Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Dohrávka KP mužů : Sušice vyšla opět naprázdno.

Sušice vyšla opět naprázdno.

 

V průběhu jara se fotbalistům z města na Otavě na hřištích soupeřů vůbec nedaří. Ve čtvrteční dohrávce  na tom noc nezměnil ani duel  v Plzni  na jaře s velmi dobrými energetiky .

 

ZČE Plzeň – TJ Sušice    2 :0 (1:0)

První  poločas přinesl vyrovnanou hru. Po první velké šance se dostali domácí, ale ze standardní situace z blízka přestřelili. Sušice se dostala do nevětší možnosti skórovat Pavlem Cihlářem, ale ani on neměl přesnou mušku. Přesto do kabin odcházeli domácí s jednoranovým náskokem , když se ujali vedení gólem v 45.minuty . Autorem branky byl  z trestného kopu z 25 metrů Svatoš, který se krásně trefil.  Domácím patřili také úvodní minuty druhé půle. Po té hosté hru vyrovnali  a druhou polovinu této části utkání převzali ve snaze vyrovnat aktivitu na své kopačky. K vyrovnání měl nejblíže po rozehraném trestném kopu Hubáčkem Hoda, ale jeho střelu zázračně domácí gólman špičkami  prstů vyrazil na roh. Nedáš dostaneš se znovu potvrdilo když v nastaveném čase  ještě domácí své vítězství pojistili  po rohovém kopu kdy se z voleje trefil pod břevno Kindelmanovy branky Krýsl.

Branky : 45.Svatoš, 92. Krýsl

Rozhodčí : Čermák, ŽK 3:3.

Sestava Sušice : KIndelman, Hoda, Kodýdek(46.Frančík), Bernard, Marek, Prchlík, Hrach, Hubáček, Cihlář J., Sládek, Cihlář P.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku