Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy v Blšanech proti Teplicím.

Klatovy v Blšanech proti Teplicím.

 

Karel Zedek

 

Ve středu sehráli Klatovští divizní fotbalisté přípravné  utkání proti A mužstvu  Teplic, které se připravuje na novou sezonu v tréninkovém centru v Blšanech. Trenéru Dejmkovi chyběli pro zranění Král, Kopp a Bahleda.

            Úvod utkání patřil Teplicím, které předváděly rychlou kombinační hru na jeden dotyk. Vážně zahrozily v 16. min, když po centru Verbíře z pravé strany hlavičkoval Kroupa pouze do náručí Míčky. Za dvě minuty opět Kroupa hlavičkoval po rohu těsně nad branku.

Ve 25. min likvidoval Míčka míč směřující k tyči po standardní situaci. Klatovy pomalu hru vyrovnaly a ve 28.min se do vápna dostal Hanzlík, ale v rozhodující chvíli mu míč uskočil. Další příležitost ke vstřelení branky měly Teplice ve 34.min.,ale Kroupa z dobré pozice hlavou opět netrefil branku. Ve 38.min byl ve vápně sražen Sabou a Verbíř nařízený pokutový kop bezpečně proměnil. V závěru poločasu opět vychytal Míčka Kroupu.

            Začátek druhého poločasu patřil Klatovům a ve 48.min musel hasit standardní situaci zahrávanou Zedníkem Teplický Klein, který odkopával míč směřující do branky na roh.

V 55. min zaváhala Klatovská obrana při bránění Rilkeho a ten zvýšil na 2:0. Klatovy se stále pouštěly do útoku a střelu Sýkory z hranice vápna bravůrně vytáhnul na roh Slavík. V 81.min ještě zahrozil Rilke, ale jeho tvrdá střela skončila na břevně Jarolímovi branky.

            Klatovští již soupeři skórovat nedovolili a tak trenér Dejmek mohl být spokojen jak s výsledkem tak s předvedenou hrou.

 

FK TEPLICE – KLATOVY     2:0  (1:0)

Branky: 38. Verbíř PK, 55. Rilke

 

Sestava Klatov:

Míčka(Karolín)-Javůrek(Vítovec),Viktora,Hovorka,Cihlář-Kovařík,Brejcha(Mužík),Sýkora,Zedník-Hanzlík(Presl,Adamka(Šlechta)

 

Za Teplice nastoupili:

Beric(Slavík)Kaufman,Klaein,Krmaš,Verbíř,Sabou,Doležal,Ryška,Kroupa,Rosa,Koukal

Náhradníci: Hašek,Gašparík,Merlič,Lukáš,Rilke,Smíšek

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku