Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B : 12.-13.8.

 

1. B TŘÍDA MUŽI , skupina „B“ - podzim 2006

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

HRADEŠICE POKRAČUJÍ BEZ ZTRÁTY KYTIČKY

 

 

Již podruhé v tomto roce se vrací ze hřiště soupeře  FC Švihov které se hrálo v Ježovech  jako vítěz Sokol Hradešice, které po vítězství doma nad Strážovem dokázaly uspět i v dalším pošumavské derby a pokračují soutěží bez ztráty bodu. Úspěšný je i nadále   Mochtín. Po zisku tří bodů doma si připsal do tabulky další cenný bod za remízu, kterou zachraňoval v posledních dvaceti minutách utkání ve Spáleném Poříčí. Žichovice se  poučily z chyb z prvního utkání a nebezpečnému soupeři z Losiné  nic nedovolily. Strážov by před utkáním v Záhoří bod bral, ale po utkání byli hráči , které dělilo  šest mnut  od plného bodového zisku již méně spokojeni.  Těžký úkol čekal nováčka z Bezděkova  v premiérovém startu v 1.B třídě na hřiště exúčastníka 1.A třídy v Plzenci a podle očekávání body zůstaly na jeho hřišti.

 

Švihov  - Hradešice   1 : 2

Rozhodnutí o výsledku vyrovnaného derby hrané na hřišti v Ježovech přišlo až ve středí části druhého poločasu, kdy mezi 60. a 67.minutou měnilo třikrát skóre z toho dvakrát pro hosty . V 60.minutě poslal domácí tým  do vedení Čížek. Hostům se podařilo v 60.minutě  vyrovnat Šaškem a  o dalších pět minut později Novák dal vedoucí branku která měla hodnotu třech bodů.

Poločas. 0 : 0 ; Diváků  50  ; ŽK: 2:1

Branky: 60.Čížek –  62.Šašek , 67.Novák

Rozhodčí:  Rubáš.

Sestavy:

Švihov : Tráva – Zahražil, Kudják, Vrba, Pflug, Brož, Oulík, Suchý, Biedermann, Havlíček, Čížek. Střídali : Osvald, Bureš

Hradešice : Šůs – Hlaváč M., Hlaváč V., Chmerlík, Novák, Vaněček, Kotiš, Šašek, Kopal, Junek, Florián. Střídali: Řezáč, Heimlich a Melka.

 

Spálené Poříčí  - Mochtín   3 : 3

Po vyrovnaném prvním poločase přišel v 50.minutě úvodní gól zápasu , který přesnou střelou zařídil pro hosty vedení 0:1  Zdeněk Novák. Mochtínští se z vedení ale dlouho neradovali, když jo čtyři minuty později srovnal skóre domácí Homolka. Vzápětí se z přímého kopu přesně do šibenice branky hostů trefil domácí kapitán Ondřej Bláha  2:1 a v  65.minutě dorážkou na 3:1 zvýšil svojí druhou brankou Homolka. Po dvou žlutých kartách byl v 70.minutě hostující Troch a zdálo se, že je ve výsledku rozhodnuto. Bojovně naladěný tým Mochtína byl ale proti. Vyšlo mu střídání a v závěrečných minutách i dvě standardní situace. Opa kopy zahrával kapitán hostů Jarabica. Ten první ze 40 metrů skončil přímo v síti branky domácích , druhý pak dorážkou zakončil na konečných 3:3 Zdeněk Novák.

Poločas. 0 : 0; ŽK 2:2, ČK 0:1(70.Troch  2x ŽK)  ; Diváků: 120

Branky :  Bláha 2 , Homolka -  Novák 2, Jarabica.

Rozhodčí:  Homr

 

Žichovice – Losiná   3 : 0

Ve 14.minutě mohli kopat pokutový kop , ale podražení Šimanovského nevyvedlo rozhodčího Hajnara z klidu. Když ani v 19.minutě byť sám před brankářem neuspěl Chod dočkali se diváci branky až v závěru první půle. Ve 42.minutě vystřelil Šiška, brankář hostů stačil vyrazit a odražený míč poslal za jeho záda Šimanovský . V 45.minutě mohl přidat druhou branku J.Turek, ale sám před brankářem mířil vedle. Co se nepodařilo J.Turkovi  se podařilo  v 52.minutě Šimanovskému. Ten ke krásné uvolnil na hranici pokutového území od svých dvou strážců a nezadržitelně zavěsil 2:0. V 65.minutě nastřelil tentýž hráč břevno a o tři minuty později uzavřel brankový účet utkání na konečných 3:0  po ideálním uvolnění Šimáčkem Chod.

Poločas:  1 : 0; Diváků: 60; ŽK 3 : 3.

Branky : 42., 52. Šimanovský, 68. Chod

Rozhodčí Hajnar

Sestava Žichovice : Němec – Brož, Harenčák, Švehla, Chalupný, Turej Jiří, Turek Václav, Malík, Šiška, Šimanovský, Chod. Střídali: Šimáček, Stulík, Pařízek).

 

Trenér Žichovic Josef Chalupný : „Poučili jsme se z nevydařeného utkání v úvodním kole v obranné činnosti. Tentokráte obranná činnost byla perfektní a soupeře jsme k ničemu nepřipustili co by ohrozilo naší branku.  Spokojen jsem byl i s proměňováním brankových příležitostí a zisku třech bodů .“ 

 

 

Záhoří – Strážov   2 : 2

Strážov zajížděl na hřiště nového účastníka  1. B třídy který byl přeřazen z jiné skupiny krajské soutěže a  dokázal zde bodovat. Domácí získali po chybě v obraně hostů  jednobrankové vedení . Po centru od Helma přesnou hlavičkou snížil Čížek.  Po změně stran se podařilo Vítovcovi otočit skóre ve prospěch hostů.  Strážov již sahal po třech bodech, ale domácí jim radost zkazili a z přímého kopu střelou k tyči podél zdi vyrovnali.

Poločas: 1 : 1. Diváků: 100 ; ŽK:  1:3

Branky : Telouch, Švec - Čížek, Z. Vítovec

Sestava Strážova : Javorský – Helm, Presl P., Paleček,  Michel – Vítovec Z., Čížek, Smolík, Matějka(75.Toman P.) -  Janka (89.Koláček),  Presl Š.(55.Duchek)

 

V tomto utkání za nepřítomného  Ludvíka Fremuta jako hrající trenér vedl Strážov  Petr Presl , které  průběh hry příliš neuspokojil: „Hrálo se na hřišti malých rozměrů na kterém nebyl prostor pro kombinaci. Domácí to vyhovovalo, útočili nakopávanými míči a následně  těžili  z   rychlosti svého výborného útočníka Švece . Celkově se dostávali také častěji do  šancí. Z našeho týmu musím pochválit Čížka, který byl z nás na hřišti nejlepší“.

 

Starý Plzenec – Bezděkov   3 : 0

Hosty postihla ve 30.minutě smůla, když pro vážné zranění musela  odstoupit opora zadních řad stoper Svoboda místo kterého nastoupil  po zranění nerozehraný Dulka.  Domácí se ujali vedení z penalty. Ihned po rozehrání udělala  obrana Bezděkova  další hrubku a bylo to 2:0.  Bače snížil  hlavičkou  na 2:1, ale branka jim nebyla pro vymyšlený ofsajd uznána. Výsledek visel na vlásku až do prodloužení kdy domácí přidali v 92.minutě třetí úspěch.

Poločas: 2 : 0. Diváků: 150; ŽK 4:3

Branky : Hudeček, Menšík, Ranc;

Sestava Bezděkova: Reitmayer  - Svoboda(Dulka), Netal, Panuš P, Ouda J., Bače, Šlégl, Hořejší, Bohatý Mir., Valečka(Sperer), Teska.(Bohatý Martin).

 

Přeštice B -  Dlouhá Ves   2 : 0

Dlouhá Ves v Přešticích nedokáže bodovat . Na body zde nedosáhla v minulých zápasech a nedosáhla na ně ani v tomto duelu.

Poločas: 0 : 0. Diváků: 150; ŽK 1 : 0.

Branky : Kuneš, Rajchart.

 

 

Tabulka po 2 .kole

Klikni zde

 

     1.  S.Plzeň-Letná      2    2   0   0    6:  1     6  (  3)

     2.  S.Hradešice        2    2   0   0    3:  1     6  (  3)

     3.  S. Mochtín         2    1   1   0    4:  3     4  (  1)

     4.  SK St. Plzenec     2    1   0   1    4:  2     3  (  0)

     5.  TJ Přeštice B      1    1   0   0    2:  0     3  (  0)

     6.  TJ Zichovice       2    1   0   1    4:  4     3  (  0)

     7.  T.Dlouhá Ves       2    1   0   1    2:  3     3  (  0)

     8.  S.Losiná           2    1   0   1    2:  4     3  (  0)

     9.  Záhoří             1    0   1   0    2:  2     1  ( -2)

    10.  Spálené Poříčí     2    0   1   1    4:  5     1  ( -2)

    11.  SK Strážov         2    0   1   1    2:  3     1  (  1)

    12.  FC Švihov          2    0   0   2    1:  3     0  ( -3)

    13.  Předenice          1    0   0   1    0:  2     0  ( -3)

    14.  TJ Bezděkov        1    0   0   1    0:  3     0  (  0)

 

 

   Záhoří            - SK Strážov       2 :  2  (  1 :   1) 

   FC Švihov         - S.Hradešice      1 :  2  (  0 :   0) 

   Spálené Poříčí    - S. Mochtín       3 :  3  (  0 :   0) 

   TJ Přeštice B     - T.Dlouhá Ves     2 :  0  (  0 :   0) 

   SK St. Plzenec    - TJ Bezděkov      3 :  0  (  2 :   0) 

   TJ Zichovice      - S.Losiná         3 :  0  (  1 :   0) 

   Předenice         - S.Plzeň-Letná    0 :  2  (  0 :   0) 

 

Program příštího kola

Klikni zde

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku