Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZPRAVODAJSTVÍ Z 1.KOLA CELOSTÁTNÍ LIGY V SÁLOVÉ KOPANÉ - 31.10. Klatovy

 

VSTUP DO NOVÉHO ROČNÍKU   SE KLATOVSKÝM SÁLOVKÁŘŮM NEVYDAŘIL

 

FOTO  K UTKÁNÍ  klikni    Z D E  

 

Celostátní  liga  sálového fotbalu – futsalu byla odstartována tuto sobotu na palubovce haly v Čapkově ulici v Klatovech. S názvem nového sponzora SF TRIVEL Klatovy byl klatovský klub pořadatelem úvodního turnaje .

Na klatovské palubovce  ukázal svou extratřídu CHEMCOMEX Praha, který zvedl na dálku hozenou rukavici od Stonavy a své soupeře počastoval těžkými debakly. Především tým BOMBARĎÁCI VĚTŘNÍ nebude na zápas s pražským týmem rád vzpomínat. V dobrém světle se ukázal také STRABAG  Prachatice.

SF TRIVEL Klatovy – CHEMCOMEX Praha  3:8  (0:4)

K prvnímu zápasu nastoupili sálovkáři Klatov bez svých opor Mužíka,Hanzlíka a Mészárose.Ale  i v kompletní sestavě by to bylo určitě proti loňskému vítězi základní části  velice těžké. Chemcomex začal velice aktivně a už ve 3. minutě po rychlé kombinaci otevřel skóre Rada. Chemcomex  ukazoval výbornou sálovku a Klatovům nedal vůbec šanci.V 8.minutě zvyšoval na 2:0 Uhlíř, v 15.minutě na 3:0 Hort a prvním poločase uzavřel skóre v  19. minutě Šnídl na 4:0. Druhý poločas začal Chemcomex trochu vlažněji a Klatovy ve 22.minutě dokázaly Frousem snížit na 4:1.Hned po rozehrání sehráli Pražané  rychlou kombinaci na jejíž konci byl opět Šnídl 5:1. O minutu později ve 23.minutě už na 6:1 zvyšoval Rada a 26.minutě na 7:1 Hort. Domácím patřila 35.minuta,když po špatné rozehrávce Chemcomexu se míče zmocnil Toman a mezi nohama gólmana snížil na 7:2. Chemcomex odpověděl hned ve 36.minutě Štorcem na 8:2.Skore se pak měnilo jěště jednou,když v poslední minutě Toman  upravil na konečných 8:3.

Sestava:Vacek-Kopecký,Petrželka, Helm,Frous-Strnad,Votýpka, Toman, König

Řekl po zápase asistent trenéra Antonín Kopecký: „Zasloužená výhra Pražanů. Přehráli nás bohužel ve všech směrech. Výborně kombinovali, měli lepší pohyb a hlavně jsme nebyli schopni zareagovat na jejich presing.“

SF TRIVEL Klatovy – SK STRABAG LUBRYCO Prachatice  3:4  (2:3)

Druhý zápas začali Klatované velice dobře,když  ve 2.minutě našel Kopecký Strnada, ten prostrčil míč před prázdnou branku na Königa který otevřel skóre zápasu na 1:0.Prachatice odpověděly hned ve 4.minutě, Cais  přesnou střelou srovnal na 1:1.Hra byla oboustranně  opatrná a vyčkávalo se kdo udělá první chybu.V 10.minutě využil zaváhání klatovské obrany Bednář a zvýšil na 1:2.Klatovy odpověděly hned ve 13.minutě, když přihrávku od Strnada chladnokrevně proměnil Kopecký. V 17.minutě využil špatného postavení Klatov při rohu Houška a zvýšil na 2:3.Do konce poločasu už se skóre neměnilo.Druhý poločas začali domácí  aktivně a ve 24.minutě zahrávali standardní situaci.Míč si postavil Frous, poslal tvrdou střelu, kterou gólman pouze vyrazil ke Kopeckému a ten srovnal skóre na 3:3.Ve 26.minutě se hezky uvolnil prachatický Sláma a nedal domácímu gólmanovi šanci 3:4. Konec zápasu patřil domácím a bohužel rozhodčím. Nejprve po hezké kombinaci se sám na gólmana hostí řítil Kopecký, byl faulován, ale penalta se nepískala.O dvě minuty později se ocitl Strnad před prázdnou brankou, při střele byl stažen a míč bohužel trefil pouze tyč.Penalta se opět nepískala.Klatovy dále tlačily,ale byly to Prachatice které mohly zvýšit náskok. Nejprve daly tyč a poté netrefily prázdnou branku.Na úplném konci Klatovy svého soupeře  opět zatlačily,ale skóre už se neměnilo.

Sestava:Fišr-Kopecký,Vacovský, Pacner-Strnad,Frous,König

Řekl po zápase asistent trenéra Antonín Kopecký: „Zápas byl hodně vyrovnaný,ale určitě jsme sahali na tři body.Myslím si, že remíza by byla spravedlivá. Rozhodčí nebudu raději komentovat.Chápu že chybu udělá každý, ale tady jich bylo opravdu hodně, bohužel v náš neprospěch.Určitě nezklamal při své premiéře celostátní lize gólman Michal Fišr.Jinak bych chtěl poděkovat fanouškům ,že přišli a podpořili náš tým.“

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku