Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ , III.třída : 12.-13.5. .

 

 

 

 

 

  OKRESNÍ  PŘEBOR  

Výsledky  :  Klikni zde

 

JANOVICE SI ZAHRÁVAJÍ S OSUDEM

 

Pět kol před koncem soutěžního ročníku se téměř vyjasňuje pouze v tom, kdo bude vítězem a postupujícím do krajského soutěže. O tom, že to bude Pačejov asi nikdo nepochybuje, ale o pořadí na dalších místech ,včetně toho komu zůstane ta nejméně příjemná  role sestupujícího. O mní bude sveden ještě velký boj .To nakonec ukázal nedělní duel ve Svéradicích ve kterém hosté z Nezamyslic zásluhou dvou branek svého kanonýra Soutora se probojovali na druhém místo a odsunuli domácí o jednu příčku v tabulce níž.  Již dnes se téměř stoprocentní jistotou ví to tom, že vzhledem k téměř jistému sestupujícímu  z 1.B třídy TJ Bezděkov se budou muset v okresním přeborem rozloučit  poslední dva týmy v tabulce. Nejblíže k  sestupu byla  před tímto kole dvojice  Mochtín a Myslív, neboť se předpokládalo, že janovická Dukla doma nad posledním Myslívem udělá rozhodující krok k záchraně. Nestalo se tak  a body si překvapivě , zvláště  po té kdy si Janovice v minulém kole přivezly tři body ze Sušice  odvezl Myslív!  Tím se prakticky  rozšířila v původní dvojice  na trojici   kandidátů na sestup.

 

 

Velké Hydčice-Mochtín "B"  2 : 2 (1:1)

Překvapivý a velice cenný zisk bodu hostů zvláště po té, když jejich poslední dva vzájemné duely skončily vždy stoprocentním úspěchem soupeře ,který v nich neinkasoval ani branku.  

Branky : Svoboda Pavel-PK,Kropáček Ladislav  -  Javorský Luboš-PK,Černý Petr

Rozhodčí : Lažánek K ; Diváků : 40; ŽK 2:1

 

Janovice -  Myslív 3:4 (3:2)

Již tak smolné jarní tažení okresním přeborem přineslo pro Janovice největší ránu v tom, že se jim zranil brankář Červinka a do branky již musel v druhém utkání za sebou nastoupit patnáctiletý dorostenec. Ten neunesl tíhu důležitosti utkání a podílel se na všech čtyřech obdržených brankách když tu první inkasoval po jeho chybě již v padesáté vteřině tohoto duelu. Domácí se rychle vrátili do utkání, otočili výsledek na 3:1, ale po další chybě brankáře inkasovali gól do kabin . Dílo dokonal soupeř ve druhém poločase kdy ze dvou střel na branku dvakrát skóroval a odvezl si nečekaně po výhře ve Vrhavči body i z Janovic.

Branky: Jandoš Václav 2, Lukeš Marek - Bláha Michal 2, Štěrba Jaroslav, Marek Zdeněk;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 2:4  ; Diváků : 70

 

Dešenice   - Měčín 5:2 (0:1)

Po vyrovnaném prvním poločase  odcházeli do kabin spokojenější hosté kteří se ujali vedení 0:1. Po přestávce zavelel jeden z nejzkušenějších domácích hráčů Miloš Bartůněk vyrovnáním na 1:1, Pytel dal vedoucí branku a další neméně zkušení spoluhráči si  v pořadí na jaře šesté vítězství Dešenic nenechali vzít.

Branky: Pytel Václav, Bartůněk Miloš, Kovács Ivan, Poupa Jiří, Soušek Rostislav - Krotký Zdeněk, Vlček Pavel;

Rozhodčí: Bureš Jiří, Pressl Václav, Hájek Zdeněk; ŽK: 2:3  ; Diváků :120

 

Vrhaveč  - Pačejov 1:1 (1:1)

Početná skupinka příznivců z Pačejova zvedla diváckou návštěvu ve Vrhavči . Příznivci obou táborů viděli vyrovnanou hru ve které se více očekávalo od hostů, kteří toho moc v tomto zápase nepředvedli. Domácí šli do vedení brankou ve 25.minutě kterou dal Václav Hrach z penalty. Za tohoto stavu neproměnil Minařík stoprocentní šanci na zvýšení, když ve vyložené pozici nastřeli jen tyč svatyně hostů. Do konce poločasu se hostům podařilo Brůhou vyrovnat a tento stav se nezměnil ani po přestávce.

Branky: Hrach Václav - Brůha Václav;

Rozhodčí: Brůha Radek; ŽK: 1:2 ; Diváků : 150

 

Horažďovice B Luby B 3:1 (1:1) 

Forman Michael

Derby dvou béček přineslo vyrovnaný fotbal a tak i stav byl po poločase 1-1. První gól dali domácí,  krásnou ranou z 25 metrů levou nohou se trefil Forman Michael ml.. V brance ho tentokrát zastoupil jeho otec Forman Michael st. a  tomu se v brance také dařilo, protože ho hostující hráči překonali pouze jednou, to když ho po individuelní akci překonal Pavel Smolík, který srovnal stav na poločasových 1-1. Do konce prvního poločasu měli hosté ještě dvě šance na skórování, ale nejprve brejk hostí zneškodnil společně se stoperem Mazuchem golman M.Forman a dorážku z blízka tečovanou opět domácím brankařem vykopl z prázdné branky Pavel Václavek. Domácí si naopak stěžovali na neodpískanou penaltu po faulu  na pronikajícího Lukáše Michálka.  Ve druhém poločase už ani jedno mužstvo nemělo moc sil a tak se tempo hry snížilo, což více vyhovovalo domácím. A  když hosté nedali gól po střele z vápna , kterou reflexivně M. Forman kryl, přišel trest ze strany domácích. Přísnou penaltu za faul na domácího Lukáše Michálka, proměnil Miroslav Lávička, který vítězství pojistil i dalším gólem  hlavou po rohovém kopu Petra Macouna. Domácí konečně vstřelili víc jak jednu branku a získali tak důležité tři body v boji o záchranu.

Branky: 15. Michael Forman ml., 70.(pk)+ 85. Miroslav Lávička -3. Smolík Pavel

Rozhodčí: Kurc Lubomír ; Diváků: 30

 

FK Svéradice – TJ Nezamyslice 0:2 (0:2)

Ivana Dušková

Ve Svéradicích hezká návštěva zhlédla oboustranný útočný fotbal, který se musel líbit i náročnému diváku. Od první minuty se akce přelévaly z jedné strany na druhou a v prvních dvacetipěti minutách si více šancí vypracovali domácí hráči. Dvakrát během deseti minut orazítkovali břevno hostující branky a další vyloženou šanci spálil Větrovec, když hlavičku z malého vápna nasměroval pouze do rukou brankáře. Pak 2x po sobě udeřili fotbalisté z Nezamyslic – nejdříve Soutor využil zaváhání domácí obrany a zblízka dorazil odražený balon a o pár minut později ten samý hráč nastavil prsa na krásně zahraný rohový kop a z metru donesl míč až do branky. Ve druhé půli domácí hráči pokračovali ve smolném zápase. Nejdříve Makovec z malého vápna namířil hlavičku těsně vedle tyče, poté ten samý hráč bombou málem přerazil břevno a nešťastný zápas ukončil Prokopec, kdy zblízka nasměroval hlavičku mimo soupeřovu branku. Hosté celou druhou půli byli fotbalovější, ale pozornou obranu domácích se jim již překonat nepodařilo. Jejich vítězství však bylo naprosto zasloužené, protože v koncovce byli Nezamyslice hodně důrazní a to bylo rozhodující.Velmi atraktivní utkání zvládl s přehledem pan rozhodčí Simbartl.

Branky : Soutor Martin 2 ; ŽK: 4:2 ; Diváků: 150; ŽK 1:1

Rozhodčí: Simbartl Václav

 

Sušice B – Hrádek 0 : 0 (0 : 0)

Místní derby přineslo více ze hry v prvním poločase domácím, ale více než nastřelenou tyč z toho nevyprodukovali. Po přestávce hru hosté vyrovnali. Blíže k vítězství byli domácí kteří v závěru zápasu nevyužili tutovku ke vstřelení vítězné branky kterou zahodil Brož.

Rozhodčí: Petržílka Jiří ; ŽK: 2:6; Diváků: 100

 

Tabulka po 21 . kole

 

     1. Pačejov           21   13  7   1   35: 14   46

     2. Nezamyslice       21   10  5   6   36: 24   35

     3. Svéradice         21   10  4   7   44: 29   34

     4. V. Hydčice        21   10  4   7   39: 28   34

     5. Hrádek            21    8  8   5   42: 34   32

     6. Vrhaveč           21    9  5   7   37: 37   32

     7. Měčín             21    8  4   9   41: 36   28

     8. Dešenice          21    9  1  11   54: 59   28

     9. Horažďovice B     21    8  4   9   24: 32   28

    10. Luby  B           21    8  3  10   36: 42   27

    11. Sušice B          21    7  5   9   30: 31   26

    12. Janovice          21    7  2  12   39: 49   23

    13. Mochtín B         21    5  5  11   25: 39   20

    14. Myslív            21    5  3  13   31: 59   18

 

 

 

  III. TŘÍDA  

 

 

NEZNAŠOVY DOKÁZALY ŽE JIM TŘETÍ MÍSTO SLUŠÍ

 

Po dvou předcházejících remízách ve vzájemných zápasech prokázali domácí , že  po právu jsou v tabulce před Kolincem nad kterým zvítězili jednoznačně rozdílem pěti branek. Neznašovy tak setřásly dalšího možného potencionálního soupeře který by ještě mohl zasáhnout do boje o druhé postupové místo. Tato šance ještě je vzhledem k tomu, že chybí do konce soutěže šest kol pro Neznašovy stále žije a možný  jejich souboj o tuto šanci  s Hory Matky Boží nelze ještě vyloučit.O překvapení není každé kolo nouze. Tentokráte se o to postaral na jaře velice úspěšný Veřechov který i v oslabení potvrdil dobrou formu a připravil na svém hřišti v pořadí třetí prohu v tomto ročníku pro lídra tabulky TJ Žihobce.

 

 

Neznašovy -  Kolinec 5 : 0 (4:0)   

Branky: Voráček Pavel 2, Žák Miroslav 2, Mareš Michal;

Rozhodčí: Brůha ŽK: 2:1; Diváků: 30

 

Plánice - Nalžovské Hory  0 : 2 (0 : 1)

Branky : Štěpán Jindřich,Jedlička Antonín

Rozhodčí : Holeček M.; Diváků : 50; ŽK 2:1

 

Veřechov Žihobce 4:2 (4:0) 

Branky: Otáhal Vlastimil 2, Janda Petr, Hodánek Josef - Drobný Milan, Potužák Radek; Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 2:2 ;Diváků : 60

 

Hrádek B -  H. M. Boží 1:2 (0:1)  

Branky : Čech (PK) – Hofman, Brabec ; Diváků: 60 ; ŽK: 4:4

Rozhodčí Staněk.

 

Hradešice B  - Strážov B 2:1 (0:1) 

Branky: Novák David 2 - Lorenc Jan; Rozhodčí: Husník Václav; ŽK: 1:1 ;Diváků : 50

 

Velhartice  - Kvasetice 3:0 (2:0)

Branky: Bejvl Josef, Pruner Milan, Sádlík Martin; Rozhodčí: Bošek Petr; ŽK: 3:1;Diváků : 100  

 

Švihov B – Měcholupy 3 : 2 (1:1)

Jan Čížek

Ve Švihově se konalo v neděli místní derby, kdy se utkaly týmy místní rezervy s Měcholupami. Domácí vstoupili do utkání aktivněji a tlačili se do útoku. Vytvořili si i několik příležitostí, ale jako obvykle v poslední době z nich nic nevytěžili. Až ve 30. minutě se míč odrazil k volnému Kudjákovi, který si na šestnáctce zpracoval míč a nekompromisně zavěsil. Hosté se v prvním poločase také dočkali branky, když ve 42. minutě Vachtl nádherně zakroutil přímý kop z 20m do šibenice. Za nerozhodného výsledku se šlo o poločase do kabin. Nástup do druhého poločasu patřil domácím, když u postraní čáry chytře zakombinovali Lehečka s Brožem, který se prokličkoval do vápna a přihrál podél malého vápna na volného Kudjáka, který se nemýlil, 2:1. O deset minut později se Kudják prosadil potřetí, když nejprve přehodil v brejku brankáře hostů a pak odražený míč od tyčky uklidil do sítě. Po této brance se hosté vzchopili a během 4 minut snížili, když skóroval Petelík, 3:2. Domácí si ale už vítězství pohlídali. Hrál se oboustranně pohledný a slušný zápas, který podtrhl dobrým výkonem i rozhodčí Vondráček.

Rozhodčí: Vondráček ; Diváků: 30;ŽK: 1:0;ČK: 0:0

Branky: 30., 49., 59. Miloslav Kudják - 42. Václav Vachtl, 63. Petelík Radek

 

 

Tabulka po 21 . kole

 

 

     1. Žihobce        20   13  4   3   69: 28   43

     2. H.M. Boží      20   13  3   4   54: 25   42

     3. Neznašovy      20   11  4   5   56: 28   37

     4. Kolinec        20    9  4   7   55: 49   31

     5. Měcholupy      20    9  4   7   33: 30   31

     6. Hradešice B    20    9  3   8   48: 45   30

     7. Velhartice     20    9  2   9   48: 36   29

     8. Veřechov       20    9  1  10   38: 49   28

     9. Kvasetice      20    7  6   7   51: 42   27

    10. Hrádek B       20    8  1  11   26: 38   25

    11. Nalž. Hory     20    6  6   8   36: 43   24

    12. Strážov B      20    6  2  12   39: 55   20

    13. Plánice        20    4  5  11   30: 65   17

    14. Švihov B       20    4  1  15   22: 72   13

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku