Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 9 . kolo : 15.-16.10.

1. B  TŘÍDA  skupina  B  –MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Švihov  -  ZČE  Plzeň   B  3 : 3 (1 : 1)

Lépe do zápasu vstouůili domácí kteří se ve 12.minutě po střele Kowalsiho z hranice pokutového území ujali vedení. Po půlhodince hry hosté Bauerem vyrovnali a za tohoto stavu šla obě mužstva do kabin k poločasové přestávce. Z domácích příznivců málokdo mohl předpovídat že po změně stran budou jejich hráči dohánět dvoubrankový náskok soupře. V 63.minutě využil zaváhání domácí obrany Chaluš  1:2. O deset minut po té z rychlého protiútoku zvýšil Huřťák. Snaha Švihova o vyrovnání  odstartoval v 80.minutě Brož který po závaru před brankou hostů snížil na 2:3  a dvě minuty před koncem po samostatné akci

korunoval úsilí domácích vyrovnání Kuchák.

Sestava  Švihov : Tráva -Zadražil,Kudják,Jílek,Pflug,Oulík , Zdeněk,Bešta,Havlíček,Oulík Marek,Kowalski, Biedermann  Střídali:Vrba,Brož,Osvald
Branky : 12.Kowalski,80.Brož,88.Kudják  Miloslav -  30.Bauer (PK) ,63.Chaluš,73.Huřťák
Rozhodčí : Skala
Diváků : 60, ŽK 2:1

 

Merklín Žichovice 2:1 (1:1)

Hřiště soupeřů žichovickým fotbalistům svědčí více než domácí. O tom se přesvědčili po utkání v Dlouhé Vsi také nyní v Merklíně. Jediné so jim k úspěšnějším výsledkům chybí je proměňování šancí. V Merklíně byli ve srovnání s domácími lepším týmem. Nevyšel jim pouze vstup do zápasu kdy se nevyvarovali hrubé chybě v obraně kterou domácí trestali vedoucí brankou. Po dvou vyložených šancích které měl Šimanoský  se prosadil Chod a ve 25.minutě vylo vyrovnáno 1:1. Krásnou střelu  vyslal na domácí branku ze 30 metrů Lavička, ale ta se zastavila o tyč. Ve druhé půli dostali hosté domácí pod tlak, ale k úspěchu chybělo lepší zakončení. Po nevyužitých šancích Šimanovského a  střídajícího Benedikta přišel trest, kdy v 77.minutě  z ojedinělé akce strhli vedení na svojí stranu. Za neplodné převahy hostů se zápas dohrál ale  na body opět nedosáhli.

Sestava Žichovic : Němec, Šiška, Turek, Švehla, Brož, Janouškovec, Lavička, Chod, Chalupný, Šimanovský, Frýda (46.Benedikt).

Diváků : 120 

Branky: Kubát, Nový - Chod; ŽK: 2:3

 

Mochtín -  Dlouhá Ves 2:2 (1:2)

Karel Šot

Vyrovnaný duel přinesl brankovou úrodu až v závěru poločasu. Do té doby se hrálo jen ve středu hřiště bez gólových šancí. Skóre otevřel ve 37.minutě hostující Valvoda. O dvě minuty později srovnal na 1:1 střelou z úhlu Petr Švátora. Neuplynuly ani čtyři minuty a hosté opět vedli. Po další hrubce domácí obrany zblízka skoroval Keila 1:2. V 65.minutě rozhodčí Marx  z Berouna poslal pod sprchy předčasně po dvou ŽK  hostujícího Pavla Šperla. Domácí dostali svého soupeře pod tlak, ale skorovat se jim podařilo pouze jednou. Na 2:2 srovnal po přihrávce Jiřího Dolejše Zdeněk Novák. V další šanci se ocitl  Petr Švátora, ale jeho levačka mířila nad branku brankáře hostů Mestla.  Domácí pak měli štěstí, když Královo samostatný únik bravurně zlikvidoval brankář Rajtmajer. Derby tak skončilo smírnou remízou, který je úspěchem hostujícího Tatranu.

Sestavy :

Mochtín – Rajtmajer – Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Troch, Šup, Podraský, Švátora, Bejvl, Toman, Jarabica, Novák.

D.Ves – Mestl, Šperl, Krejčí, Ševelím, Valvoda, Koryťák, Rovňan  D., Krůs, Hubený, Keila, Košťál.

Diváků : 120  ; ŽK: 4:2; ČK: 0:1(Šperl).

Branky: Novák, Švátora - Keila, Valvoda

 

Strážov  - Hrádek 2:1 (2:0)

Ludvík Fremut

V prvním poločase byl lepší domácí tým, vypracoval si několik příležitostí ke skórování, ale využil jen dvě. Poprvé  byl nejblíže ke skórování Smolík, ale jeho tvrdou střelu zastavilo břevno branky. Ani další povedená střela šla z kopačky Janky neskončila za zády brankáře Svatoboru. Ten byl překonán až ve 39.minutě  Vítovcem, který zužitkoval chytrou přihrávku Kopeckého. Vzápětí  se prosadil v pokutovém území hostí Mayer a  střelou k pravé tyči upevnil vedení. Hosté branku domácích v prvním poločase  prakticky neohrozili.
Začátek druhého poločasu ještě patřil domácím . S přibývajícími minutami se začala hra kouskovat, přibývalo  na obou stranách značné množství  faulů ,  což  více vyhovovalo hostům, kteří tak rozdrobili tlak domácích ale na druhé straně se nevzdali myšlenky na lepší výsledek. To se jim podařilo  v 56.minutě Liborem Kutilem kterýu unikl po levé straně a bezpečně překonal brankáře Vacka . Tím se podařil záměr hostů  zápas následně zdramatizovat . Strážov mohl pojistit  své těsné vedení, ale Smolík, Presl Petr, Janka ani  Mayer své příležitosti neproměnili.  Hrádek  tři minuty před koncem překonali domácího brankáře Vacka, ale branka jim nebyla pro ofsajd uznána, ale hosté byli jiného názoru a odjížděli ze Strážova s pocitem že jim bylo ukřivděno.

Trenér  Strážova Ludvík Fremut : „První poločas byl dle mých představ. Potřebovali jsme vyhrát, hráli jsme aktivně dopředu, dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Škoda jen, že jsme šance nevyužili a zápas tak nerozhodli již v první půli a dovolili soupeři být ve hře o body do posledních minut zápasu.“

 Sestavy:

Strážov – Vacek, Helm, Čížek, Paleček, Michl, Vítovec, Mayer(94.Presl Š.), Presl, Smolík, Kopecký(83.Soušek) , Janka(86.Vacík). Trenér Ludvík Fremut.

Hrádek – Hanzl, Jiřina, Průša, Hanč, Milfort, Javorský, Holeček R., Holeček V., Vomela, Kutil L., Šebesta. Střídali : Jánský, Adamec M., Moravec. Trenér Jindřich Zdeněk

Diváků : 140  ; ŽK: 3:2

Branky: Maier, Vítovec - Kutil

 

Chlumčany B -  Ž.Ruda 2:3 (1:2)

David Greiner

Průběh utkání odpovídal postavení týmů v tabulce.Domácí hráli v křeči,hosté se snažili o kombinační fotbal.Za vítěze se poprvé  trefil po krásné spolupráci s Bartůňkem Loos. Oba hráči si vzápětí  vyměnili role , když dorážel Bartůněk do sítě domácích a zvýšil na 0:2. Vypadalo to pro domácí na  debakl,jenže nechtěná ruka hostů v pokutovém území  znamenala snížení z penalty a tato branka dostala domácí opět do hry.Ve druhém poločase po srážce protihráčů se proti hostům pískala druhá penalta a bylo vyrovnáno.  Zisk bodu  pro hosty příliš neřešil a tak vrhli všechny  své síly do útoku. Jejich snaha přinesla úspěch kdy po důrazném zakončeni Jakuba Lehečky strhli opět vedení na svojí stranu. Snaha o zvýšení vedení měl na kopačkách Loos ,  který byl při průniku ve vyložené šanci v pokutovém území faulován, ale z nařízené penalty mířil vedle domácí svatyně. A tak se hosté místo klidného dohrání až do konečného hvizdu strachovali o výsledek.

Diváků : 50 ; ŽK: 5:2; ČK: 1:0  

Branky: Hajšman, Majer - Bartůněk, Hájek, Lehečka Jakub

 

Hradešice  - Losiná 2:0 (0:0)

František Melka

Domácí fotbalisté v úvodu zápasu nepůsobili moc aktivním dojmem, přesto se mohli ujmout vedení již v 7.minutě , jenže V. Hlaváč ve vyložené šanci přestřelil. To se mohlo domácím vymstít, protože o chvilku později po nedorozumění v jejich obraně unikl po pravém křídle hostující útočník, ale také on neměl přesnou mušku. Hosté se pak zatahli na svoji polovinu a pečlivě si hlídali pokusy domácích o vytvoření slibné šance. Ti hrozili nejvíce při standardních situacích, jenže pokaždé chyběl k úspěšnému zakončení pověstný krůček.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, jenže přejít přes zhuštěnou obranu hostů se jim stále nedařilo. Velkou šanci měl V. Kotiš, kdy obešel i brankáře, jenže z malého vápna netrefil odkrytou branku. Domácí se dočkali v 60.min, kdy si na centrovaný míč naběhl F. Šašek a hlavou poslal domácí do vedení. V 70.min přidali domácí pojistku v podobě druhé branky, kdy se opět hlavou dokázal prosadit M. Hlaváč. Hosté konečně otevřeli hru a domácím se ještě do konce zápasu naskytlo několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, jenže úspěšní již do konce zápasu nebyli.

Sestava domácích – V. Ryba, L. Vaněček, M. Hlaváč, T. Vlk, P. Řezáč, F. Šašek,

M. Heimlich /65.min O. Fořt/, L. Junek/80.min J. Kopal/, Z. Chmelík,  V. Hlaváč, V. Kotiš/70.min P. Kodýdek/

Rozhodčí : König

Diváků : 80  ; ŽK: 2:2

Branky: M. Hlaváč, Šašek

Trenér Hradešic František Melka : „ Dnes jsem nebyl spokojen s prvním poločasem, ovšem kluci pak zabrali a dokázali si připsat další tři důležité body. Problémy nám dnes dělala obranná hra soupeře, kdy často bránili v deseti lidech, ale nakonec jsme dokázali vstřelit dvě branky a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, protože náš brankář dnes moc práce neměl. Teď se již všichni těšíme na derby zápas v Železné Rudě, který bude určitě hodně zajímavý“.                          

 

Přeštice B -  Spoje Plzeň 1:1 (0:0)

Diváků : 100  ; ŽK: 0:3

Branky: Biedermann - Cíl

 

Tabulka po 9.kole

     1. Železná Ruda  9    6   2  1   22 :  8    20 (  5)

     2. Sl. Plzeň     9    6   2  1   24 : 12    20 (  8)

     3. Merklín       9    6   2  1   21 : 10    20 (  5)

     4. Hradešice     9    4   2  3   12 : 11    14 (  2)

     5. Dlouhá Ves    9    4   2  3   17 : 18    14 ( -1)

     6. Strážov       9    4   2  3   16 : 23    14 ( -1)

     7. ZČE Plzeň B   9    3   4  2   23 : 19    13 ( -2)

     8. Mochtín       9    3   3  3   18 : 10    12 ( -3)

     9. Losiná        9    3   3  3   19 : 17    12 (  0)

    10. Zichovice     9    2   3  4   18 : 17     9 ( -3)

    11. Švihov        9    2   2  5   22 : 21     8 ( -4)

    12. Hrádek        9    2   2  5    7 : 16     8 ( -7)

    13. Přeštice B    9    1   4  4   12 : 18     7 ( -5)

    14. Chlumčany B   9    0   1  8    5 : 36     1 (-11)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku