Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ , III.třída : 2.-3.6.

 

 

  

  OKRESNÍ  PŘEBOR  

 

 

JANOVICE A MOCHTÍN BALANCUJÍ NAD PROPASTÍ

 

Dvě kola před koncem okresního přeboru je nevyřešen případný sestup z nejvyšší v Pošumaví. Vše je jen v úrovni teoretických úvah a je odvozeno od toho zda vedle TJ Bezděkov ještě nesestoupí do OP další z týmů z Pošumaví, když nevíce ohroženým je po domácí prohře Tatran Dlouhá Ves. Pokud sestoupí  dvě družstva z 1.B třídy pak se s přeborem okresu rozloučí tři kolektivy které skončí na posledních třech místech tabulky. Vedle Sokola Myslív jsou nad touto propastí Janovice a béčko Mochtína, ale ani toto není stav definitivní a vše záleží na tom, zda z divize nesestoupí Senco Doubravka. Dvě kola před koncem docela dost otazníků…

 

 

 

Pačejov A -  Sušice B 1 : 3 (1 : 2)

Cihlář Tomáš

Sušičtí dali v tomto utkání vítězi OP dokonalou lekci z produktivity. Za celý zápas 3x vystřelili na branku domácích a všechny střely skončily v síti. Pačejov nastoupil k utkání silně improvizované sestavě, kdy trenér dal u řady opor přednost doléčení mnoha šrámů z namáhavé sezony, a tak postrádal Mrázka, Panušku, Brůhu, Hlůžka, Vivatěnka a Kordu. V brance nastoupil dorostenec Kučera, v poli další dorostenci, kteří krátce předtím dohráli náročný předzápas se Švihovem. Na hrotu útoku se tak objevil brankář Boř a trenér Cikán. Hosté šli do vedení v 16.minutě, kdy se krásně pod břevno trefil z trestného kopu zkušený Jaroslav Sachr. Domácí krátce nato srovnali ve 20.minutě  skóre, když právě Miloš Boř dorazil do sítě vyraženou střelu. Ve 33.minutě se dostal do brejku Martin Dryk a přesnou křížnou přízemní střelou k tyči vrátil Sušickým vedení. Domácí mohli srovnat skóre ve 45.minutě, ale nikým neatakovaný Ondřej Hromádka z malého vápna zbrkle přestřelil prázdnou branku. Hned po změně stran po zbytečném faulu dostali hosté možnost zahrávat z 20 metrů další standartní situaci a ani podruhé se Jarda Sachr nemýlil - tentokrát s pomocí tyče. Do konce utkání se stav už neměnil, i když se domácí snažili o zvrat utkání. Rozladěné fanoušky se jim však udobřit nepodařilo. Velmi slušně hrané utkání s až příliš poklidnou atmosférou řídil s přehledem rozhodčí Jiří Vondra.

Branky : Boř Miloš - Sachr Jaroslav 2, Drýk Martin;

Rozhodčí Vondra, diváků 100, ŽK 0:1

 

Vrhaveč -  Janovice 2:1 (0:1) 

Hosté vedli od 30.minuty gólem Slivoně. Vrhavči se podařilo vyrovnat v úvodní minutě druhé půle a i v dalším průběhu zápasu se na své vítězství nevyužíváním šancí nadřeli. Vzkříšení nastalo až úpět minut před koncem kdy se střelecky prosadil nestárnoucí Antonín Skřivánek.

Branky: Skřivánek Antonín, Hrach Václav - Slivoň Václav;

Rozhodčí: Kurc, ŽK: 1:1 , diváků 60.

 

Měčín  - V. Hydčice 2:0 (1:0)

Domácí si vytvořili více brankových příležitostí. Již ve 4.minutě z pokutového kopu dal vedoucí branku Plass a zasloužené tři body jistil tři minuty před koncem Malán.

Branky : Plass (PK), Malán

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 7:3; ČK: Kropáček Ladislav , diváků: 60, ŽK 7:3.

 

Myslív  - Svéradice 0:3 (0:3)

Hosté rozhodli zápas během osmi minut po chybách domácí obrany. V druhém poločase si Myslív vypracoval stálou, ale neplodnou převahu, a tak se skóre již neměnilo.

Branky: Soukup Lukáš, Větrovec Jakub, Kulhánek Ondřej;

Rozhodčí: Špitalský Milan; Delegát: Havlík Václav; ŽK: 3:5 , diváků: 40

 

Hrádek -  Horažďovice B 6:0 (4:0) 

Kvalitní fotbal byl k vidění jen do poločasu kdy si domácí zajistili výrazné čtyřbrankové vedení.

Branky: Moravec Jiří 2, Kutil Libor, Holeček Radek, Holeček Václav, Kodýdek Zdeněk;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:1, diváků: 20

 

Mochtín B -  Nezamyslice 1 : 2 (1:1)

Šot Karel

Hosté přijeli v kombinované sestavě , přesto si nakonec odvezli všechny tři body. Zásluhu na tom majií především domácí hráči, kteří neproměnili ani ty nejvyloženější brankové šance. Luboš Javorský nedal v 80.minutě penaltu, L. Nový nastřelil  břevno, další  gólovou chytil brankář hostů.  Po nerozhodném poločase  který skončil 1:1 rozhodl svým sólovým únikem a přesnou střelou k tyči v 71.minutě hostující Radek Vinický.

Branky : 23. Javorský – 31.Ritter F., 71.Vinický  Radek.

Rozhodčí: Husník, ŽK 3:3, diváků 60.

 

Luby B – Dešenice   1 :  2 (0 : 1)

Domácí si dokázali v průběhu celého zápasu vytvořit stálý, někdy až drtivý tlak, ale branku se mim nepodařilo vstřelit ani z těch nejvyloženějších příležitostí. Hostům stačili k vítězství dvě vydařené střely jejich kanonýra Michala Poupy  z přímých kopů které vždy skončily v domácí síti.

Branky: 57. Sydorenko – 33. a 64. Poupa Michal,

Rozhodčí:  Brůha, ŽK 4:1, ČK  70.min. (2x ŽK Šůs Miroslav), diváků: 80.

 

 

Tabulka po 24. kole

Klikni zde

 

     1. Pačejov           24   14  7   3   40: 19   49

     2. Nezamyslice       24   12  6   6   43: 27   42

     3. Svéradice         24   12  4   8   50: 32   40

     4. Vrhaveč           24   11  6   7   44: 42   39

     5. V. Hydčice        24   11  5   8   45: 32   38

     6. Hrádek            24    9  9   6   50: 38   36

     7. Sušice B          24   10  5   9   37: 33   35

     8. Dešenice          24   11  2  11   61: 64   35

     9. Měčín             24   10  4  10   49: 41   34

    10. Horažďovice B     24    9  4  11   30: 43   31

    11. Luby  B           24    8  4  12   39: 47   28

    12. Janovice          24    7  2  15   43: 60   23

    13. Mochtín B         24    6  5  13   29: 46   23

    14. Myslív            24    5  3  16   33: 69   18

 

 

  III. TŘÍDA  

 

 

 

 

DALŠÍ VÝPRASK PLÁNICKÝCH FOTBALISTŮ

 

Neuvěřitelné proměny prodělává tým Sokola Plánice. Na podzim inkasoval dvouciferný brankový příděl z Žihobcíh(12:0)  a letos na jaře dokonce doma s hosty z Neznašovy prohrál 1:10, debaklem odešel na svém hřišti pokořen 0:8 opět s TJ Žihobce a v tomto kole v H.M.Boží inkasoval další dvouciferný výprask 11:0.  Přitom na podzim dokázala Plánice  právě tohoto soupeře doma  porazit  2:1 ! To jsou výsledky které  sesunuly tento tým na předposlední sestupové místo a naděje na záchranu ve III.třídě jsou již  spíše teoretické než reálné.

Horští fotbalisté získali povinné 3 body a při prohře Žihobeckých v Měcholech vytvořili společný tandem na čele tabulky, takže následující vzájemný zápas v Žihobcích může napovědět o šancích obou klubů v tomto ročníku.

 

 

Neznašovy -  Hradešice B 7 : 0 (2:0)

Přesvědčivé  a zasloužené vítězství třetího týmu tabulky na kterém má velký podíl autor čtyř branek  Pavel Voráček.

Branky: Voráček Pavel 4, Žák Miroslav 2, Mundl Martin; ŽK: 1:1 , diváků:30

 

H. M. Boží  - Plánice 11:0 (6:0)

Bernard Radek

Hosté přijeli i s dorostenci, kteří měli v nohách již zápas své věkové kategorie a většinou pouze přihlíželi kombinačnímu fotbalu ze stranu zkušených domácích. Ti nastoupili v brance s veteránem P. Koppem, jež musel řešit za celý zápas pouze tři ošemetné situace, ale své si odvedl. Nakonec se ze zápasu stala exibice a diváci viděli rekordní brankový příděl od svých fotbalistů. Ještě před úvodním hvizdem domácí popřáli svému jubilantovi J.Potužákovi k jeho životnímu jubileu (75 let).

Brankové hody otevřel J. Štefan po nádherném uvolnění na hranici šestnáctky.Po té se krásně vystřelil J. Brabec, když po nahrávce z pravého křídla trefil přímo z voleje nekrytou část soupeřovi branky. Posléze se trefil znovu J. Štefan a k tomu přidal první jarní trefu i L. Bernard. Po jednom z rohů se ocitl opět nad všemi J. Brabec a završil hlavou poločasové skóre na 6 : 0. Do druhého poločasu nastoupili horáci se dvěmi změnami a jejich aktivita vůbec neochabla. V tomto dějství se ještě trefili opět J. Brabec, J. Štefan a po brance přidali J. Murcko, Jar. Karásek a F. Hosnedl. Branka Jaroslava Karáska padla po nádherném signálu při nepřímém trestném kopu. To již domácí fanoušci byli ve varu a dožadovali se kýžené desítky, která brzy padla. Na posledních 20 minut nastoupil i R. Bernard, který střídal úspěšného J. Štefana.

Branky: Brabec Jiří 3, Štefan Jan 3, Bernard Luděk 2, Karásek Jaroslav, Hosnedl František, Murcko Jarmil

Rozhodčí: Petrželka František , diváků: 45

 

Měcholupy  - Žihobce 2:0 (1:0)

Sova Zbyněk

V sobotu odpoledne se v Měcholupech hrál oboustranně pohledný fotbal. Hosté působili od prvních minut značně nervózně, komentovali každý, byť jen trochu sporný verdikt rozhodčího Hájka a ten je po zásluze "odměnil" žlutými kartami. Domácí hráči nereagovali na provokace ze strany hostujících hráčů, soustředili se na svoji hru a po zásluze se ujali vedení. Luboš Kroupa zahrával přímý kop z dobrých 30 metrů a jeho prudká střela do středu branky skončila k údivu všech přítomných za zády hostujícího brankáře! 1:0. Hosté se do konce prvního poločasu nedostali vůbec k ničemu. Po ojedinělém protiútoku se hostující Šikl dostal v šestnáctce domácích k míči a skóroval, ale bohužel z postavení mimo hru. Domácí mohli své vedení ještě zvýšit, ale krásnou střelu dorostence Viruse hostující brankář skvěle vyrazil a napravil tak svoji chybu při prvním gólu!

    Druhý poločas začali hosté mnohem aktivněji, dvacet minut domácí tlačili, ale jejich snaha byla poněkud křečovitá. Nastřelili břevno po závaru před brankou domácích, ale to bylo z jejich strany vše. Domácí podnikali rychlé protiútoky, které díky nezkušenosti mladých útočníků neskončily brankou. Pouze hostující Šikl hrozil domácí obraně, ale jeho spoluhráči včetně kanonýra Lembergra mu moc nepomohli. Utkání definitivně rozhodla branka Petra Nováka. Na polovině hřiště si ramenem sklepl přihrávku Kanty, obešel tři hostující obránce a levou nohou ( podle svého tvrzení ji má spíše na opírání) překonal hostujícího brankáře podruhé! 2:0. Hosté se ještě pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale domácí obrana jim toho moc nedovolila a tak Měcholupy v jarní části soutěže na domácím hřišti ještě neinkasovali! Pochvalu zaslouží všichni domácí hráči za příkladnou bojovnost a přístup k utkání. Nejlepším hráčem hostů byl jednoznačně René Šikl. Utkání řídil s velkým přehledem Zdeněk Hájek.

Sestava Měcholup : Sova - Kroupa, Holý, J.Kanta - Blahouš, Petelík, Dražka, Vachtl ( 46.m M.Kanta) - Novák - Virus ( 46.m P.Kováč), D.Kanta (77.m Janda)

Branky: Novák Petr, Petelík Radek;

Rozhodčí: Hájek Zdeněk; ŽK: 2:3, diváků: 30.

 

Kolinec - Hrádek B  3 : 3 (0 : 2)

Milfort Milan

Hosté sice vedli 3:0, ale domácí zlepšili hru a zaslouženě vyrovnali. V závěru byli hosté rádi, že si z Kolince odvezli alespoň jeden bod, jelikož Ladislav Joza nastřelil břevno, od kterého se míč odrazil těsně před brankovou čáru.

Branky : Kohout Fr., Holeček Michal, Jílek Jan - Vinc Josedf 2, Vojta Jiří

Rozhodčí : Beneš, ŽK 0:3, diváků: 100.

 

Kvasetice – Švihov B  11 : 1  (7 : 1)

Branky: Ballý 5, Hanzlík Josef 2, Silovský 2, Osuský a Štýs – Kasal

Rozhodčí: Makula, diváků 20, hráno bez karet

 

Strážov B – Veřechov   3 : 3 (2 : 0)

Utkání dvou rozdílných poločasů. Domácím patřila  jednoznačně první polovina utkání. Ve 24.minutě se ujali vedení po odvážném  průniku středem obrany  Robertem Kalistou. Ve 40.minutě našel ideální přihrávkou mezi obránce Čermák Václava Jandu který  zvýšil s přehledem na 2:0. Tentýž hráč předvedl pro diváky parádní kousek když po individuální akci technickou střelou z úhlu zvýšil na 3:0. Po té domácí začali kupit chyb v obraně které Veřechov dokázal trestat. V 65.minutě  nechali po rohovém kopu domácí obránci zcela volného Želíska a ten hlavou snížil na 3:1. Tři minuty po té po další chybě domácích s přehledem zakončil Petr Janda a v 74.minutě na konečných 3:3 vyrovnal Pavel Raška.

Branky:  40. a 56. Janda Václav, 24. Kalista Robert – 65. Želísko Vít, 68. Janda Petr, 73. Raška Pavel. Rozhodčí: Vondráček, ŽK 1:3, diváků: 80.

 

Nalžovské Hory – Velhartice   3 : 2 (2 : 0)

Branky: 15. Bouzek V., 30. a 87. Štěpánek – 40. Pilík, 63. Kučera. Rozhodčí: Husník, diváků 60, ŽK 3:3.

 

Tabulka po 24 .(23.hraném) kole

 

     1. Žihobce           23   15  4   4   81: 31   49 

     2. H. M.  Boží       23   15  4   4   71: 28   49 

     3. Neznašovy         23   13  5   5   70: 31   44 

     4. Měcholupy         23   10  6   7   36: 31   36 

     5. Kolinec           23   10  5   8   62: 55   35 

     6. Kvasetice         23    9  7   7   70: 44   34 

     7. Hradešice B       23   10  3  10   50: 60   33 

     8. Veřechov          23    9  4  10   44: 55   31 

     9. Velhartice        23    9  3  11   53: 44   30 

    10. Strážov B         23    8  3  12   46: 59   27 

    11. Nalž. Hory        23    7  6  10   41: 54   27 

    12. Hrádek B          23    8  3  12   31: 45   27 

    13. Plánice           23    4  6  13   31: 85   18 

   14. Švihov B          23    4  1  18   23: 87   13

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku