Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů : 20.kolo 6.-7.5. a dohrávky 8.5.

 

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI – JARO 2006

 

FAVORITÉ BODY ZTRÁCELI

 

První tři týmy tabulky o posledním prodlouženém květnovém víkendu nenaplnili roli favoritů , když jejich duely skončily pouze dělbou bodů. Důležitý zápas vyhrál doma Měčín a tím udělal výrazný krok k tomu, aby již v tabulce pouze vstoupat.Po serii úspěšných výsledků se začíná do čela tabulky prosazovat sušická rezerva, který tak ještě neřekla své poslední slovo o boje o postup.

 

Bezděkov  - Vrhaveč 2 : 2 (0:0)

Druhý celek tabulky  měl v průběhu celého zápasu více ze hry. Po bezbrankovém prvním poločase se v 52.minutě konečně dočkal zasloužené branky, když si  Ponocný zpracoval centrovaný míč a  poslal ho do soupeřovy branky. Tentýž hráč  vrátil domácím opět vedení o které přišli v 59.minutě po dorážce vrhavečského Tomáše Vejskala. V 75.minutě vyhrál souboj s brankářem hostů  2:1. Již to vypadalo , že tento hubený náskok domácím bude stačit k zisku bodů vyplatila se snaha Vrhavče v poslední minutě. Do pokutového území domácích směřoval z poloviny hřiště dlouhý nakopnutý míč do pokutového území domácích a ten se podařilo důraznému Reitmajerovi promasírovat do sítě.  Domácí v té chvíli mohli litovat, že nedokázali svoje předcházející brankové příležitosti využít.

Branky: 52.,75.Ponocný Jiří 2 – 59. Vejskal Tomáš, 90.Reitmajer Petr;

Rozhodčí: Lecjaks; ŽK: 1:2

Diváků :50 

 

 Měčín   - Veřechov 5 : 1 (1:0)

První poločas přinesl převahu domácích . Němcova šance skončila na břevně svatyně hostů a trestný kop Passe dokázal brankář Veřechova vyrazit. Hosté si vypracovali jedinou příležitost a tu Šimek kryl. Domácí se v této části dočkali pouze jediné branky po té, když ve 33.minutě centr z kopačky Němce usměrnil Plass do branky hostů. Hosté překvapili Měčín nástupem do druhého poločasu, byli herně aktivněji, ale bez brankového efektu. Domácí tlak  soupeře otupili a v dalším průběhu již hru plně kontrolovali. Mezi 36. a 65.minutou se jim podařilo z přímého kopu Němcem a Šlajsem po přihrávce od Korčíka který zakončil své sólo třetí brankou  získat tříbrankový náskok. Ten ještě navýšil v 70.minutě po přihrávce od Plase Němec a v 78.minutě po  další rozehrané standardní situaci  Kodýtek přidal pátý úspěch  .Hosté korigovali v 75.minutě výsledek čestným úspěchem hlavičkou J.Želíska.     

Branky: Němec Dušan 2, Plass Petr, Kodýtek Jan, Šlais František - Želíska Jan;

Rozhodčí: Brůha; ŽK: 3:3

Diváků :80 

 

Dešenice  - Pačejov 0 : 0 (0:0)  

Vyrovnaný zápas  skončil bezbrankovou remízou, která je úspěchem domácího celku se soupeřem jehož konečné ambice jsou daleko vyšší a k tomu jim hody z Dešenice mohou chybět.

Rozhodčí: Sládek, Beneš, Koura

 

Mochtín B  -  Velké Hydčice 0 : 4 (0:2)

Hostům stačil k hladkému vítězství jen průměrný výkon. Domácí tým dělal velké hrubky v obraně a ty dokázali zkušení hráči z Hydčice  proměnit.

Branky: Vaněk Luděk, Hejpetr Ladislav, Kropáček Ladislav, Svoboda Pavel;

Rozhodčí: Kurc, Petrželka F., Bošek; ŽK: 2:1

Diváků :50 

 

Nezamyslice - Svéradice 1 : 1 (1:0)

Lídr tabulky nastoupil do zápasu bez  dvou hráčů základní sestavy a k nim se přiřadil zraněním v 18.minutě Mašek, který musel hřiště opustit.  Vyrovnaný zápas domácí nezastihl v dobré herní pohodě, nedokázali si vytvořit vyložené brankové příležitosti :vedoucí branku dal ve 22.minutě Smetana z pokutového kopu. Hosté šli cílevědomě za svým cílem bodovat . V  64.minutě se jim tento cíl naplnil, kdy vyrovnal Petr Vrána.

Branky: Smetana Radek - Vrána Petr;

Rozhodčí: Lang; ŽK: 3:2

Diváků : 40 

 

Strážov B – Sušice B  0 : 2 (0 : 1)

Oslabený domácí tým nastoupil s pěti dorostenci v sestavě. V prvním poločase stačil se zkušenějším soupeřem držet krok. Sušice se ujala vední ve 30.minutě po chybě domácího brankáře který míč z trestného kopu který zahrával zkušený Krejčí nekontroloval a ten místo vedle branky skončil v jeho síti. Ve druhé části se začali prosazovat hosté, ale prosadili se brankově pouze jednou . V 68.minutě po vyšachování domácí obrany si naběhl před branku Václav Staněk a z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře 0:2. Tak jako chyboval strážce domácí svatyně v prvním poločase, tak zase na druhé straně svojí chybu po přestávce odčinil, když zlikvidoval hostů čtyři tutovky ke skórování.. Velmi dobře utkání odřídil rozhodčí  Zdeněk Hájek  Klatov.

Branky : 30.Krejčí Karel, 68.Staněk Václav

Diváků : 50, ŽK 0:1

 

Luby – Janovice  1 : 0 (1 : 0)

Zajímavé, bojovné utkání vidělo na 110 diváků v Lubech. K větší spokojenosti  snad chabělo více branek. Ta jediná padla ve 26.minutě po úspěšné střele Karla Šnoura. Domácí měli v prvním poločase více ze hry i více šancí a jejich vedení bylo zasloužené. Po přestávce  se hra vyrovnala  a stále více docházelo k souboji mezi obranou domácích a útokem hostů. Lépe zásluhou brankáře Kalaše dopadli domácí kteří tak těsné vedení uhájili.

Branky : 26. Karel Šnour

Rozhodčí: Haviar Štefan

Diváků : 110, ŽK : 3:3.

 

Dohrávky 8. 5.

FK Svéradice - Sokol Vrhaveč 2:0 (2:0)

Václav Dušek

Domácím vyšel začátek jako z říše snů a už z první akce skóroval nádhernou střelou do šibenice Lukáš Petřík. Pak se v krátkém sledu dostal  2x do šance Šrámek, ale ani jednou se mu nepodařilo trefit branku. Svéradice však byli nadále při chuti a skóre se znova měnilo v 17. minutě, když Makovec prošel přes celé hřiště a až ve vápně byl zastaven nedovoleným zákrokem. Na penaltu si postavil míč dorostenec Prokopec a trochu se štěstím upravil na 2:0. Poté se hra trochu vyrovnala, ale hosté i přes velkou snahu si žádnou šanci nevypracovali. Ve druhé půli byli domácí i nadále aktivnější, ale vše se už obešlo bez brankového efektu. V závěru se již soustředili na udržení výsledku, protože dohrávali o deseti bez vyloučeného kanonýra Petříka. Hosté početní převahu nevyužili a tak se zrodilo zasloužené vítězství domácího celku.  

 Branky: 2. Petřík Lukáš, 17. Prokopec Zdeněk (PK)

Rozhodčí: Brůha Radek, ŽK: 4:3, ČK: 1:0 (68. Petřík Lukáš), Diváků: 100

 

Měčín  - Dešenice 2:0 (1:0)

Domácím se hra dařila a jejich vítězství mohlo být ještě výraznější, ale Plass neproměnil pokutový kop. Další šance Němcovi , Krotkému a Kodýtkovi brankář hostů vychatal.

Branky: 73. Plass Petr, 44. Krotký Zdeněk

Rozhodčí: Dušek Václav

Diváků : 70,

 

Pačejov -  Velké Hydčice 2 : 1  (1 : 1)
Tomáš Cihlář

Odložené utkání okresního přeboru se hrálo v Pačejově v den státního svátku za ideálního počasí. Domácí celek tím zakončil náročný program, kdy během 6 dnů sehrál už třetí zápas. Někteří jeho hráči proto nastoupili s mnohými šrámy a nedoléčenými zraněními. Utkání domácí zahájili tradičním náporem, největší šanci měl už v 5.minutě Jiří Mrázek, ale jeho hlavičku z několika metrů brankář hostů kryl. Ve 20.minutě Václav Brůha z vyložené pozice jen orazítkoval břevno. Týž hráč si spravil chuť o minutu později, kdy po Mrázkově přihrávce tvrdou přízemní křížnou střelou k tyči otevřel zaslouženě skóre zápasu. Náskok mohli domácí, kteří hráli v této fázi utkání velmi dobře, pojistit ve 25.minutě, kdy Ondřej Barborka spálil 100% šanci. Znovu se projevila stará nemoc domácích - proměňování brankových příležitostí. Na jeden gól se v posledních zápasech zbytečně moc nadřou. Lekci z produktivity domácím udělili hydčičtí hráči ve 37.minutě, kdy v pokutovém území šikovně tečovat centr z přímého kopu Vladimír Tyrpekl a vyrovnal na 1 : 1. Byla to prakticky jediná gólová šance hostů v zápase. Ve 42.minutě musel opustit hřiště stoper a kapitán domácích Josef Panuška, do té doby obětavě hrající jen s velkým sebezapřením. Po změně stran zápas poněkud ztratil na své kvalitě. Hosté hrozili převážně ze standartních situací a z vysokých nakopávaných míčů do pokutového území, domácí se snažili prosadit kombinační hrou, ale znatelně jim začaly ubývat síly. Nečekané a pro domácí šťastné rozuzlení přinesla 68.minuta, kdy do té doby skvělému brankáři hostů Šípkovi vypadl centrovaný míč a Václav Brůha byl ve správný čas na správném místě a doklepl ho  do prázdné branky. Vzhledem k vývoji zápasu lze konstatovat, že vítězství domácích bylo zasloužené. Velice slušně hrané utkání bez karet řídil s přehledem Karel Lažánek.

Diváků : 100
Sestava domácích: Boř - Panuška /Ticháček/ - Veringer - Pavelec - Fiřt - Bokr - Barborka -Brůha - Hlůžek /Polena/ - Klečka - Mrázek /Němec/

 

 

 

Výsledky odloženého 14.kola – hráno 3.5.

Strážov B -  Měčín 2 : 1 (2 : 1)

Vyrovnaný zápas ve kterém se diváci dočkali branek pouze v prvním poločase. Hosté získali jednobrankový náskok z penalty. O čtyři minuty později poslal dlouhý míč na polovinu hostů Milan Presl na Václava Jandu a ten zkušeně své sólo proměnil 1:1. O výsledku rozhodl  ve 35.minutě po pěkné kombinační akci střelou k tyči Zbyněk Vítovec. V závěru začali domácích docházet síly, ale na výsledku se již nic nezměnilo.

Branky :  20. Janda V., 35. Vítovec Z. - 16. Plass(PK)

Diváků: 30, ŽK 2:4

Rozhodčí: Lažánek Lukáš

Mochtín B – Bezděkov    1 : 4 (0 : 2)

Hrubé chyb domácí obrany pomohly soupeři k snadnému vítězství. V 10.minutě proměnil penaltu Valečka, o deset minut později zvýšil na 2:0 pro Bezděkov Ponocný. Kontaktní  gól dal sice v 60.minutě po rohovém kopu nestárnoucí Kolárek, ale to bylo od domácích všechno. Útok se neprosadil, obrana naopak opět chybovala a hosté toho dokonale využili. V 75.minutě si dal vlastníka Pavlík, minutu před koncem uzavřel skóre  na 1:4 Hrubý .

Branky : Kolárek - Valečka, Ponocný, Hrubý a vlastní.

Rozhodčí : Hájek Zdeněk, ŽK 0:2, 50 diváků.

Sušice B – Pačejov  2 : 1 (2 : 0)

Již podruhé během tří dnů oblékl dres TJ Sušice  odchovanec klubu Karel Krejší, kterého fotbaloví příznivci měli možnost vidět po čas své aktivní kariéry prvoligové dresy několika ligových týmů. V součastné době působí jako asistent  trenéra Tobiáše v ligovém  týmu Marily Přibram . Ve středu se zapsal dvakrát do listiny střelců a přispěl k výhře domácích nad štikou přeboru fotbalisty Sokola Pačejov.   Hostům se podařilo v 51.minutě snížit Klečkou,  nastřelili břevno, ale  štěstí stálo na straně domácích kteří i v emotivním závěru své těsné vítězství uhájili.

Branky : Krejčí 2 (1x z PK)

Rozhodčí : Dušek, ŽK 3:4, ČK 0:1(92.Lávička)

Diváků : 160

Luby B – Dešenice  1 : 0 (0 : 0)

Po bezbrankovém prvním poločase rozhodl o výsledku vstup domácích do druhé půli, kdy v úvodní minutě dal Šanda vítězný gól.

Branka : 46.Šanda

Rozhodčí : Kurc Lubomír, ŽK 3:1, ČK 1:0( 90.Krejčiřík  2x ŽK)

Diváků : 70

 

Předehráno : Nezamyslice – Janovice 1:0(1:0), V.Hydčice – Veřechov 5:1(4:0)

Odloženo na 8.5.: Svéradice – Vrhaveč 

 

Tabulka po  20 .kole

 

     1. Nezamyslice        18   12   4   2  45 : 21    40 ( 10)

     2. Bezděkov           18   12   1   5  50 : 28    37 ( 13)

     3. Sušice B           18   10   5   3  48 : 19    35 ( 11)

     4. Pačejov            19   10   5   4  37 : 18    35 (  5)

     5. Svéradice          18    8   5   5  39 : 24    29 ( -1)

     6. Velké Hydčice      20    8   5   7  41 : 36    29 ( -1)

     7. Luby B             19    8   4   7  26 : 29    28 ( -2)

     8. Vrhaveč            19    7   3   9  32 : 38    24 ( -3)

     9. Měčín              19    6   5   8  34 : 42    23 ( -7)

    10. Mochtín B          19    7   2  10  30 : 38    23 ( -7)

    11. Janovice           18    5   4   9  33 : 38    19 ( -8)

    12. Veřechov           19    6   1  12  30 : 57    19 ( -5)

    13. Dešenice           20    4   6  10  31 : 42    18 (-12)

    14. Strážov B          18    2   2  14  11 : 57     8 (-19)

 

Příští kolo

 

 

21. kolo 13.05.2006

Zápas

Domácí

Hosté

Termín

Den

Hřiště

 

A1A2101

Nezamyslice

Luby B

13.05. 17:00

SO

 

 

A1A2102

Svéradice

Mochtín B

14.05. 16:00

NE

 

 

A1A2103

Velké Hydčice

Strážov B

13.05. 17:00

SO

 

 

A1A2104

Sušice B

Dešenice

13.05. 17:00

SO

 

 

A1A2105

Pačejov

Měčín

13.05. 16:30

SO

 

 

A1A2106

Veřechov

Bezděkov

14.05. 15:00

NE

 

 

A1A2107

Vrhaveč

Janovice

13.05. 17:00

SO

 

 

 

Tabulka střelců

 

    Vaněk Luděk                  Velké Hydčice     15

    Poupa Michal                 Dešenice          14

    Raška Pavel                  Veřechov          12

    Bače Petr                    Bezděkov          11

    Burda Josef                  Nezamyslice       10

    Staněk Václav                Sušice B          10

    Bohatý Martin                Bezděkov           9

    Slivoň Václav                Janovice           9

    Tyrpekl Vladimír             Velké Hydčice      9

    Prokopec Zdeněk              Svéradice          8

    Marek Luděk                  Sušice B           7

    Němec Dušan                  Měčín              7

    Ponocný Jiří                 Bezděkov           7

    Ritter František             Nezamyslice        7

    Šlais Martin                 Sušice B           7

    Vinický Radek                Nezamyslice        7

    Jandoš Václav                Janovice           6

    Keřlík Václav                Janovice           6

    Mašek Petr                   Nezamyslice        6

    Mrázek Jiří                  Pačejov            6

    Sydorenko Vasyl              Luby B             6

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku