Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B : 4.-5.8.

1. B TŘÍDA MUŽI , skupina „B“ - podzim 2006

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

 

 

HOSTÉ SE VRACELI DOMŮ BEZ BODŮ

 

 

Stoprocentní úspěšností odehraných utkání 1.kola skončilo pro domácí . Nevyrovnanější utkání se očekávalo v Mochtíně kde Švihov  již dva soutěžní ročníky v Mochtíně neprohrál, ale tentokráte se již radovali z vítězství domácí a stejným výsledkem poslední jarní neúspěch odčinili. Další derby se hrálo v Hradešicích. Domácí  v posledních vzájemných zápasech  vyšli bodově naprázdno, ale tentokráte šli důrazně za vítězstvím. To se jim také vyplatilo a odměnou jim byl plný bodový zisk. Překvapivý výsledek byl  po prvním poločase na hřišti druhého týmu minulého ročníku v  Dlouhé Vsi. Domácí ale senzaci na svůj účet nepřipustili a nepříznivý výsledek obrátili. Zklamané se vracely Žichovice ze hřiště staronového účastníka 1.B třídy z Plzně Letné. I když  kvality soupeře zaostávaly za  týmy se kterými se v letošním roce úspěšně střetávaly body zůstaly na jeho hřišti.Premiéry krajské soutěže se nedočkali příznivci bezděkovské kopané. Jejich domácí utkání bylo pro nezpůsobilý terén odloženo na středu 16.srpna. Nehrálo se ale jen v Bezděkově:, když odložen byl ze stejného důvodu také vzájemný duel dalších dvou nováčků Záhoří-Předenice.

 

 

Mochtín – Švihov   1 : 0

Rozhodující monet tohoto pošumavského derby přišel již v osmé minutě, kdy se přesně k tyči trefil ze třinácti metrů Zdeněk Novák  - 1:0. Vyrovnat mohl hostující  Špatenka ve 30.minutě,  šance se ale zalekl  a tak umožnil  kapitánovi Mochtín Jarabicovi  nebezpečí zažehnat. I Ve druhém poločase se hrál za hustého deště bojovný fotbal. Šancí na vstřelení branek bylo však na obou stranách minimálně. Nebezpečná hlavička šivohovského Bidermanna skončila vedle levé tyče Rajtmajerovy branky. Na druhé straně měli možnost zvýšit jednobrankové vedení Novák a Lorenc, ale ani ti své příležitosti nevyužili. Hosté dohrávali posledních pět minut bez brankáře Voráčka, který mimo trestné území stáhl za dres v samostatném úniku Zdeňka Nováka.

Poločas:  1 : 0. Branka :Novák Zdeněk.

Rozhodčí Klíma z Rokycany, DS Anděl Václav z Nýrska. Diváků : 100 , ČK 0 : 1

Foto z utkání Mochtín – Švihov  - odkaz na stránky PKFS

 

Dlouhá Ves -  Spálené Poříčí  2 : 1 

Na hřišti v Dlouhé Vsi se představil nováček ze Spáleného Poříčí , který po prvním poločase odcházel ze hřiště překvapivě s jednobrankovým náskokem. Domácí se s tím nesmířili , mezi 66. a 68. otočili výsledek a prodloužili tak na domácím pažitu svojí více než roční neporazitelnost.

Poločas : 0 : 1. Branky : 66. Krůs Martin, 68. Kejla František –Hoffman

Rozhodčí : Škarda. Diváků : 150, ŽK 4:2.

 

Hradešice – Strážov   1 : 0

Domácí vstoupili do zápasu dobře, snažili se kombinovat a to jim přineslo trvalou územní převahu a s  tím i velmi dobré šance. Hráli rychle po křídlech a dařilo se jim také při standardních situacích. Velkou šanci na vstřelení branky měl domácí V. Hlaváč, kdy v samostatném úniku přeloboval brankáře hostů, jenže míč skončil těsně vedle branky. Další velkou příležitost zmařil bravurním zákrokem brankář Javorský, kdy dokázal míč hlavičkovaný z těsné blízkosti vyrazit reflexivně na rohový kop. Hosté se dostali do šance po chybné rozehrávce domácí obrany, ale branku rovněž vstřelit nedokázali.

Druhý poločas chtěli domácí strhnout vedení na svoji stranu. I když nedokázali navázat na kvalitní hru z první části utkání dokázali si vytvořit více brankových příležitostí než hosté.Hosty opět podržel gólman který dokázal zlikvidovat tutovku V. Hlaváče. Další šance po střele  F. Šaška skončila na tyči svatyně hostů. Hlaváč se dočkal po hodině hry, kdy po zmatku v pokutovém území Strážova konečně překonal výborně chytajícího Javorského. Domácí pak polevili a to se jim málem nevyplatilo. Hostzé přidali dostávali se hradešické branky, ale jejich zakončení nebylo úspěšné. Nejblíže k vyrovnání byli deset minut před koncem. Po o chybné rozehrávce domácího brankáře  se dostavil k míči na hranici pokutového území Štěpán Presl, ale odkrytou prázdnou branku netrefil. Domácí ještě zahrozili ze standardní situace , ale brankář hostů byl opět  nepřekonatelný. Do konce zápasu si  již domácí těsné, ale zasloužené  vítězství pohlídali a získali tak velmi důležité první tři body.

Poločas: 0 : 0. Branka : Hlaváč,  ŽK 0 : 2

Rozhodčí :  Valtr

Sestavy:

Hradešice :  Šůs, Vaněček, M. Hlaváč, Kotiš, Junek, Kopal, F. Šašek, Chmelík(80. Vlk),  Florián(88. M. Melka), V. Hlaváč , Novák(75.M. Heimlich).

Strážov : Javorský M. – Helm, Presl P., Čížek(Koláček), Vítovec Z., Smolík, Matějka, Toman Petr(Duchek), Janka, Presl Š. .

                                

Trenér S.Hradešice František Melka: „ Tentokráte musím kluky pochválit. Od začátku bylo vidět, že dají do zápasu maximum a že nic jiného než vítězství je nezajímá. Navíc si myslím, že zvláště v prvním poločase jsme hráli velmi dobře a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Naše vítězství mohlo být vyšší, ale soupeře podržel výborně chytající brankář.“

 

 

Plzeň Letná -  Žichovice 4 : 1

Na hřišti staronového účastníka , který po roční přestávce  zaviněné sestupem vrátil zpět do 1.B třídy by  gólové šance vyhráli hosté  5:12 , ale  na branky odešli přesto vysoko poraženi. Domácím hodně napomohli sami tím, že jim ke dvoubrankovému vedení hrubými chybami sami napomohli. To co tentokráte naopak Žichovice zahodily by jim vystačilo nejméně na tři vítězství.

Poločas:  2 : 1. Diváků 40 , hráno bez karet

Branky: Lehký, Mašek, Rada, Vampalík – Šiška

Sestava : Němec – Brož, Harenčák, Švehla, Chalupný, Turek Jiří, Turek Václav, Malík, Šiška. Šimanovský, Chod . Střídali: Šimáček, Pařízek a Stulík.

 

Trenér Žichovic  Josef Chalupný : „Nechci snižovat kvality soupeře, ale ty zdaleka nedosahovaly těch soupeřů se kterými jsme se za poslední půl rok úspěšně střetávali. Jsem zklamán z výsledku, jediného čeho si cením u mých svěřenců je  bojovnost. O definitivní naší prohře rozhodla situace kdy domácí zvýšili na 4:1 v době, kdy na hřišti ležel jejich spoluhráč s vyraženým dechem, hráči  se domnívali, že rozhodčí přeruší hru a neetické pokračování domácích znamenalo  čtvrtou branku v naší síti. S tímto jsem se ještě nesetkal , ale na to se nechci vymlouvat. Je mi jen  z takového  jednání ze strany rozhodčího i domácích smutno. My ale nenaříkáme a věříme, že po dalším utkání již bude důvod ke spokojenosti“.  

 

 

Bezděkov – Přeštice  B  - NEHRÁNO

Utkání bylo pro nezpůsobilý terén odložena na náhradní termín , středu 16.8. od 18:00 hodin na hřišti v Bezděkově.

 

Tabulka po  1 .kole

Klikni zde

 

 1. S.Plzeň-Letná       1    1   0   0   4 :  1     3

 2. S.Losiná            1    1   0   0   2 :  1     3

 3. T.Dlouhá Ves        1    1   0   0   2 :  1     3

 4. S. Mochtín          1    1   0   0   1 :  0     3

 5. S.Hradešice         1    1   0   0   1 :  0     3

 6. Předenice           0    0   0   0   0 :  0     0

 7. TJ Bezděkov         0    0   0   0   0 :  0     0

 8. TJ Přeštice B       0    0   0   0   0 :  0     0

 9. Záhoří              0    0   0   0   0 :  0     0

10. Spálené Poříčí      1    0   0   1   1 :  2     0

11. SK St. Plzenec      1    0   0   1   1 :  2     0

12. SK Strážov          1    0   0   1   0 :  1     0

13. FC Švihov           1    0   0   1   0 :  1     0





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku