Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divize – muži - skupina A : 4.- 5.8.

D I V I Z E  MUŽI -  skupina “A“  - podzim 2006

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

 

 

Do nového ročníku stoupily Klatovy vítězstvím

 

Premiéru nového ročníku divize oba zástupci Pošumaví odehráli v domácím prostředí. V sobotu stoupili úspěšně do podzimní části fotbalisté TJ Klatovy , kteří vítězstvím nad rezervou Viktorie Žižkov prodloužili letošní úspěšnou šňůru výsledků na domácím hřišti na kterém ještě letos v soutěžním utkání neinkasovali jedinou branku! V neděli dopoledne čekali fotbaloví příznivci  premiérové utkání  divize v Horažďovicích. V duelu nováčků odcházeli po utkání ze hřiště spokojenější hosté kteří si do Dobříše odváží cenný bod.

 

Klatovy  -  Viktoria Žižkov  B    1 : 0 

Karel Zedek

V 1. kole nového soutěžního ročníku se v Klatovech představila rezerva ligové Viktorie Žižkov a byl to velmi houževnatý soupeř, který domácí velmi dobře prověřil. V konečném účtování uspěly Klatovy a své první utkání doma vyhrály.

Hned v úvodu zápasu se do šance dostal Kulhánek, ale brankou akce neskončila.  Velmi mladý celek hostů byl aktivní a Klatovy se do šancí moc nedostávaly. V 19.min zahrával Kulhánek z pravé strany standardní situaci, kterou na zadní tyči před branku vrátil Javůrek a Sýkora se skrumáže poslal míč do branky. Hosté se pustili do útočení, ale na nevypracovali si žádnou vážnější šanci, po které by mohli skórovat. Jedinou šanci hostů spálil kapitán, když před Míčkou poslal míč mimo branku. Ve 41.min se na velkém vápně do míče opřel Horňák a mířil těsně vedle branky Sovy. Brankáři obou mužstev byli oporami a to hlavně ve druhém poločase.

Do druhého dějství nastoupili Klatovští  s cílem neinkasovat a přidat další branku. Do 60.minuty se hrálo od vápna k vápnu a žádné mužstvo si nevypracovalo větší příležitost.  Po špatné rozehrávce obrany se do šance dostali hosté a Míčka vytáhnul jeden ze svých skvělých zákroků. Poté Klatovy podržel ještě dvakrát, když reflexivně vyrazil prudké střely hostů. Za domácí se ke střele dostal Zedník ,ale Sova ho vychytal. V 82. min vystřídal Kulhánka Hanzlík a za minutu šel do rychlého brejku. Přihrál před branku Kotábovi ,ale ten míč minul. Ke konci poločasu zahodili domácí další příležitosti a tak skóre utkání se už nezměnilo a Klatovští své první představení na domácí půdě dotáhli do vítězného konce.

Poločas : 1 : 0

Branky: 19.min Sýkora . Rozhodčí: Krčín , ŽK  0:2, diváků: 550

Sestava Klatov: Míčka-Javůrek,Viktora,,Horňák,Král,-Rešetár,Sýkora,Brejcha,Zedník-Kotáb, Kulhánek  (82.min Hanzlík)

 

Horažďovice – Dobříš   2 : 2 

V souboji dvou nováčků byli domácí po celé utkání lepším mužstvem. Do utkání vstoupili aktivně . Poprvé ohrozili vážněji branku soupeře v  osmé minutě  rychlou akcí Horvátha s Linhartem, hosté stačili odvrátit na rohový kop.V 18.minutě nedosáhl ve  výhodné pozici na centr Kočího  z levé strany  Horváth. Ve 22.minutě rozehrál přímý kop Linhart na Belana a ten z 18 metrů střílí na branku , hosté odvrací na roh.Ve 28.minutě střelu Beránka  z 25 metrů  s námahou vyráží brankář Dobříše před sebe a následná dorážka Horváthem byla obránci zblokována. Ve 30.minutě střela Linharta opět vyráží brankář a následná střela skončila dalším rohovým kopem. Největší šanci první půle měl Linhart ve 32.minutě kdy vyslal technickou střelu na branku Dobříše Linhart  a  ta končí na břevně . Snaha domácích o získání vedení nepolevovala. Hosté dokázali kontrovat třemi rychlými protiútoky a z jeden z nich zmrazil domácí brankou do kabin 0:1, když ve 44.minutě přihrávku od  Karase dokázal do sítě domácích usměrnit nabíhající Kuchař.

Obraz hry se nezměnil ani ve druhé části utkání do které provedl trenér Karel Krejčí dvě změny v sestavě. Za Jůdu poslal na hřiště Stulíka a Belana nahradil Strakoš. Do not domácím přišel i  naivní faul  Poláčka v 55.minutě za který musel předčasně pod sprchy. To již vyrovnání viselo na vlásku a v  62.minutě se již domácí dočkali. Po rohovém kopu z kopačky  Beránka našel jeho centr  na vzdálenější tyči Bočka, ten trefil tyč a Horváth odražený míč posílá do sítě branky hostů  a dává premiérový divizní branku Horažďovic 1:1.  Tento stav ale netrval  dlouho. V 68.minutě vypálil   hostující Kukol a trefil spojnici Rybárovy branky 1:2. V 73.minutě přišel  na hřiště střídající Pavlík za Kočího . V 82.minutě se  v  závaru před brankou hostů nejlépe orientoval Linhart a srovnává skóre  2:2. V samotném závěru měl tentýž hráč  ještě velkou šanci dát vítěznou branku, ale míč směřující do branky stačila obrana hostů odvrátit z brankové čáry na  rohový kop..  

Sestava  Horažďovice :  Rybár – Krejčí, Boček, Baloušek, Kočí Z.(73.Pavlík), Beránek, Jůda(46.Stulík) , Linhart, Belan(46.Strakoš), Picka, Horváth.

Branky : 61.Horváth, 82.Linhart – 44. Kuchař,  68. Kukol .

Poločas :  0 : 1. Rozhodčí Kozlík, ŽK 1:2, ČK 0 : 1(54.Poláček)

 

Výsledky

   TJ Klatovy        - Vikt. Žižkov B         1 :  0

   Bzová             - SK Strakonice          0 :  2

   Třeboň            - Sl.Vyšehrad            2 :  0

   Horažďovice       - Dobříš                 2 :  2

   Králův Dvůr       - Roudné                 2 :  0

   Sez. Ústí         - Trstěnice              2 :  0

   Doubravka         - Vejprnice              2 :  1

   Votice            - Jankov                 3 :  3

 

Tabulka po  1 .kole

Klikni zde

 

     1. Třeboň              1    1   0   0   2 :  0     3 (  0)

     2. Králův Dvůr         1    1   0   0   2 :  0     3 (  0)

     3. Sez. Ústí           1    1   0   0   2 :  0     3 (  0)

     4. SK Strakonice       1    1   0   0   2 :  0     3 (  3)

     5. Doubravka           1    1   0   0   2 :  1     3 (  0)

     6. TJ Klatovy          1    1   0   0   1 :  0     3 (  0)

     7. Votice              1    0   1   0   3 :  3     1 ( -2)

     8. Jankov              1    0   1   0   3 :  3     1 (  1)

     9. Horažďovice         1    0   1   0   2 :  2     1 ( -2)

    10. Dobříš              1    0   1   0   2 :  2     1 (  1)

    11. Vejprnice           1    0   0   1   1 :  2     0 (  0)

    12. Vikt. Žižkov B      1    0   0   1   0 :  1     0 (  0)

    13. Bzová               1    0   0   1   0 :  2     0 ( -3)

    14. Trstěnice           1    0   0   1   0 :  2     0 (  0)

    15. Roudné              1    0   0   1   0 :  2     0 (  0)

    16. Sl.Vyšehrad         1    0   0   1   0 :  2     0 (  0)

 

Program příštího kola

Klikni zde

 

 

Tabulka střelců TJ Klatovy a FK Horažďovice

Klikni zde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku