Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OP, III.třída : 14.-15.4.

 

 

 

OKRESNÍ  PŘEBOR  

 

PENALTOVÁ SMRŽĎ  V MĚČÍNĚ  A V DEŠENICÍCH

 

Ani  ve druhém jarním zápase na domácím hřišti se vedoucí celek tabulky z Pačejova nedočkal vítězství a po Nezamyslicích si z jejich hřiště odváží i Svatobor Hrádek, který vyrovnal na z pokutového kopu. Větší penaltovou smrž ještě viděli diváci ve dvou dalších zápasech. V Měčíně   bylo ze značky pokutového kopu dosaženo čtyř a v Dešenicích třech branek! Kvalitní a rušné utkání se hrálo ve Vrhavči které skončilo shodným výsledkem jako minulý duel s béčkem Horažďovic .

 

V. Hydčice -  Luby B 1: 0 ( 0: 0) 

Ve vyrovnaném utkání konečně na svém hřišti domácí dokázali vybojovat proti velmi dobře hrajícímu soupeři tři body. V 68 min. dorazil po centru Šatry Romana a hlavičce Svobody Pavla svým důrazem míč do svatyně hostů Hejpetr Ladislav. Hosté se snažili poté vyrovnat, ale to se jim po zodpovědném výkonu domácích již nepodařilo.

Branky: Hejpetr Ladislav; Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 0:1 , Diváků: 50

 

 Janovice - Horažďovice B 3: 1 ( 1: 0)

Dukla nastoupila se čtyřmi dorostenci v sestavě a přesto dokázali svého soupeře dostat pod tlak a druhou brankou Pavla Tomana a  gólem  střídajícího Petra Šebka po přestávce své vítězství pojistili. Utkání ale zřejmě bude mít dohru u zeleného stolu, neboť hosté si vyžádali po skočení zápasu konfrontaci na střídajícího Šebka , ale toto se nepodařilo již z důvodu jeho nepřítomnosti realizovat.

Branky: Toman Pavel 2, Šebek Petr - Lávička Miroslav; Rozhodčí: Šafránek Jan; ŽK: 1:2 , Diváků: 100

 

 Dešenice - Nezamyslice 3: 3 ( 2: 2)

Šest branek z toho polovina byla dosažena z nařízených pokutových kopů. Dvě za domácí proměnil  Stajner a Bartůněk, za hosty pak Smetana. Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Branky:  15.,23.Bartůněk Miloš (1PK), 23.Stajner(PK) – 15.a  31.Burda Josef , 70.Smetana Radek(PK); Rozhodčí: Habada Vladislav, Kohout Tomáš, Vondráček Václav; ŽK: 5:3;  Diváků: 110  ;

 

 Vrhaveč -  Mochtín B 2: 1 ( 0: 1)

Vrhaveč  po poločasové přestávce otočili i výsledek, ale v závěru se museli o tři body obávat.

Branky: 48.vlastní (Javorský L.), 64.Hrach Václav – 33.Javorský Luboš; ŽK: 5:1 ; Diváků: 80 

 

 Pačejov -  Hrádek 1: 1 ( 1: 1)

Domácí fotbalisté zahrávali již ve 14. minutě pokutový kop. K míči se postavil Fiřt, ale jeho střelu vyrazil brankář pouze před dobíhajícího Brůhu který skóroval. 1:0. Ve 37. minutě zahráli domácí rukou v pokutovém území a nařízenou penaltu hosté s přehledem proměnili. V dalším průběhu utkání se již skóre neměnilo a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.

Branky: Brůha Václav - Holeček Radek; Rozhodčí: Javorský Josef, Koura Radim, Špitalský Milan; Delegát: Peksa V. ; Diváků: 150 

 

Měčín  - Myslív 4: 2 ( 1: 1)

První jarní vítězství bylo pro domácího favorita z kategorie povinných. Průběh hry i konečný výsledek také odpovídá poměru sil na hřišti. Kuriózní na výsledku je to, že čtyři ze šesti branek byly  dosaženy z pokutových kopů, když za domácí byl jejich exekutorem dvakrát bezchybný Plass a za hosty prokázal stejnou úspěšnost  Sládek.

Branky: 19.,60.Plass Petr (obě PK), 65.Kodýtek Jan, 49.Krotký Zdeněk – 27.,80.Sládek Jan (obě z PK) ; Diváků: 75  ; ŽK: 2:4

 

Sušice B - Svéradice 1: 2 ( 1: 1)

Vyrovnané utkání skončilo šťastným vítězstvím hostů.

Branky: Lerch Zdeněk - Větrovec Jakub, Prokopec Zdeněk; Rozhodčí: Simbartl Václav, Vondra Jiří, Pressl Václav; ŽK: 3:3; ČK: Větrovec Miroslav, Diváků: 70

 

 

Tabulka po 17 .(16.hraném) kole

 

     1.  Pačejov           16  10   6   0   27:  9    36 (  9)

     2.  Hrádek            16   7   7   2   31: 19    28 (  4)

     3.  V. Hydčice        16   8   3   5   32: 18    27 (  3)

     4.  Měčín             16   8   3   5   34: 22    27 (  0)

     5.  Vrhaveč           16   7   4   5   30: 30    25 ( -2)

     6.  Svéradice         16   7   3   6   36: 25    24 (  3)

     7.  Nezamyslice       16   6   4   6   23: 20    22 (  1)

     8.  Sušice B          16   6   3   7   26: 26    21 ( -3)

     9.  Janovice          16   6   2   8   32: 33    20 ( -7)

    10.  Horažďovice B     16   6   2   8   18: 29    20 ( -1)

    11.  Luby  B           16   5   3   8   21: 30    18 ( -3)

    12.  Mochtín B         16   4   4   8   16: 28    16 ( -5)

    13.  Dešenice          16   5   1  10   34: 51    16 (-11)

    14.  Myslív            16   3   3  10   24: 44    12 (-12)

 

  III. TŘÍDA  

 

PODZIMNÍ LÍDR VE DERBY NA JAŘE POPRVÉ BODOVAL

 

 

Po neúspěšných úvodních dvou jarních kolech dosáhli na body podzimní lídr tabulky Hory Matky Boží. Přesvědčivou výhrou v Kolinci tak potvrdil, že herní příprava před sezónou dokáže přinášet i úspěchy v soutěžních kláních. Vyrovnané utkání se očekávalo v Neznašovech, kde se domácím podařilo obrátit výsledek a strnou vítězství na svojí stranu až ve druhém poločase. O šťastném vítězství mohou hovořit i v Kvaseticích,  kde domácí získali tři body až v poslední minutě . Daleko rychleji za nečekaným vítězstvím vykročil Veřechov který v Hrádku rezervě Svatoboru dal rozhodující úder dvěma slepenými góly v 10. a 11.minutě .

 

 

Hrádek B - Veřechov 0: 2 ( 0: 2)

Václav Hána

Domácí vstoupili do utkání jako kdyby se měli hosté porazit sami a po dvou hrubých chybách celé obrany prohrávali již v 11. minutě 0 : 2. Do konce utkání se již nedostali do tempa, nedařila se kombinace a úplně propadli v koncovce. Hosté zaslouženě zvítězili.

Branky: 10.Šimko Anton, 11.Vítovec Josef;

Rozhodčí: Jarka Josef; ŽK: 2:2; Diváků : 30   

 

Neznašovy -  Měcholupy 5: 2 ( 1: 2)

Po rychlé brance domácích kterou dal již ve třetí minutě Martin Mudl  odcházeli k poločasové přestávce s nepříznivým skórem 1:2. Znovu jim vyšel úvod poločasu když ve 48.minutě V.Voráčkem vyrovnali,  57.Pavlem Voráčkem který otočil skóre rázně vykročili za cenným vítězstvím.

Branky: 3.Mundl Martin, 48.Voráček Václav, 57.Voráček Pavel, 78. Žák Miroslav, 84.Langmajer Vladimír – 31.Novák Petr, 25.Valečka Miroslav ;

Rozhodčí: Bošek ; ŽK: 2:2;Diváků : 30 

 

Kolinec -  H. M. Boží 0: 3 ( 0: 0)  

Bernard Radek

Za krásného počasí a za početné divácké kulisy se v sobotním odpoledni hrál velmi korektní zápas dvou sousedů v tabulce. Horští fotbalisté přijeli opět v nekompletním složení a na lavičce náhradníků byl připraven pouze 1 hráč.

Ač měli hosté nepatrně víc ze hry v I. poločase, byl na nich znát útlum z předchozích dvou porážek a i ty nejvyloženější šance neproměnili. Výborně tahal po pravé straně útoky až z hlouby obrany J. Pretl, po kterých vždy hrozilo domácí brance nebezpečí. Největší šanci prvního dějství zmařil Z.

Hoffmann, když po nádherném uvolnění od J. Karáska sám před zcela odkrytou brankou domácích trefil tyč. Domácí měli jedinou nebezpečnou akci po trestném kopu a následné skrumáži před brankářem Horejšem, když moc nechybělo, aby míč protlačili do jeho branky.

Do II. poločasu nastoupili horáci s odhodláním vstřelit nějakou branku a pokusit se vyhrát na horké půdě Kolince. Sen horáků se začal plnit po zhruba 18 minutách II. poločasu, když dobře kopnutý rohový kop Z. Hoffmannem našel samotného J. Karáska, který hlavou nádherně zavěsil - 0 : 1. Druhou branku vstřelil střídající předseda oddílu R. Bernard, když po akci vedené Z.Hofmannem se ujal balónu na hranici pokutového území a po obehrání obránce vystřihl "blafák" i brankáři domácích a za velkého aplausu horských fanoušků vstřelil uklidňující branku do prázdné sítě - 0 : 2. Po této brance se hosté soustředili na defenzivní činnost s podnikáním brejků do obrany domácích.

Jeden takový výpad se vydařil agilnímu J. Pretlovi, který po odebrání míče soupeři krásně zavěsil a nedal šanci domácímu brankáři 0 : 3. S přehledem řídila trojice rozhodčích včele s panem Veverkou, který vytáhl v tomto slušném souboji pouze jednu ŽK a sjednal si respekt všech hráčů. Horáci si tudíž odvezli všechny tři body a odskočili svému sobotnímu soupeři na 5 bodů.

Branky : Karásek, Bernard,Pretl, rozhodčí Veverka, ŽK 0:1, diváků: 100

 

Kvasetice -  Strážov B 2: 1 ( 1: 1)

Vyrovnaný zápas ve kterém se domácí proti mladíkům ze béčka Strážova kteří vedli od 9.minuty gólem Lorence jen těžko prosazovali. Zvítězili až  brankou  kterou dal v poslední minutě Štýs.

Branky: 26.Ballý Pavel,  90.Štýs Ladislav,– 9.Lorenc; ŽK: 2:1; Diváků : 50 

 

Švihov B – Nalžovské Hory  0 : 1 (0 : 1)

Jan Čížek

Domácím se lepí již druhý zápas smůla na kopačky. Stejně jako v minulém kole jasně přehráli soupeře, ale nedokázali svůj tlak přetavit do zisku tří bodů. Prvních 20 minut se hrál celkem vyrovnaný fotbal, s náznaky několika šancí. Pak ale přišla 19. minuta, kdy po chybě domácí obrany otevřel skóre nalžovský Petr Štěch obloučkem přes brankáře. To vybudilo domácí k zesílení tlaku a již do konce zápasu nepustili prakticky soupeře do hry. Ještě v prvním poločase Luboš Zdrahal zakroutil krásně míč z přímého kopu z 20m, ale brankář střelu vytáhl na břevno. Pak po rohu prudce hlavičkoval Havlíček k tyči, ale již překonaného brankáře zachránil jeden z obránců. Několik minut nato došlo k nedorozumění obránce hostů  s brankářem a málem si dali vlastní gól, ale míč opět skončil na břevně. Těsně před poločasem se podařilo domácím po rychlé akci skórovat, ale bohužel z ofsajdu. V druhém poločase se vrhli domácí opět do útoku a vytvořili si drtivý tlak. Centry létaly ze stran i z rohů  , jedna šance střídala druhou, ale domácí  nebyli schopni vstřelit gól. Ve velké šanci se ocitl Vrba, když pálil z po přihrávce ze strany z 11 metrů prudce na bránu, ale brankář mu šanci skvěle vykryl. Těsně před koncem se podařilo domácím skórovat, když po krásném centru Radka Čížka vstřelil hlavou branku Jan Čížek, ale radost domácích h ukončil zvednutý praporek postranního rozhodčího. Nalžovské Hory se dostaly v úplném závěru zápasu do velké šance, když jeden jejich útočník šel sám na brankáře, ale ten jeho pokus vyrazil. Přes nepříznivý výsledek se jistě tento duel musel místním líbit. 

Branky: 19. Petr Štěch

Rozhodčí: Husník ; ŽK: 1:2 ; ČK: 0:0; Diváků: 70

 

Plánice Hradešice B 1: 0 ( 1: 0)   

Branky: Čapík Petr; Rozhodčí: Holeček Miroslav; ŽK: 1:1; ČK: 0:1; Diváků : 65

 

Velhartice -  Žihobce 0: 2 ( 0: 2)

Branky: Šmat Jiří, Drobný Milan; Rozhodčí: Vondráček Václav; Diváků : 110 

 

 

Tabulka po 17 .(16.hraném) kole

 

     1.  Žihobce           16  10   4   2   52: 22    34 ( 10)

     2.  H. M.  Boží       16  10   2   4   42: 20    32 (  8)

     3.  Neznašovy         16   8   3   5   43: 25    27 ( -3)

     4.  Kolinec           16   8   3   5   49: 36    27 (  0)

     5.  Měcholupy         16   7   4   5   24: 24    25 (  1)

     6.  Kvasetice         16   6   6   4   48: 33    24 ( -3)

     7.  Hradešice B       16   7   3   6   40: 32    24 ( -3)

     8.  Velhartice        16   7   2   7   41: 31    23 ( -4)

     9.  Hrádek B          16   7   1   8   22: 29    22 ( -2)

    10.  Nalž. Hory        16   5   5   6   31: 36    20 ( -1)

    11.  Strážov B         16   5   2   9   32: 46    17 (  2)

    12.  Plánice           16   4   5   7   29: 56    17 ( -4)

    13.  Veřechov          16   5   1  10   24: 45    16 ( -5)

    14.  Švihov B          16   2   1  13   16: 58     7 (-17)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku