Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor, III. třída : 21.-22.4.

 

 

 

 

  OKRESNÍ  PŘEBOR  

 

 

MOCHTÍNSKÁ  REZERVA KLESÁ KE DNU

 

Již čtvrté jarní kolo nemělo utkání které by nebylo středu zájmu. Platí to především o zápase v Mochtíně kde domácí rezerva v utkání které patřilo do  kategorie kde se ve fotbalové hantýrce hovoří, že se hraje sice klasicky o tři,  ale k dalšímu vývoji v tabulce prakticky o šest bodů. Ty mohly domácí z pohledu boje o záchranu získat z pohledu vzájemného souboje s dalším o záchranu bojujícím týme z Dešenic. Nestalo se tak a hosté jasnou výhrou nepřerušili svoji jarní úspěšnou šňůru. S velkými obavami odjížděl vedoucí Pačejov k derby do Myslíva, kde se odehrál duel prvního s posledním. Lídr tabulky ukázal na hřišti kdo kraluje tabulce a ponechal domácí i bez možnosti vylepšit bodový zisk a posílit naději na záchranu. Ani utkání v Hrádku se bez překvapení a to na úkor domácích. Dosud druhý tým tabulky cennou remízu z minulého kola z Pačejova znehodnotil těsnou prohrou se Sokolem Vrhaveč  a ten se tiskem tří bodů dokonce  bodově na Svatobor dotáhl.

 

 

Myslív  - Pačejov 0: 3 ( 0: 2)

Hosté si od začátku utkání vytvořili převahu, které domácí  čelili jen s krajním vypětím sil. Převahu  Pačejova vyjádřil v 11. hlavičkou Mrázek. V 23. minutě se chytře uvolnil Panuška a přehodil domácího brankáře a Pačejov získal uklidňující náskok 0:2.  Myslívští si vytvořili několik šancí v závěru poločasu, ale neuspěli. Druhý poločas přinesl vyrovnanější hru, v 56. se přesto do sólového úniku dostal hostující Mrázek, ale vychytal jej domácí Beran. V 62. vstřelil kapitán Pačejova Pavelec po ruce Moravce v pokutovém území třetí gól hostů. Utkání bylo hráno tvrdě, ale v rámci fair-play, o což se valnou měrou zasloužil rozhodčí Simbartl.

Branky: 11. Mrázek Jiří, 23. Panuška Josef, 62.Pavelec Petr;

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 0:2; Diváků : 180 

 

Hrádek -  Vrhaveč 1: 2 ( 1: 2)

Velká marodka a nevydařený výkon domácích zapříčinil nečekanou prohru v domácím prostředí.

Branky: Holeček Radek - Hrach David, Vejskal Tomáš;

Rozhodčí: Šafránek Jan; ŽK: 4:4; Diváků : 60 

 

Mochtín B -  Dešenice 2: 5 ( 0: 2)

Hosté byli fotbalovější a zaslouženě získali tři  body.

Branky: Nový Luboš 2 - Bartůněk Miloš 2, Šteiner Rostislav 2, Poupa Michal;

Rozhodčí: Hájek Zdeněk, Petržilka Jiří, Klíma Jakub; Diváků : 50 

 

Nezamyslice  - Janovice 4: 2 ( 2: 1)

Branky: Burda Josef 3, Ritter František - Kubový Pavel, Lukeš Marek;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:3; Diváků : 20 

 

Luby B – Měčín  3 : 2  (1 : 1)

Rušné pohledné utkání s mnoha šancemi na obou stranách. Hosté byli fotbalovější, domácí herní nedostatky nahrazovali bojovností.  V prvním poločase padly dvě branky  a obě byly výstavní. Již ve třetí minutě zamířil z 35 Karel Křížek a jeho dělovka skončila v horním růžku měčínské svatyně. V 11.minutě se blýskl střelou z velkého vápna hostující Pass a také ta vymetla pavučinky v domácí brance.

Branky : 3. Křížek Karel, 60. Sydorenko Vasil , 68. Papay Petr – 11. Plas, 62. Král Milan

Rozhodčí: Habada, diváků 80, ŽK 1:4.

 

Horažďovice B -  Sušice B 1: 1 ( 1: 0) 

Derby dvou rezerv skončilo dělbou bodů. V první půli byli o trochu lepší domácí a dali gól, hosté byli iniciativnější zase ve druhé půli a nakonec se jim podařilo v nastaveném čase šťastně vyrovnat. Hosté  ve druhém poločase více otevřeli hru a domácí toho využívali k rychlým a nebezpečným protiútokům . Poprvé šel na hostující branku dorostenec Karel Rejšek, ale neprostřelil dobře vyběhnuvšího brankáře, pak se hlavou netrefil v dobré pozici Šlajs a vrcholem domácí střelecké nemohoucnosti byla zahozené tutovka Tondy Šuby. Ten šel na branku od půlky společně s Mirou Lávičkou sám, ale trestuhodně napálil míč metr vedle. Hosté byli v závěru iniciativnější a nakonec z posledního rohu vytěžili vyrovnání, když nepokryli hostujícího Dryka, který dorážel do prázdné branky.

Branky: 42. Lávička Miroslav – 93. Drýk Martin;

Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 0:2 , diváků 60

 

Svéradice V. Hydčice 4: 1 ( 1: 0)

Branky: Vlček Jakub 2, Makovec Stanislav, Větrovec Jakub - Svoboda Pavel;

Rozhodčí: Kurc Lubomír, Brůha Radek, Cihlář Jan; ŽK: 3:5; ČK: 1:1  , diváků : 150.

 

 

Tabulka po 18 .(16.hraném) kole

 

     1. Pačejov           17   11  6   0   30:  9   39  ( 12)

     2. Hrádek            17    7  7   3   32: 21   28  (  1)

     3. Vrhaveč           17    8  4   5   32: 31   28  (  1)

     4. Svéradice         17    8  3   6   40: 26   27  (  3)

     5. Měčín             17    8  3   6   36: 25   27  (  0)

     6. V. Hydčice        17    8  3   6   33: 22   27  (  3)

     7. Nezamyslice       17    7  4   6   27: 22   25  (  1)

     8. Sušice B          17    6  4   7   27: 27   22  ( -2)

     9. Luby  B           17    6  3   8   24: 32   21  ( -3)

    10. Horažďovice B     17    6  3   8   19: 30   21  ( -3)

    11. Janovice          17    6  2   9   34: 37   20  ( -7)

    12. Dešenice          17    6  1  10   39: 53   19  ( -8)

    13. Mochtín B         17    4  4   9   18: 33   16  ( -8)

    14. Myslív            17    3  3  11   24: 47   12  (-15)

 

 

 

  III. TŘÍDA  

 

 

ZIHOBCE ZVÝŠILY SVŮJ NÁSKOK

 

 

Po vítězství v minulém kole v Kolinci se zdálo, že se fotbalistům z Hor Matky Boží vrací forma a že nastal očekávaný útok na zpět získané první místo. Domácí zápas v pohodě hrajícím Sokolem Neznašovy tomu ale nenasvědčuje. Remíza je vodou na mlýn TJ  Žihobce a také potvrzením, že Neznašovy i Měcholupy mohou ještě výrazně zasáhnout dokonce i o umístění na  druhém  místě. Svoje postavení ve spodních patrech tabulky si opět více zkomplikovala Plánice. Klub který se může pochlubit  s výborným družstvem dorostenců bude mít ještě hodně práce se záchranou ve III.třídě. Bodové rozestupy ve spodních patrech tabulky mezi sestupem ohroženými  a tím se značně vyrovnal a tím se potencionální okruh kandidátů ještě více rozšířil.

 

 

H. M. Boží  - Neznašovy 2: 2 ( 1: 2) 

Další nečekaná bodová ztráta domácích se soupeřem kterému se na ve srovnání s podzimním lídrem tabulky jaře daří.  

Branky: 27.,46.Brabec Jiří  – 5.,21.Mundl Martin ;

Rozhodčí: Brůha Radek; ŽK: 2:3 ; Diváků : 100

 

Měcholupy  - Velhartice 2: 0 ( 1: 0)

Sova  Zbyněk  

 Domácí nastoupili v silně kombinované sestavě ( Pesel hrál soutěžní zápas po 2 letech a poprvé za "A" tým, Tomáš Valečka hrál poprvé po těžkém zranění, které utrpěl před 2 roky, Johánek se vrátil po roce, Petelík a Sova nastoupili s nedoléčeným zraněním), ale na výkonu celého týmu se tato skutečnost neprojevila. V prvním poločase se hrál ze strany domácích pěkný kombinační fotbal, hosté spoléhali na nakopávané míče na rychlé útočníky, které ovšem důsledně pokryli Kroupa a Vachtl ( zaskakující na místě obránce). Ve 12. minutě se po centru M.Kanty z levé strany prosadil před hostující brankou Lukáš Blahouš a nedal brankáři Sádlíkovi sebemenší šanci. 1:0!  Hosté si v prvním poločase vytvořili jedinou šanci. Slabá hlavička se stala snadnou kořistí brankáře Sovy. Domácí Johánek mohl ve 30.minutě zvýšit, ale stejně jako Peselovi ve 42.min. chybělo přesnější zakončení. Hostům po Peselově dorážce pomohlo břevno. Těmto akcím předcházeli chyby hostující obrany, o které se zasloužili důrazně hrající Pesel a Blahouš.

   Ve druhém poločase se obraz hry změnil. V 50. min. se dostal ke střele hostující Poledník, ale brankář Sova dobře vyběhl a šanci zmařil. V 61.min. se dostal nekrytý Bejvl k hlavičce, která orazítkovala břevno. Domácí hráči se poté probrali z chvilkové letargie a několikrát zahrozili. Zkušený Johánek, Blahouš, Pesel a ani Novák nenašli klid v zakončení a přesnější mušku. Hosté odpověděli dvěma rychlými protiútoky, dostali se do dvou stoprocentních šancí, ale domácí brankář jim včasnými a důraznými vyběhnutími skórovat neumožnil. Střídající Krasnický mohl domácí definitivně uklidnit, ale v zakončení do skoro prázdné hostující svatyně nepochopitelně selhal a ani dorážka Johánka nenašla ten správný cíl. V závěru se na hřiště dostal domácí dorostenec Jahoda ( odehrál celé utkání dorostu hrané jako předzápas) a blýskl se dvěma povedenými úniky, z nichž ten druhý hasila hostující obrana jen za cenu faulu, míč si k volnému kopu postavil Vachtl, krásným centrem našel Johánka a ten se nemýlil! 2:0. Poté se utkání, v němž byli domácí lepší a zároveň nebezpečnější, jen dohrávalo.

   Pochvalu zaslouží celý tým domácích, včetně střídajících hráčů, za příkladnou bojovnost a pěkný výkon. Nejlepšími hráči byli Jiří Johánek, stoper Martin Holý, Václav Vachtl a brankář Zbyněk Sova. Z hostujícího mužstva byl nejlepším hráčem Pavel Poledník, více se čekalo od Luboše Pilíka.

Branky: 12.Blahouš Lukáš, 86.Johánek Jiří

Rozhodčí: Pressl Václav; ŽK: 2:1  ; Diváků :30

 

Žihobce -  Hradešice B 4: 2 ( 2: 0) 

Luboš Peleška

Úvod zápasu se vydařil domácím. Už v 8.min. dokázali potrestat nedorozumění obrany hostů se svým brankařem a šli do vedení zásluhou R.Šikla. V 19.min. si naběhl na centr K.Haranta k přední tyči R.Potužák a střelou do protipohybu brankaře přidal druhý gól. I po zbytek 1.poločasu měli více ze hry domácí.Do druhého poločasu  však vstoupili hosté jako vyměnění, přidali na rychlosti, bojovnosti a důrazu. Přesto se skóre měnilo na jejich kontě, kdy domácí, jmenovitě M.Lemberger, opět trestali zaváhání obrany hostů. Stejný hráč byl o 3 min. později na konci rychlé kombinační akce. Hosté se však nevzdali a postarali se o zdramatizování závěru zápasu. V 72.min. se nejprve z rohového kopu prosadil hlavou Oldřich Starec. A o 3 minuty později stejný hráč skóroval po pěkné přihrávce za obranu domácích. Domácí však závěrečný nápor hostů už ustáli.

Branky: Lemberger Martin 2, Šikl René, Potužák Radek - Starec Oldřich 2;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 3:4  ; Diváků :80

 

Plánice  - Hrádek B 1: 3 ( 0: 2) 

Hosté šli rychlou brankou dosažené v první minutě do vedení které ještě v průběhu zápasu navýšili. Domácí korigovali až v samotném závěru , když se do střelecké listiny zapsal rychlonohý dorostenec Martin Opatrný.

Branky: 89. Opatrný Martin -  1.,77.Vojta Václav , 15. Hošek Daniel;

Rozhodčí: Bala Petr; ŽK: 2:1 ; Diváků :40

 

Nalž. Hory -  Kvasetice 0: 1 ( 0: 1)

V prvním poločase měli více šancí hosté. Posledních dvacet minut druhé půle ale museli čelit velkému tlaku domácích  kteří měli ale v koncovce notnou dávku smůly . Nastřelili dvakrát břevno, jednou tyč, ale v síti hostů žádná ze střel neskončila.

Branky: 18.Ballý Pavel

Rozhodčí: Beneš Zdeněk; ŽK: 4:1 , diváků 50

 

Strážov B  - Kolinec 4: 1 ( 1: 1)

Zasloužené vítězství domácích mladíků kteří se dokázali herně i  střelecky prosadit až po změně stran .

Branky: 18.(PK),64.Čermák Josef, 52.Míšek Josef, 80.Čížek Vladimír -45.Jiřinec Pavel;

Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 1:1; ČK: Jiřinec Pavel , diváků 120.

 

Veřechov  - Švihov B 4: 1 ( 1: 0) 

Branky: 71.,79.Vítovec Josef , 36.Král Luboš,80. Želíska Jan – 87.Pflug Ladislav;

Rozhodčí: Bošek Petr , diváků 70.

 

 

Tabulka po 18 .(16.hraném) kole

 

     1. Žihobce           17   11  4   2   56: 24   37  ( 10)

     2. H. M.  Boží       17   10  3   4   44: 22   33  (  6)

     3. Neznašovy         17    8  4   5   45: 27   28  ( -2)

     4. Měcholupy         17    8  4   5   26: 24   28  (  1)

     5. Kvasetice         17    7  6   4   49: 33   27  (  0)

     6. Kolinec           17    8  3   6   50: 40   27  (  0)

     7. Hrádek B          17    8  1   8   25: 30   25  (  1)

     8. Hradešice B       17    7  3   7   42: 36   24  ( -3)

     9. Velhartice        17    7  2   8   41: 33   23  ( -4)

    10. Nalž. Hory        17    5  5   7   31: 37   20  ( -4)

    11. Strážov B         17    6  2   9   36: 47   20  (  2)

    12. Veřechov          17    6  1  10   28: 46   19  ( -5)

    13. Plánice           17    4  5   8   30: 59   17  ( -7)

    14. Švihov B          17    2  1  14   17: 62    7  (-17)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku