nehlášeny.

 

Losiná Předenice 0: 3 ( 0: 2)  

 

 

 

 1. Blovice             14  10   4   0   35 :  9    34  ( 13)

 2. Losiná              14   7   4   3   24 : 18    25  (  7)

 3. Hradešice           14   7   3   4   28 : 19    24  (  3)

 4. Dlouhá Ves          14   7   3   4   28 : 25    24  (  3)

 5. Svéradice           14   6   5   3   38 : 29    23  (  2)

 6. Přeštice B          14   5   5   4   24 : 18    20  ( -4)

 7. Pačejov             14   6   2   6   21 : 21    20  ( -1)

 8. Mochtín             14   5   4   5   23 : 20    19  ( -2)

 9. Měčín               14   5   4   5   21 : 22    19  ( -2)

10. Zichovice           14   4   5   5   23 : 19    17  ( -4)

11. Předenice           14   4   2   8   18 : 25    14  ( -7)

12. Švihov              14   3   4   7   23 : 30    13  ( -8)

13. Žinkovy             14   3   4   7   25 : 33    13  ( -8)

14. Klatovy B           14   1   1  12   15 : 58     4  (-17)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku