Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B : 2.-3.9.

 

  1. B TŘÍDA – skupina  „B“

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

PÁTÉ KOLO PŘINESLO STŘÍDÁNÍ  NA ČELE TABULKY

 

Do Hradešic se nedostavil delegovaný rozhodčí, a tak musel utkání odřítit narychlo povolaný sudí M. Šmrha, který se tohoto úkolu zhostil velmi dobře. Husarský kousek se vydařil nováčkovi z Předenic kterému se podařilo jako prvnímu odvést z nedobytné tvrze z Dlouhé Vsi bod a byl to již po remíze v Losiné druhý  získaný na hřišti soupeře. Švihov poprvé na svém hřišti o místní pouti svým příznivcům neudělal, když stejně jako Dlouhá Ves o dva body za remízu s dosud nevýrazným  Spáleným Poříčím  přišel. Lídr tabulky rezerva Přeštic  prohrála  se Strážovem a jelikož v derby v Mochtíně byly úspěšnější Žichovice, toto vítězství a  lepší skóre je vyneslo  do čela tabulky!

Prvního vítězství se dočkal v pátém kole v souboji dvou nováčků TJ Bezděkov.   

 

 

Hradešice  – Starý Plzenec   1 : 0

František Melka

Domácí svého soupeře od začátku zápasu přitlačili na jejich polovinu, jenže tutovku nedal D. Novák v 10.min a to se domácím málem vymstilo v minutě 12., kdy podobnou příležitost nevyužil ani hostující útočník. Pak už se hrálo prakticky jen na jednu branku, hosté bránili v deseti lidech svoji polovinu, v obraně prakticky neudělali chybu a i když měli domácí jasnou herní převahu, do žádné šance se nedokázali dostat.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, domácí tlačili, ale zhuštěnou obranu hostů nedokázali stále překonat. Potřebných míčů do pokutového území přicházelo velmi málo a zdálo se, že hosté nerozhodný výsledek ubrání. Rozhodnutí padlo až v 88.minutě,  kdy byl v pokutovém území faulován pronikající L. Junek a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Václav  Hlaváč. Hosté se po inkasované brance vzchopili a začali odvážněji útočit, ale obrana domácích si s jejich centry dokázala poradit. Naopak v poslední minutě utkání postupovali na osamoceného brankáře hostů dva domácí hráči, ale V. Hlaváč si už druhou branku v utkání nepřipsal, a tak skončil zápas zaslouženým vítězstvím domácího týmu.

Poločas: 0 :0, Diváků : 100, Branka :  88. Hlaváč Václav (PK) ; Rozhodčí: Miroslav Šmrha;

Sestava domácích – V. Ryba, L. Vaněček, M. Hlaváč, V. Kotiš, L. Junek, M. Florián, F. Šašek, Z. Chmelík/80.min M. Melka/, J. Kopal/65.min J. Gabriel/, D. Novák/60.min O. Fořt/, V. Hlaváč

 

Dl.Ves - Předenice  0:0

Hosté sehráli v Dlouhé Vsi vyrovnaný zápas a odměnou jim bylo to, že si jako prvním v tomto ročníku odváží z tohoto hřiště cenný bod.

Poločas: 0 : 0, Diváků : 100, ŽK: 2:1

 

Švihov – Spálené Poříčí      2:2

Švihovští  po dvou vítězných zápasech , kdy zvláště ten minulý v Záhoří byl rozdílem nejméně jedné třídy byli do utkání optimisticky naladěni. O místní pouti se očekávala  proti nepříliš výraznému týmu hostů další bodová žeň. Na odpočinuté  a po údržbě  upravené hrací ploše se v prvním podzimním skutečně domácím zápase(ty dva předchozí byly sehrány v Ježovech) nedařilo podle jejich představ . Již v úvodu se ujali vedení  a mohli ve 35.minutě získat již dvoubrankový náskok.  Jeden z nejzkušenějších domácích hráčů Kudják ale nabídnutou šanci z pokutového kopu nevyužil. Penalta se pískala o dvě minuty po té, ale proti domácím a tu Bláha proměnil. Přesto k poločasové přestávce  odcházeli domácí s jednobrankovým náskokem kterým jim gólem do kabin v 45.minutě zajistil Čížek.  Kdo očekával, že po změně stran bude brankové konto na straně hostů narůstat se mýlil, neboť to byli oni , kteří dokázali  v 63.minutě vyrovnat a šanci na zisk prvního bodu na hřišti soupeře  si již nenechali vzít.

Poločas: 2:1, Diváků : 160, Branky: Oulík, Čížek - Bláha, Hoffman; ŽK: 3:4

 

Strážov – Přeštice B   1 : 0

Od úvodních minut nebylo na hřišti znát, že proti sobě nastoupil lídr tabulky proti domácím kteří měli na svém kontě pouhé dva body. Po rozpačitém začátku se Strážov začal stále více prosazovat . Získal herní i územní převahu a s ní se dostavily i první příležitosti ke skórování. Ve 14.minutě  šel sám na brankáře hostů Smolík, místo kličky ukvapeně vystřelil vedle, v 17.minutě ocentroval Smolík podél celé branky na nabíhajícího Š.Presla ten hlavičkoval nad, V zápětí se dostal do výhodné střelecké pozice P.Presl  otálel se zakončením a o míč přišel. Ve 24.minutě pronikl do otevřené obrany Štěpán Presl, sám před brankářem spěchal se zakončením které bylo opět nepřesné. Ve 31.minutě  si hosté vytvořili jedinou šanci, kdy se těsně před brankářem Javorským dostal k míči Lecjaks, ale strážce svatyně domácím nepřekonal. Místo  nejméně tří branek v síti hostů odcházeli domácí za bezbrankového stavu do kabin. Po přestávce se opět dostavil syndrom domácích -  ospalý začátek druhé půle . Hosté toho naštěstí  nedokázali využít, naopak  na hřišti se stále více začalo jiskřit od kopaček. Lídr tabulky  místo toho,  aby potvrdil své kvality nejlepšího týmu soutěže se často uchyloval k nečisté hře a to ho stálo  v další části dvojnásobné oslabení. V 63.minutě se musel poroučet pod sprchy po udělené červené kartě Havlíček ,ale početní převaha domácích příliš znát hře nebyla.  Hostům se dařilo nedostat se pod tlak, kouskovali hru  fauly i častými diskuzemi s rozhodčím i se soupeřem. Domácí se podařilo zasadit rozhodující úder v  81.minutě. Po závaru před brankou Přeštic se k míči dostal Roman Smolík a prostřeli vše co mu stálo v cestě  1 : 0. Hned nato dostal ČK také Knopf , a hosté o  devíti pochopili, že na zvrat již nemají. V nervózním  závěru se již fotbal ze hřiště plně vytratil a tak  se jen čekalo na ukončení zápasu který domácím  vynesl první podzimní vítězství.

Poločas: 0 : 0. Divák: 170, ŽK  4: 7, ČK 0:2

Sestava Strážov :  Javorský – Helm, Čížek, Paleček, Michel – Vítovec, P. Presl, Smolík, Matějka – Š.Presl(61.Duchek), Janka

 

Bezděkov -  Plz.-Letná   3 : 1

Domácí začali náporem a vytvořili si tři dobré příležitosti ke vstřelení branky. Potom se hra postupně vyrovnala a hosté ze standartní situace hlavičkou Rady překonali domácího brankáře. Po přestávce se hosté snažili ubránit jednobrankový náskok , domácí naopak měli jediný cíl ,  vyrovnat. To se jim podařilo v 75. minutě ,  kdy za sražení Valečky ve velkém vápně domácí kopali pokutový kopa a ten Valečka proměnil 1:1. Domácí i nadále pokračovali v náporu a po chybě hostující obrany se v 79. min. dokázal prosadit M. Bohatý. První vítězství nováčka  pečetili   po rychlé akci a úniku M. Bohatého po pravé straně hřiště  v 88. minutě  .

Sestava: Reitmayer - Panuš P. Svoboda, Netál, Ouda J., Bače (M.Bohatý), Bohatý M., Hořejší, Šlégl - Teska(46. Ponocný), Valečka.

Poločas: 0 : 1; Diváků : 80; ŽK: 1:2; ČK: 0:1    

Branky: M.-Bohatý 2, Valečka - Rada;

 

Mochtín  - Žichovice   0 : 2

Karel Šot

Okresní derby dopadlo lépe pro hosty, kteří v Mochtíně předvedli kvalitní fotbal a budou patřit k velkým aspirantům na nejvyšší příčky tabulky 1.B třídy. Zápas kterému nechybělo nasazení i řada pěkných akcí na obou stranách , rozhodli hosté dvěma góly v rozmezí čtyř minut. V 18.minutě unikl po levé straně Šimanovský a překonal Rejtmajera , ve 22.minutě dostal přesný centr do úniku Cjod a také on se nemýlil 0:2. Mochtín byl nucen otevřít hru a vypracoval si rovněž gólové šance, ale žádná z nich brankou neskončila, Skóre se nezměnilo ani po přestávce , i když šancí na obou stranách viděli několik. Smůlu měl domácí Bejvl, který nastřelil břevno i Švátora, který se šance lekl a zahodil ji, na druhé straně měli po brejcích opět možnost zvýšit Chod i Šimanovský.

Poločas: 0 : 2;  Diváků:  100; ŽK: 5:3. Rozhodčí Požárek z Plzně.

Branky: Chod, Šimanovský.

 

 

Tabulka po  5 .kole

Klikni zde

 

     1. TJ Zichovice        5    4   0   1  17 :  6    12 (  6)

     2. S.Hradešice         5    4   0   1  12 :  4    12 (  3)

     3. TJ Přeštice B       5    4   0   1   9 :  4    12 (  6)

     4. S.Plzeň-Letná       5    3   0   2  11 :  8     9 (  0)

     5. S.Losiná            5    2   2   1   8 :  8     8 ( -1)

     6. FC Švihov           5    2   1   2  10 :  6     7 (  1)

     7. T.Dlouhá Ves        5    2   1   2   6 :  8     7 ( -2)

     8. SK St. Plzenec      5    2   0   3   7 :  7     6 (  0)

     9. SK Strážov          5    1   2   2   5 :  6     5 ( -1)

    10. Předenice           5    1   2   2   4 :  6     5 ( -1)

    11. Záhoří              5    1   2   2   6 : 12     5 ( -4)

    12. S. Mochtín          5    1   1   3   5 :  8     4 ( -5)

    13. Spálené Poříčí      5    0   3   2   7 : 14     3 ( -3)

    14. TJ Bezděkov         5    1   0   4   7 : 17     3 ( -6)

Výsledky 5.kola

   S.Losiná      - Záhoří            2 :  2  (  1 :   1)

   TJ Bezděkov   - S.Plzeň-Letná     3 :  1  (  0 :   1)

   T.Dlouhá Ves  - Předenice         0 :  0  (  0 :   0)

   S. Mochtín    - TJ Zichovice      0 :  2  (  0 :   2)

   S.Hradešice   - SK St. Plzenec    1 :  0  (  0 :   0)

   SK Strážov    - TJ Přeštice B     1 :  0  (  0 :   0)

   FC Švihov     - Spálené Poříčí    2 :  2  (  2 :   1)

Program příštího kola

Klikni zde

 

   Záhoří         - Spálené Poříčí    NE  10.09.2006 14:00

   TJ Přeštice B  - FC Švihov         NE  10.09.2006 10:15

   SK St. Plzenec - SK Strážov        SO  09.09.2006 16:00

   TJ Zichovice   - S.Hradešice       NE  10.09.2006 15:00

   Předenice      - S. Mochtín        SO  09.09.2006 17:00

   S.Plzeň-Letná  - T.Dlouhá Ves      NE  10.09.2006 17:00

   S.Losiná       - TJ Bezděkov       SO  09.09.2006 17:00

 

Střelci branek

Klikni zde

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku