Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 17. – 18. 3.

  

Nezamyslice - Žihobce 2:0

Poločas : 2  : 0

Branky: Soutor Martin, Burda Josef

Rozhodčí: Jáno Václav                            

 

Plánice-Týnec 0:4

Poločas: 0 : 2

Branky: Frous 2, Václavíček, Hála

 

Svéradice  -  Kvasetice   4 : 3 

Vyrovnaný zápas, když v prvním  poločase měli více ze hry  hráči z Kvasetic a ve druhém naopak domácí. Hráno na náhradním ,ne příliš rovném hřišti za stálého silného větru.

Poločas: 2 : 1

Branky hostů : Bally P., Bally M. a Hanzlík J.

 

Hory Matky Boží -  Sušice "B"  2 : 6

Bernard Radek

Na velmi slušném terénu, ovšem za chladného počasí nastoupil na Horách  domácí vedoucí tým III. třídy proti účastníku okresního přeboru  rezervě TJ Sušice.  V prvním poločase domácí i, kteří nastoupili bez své opory v bráně,kterého nahradil po letité absenci mezi tyčemi P.Kopp pravděpodobně překvapili hosty ze Sušice, jelikož od úvodu měli více brankových situací. Aktivitou v útočné fázi hýřil  především  P.Halas, který sám neproměnil dvě vyložené šance a třetí tutovku spálil J. Pretl. Přesto se horáci ujali ve druhé části I. poločasu dvoubrankového vedení, nejprve otevřel skóre J. Brabec z PK a po té přidal další branku Jar. Karásek, dobře mířenou střelou k tyči - 2 : 0. V závěru prvního poločasu využil nedůrazu zadních řad útočník hostů a snížil na 2 : 1.

Hosté měli ještě jednu gólovou příležitost, ale při brejku střílel útočník do tyče domácí branky. Do druhého poločasu museli domácí učinit jednu rošádu v týmu a hosté hned v úvodu II.poločasu dvěmi slepenými brankami otočili skóre zápasu v jejich prospěch - 2: 3. Po této skutečnosti se již horáci vůbec nedostali do tempa a lépe fyzicky vybaveným hostům nedokázali již kontrovat. Zajímavý duel, který rozhodoval rozhodčí Kurc, nakonec nepříjemným poměrem branek pro horáky získali dravější hosté. A tak domácí musí spoléhat, že šrámy a ostatní důvody malého počtu hráčů se během dvou  týdnů zacelí a oni budou v největší možné síle schopni konkurovat soupeřům v boji o čelní umístění ve III. třídě O.P.

Poločas: 2 : 1.

Branky za domácí : J.Brabec (PK), J.Karásek.

Rozhodčí: Kurc  

 

Strážov B – Tlumačov   1 : 5

Na škvárovém hřišti v Klatovech  strážovská rezerva která nastoupila pouze s deseti hráči. V úvodní části tři brankové příležitosti dvakrát Robertem Kalistou a jednou Lorencem nevyužila a naopak ze dvou standardních situacích hostů dvakrát inkasovala. Třetí tým III.třídy Domažlicka v další části své zasloužené vítězství pečetil dalšími  góly do strážovské svatyně.

Poločas: 0 : 3; rozhodčí: Husník

 

Pocinovice  -  Dlažov 1 : 1

Stínem utkání je zranění Martina Šíta, který po střetu s brankářem domácích utrpěl dvojnásobnou zlomeninu nohy.

Poločas 1 : 0.

Rozhodčí laik.

 

Poběžovice – Švihov  4 : 5

Hráno na kvalitním  hlavním travnatém hřišti v Poběžovicích. Domácí celek se projevil jako velice houževnatý  a důrazný soupeř, vždyť také osm hráčů ze sestavy hrálo ještě před dvěma lety krajský přebor.  

První poločas hosté zaskočili domácí produktivitou. V další části byla hra zcela vyrovnaná se řadou  velice pěkných kombinačních akcí a brankových příležitostí na obou stranách hřiště. Hostům opět výborně zachytal brankář Voráček,kterému  oslabená obrana Švihova ho  nezvykle často nechávala vyniknout. Průběh druhého poločasu ovlivnilo několik zranění švihovských hráčů, a vzhledem k prázdné lavičce náhradníků  dohrávali hosté se sedmi hráči v poli, což zkušený tým Poběžovic dokázal využít alespoň  ke zkorigování nepříznivého stavu.

Poločas : 2 : 5

Branky :    Svačina ml. 2 , Svačina st., Růžek  -    Osvald  2,   Špatenka, Kudják, Biedermann po jedné.

Rozhodčí : Vojvoda Petr

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku