Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A třída. Nýřany-Nýrsko( pozn.referát došel 14.8. v 19:22)

 

Nýřany – SKP Okula Nýrsko  4 : 0

Jiří Vondra

Nýrsko ve svém druhém vystoupení tentokrát na hřišti soupeře nedokázalo zopakovat svůj výkon z prvního utkání a po zásluze si odváží čtyřgólový příděl z Nýřan. Již do třetí minuty zápasu mohli hosté z Nýrska dvakrát kapitulovat ale domácí své loženky nedotáhli do brankového konce. Skle se tak měnilo až v 15.minutě kdy se prosadil domácí Cvachouček. Hosté mohli skóre srovnat o pět minut později, ale po závaru před domácí brankou nedokázali míč dopravit do sítě. Další vážná situace přišla ve 34.minutě když domácí nedali penaltu. Branky se však dočkali ve 39.minutě kdy zaváhání Nýrské obrany využil Pondělík a upravil tak poločasový výsledek na 2:0 pro Nýřany.

Druhý poločas začali hosté lépe a vytvořili si i optickou převahu v poli. Do vyložených šancí se však nedostali. Domácí pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Několik jejich pokusů stačil zlikvidovat hostující brankář Veber. Ale na úniky Sochora a Zdvihala již nestačil. Nýrsko si přes veškerou snahu brankovou příležitost nevytvořilo a tak jeho střelci vyšli tentokrát na prázdno. Domácí naopak splnili svou domácí normu čtyř branek a po zásluze získali tři body.

Poločas: 2:0; Diváků :  100 ; ŽK: 2:1

Branky: Cvachouček, Pondělík, Sochor, Zdvihal

Rozhodčí: Kožár .

Sestava Nýrsko: Veber – Hvězda, Valenta, Hájek – Šteiner, Smolík – Presl, Bošek(60.Hájek Matěj), Tykal, Ulip(76.Šlehofer) – Zahrádka.

  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku