Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ , III.třída : 28.-29.4.

 

 

  OKRESNÍ  PŘEBOR  

 

 

 

 

PAČEJOVSKÁ ÚSPĚŠNÁ SÉRIE SKONČILA.

 

Až v 19.kole skončila spanilá jízda lídra tabulky letošním ročníkem okresního přeboru. Stalo se tak na hřišti v Lubech ze kterého se vrací  poprvé bez bodového zisku. Lubská rezerva rozhodla o svém vítězství drtivým dvacetiminutovým  náporem ve kterém získala rozhodující dvoubrankový náskok. Další zajímavý výsledek se zrodil v Měčíně. Vrhaveč která v minulém kole na domácí půdě prohrála s posledním Mysívem opět překvapila, ale tentokráte na vrub domácích a je  prvním týmem kterému  se v tomto ročníku podařilo odvést plný počet bodů z Měčína. Hrádek který před týdnem inkasoval debakl v Dešenicích si napravil reputaci, když do stejné situace ve které byl v minulém kole sám dostal hosty z Janovic. Výsledky 20.kola znovu potvrdily, že velmi těžko se probouzí ze zimního spánku Dukla  Janovice a rezerva Sokola Mochtín, která opět potvrdila, že s béčkem TJ Sušice jí zisk bodů není přán a připsala si do vzájemné bilance čtvrtou porážku za sebou.To vše sečteno a podtrženo znamená, že společně s Myslívem uzavírají tabulku a i když Janovice mají o čtyři body více také oni nemohou sedm kol před koncem příliš jásat.

 

Myslív-Dešenice  0 : 3 (0 : 1)

Jiří Moravec

Hosté se ujali vedení v 10. po velmi sporné  penaltě. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný, z domácích si šance vytvořili Moravec a Bláha M. Ve druhém poločase domácí ve snaze o vyrovnání otevřeli hru a hosté využili zaváhání v domácí obraně, nejprve v 56. Hvězda a poté v 68. M. Poupa.

Branky : 10. Bartůněk, 56. Hvězda, 68. Poupa M.

Rozhodčí : Hájek Zdeněk ; Diváků: 60 ; ŽK 3:2

 

Hrádek A –Janovice    5 : 1 (3 : 0)

Před týdnem Svatobor utrpěl nepříjemný debakl v Dešenicích, nyní do stejné situace dostal host z Janovic. Nutno dodat, že výsledek hovoří za vše a  zcela vystihuje průběh hry.

Branky: Holeček Radek 2 ,Moravec J.Karhan Zd.,Kutil L. -  Slivoň V.

Rozhodčí : Lažánek K. - Beneš,Špindlerová ; Diváků : 50 ; ŽK 2:0

 

Měčín  - Vrhaveč 1:3 (0:1)

Vyrovnaný první poločas ve kterém jediná střela hostů z kopačky Minaříka z trestného kopu rozhodla o jejich jednobrankovém náskoku. Domácí se podařil vstup do druhé půle a již ve 47.minutě Vlčkem vyrovnali. PO hodině hry přišel druhý úder hostů kteří v průběhu sedmi minut získali dvoubrankové vedení a to si již do konce zápasu pohlídali.

Branky: Vlček Pavel - Minařík Michal 2, Franěk František;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 2:4 ; Diváků : 60

 

Mochtín B  - Sušice B 0:2 (0:1)

Vyrovnané utkání průměrné úrovně rozhodli hosté lepší koncovkou. Ve 45.minutě trestal chybu domácích Marek , v 60 minutě hlavou zakončil šikovně Pechek. Nejlepší na hřišti byl rozhodčí Simbartl, který zápas rozhodoval  s přehledem a bez chyb.

Branky: Marek Luděk, Pechek Petr;

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 2:3 ; Diváků :60

 

Nezamyslice -  V. Hydčice 3:0 (0:0) 

Tradičně přineslo místní derby vyrovnanou hru a řadu zajímavých herních situací. Rozdíl mezi oběma soupeři byl v tom, že domácí vytvořené šance proměnili, hosté ale nikoliv.

Branky: Soutor Martin 2, Musil Ondřej;

Rozhodčí: Brůha Radek; ŽK: 1:1; Diváků : 30

 

Horažďovice B -  Svéradice  0 : 0

Domácí nastoupili na hosty bez ostychu a kombinační hrou se dostávali do šancí. Nejprve orazítkoval tyč svoji střelou Michael Forman st. a za chvíli poté stálo štěstí opět na straně hostů, když dorážka Radka Jánského se odrazila od jedné tyče do druhé  a pak skončila v náruči  golmana Soukupa. Další střelu Formana vytěsnili hosté na roh. Hosté spoléhali pouze na rychlonohého Standu Makovce, na kterého směřovali všechny jejich nakopávané balony. Po jednom z rohů měli také šanci vstřelit branku. V závaru před domácí brankou několikrát vystřelili , ale přes hradbu domácích obránců se nedokázali trefit do sítě. V druhém poločase už domácí nehráli tolik po zemi , což vyhovovalo hostům, kteří se dokázali lépe bránit a více útočili. Domácí  přesto měli dvě šance na vstřelení branky.  Nejprve trestný kop z hranice velkého vápna trefil nad branku Jirka Sova a po té Míra Lávička z hranice malého vápna netrefil hlavou dobře centr Jirky Mazucha a ten skončil vedle branky. Host  é měli jedinečnou šanci na vítězství v závěru zápasu. To si domácí stopér Mazuch zřejmě vzpomněl na léta strávená ve Svéradicích a doslova hostujícímu útočníkovi namazal do běhu , ale ten svoji šanci trestuhodně zahodil, když sám proti domácímu golmanovi vystřelil vedle. Poslední šanci na změnu výsledku měli opět domácí střídající hráči Tonda Šuba a Pavel Svoboda, ale ani jednomu se nepodařilo překonat svéradického golmana. Tak derby skončilo dělbou bodů, která je pro domácí spíše ztrátou..

Rozhodčí:  Javorský ; ŽK 4:4; Diváků : 80

 

 

Luby B – Pačejov   4 : 1 (1:1)

 V prvním poločase viděli diváci pohledný, otevřený  a útočný fotbal. Po přestávce patřila úvodní dvacetiminutovka domácím kteří dostali lídra tabulky pod drtivý tak a ten jim vynesl rozhodující dvoubrankový náskok. Překvapivé vítězství jistil v 83.minutě čtvrtým domácím střeleckým úspěchem  nejlepší střelec jarní střelec OP Sydorenko.

Branky: Kubeš Vladislav, Šůs Miroslav, Sydorenko Vasyl, Papay Petr - Bokr Petr; Rozhodčí: Lecjaks Ladislav; ŽK: 1:1; Diváků: 70

 

Tabulka po 20 .(19.hraném) kole

 

     1. Pačejov           19   12  6   1   32: 13   42  ( 12)

     2. Svéradice         19    9  4   6   43: 27   31  (  4)

     3. Hrádek            19    8  7   4   39: 28   31  (  1)

     4. Nezamyslice       19    9  4   6   32: 22   31  (  4)

     5. Vrhaveč           19    9  4   6   36: 35   31  (  1)

     6. V. Hydčice        19    9  3   7   35: 25   30  (  3)

     7. Měčín             19    8  3   8   37: 29   27  ( -3)

     8. Sušice B          19    7  4   8   29: 29   25  ( -2)

     9. Dešenice          19    8  1  10   48: 55   25  ( -5)

    10. Horažďovice B     19    7  4   8   21: 29   25  ( -2)

    11. Luby  B           19    7  3   9   29: 36   24  ( -3)

    12. Janovice          19    6  2  11   34: 44   20  (-10)

    13. Mochtín B         19    4  4  11   18: 37   16  (-11)

    14. Myslív            19    4  3  12   27: 51   15  (-15)

 

 

  III. TŘÍDA  

 

 

 

VEŘECHOV POKRAČUJE VE VÍTĚZNÉ SÉRII

 

V šesti  jarních zápasech dokázal Sokol Veřechov v posledních pěti kolech získat stejný počet vítězství . To jsou výsledky který zdobí tým,  který ještě před zahájením jarní části soutěže patřil mezi ty které budou provázet záchranářské práce. S patnácti získanými body se Veřechov na rozdíl od Sokola Plánice posouvá v tabulce stále výše. Plánice právě neuspěla doma s Veřechovem a bodově naprázdno doma vyšel další sestupem ohrožený SK  Strážov B.

 

 

Plánice – Veřechov   0 : 2 (0 : 1)

Domácím se nepodařilo proměnit mnoho šancí a tak si body odváží soupeř,který si je nezasloužil.

Branky : Želíska Jan,Otáhal Vlastimil

Rozhodčí : Beneš ; Diváků : 30; ŽK 5:3

 

TJ Žihobce - FC Švihov "B"   8:0 (3:0)

Velmi slušně hrané utkání proti oslabenému soupeři se stalo jednoznačnou záležitostí domácích.

Branky domácích: 14.,28.,48. M.Lemberger  42. M.Drobný, 70. J.Šmat ,75. R.Šikl , 76. M.Foltýn a 84. R.Potužák .

Rozhodčí: V.Husník; Bez karet ; Diváků: 35

 

Kvasetice  - Neznašovy 0:3 (0:2)

Hosté hrají v pohodě, věří si a  ne jinak tomu bylo i na hřišti nováčka , kterému tak vrátili i s úroky ztrátu bodů z podzimu, kdy v Neznašovech skončil tento dělbou bodů.

Branky: Voráček Pavel, Liška Jiří, Žák Miroslav;

Rozhodčí: Šafránek Jan; ŽK: 0:3 ; Diváků: 30

 

H. M. Boží  - Hradešice B 6:1 (1:0)

Radek Bernard

  Na dobře připraveném trávníku se hrálo v I. poločase poměrně vyrovnané utkání, přičemž v prvních 20 minutách domácí hosty z Hradešic zatlačili na jejich polovinu a vytvořili si několik slibných šancí, jež nevyužili. První branku po té vstřelil ve 21. minutě Z. Hoffmann, když po autovém vhazování L. Bernarda bez přípravy vypálil a balón skončil u pravé tyče soupeřovi branky - 1 : 0. Po té se hra vyrovnala, domácí již nevyvíjeli takový tlak na hostující branku, čehož chtěli snaživí hosté využít, ale obrana domácích byla pozorná. Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s odhodláním překvapit jeden druhého a prvních 10 minut měli navrch hosté, jež se snažili vyrovnat.
Ovšem rozhodla produktivní pětiminutovka domácích od 56. do 60. minuty, když domácí využili všechny gólovky. Pojištění výsledku připravil P. Halas po zatažení po pravé straně přihrával volnému J. Štefanovi, jež zavěsil z pozice penalty - 2 : 0. Další branku zase připravil Z. Hoffmann pro P.Halase, jež  po centru z leva cílil do prázdné soupeřovi branky - 3 : 0.Hned o minutku později již na 4 : 0 zvyšoval opět J.Štefan. V tuto chvíli dezorientovaní hosté byli zralí na "ručník" a vyrovnaný zápas se změnil na domácí exibici, jež potvrdil za chvíli agilní L. Bernard pátým gólem - 5 :0. Pochvalu ještě zaslouží rychlonohý J. Murcko, který svým důrazem platil na hostující obranu a spousta akcí u něj začínala. V 79. minutě po přechodu přes tři hráče si připsali čestný úspěch i hosté, když O. Fořt nedal R.Horejšovi šanci a z prostoru za hranicí vápna zavěsil k tyči. Učet zápasu podtrhl "jako okropený živou vodou" v 88. minutě J. Štefan, jenž po zaváhání stopera na půlící čáře šel do sólového nájezdu a po obehrání brankáře završil do prázdné branky svůj čistý Hattrick - 6 : 1. Takže domácí potvrdili svůj bodový zisk z posledních 4 zápasů a i nadále jsou ve hře o jedno z postupových míst. Zároveň tak dali pěkný dárek V. Chmelíkovi k 60.narozeninám, jemuž představitelé klubu přáli před výkopem utkání.
Branky: Štefan Jan 3, Bernard Luděk, Halas Pavel, Hoffmann Zdeněk - Fořt Ondřej;

Rozhodčí: Bošek Petr; ŽK: 1:2 ; Diváků: 70

 

Měcholupy  - Hrádek B 3:0 (0:0)

Vzájemné zápasy bývají hodně vyrovnané a , když z posledních devíti zápasů se čtyřikrát oba soupeři rozešli dělbou bodů. Stejně tomu bylo i na podzim v Hrádku a i průběh prvního poločasu naznačoval, že by se body mohly dělit i nyní. Domácí se podařilo osm minut po přestávce dát Petrem Novákem st. vedoucí branku, hosté hru otevřeli a domácí z brejků v závěru zápasu Petelíkem a Michalem Kantou ještě svůj náskok zvýšili.

Branky: Novák Petr, Petelík Radek, Kanta Michal;

Rozhodčí: Vondráček Václav; Diváků:  20

 

Nalž. Hory  - Kolinec 2:2 (0:2)

Domácí dotáhli po změně stran dvoubrankový náskok hostů. Ti přesto měli velkou možnost rozhodnout utkání ve svůj prospěch za stavu 2:2 z pokutového kopu, ale proti byl brankář domácích Stulík který penaltu chytil.

Branky: Jedlička Antonín 2 - Kopp Josef, Holeček Michal;

Rozhodčí: Husník Václav ; Diváků: 50

 

Strážov B  - Velhartice 1:3 (1:1)

Zasloužené vítězství hostů. Po brankové přestřelce mezi 19. a 21.minutou kdy na vedoucí branku domácích Čermáka odpověděl  vyrovnáním Antonovics již diváci  branku do konce první půle neviděli. Dočkala se však početná skupinka hostů která se mohla radovat ze dvou branek v síti domácích které dali  v 67.minutě Poledník a minutu před koncem Luboš Pilík.

Branky: Čermák Josef - Poledník Pavel, Pilík Luboš, Antonovics Andrej;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 4:2; Diváků: 100

 

 

Tabulka po 20 .(19.hraném) kole

 

     1. Žihobce           19   13  4   2   67: 24   43  ( 13)

     2. H. M.  Boží       19   12  3   4   52: 24   39  (  9)

     3. Neznašovy         19   10  4   5   51: 28   34  (  4)

     4. Kolinec           19    9  4   6   55: 44   31  (  1)

     5. Měcholupy         19    9  4   6   31: 27   31  (  1)

     6. Kvasetice         19    7  6   6   51: 39   27  ( -3)

     7. Hradešice B       19    8  3   8   46: 44   27  ( -3)

     8. Velhartice        19    8  2   9   45: 36   26  ( -4)

     9. Hrádek B          19    8  1  10   25: 36   25  ( -2)

    10. Veřechov          19    8  1  10   34: 47   25  ( -2)

    11. Nalž. Hory        19    5  6   8   34: 43   21  ( -6)

    12. Strážov B         19    6  2  11   38: 53   20  ( -4)

    13. Plánice           19    4  5  10   30: 63   17  (-10)

    14. Švihov B          19    3  1  15   19: 70   10  (-17)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku