Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 25 . kolo : 10.-11.6.

.

.

.

1. B  TŘÍDA  - „ B “ JARO 2006

 

ŽELEZNÁ RUDA BUDE HRÁT 1.A TŘÍDU

 

Již v předposledním kole rozhodli fotbalisté ze Železné Rudy o tom, že od nového soutěžního ročníku budou jejich příznivci v Železné Rudě chodit na 1.A třídu. Potvrzení postupu bylo symbolicky vítězstvím na hřišti svého největšího rivala v průběhu celého ročníku a o to má úspěch Železní Rudy větší cenu. K postupu blahopřejeme ! Další možnost zahrát si baráž o postup mají na svých kopačkách v posledním kole Mochtín, D.Ves a Hradešice, když tyto  tři týmy mají  shodně  39 bodů .

 

Losiná -  Žichovice 3:3 (1:1)

Poprvé se měnil výsledek ve 28.minutě zásluhou zaváhání obrany hostů a umožnili tak jít domácím do vedení. Ve 33.minutě unikl po levé straně Chalupný, jeho finální přihrávku převzal Šimanovský který byl faulován a nařízený pokutový kop sám postižený proměnil ve vyrovnávající branku. Za nerozhodného stavu nastoupila obě mužstva do druhé půle. Vstup do ní se vydařil Chalupníku který ve 48.minutě  po dvou předcházejících dvou prudkých střelách na třetí pokus dopravil míč za záda domácího brankáře 1:2. Branková přestřelka pokračovala v 50.minutě kdy z penalty za ruku vyrovnali domácí . Proti byl Jiří Turek který se v 53.minutě zaspal do listiny střelců 2:3. Tento výsledek odpovídal průběhu hry i v další části druhé půle. Hosté měli největší příležitost zvýšit Šimáčkem , ale ten sám před brankou domácích přestřelil a to se stalo osudné, když se domácím podařilo v 90.minutě po náhodné akci vyrovnat.

Branky: Jambor, Veleman, Šilhánek - Chalupa, Turek, Šimanovský

Diváků : 190

Trenér Chalupný(Žichovice) : V utkání jsme si zasloužili vyhrát. Přestože jsme hráli bez střídání, hráli jsem dobře ve všech řadách a za to bych chtěl našim hráčům poděkovat. Měli jsme dostatek šancí skórovat, nastřelili břevno,  zkrátka tentokráte se od nás odvrátilo sportovní štěstí. Přestože  jsme ztratili šanci bojovat o druhé barážové místo jdeme do posledního zápasu s cílem úspěšně zakončit pro nás určitě vydařenou jarní část“.

 

Spoje Plzeň  - Ž.Ruda 1:4 (1:1)

Pokud by skončilo utkání výsledkem jako byl stav první půle i ten by již hostům zajistil celkové prvenství a postup. Vítězství těší víc než remíza, proto hosté  po přestávce přidali a třemi brankami v domácí síti podtrhli své  celoroční úspěšné tažení  postupem do 1.Atřídy!

Branky: Krátký - Bechyně 2, Hájek, Lehečka

Diváků : 80

 

Chlumčany B -  Dl.Ves 1:7 (1:2)

Martin Krůs

Domácí nastupovali do tohoto utkání již s jistotou sestupu a to bylo na jejich hře vidět. Ale ani hosté neoslnili nijak dobrým výkonem.  Od začátku se hrál fotbal plný nepřesností a chyb v obraně, po jedné z nich když zaváhal hostující Krůs se ujali domácí vedení 1:0. Hosté v sestavě se dvěma dorostenci se ale nevzdali a přidali na bojovnosti. Domácí se nechali zatlačit na vlastní polovinu a hosté se stále více dostávali do slibných šancí. Jako první za hosty uspěl dorostenec Bachroň , který životní trefou vymetl šibenici domácího brankáře.

V poločase trenér hostí J.Chlada káral celé mužstvo za předvedenou hru a přístup ke hře.

Hra ve druhém poločase se sice nezměnila , ale domácí svou nedůslednou obranou dovolili hostům skórovat. Nejprve zvýšil na 2:1 Krejčí a po něm přidal branku Kejla a opět Krejčí. Další branka padla z pokutového kopu, který hosté nechali zahrávat jarní posilu ze Žichovic Frýdu, aby se střelecky chytil, ten ho bezpečně proměnil 5:1. A že se konečně chytil se ukázalo hned v zápětí když zatížil konto hostí další brankou 6:1. Na konečných 7:1 upravil střídající dorostenec Dulovec, když na podruhé překonal domácího brankáře.

 

Trenér D.Vsi J. Chlada : Spokojenost z mé strany je  s proměňováním šancí, ale předvedená hra neodpovídala mým představám. Přesto je nutné dodat, že se počítají se tři body a v závěr soutěže ukazuje , že Dlouhá Ves svými výkony patří právem na přední místa v 1.B třídě.“

Sestava Tatranu D.Ves: Beránek-Šebelík,Valvoda,(Blažek),Kadlec,Krůs-Krejčí,Beránek J., Bachroň(Dulovec),Hubený-,Frýda, Kejla

Branky: Hajšman - Frýda 2, Krejčí 2, Bachroň, Keila, Tulovec

Diváků : 40  ; ŽK: 1:0

 

Švihov  - Merklín 3:2 (2:0)

Rušné, zajímavé utkání pomohlo domácím v krátkém časovém úseku získat dvoubrankové vedení a stejně tak i hostům  mezi 63. a 65.minutou slepenými brankami vyrovnat. Rozhodnutí padlo až v samotném závěru z pokutového kopu který  v 88.minutě  proměnil Kudják a tato branka měla hodnotu třech bodů .

Sestava : Voráček -Zadražil,Kudják,Žák,Vrba,Bešta,Brož,Čížek,Pflug,Špatenka,Havlíček .Střídali : Osvald,Zdrahal J.,Zdrahal L.

Branky: 20.Bešta, 27.Brož, 88.Kudják (PK)- 63. Liška J.,65. Liška M.

Diváků : 80  ; ŽK: 3:3

Rozhodčí: Nesvadba

 

Strážov  -Mochtín   0 : 0   (0 : 0)

Úvodní minuty patřili domácím. Další průběh první půle přinesl vyrovnanou hru s mírnou územní  převahou  hostů. Ve 30.minutě se dostal do šance domácí Koláček, ale Simbart v mochtínské brance vyrazil. Další dvě příležitosti měli hosté. Nejdříve mohl skórovat v 37.minutě Troch ale trefil náruč vybíhajícího brankáře Javorského. Ve 41.minutě dostal ideální přihrávku mezi domácí obránce Tomáš Dolejš, překonal brankáře, míč směřující do prázdné branky na poslední chvíli odvrátil vracející se Čížek   na rohový kop.  Druhý poločas se již hrál plně podle not domácích fotbalistů. Ti si vytvořili výraznou  převahu, odstřelovali Simbartlovu branku ze všech pozic a vzdáleností, ale neúspěšně. Největší šanci ke skórování měl Strážov v 54.minutě když Smolík společně s Janou postupovali sami na branku hostů, Smolík místo přihrávky vyřešil situaci po svém a zvolil střelu kterou Simbartl kryl. V 65.minutě se dostal k odraženému míči Smolík, na zpracování měl málo času a tomu také odpovídalo nepřesné zakončení.  Z protiútoku vypálil nebezpečně z otočky Pupa těsně vedle levé tyče Javorského svatyně. V 76-minutě pálil z přímého kopu nad Janka, vzápětí střelu Smolíka brankář hostů vyrazil a neúspěšný byl i Matějka střelou z 25 metrů která skončila nad brankou. Nedáš dostaneš se málem vyplnilo v 81.minutě kdy se dostal po ojedinělé akci k míči  průbojný   Novák, ale pálil nad.. Při závěrečnému náporu domácích již viditelně docházeli síly a tak evidentně spokojenější byli  po závěrečném hvizdu rozhodčího hosté, kteří si tak udrželi reálnou šanci bojovat o účast v baráži o 1.A třídu.

Sestavy  

Strážov :  Javorský- Michel(Fremut), Paleček, Koláček, Presl P., Čížek, Matějka, Vítovec, Janka, Smolík, Presl Š. 

Mochtín: Simbartl – Dolejš  Jiří ml., Poupa(Pikhart), Šup, Švátora P., Toman Petr, Jarabica, Novák, Troch, Dvořák

Rozhodčí : Sedláček.

Diváků : 210, ŽK : 2:1

Asistent trenéra a  kapitán SK Strážov  Petr Presl: „I přes neúčast  dvou stabilních hráčů základní sestavy   Lukáše Helma v obraně a střelce Broni Mayera, a vzhledem k tomu že další z opor  Zbyněk Vítovec který  odehrál celý zápas s antibiotiky jsem s naším výkonem spokojen. Na rozdíl od posledních domácích zápasů si myslím, že jsme předvedli kolektivní a bojovný výkon i když bohužel bez brankového efektu, který snad jediný našemu výkonu chyběl.Pochválit musím Honzu Michela, který naprosto vygumoval obávaného střelce Poupu a také dorostence Otu Koláčka,který již druhý zápas zaskakoval v základní sestavě a ve svých 17-ti letech rozhodně mile překvapil svým výkonem.Příští týden ještě chceme udělat slušný výsledek na hřišti v Žichovicích a potvrdit tak své postavení v tabulce.“

 

 

 

Hradešice – Hrádek 1 : 0 (1 : 0)

V Hradešicích se hrál oboustranně podprůměrný fotbal. Domácí prvních třicet minut působili na hřišti hodně odevzdaně, jenže hosté na tom nebyli o mnoho lépe. Domácím pomohlo až dvojité střídání a jeden ze střídajících hráčů O. Fořt zajistil v 35.min domácím vedení.Druhý poločas vypadal prakticky stejně jako ten první. Domácí se nemohli dostat do rytmu  a hosté ohrozili branku jen jednou, kdy z přímého kopu nastřelili břevno. Na druhé straně zase nastřelil domácí V. Kotiš tyč, ale skóre se již neměnilo, a tak domácí v nezáživném utkání dokázali zvítězit.

Rozhodčí: Krutina

Branka : 35. O. Fořt

Sestava domácích : V. Ryba, L. Vaněček, M. Hlaváč, T. Vlk, L. Junek, Z. Chmelík/30.min O. Fořt/, M. Heimlich, F. Šašek/80.min P. Kodýdek/, M. Florián, P. Lávička/30.min J. Kopal/,V. Kotiš

Trenér S.Hradešice František Melka nebyl výkonem svých svěřenců i před vítězství spokojen: „Podali jsme velice slabý výkon. V mužstvu vládne až příliš absolutní pohoda, bohužel i při zápase. Kluci nedávají do utkání všechno, kolikrát to vypadá jak na pouťovém přáteláčku. Teď už se musíme jen pořádně připravit na rozhodující zápas v Dlouhé Vsi.“

 

 

Tabulka po 25. kole

 

     1. Železná Ruda       25   14   5   6  60 : 36    47 ( 11)

     2. Mochtín            25   11   6   8  54 : 28    39 (  3)

     3. Dlouhá Ves         25   11   6   8  48 : 45    39 (  3)

     4. Hradešice          25   12   3  10  31 : 35    39 (  0)

     5. Losiná             25   10   8   7  51 : 50    38 ( -1)

     6. Strážov            25   11   5   9  48 : 55    38 ( -1)

     7. Švihov             25   11   4  10  62 : 52    37 ( -2)

     8. Sl. Plzeň          25   11   4  10  58 : 51    37 ( -2)

     9. Zichovice          25   10   6   9  54 : 35    36 (  0)

    10. Merklín            25   10   5  10  50 : 51    35 ( -1)

    11. Přeštice B         25    8   6  11  38 : 44    30 ( -9)

    12. Hrádek             25    9   3  13  35 : 49    30 ( -6)

    13. ZČE Plzeň B        25    7   5  13  49 : 56    26 (-10)

    14. Chlumčany B        25    6   2  17  25 : 76    20 (-19)

 

Výsledky 25.kola

   Losiná            - Zichovice              3 :  3

   Sl. Plzeň         - Železná Ruda           1 :  4

   Přeštice B        - ZČE Plzeň B            2 :  0

   Hradešice         - Hrádek                 1 :  0

   Chlumčany B       - Dlouhá Ves             1 :  7

   Švihov            - Merklín                3 :  2

   Strážov           - Mochtín                0 :  0

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku