Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B : 19.-20.8.

. 

1. B TŘÍDA MUŽI , skupina „B“ - podzim 2006

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

KDO ZASTAVÍ ROZJETÉ    HRADEŠICE ?

Hradešice které v prvních třech kolech nezaváhaly a když si doma půltuctovým brankovým přídělem do sítě hostů vylepšila skóre, jsou zásluhou právě tohoto výsledku na čele  tabulky ! Nic nezůstává pozadu ani přeštická rezerva . Ta si po výhře ve středeční dohrávce v Bezděkově odvezla body i Mochtín, ze hřiště kde byla opakovaně v předcházejících zápasech neúspěšná. Můj dům, můj hrad v podání fotbalistů Dlouhé Vsi je tím domem jich hřiště a na něm prodloužili svojí neporanitelnost i v duelu s exúčastníkem KP a na jaře ještě 1.A třídy Starým Plzencem.V Janovicích se hrálo pošumavské derby „domácího“ Strážova se Švihovem. Souboj dvou týmů které po dvou kolech neměly bodů na rozdávání vyšel lépe hostům kteří se radovali z prvního vítězství a tudíž i bodového zisku. Debaklem skončilo druhé vystoupení na domácím hřišti oslabeného nováčka  soutěže TJ Bezděkov o které se zasloužil sedmi brankami v jejich síti žichovický kanonýr Robert Šimanovský .

 

Dlouhá  Ves – Starý Plzenec  4 : 2

Martin Krůs

V tomto utkání domácí potvrdili, že z Dlouhé Vsi se body neodvážejí, i když po dvaceti minutách hry to vypadalo jinak. Domácí začali utkání neuspořádanou hrou a to se jim vymstilo, po standartní situaci se hosté ujali vedení 1:0.  Utkání se po té odehrávalo spíše ve středu hřiště a spousta nepřesností kazila slibné akce na obou stranách. Ještě před koncem poločasu se podařilo Dlouhoveským vyrovnat, když Krejčí vyslal Košťála do samostatného úniku, ten nezaváhal a svou šanci proměnil 1:1.

Ve druhém poločase byl vidět pohlednější fotbal, přispěli k tomu hlavně domácí, kteří si vytvářeli stále více šancí. Skóre druhého poločasu  otevřel Frýda, po přímém kopu Kejly ho zapomněla obrana hostí samotného. 2:1. Hosty jakoby tento gól zmrazil a ti nedokázali odpovědět na hru domácích. Toho domácí využili,Kejla se z velkého vápna nemýlil a zvýšil náskok domácích o dva góly.3:1. Domácí jakoby se tímto vedením uspokojili a nechali hosty více hrát. Hostům se podařilo snížit na 3:2 po pěkné akci. Do konce utkání zbývalo 10 minut, když zahrával Kejla stejný přímý kop jako při druhém góle a jako přes kopírák skóroval Frýda podruhé 4:2.

Poločas: 1 : 1. Rozhodčí: Požárek.

Branky : 20.Košťál, 67. a 84.Frýda, 70. Kejla - 25.Schejbal, 81. Brejcha.

Sestava domácích: Beránek-Šebelík,,Rovňan D.(Koryťák),Blažek,Valvoda,-Krůs,Krejčí,Frýda,Hubený-,Košťál(Tomanec), Kejla(Čech)

 

Hradešice – Spálené Poříčí   6 : 0

František Melka

Hradešičtí fotbalisté se do hostů pustili hned s úvodním hvizdem rozhodčího a výsledkem byla jejich drtivá převaha. Již v 7.min otevřel skóre zápasu Z. Chmelík, v 15.min vstřelil další branku D. Novák, v 21.min skóroval V. Hlaváč a když v 27.min přidal další gól opět D. Novák, bylo prakticky po zápasu. Hosté se nedostali do žádné šance a domácím tento výsledek vyhovoval.

Obdobný průběh měl i druhý poločas. Přestože domácí hodně ubrali, mohli vstřelit minimálně dalších pět branek, ovšem v zakončení již nebyli tak důslední. V 65.minutě skóroval V. Hlaváč a v 86.minutě  uzavřel skóre utkání L. Junek. Hosté si vytvořili za celý zápas jen jednu šanci, ale pěknou střelu vyrazil brankář  Šůs bravurním zákrokem na rohový kop.

Poločas: 4 : 0.  Rozhodčí : Sladký,   ŽK:  2:2, ČK:  0:1

Branky domácích : 15., 27. D. Novák, 7. Z. Chmelík, 21., 65. V. Hlaváč, 86. L. Junek

Sestava domácích – M. Šůs/30.min V. Ryba,/, L. Vaněček, M. Hlaváč, L. Junek, V. Kotiš,J. Kopal (70.min P. Řezáč), F. Šašek, Z. Chmelík(35. M. Heimlich, V. Hlaváč, D. Novák. M. Florián

Trenér S.Hradešice František Melka : Pokud bych k takovému výsledku měl něco říci, pak jen to, že kdyby hráli kluci naplno celý zápas, skóre by vypadalo ještě výrazněji v náš prospěch. Připsali jsme si povinné tři body, ale vím, že o hodně těžší zápasy nás teprve čekají. Nic to ale nemění na tom, že vstup do soutěže se nám povedl a já doufám, že v příštích utkáních potvrdíme svoji dobrou formu.“

 

Mochtín – Přeštice B  1 : 2

Karel Šot

Ve vyrovnaném souboji těžili hosté především z volných přímých kopů. Ten důležitý zakončil neobsazený kapitán Václav Lecjaks ve 47.minutě gólem. Přeštice udržely tento stav až do 70.minuty, kdy se z levé strany prosadil domácí Stanislav Lonerc a vyrovnal na 1:1.  Mochtín byl v tlaku a zdálo se, že je otázkou času, kdy přidá další branky. Opak byl pravdou. Zkušení hráči hostů sehráli o pouhé dvě minuty později výtečně další volný kop . Mochtínská obrana zazmatkovala, Petr Rajchart toho využil a zblízka dal vítězný gól. Závěrečná snaha domácích hráčů o vyrovnání vyzněla naprázdno. Na druhé straně měli hosté ještě další šanci skórovat Knopfem, ale tu mu bravurně zlikvidoval domácí brankář Rajtmajer.

Poločas: 0 : 0, Diváků : 100, ŽK 1:5

Branky : 70. S.Lorenc - 47. Lecjaks, 72.Rajchart

Rozhodčí: Mašek z Plzně.

 

SK Strážov - FC Švihov 1 : 2

Utkání se hrálo na hřišti v Janovicích na kterém našel s pochopením domácích funkcionářů Dukly pro podzim z důvodu rekonstrukce vlastní hrací plochy  azyl pořádajícího klubu.Úvodní  čtvrhodina  tohoto derby přinesla po jedné šanci na každé straně. V 9.minutě poslal míč do běhu Smolíkovi, ale ten sám před brankářem zakončil střelou podle brankáře Trávy, který stačil míč na poslední chvíli tečovat a vyrazit na roh. V 15.minutě pronikl po levé straně do pokutového území domácích Pflug,místo zakončení prodloužil na vzdálenější tyč na Oulíka a od něho míč skončil vedle branky. Hosté se dočkali ve 20.minutě , kdy po sérii rohových kopů se závaru před Javorského brankou prosadil lišák  Bidermann 0:1. Domácí zahrozili dvakrát Vítovce, ale jeho střely doničili vedle a nad švihovskou brankou.  Ve 26.minutě měl gólovou na noze Kuchák, ale Javorský obětavým zákrokem zachránil svojí svatyni od pohromy. Snaha domácích o vyrovnání byla neúspěšná i po šanci dvojice Matějka-Smolík,  a neujmula se ani v závěru poločasu střelecké pokusy Vítovce a Pavlíčka.

Úvod druhé půle přinesl neurovnanou hru a diváci si na příliš fotbalové krásy nepřišel. Hosté pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků. V 69.minutě zahrála obrana hostů po akci  Janky rukou a kopala se penalta. Tráva střelu Smolíka stačil vyrazit a odražený míč střídající Petr Toman dopravil za jeho záda 1:1.  V 74.minutě mohl poslat Janka domácí do vedení,jeho akce skončila pouze rohovým kopem. . V 78. o překonání Trávy se pokusil Smolík ze 30 pěknou střelou překonat Trávu,ta však skončila těsně nad . Nedáš dostaneš se opět potvrdilo. Hosté z protiútoku šikovným Bidermannem dali vítězný gól. Závěr utkání již zastihl domácí ve křeči a hra na náhodu nemohla slavit úspěch. Naopak to byli hosté kteří mohli Bidermannem dát ještě třetí branku, ale  ten sic sám před brankou poslal hlavičku vedle levé tyče domácí branky.   

Poločas: 0 : 1 ; Rozhodčí: Švantner , . Diváků: 180, ZK : 3  : 1

Branky: 69. Toman Petr - 20. Biederman, 78. BiedermanSK Strážov: Javorský Michal, Helm Lukáš, Paleček Václav, Presl Petr, Michel Jan, Čížek Vladimír, Matějka Václav, Smolík Roman(84. Presl Štěpán),  Vítovec Zbyněk, Janka Luděk, Duchek(60. Toman Petr)

FC Švihov: Tráva, Zadražil, Kudják, Pflug, Špatenka Karel, Oulík, Osvald, Brož, Havlíček, Biederman, Čížek, Vrba

 

TJ Bezděkov - TJ Zichovice 2 : 8

Domácí s favorizovaným soupeřem v průběhu prvního poločasu ještě stačili držet krok a dokonce nastřelili tyč. S přibývajícím časem jim ale ubývali síly a  hru  zcela ovládli hosté. Velký den měl jejich kanonýr Šimanovský , kterému obrana domácích nechala až příliš prostoru a on se jim za to „odvděčil“  sedmi brankami v jejich síti !  

Poločas: 1 : 3
Diváků: 80
Branky: Bohatý, Valečka - 3. , 42(PK)., 44, 50., 80., 84.  a  88. Šimanovský Robert, 71. Malík
Sestava TJ Zichovice: Němec Rudolf, Brož, Frýdek, Malík, Turek Václav, Stulík, Harenčák Jiří, Turek Jiří, Chalupný Josef, Šiška Radim, Šimanovský Robert. Střídali :  Chod Oldřich, Šimáček Jiří, Švehla František

 

Dohrávka  1.kola :

Záhoří – Přednice  1 : 0 (0 : 0)

Branka : vlastní

Tabulka po  3 .kole

Klikni zde

 

     1. S.Hradešice         3    3   0   0   9 :  1     9 (  3)

     2. S.Plzeň-Letná       3    3   0   0   9 :  2     9 (  3)

     3. TJ Přeštice B       3    3   0   0   6 :  1     9 (  6)

     4. TJ Zichovice        3    2   0   1  12 :  6     6 (  3)

     5. T.Dlouhá Ves        3    2   0   1   6 :  5     6 (  0)

     6. S. Mochtín          3    1   1   1   5 :  5     4 ( -2)

     7. Záhoří              3    1   1   1   4 :  5     4 ( -2)

     8. S.Losiná            3    1   1   1   3 :  5     4 ( -2)

     9. SK St. Plzenec      3    1   0   2   6 :  6     3 (  0)

    10. FC Švihov           3    1   0   2   3 :  4     3 (  0)

    11. SK Strážov          3    0   1   2   3 :  5     1 ( -2)

    12. Předenice           3    0   1   2   1 :  4     1 ( -2)

    13. Spálené Poříčí      3    0   1   2   4 : 11     1 ( -2)

    14. TJ Bezděkov         3    0   0   3   2 : 13     0 ( -6)

 

Výsledky

   S.Plzeň-Letná  - Záhoří             3 :  1  (  2 :   1)

   S.Losiná       - Předenice          1 :  1  (  0 :   0)

   TJ Bezděkov    - TJ Zichovice       2 :  8  (  1 :   3)

   T.Dlouhá Ves   - SK St. Plzenec     4 :  2  (  1 :   1)

   S. Mochtín     - TJ Přeštice B      1 :  2  (  0 :   0)

   S.Hradešice    - Spálené Poříčí     6 :  0  (  4 :   0)

   SK Strážov     - FC Švihov          1 :  2  (  0 :   1)

 

Program příštího kola

 

   Záhoří         - FC Švihov         SO  26.08.2006 17:00

   Spálené Poříčí - SK Strážov        SO  26.08.2006 18:00

   TJ Přeštice B  - S.Hradešice       NE  27.08.2006 10:15

   SK St. Plzenec - S. Mochtín        SO  26.08.2006 17:00

   TJ Zichovice   - T.Dlouhá Ves      NE  27.08.2006 15:00

   Předenice      - TJ Bezděkov       SO  26.08.2006 18:00

   S.Plzeň-Letná  - S.Losiná          NE  27.08.2006 18:00

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku