Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 8 . kolo : 8.-9.10.

1. B  TŘÍDA  skupina  B  – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Spoje Plzeň - Hradešice 3:1 (1:1)

František Melka

Domácí na začátku zápasu zatlačili hosty do defenzivy, ale výsledkem byly jen dvě nastřelené tyče branky hostů. Ti se postupně z tlaku domácích dostali a hra byla vyrovnaná. Hrál se rychlý fotbal, který se musel divákům líbit. Ve 30.min se ujali domácí vedení, kdy po pravé straně pronikl do pokutového území domácí útočník a prostřelil brankáře hostů Rybu. Hra se pak opět vyrovnala a také hosté se dostali do šance, ale domácí brankář dokázal vyrazit střelu F. Šaška na rohový kop. Z toho už ale hosté dokázali vstřelit branku, kdy se prosadil P. Lávička a ve 43.min bylo srovnáno.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět velmi aktivně a měli opět šance, ovšem dvakrát se vyznamenal brankář Ryba, a tak drželi hosté stále nerozhodný výsledek. Hra se pak opět vyrovnala a do vedení mohli jít hosté, kdy V. Hlaváč přeloboval vybíhajícího brankáře, ovšem míč skončili jen na břevně branky domácích. Rozhodnutí přišlo v 65.min, kdy po chybné rozehrávce obrany hostů a následné rychlé akci se ujali domácí vedení. V 75.min musel předčasně do sprch hostující P. Lávička za faul v pokutovém území a následný  pokutový kop využili domácí k dvoubrankovému vedení. Do konce zápasu si už zkušený celek domácích toto vedení pohlídal a zaslouženě si připsal tři body.

Sestava hostů – V. Ryba, P. Lávička, M. Hlaváč, P. Řezáč, L. Vaněček, J. Kopal/55.

L. Junek), F. Šašek, M. Heimlich, Z. Chmelík/80.min O. Fořt/,V. Hlaváč, V. Kotiš (70. M. Florián)

Diváků: 50 

Branky: Cíl, Krátký, Schuster – Lávička

ŽK: 2:1; ČK: 0:1

Trenér Hradešic František Melka :  „Hráli jsem  s jedním z nejlepších týmů soutěže a přestože jsme nebodovali, musím klukům poděkovat za nasazení a předvedenou hru. Soupeř hrál velmi rychlý, kombinační fotbal a myslím si, že ani my jsme v Plzni neudělali ostudu. Sportovně ale musím přiznat, domácí byli lepší a zaslouženě zvítězili. Nakonec bych chtěl poděkovat trojici delegovaných rozhodčích, kteří svým rozhodováním přispěli k velmi dobré úrovni tohoto zápasu. “

 

Sv.Hrádek - Mochtín 1:0 (0:0)

Začátek zápasu vyšel lépe hostům,kteří však dvě šance po hlavičkách jejich hráčů nedokázali využít. Po patnácti  minutách začali více vystrkovat růžky domácí , výsledkem jejich aktivity byly čtyři slibné brankové příležitosti, které  Radkem  Holečkem, Hančem ani Liborem Kutilem skončily rovněž bez gólového efektu. Druhý poločas měl stejný obraz , kdy  hosté měli více ze hry, ale domácí hrozili  nebezpečnými brejky. To i po 75.minutě kdy hosté hráli o deseti bez vyloučeného Milana Bejvla. Ale v 80.minutě po dalším brejku do odkryté obrany hostů a následné samostatné akci Václava Holečka byl tento hráč faulován v pokutovém území Mochtína a z nařízené penalty Libor kutil skóroval.  Domácí pak i přes závěrečný nápor hostů  si již vidinu zisku třech bodů nenechali vzít. V okresním derby dominovali na obou stranách především brankáři jejíž zásluhou skončil zápas tím nejtěsnějším výsledkem.

Sestava Svatoboru : Hanzl, Brejcha, Jiřina, Hanč, Šmíd, Javorský, Holeček V., Holeček J., Vomela, Šebesta, Kutil. Střídali : Průša, Kul, Milford.

Rozhodčí: Jiří Petržilka.

Diváků: 80

Branky: Kutil L.

ŽK: 3:4; ČK: 0:1

Trenér  Svatoboru Jindřich Zdeněk : „Očekával jsem že to bude boj, ale věřil jsem ve zlepšenou hru z posledních zápasů. Za předpokladu, že neuděláme žádnou hrubku pak můžeme  čekat dobrý výsledek a ten přišel“.

 

Dl.Ves - Merklín 2:1 (1:0)

Martin Krůs

Domácí vstoupili do zápasu gólem  dorostence Martina Košťála. Brzké vedení domácích se projevilo na dalším průběhu zápasu, hrálo se spíše ve středu hřiště. Mužstvo hostí hrozilo pouze z trestných kopů. Do konce poločasu se skóre neměnilo. 

Druhou půli začali lépe hosté, dostávali se více před bránu domácích, ale výborně chytající Mestl jim nedovolil skórovat. Po jednom z průniků se dostal útočník hostů až před brankáře, kde ho fauloval Valovoda a z nařízeného pokutového kopu hosté vyrovnali 1:1. Hosté po této brance  polevili v tempu a domácí toho dokázali využít a po ose Krůs -Krejčí - Hubený se šli  vedení , které  již  do konce uhájili.

Sestava domácích: Mestl.S.-Koryťák.Šebelík, Kadlec,Valvoda,-Jelínek(Novák), Beránek J.,Krůs,Hubený,- Krejčí,Košťál

Rozhodčí: Pressl Václav

Diváků : 150 

Branky: Hubený, Košťál – Nový

ŽK: 3:1

 

Žel.Ruda – Švihov    4 : 2 (1 : 0)

David Greiner


Okresní derby začalo ve velkém stylu domácích,a natěšení diváci se dočkali v 19.min. kdy vysunutým presingem získal míč Bartůněk ,samostatný nájezd na brankáře proměnil v gólovou přihrávku na Göndora,který se do prázdné branky nemýlil 1:0.Do konce poločasu pokračovala exhibice neproměněných šancí a nikdo by se nedivil v poločasové skóre výrazné pro domácí.Ve druhém se hra vyrovnala,hosté vnutili domácím svůj styl a najednou se jezdilo od branky k brance.Ve 49.minutě  fauloval hostující obránce nejlepšího hráče na hřišti Hájka v pokutovém území a Loos dostal domácí z penalty  do dvougólového vedení.Hned z proti akce po hrubé chybě domácí obrany snížil hostující Brož.Uběhlo 5 minut a Göndor opět po vyšachování švihovské obrany obloučkem překonal gólmana na 3:1.Hra pokračovala ve svižném tempu a otěže utkání  přebrali otěže hosté. Výsledkem jejich snahy byla v 65.minuta  kdy po výtečném zákroku domácího brankáře J.Lehkýho dorážel Oulík a snížil na  3:2. Domácí byli pod tlakem, jenomže jejich výborná obrana s výtečným brankářem držela tento stav až do 90.minuty,  kdy unikl  Göndor, byl faulován a druhou penaltu proměnil Loos v konečný stav 4:2. Obě mužstva si zaslouží pochválit za utočené pojetí, které bylo po právu oceněno fanoušky velikým potleskem.

Branky : Loos 2,Göndor 2 -  Brož,Oulík
Rozhodčí  : Mazán
Diváků : 150, ŽK 2:3.

 

Žichovice  - Přeštice B 2:2 (1:1)

Jednoznačná převaha domácích který byla vyjádřena pouze brankou Šimanovského ve 23.minutě, když další možnosti skórovat skončily bez brankového efektu. Dvakrát nastřelil tyč Šička a  jednou při střele domácích zazvonilo břevno branky hostů .Byli to a naopak hosté kteří ´po chybě domácí obrany gólem do šatny  stav první půle Šperlem vyrovnali na 1:1. Aktivnější domácí ve pokoušeli i po změněn stran o  to strnou znovu vedení na svojí stranu.Střely Choda a Šimanovského svůj vytoužený cíl nenašli a byli to znovu hosté kteří v době největšího tlaku  Žichovic z brejku opět Šperlem  přidali v tomto duelu druhou branku 1:2.  V 70.minutě po závaru před brankou hostů Šiška z blízka vyrovnal. Přes další velkou snahu to bylo ze strany vstřelených branek od domácích vše. V 75.minutě  byl blízko ke vstřelení vítězné branky Lávička, ale trefil znovu jen tyč, pak byl sám před brankářem  hostů byl Janouškovec, ale neproměnil, průnik  Brože středem hřiště chybně domácí hráč zakončil. V 86.minutě neuspěl Benedikt jehož hlavička  skončila v náručí brankáře přestické rezervy.

Sestava Žichovice : Němec – Turek, Benedikt, Chalupný(677.Brož), Švehla, Frýda, Šiška Lávička, Janouškovec, Chod, Šimanovský.

Diváků : 70 

Branky: Šimanovský, Šiška - Šperl 2

ŽK: 3:3

Trenér Žichovic Chalupný :“ Po zlepšené hře v minulém kole v derby v Dlouhé Vsi jsem očekával úspěšnější výsledek. Místo toho máme za sebou další smolný zápas ve kterém nás stály dvě hrubky v obraně  branky  a z  velkého množství šancí jsme vytěžili pouze  minimum . Je neuvěřitelné co dokážeme neproměnit.“

 

SK ZČE B -  Strážov 6:2 (4:0)

Domácí o svém vítězství rozhodli už v prvním poločase. Hosté jim však k vítězství výrazně pomohli, když první dvě branky si dali vlastní. První poločas energetici přehrávali svého soupeře  hlavně pohybem po hřišti, a důrazem v pokutovém území. Druhý poločas se hra vyrovnala a hosté si vypracovali několik příležitostí k srovnání stavu. Podařilo se jim však vstřelit jen dvě branky, když několik šancí jako v každém zápase zahodili. Další  dvě chyby v jejich obraně domácí přísně trestali dalšími dvěma brankami.  

Sestava Strážov : Vacek - Michel, Čížek, Soušek (42. Helm), Paleček, Vítovec, Presl Petr, Kopecký, Smolík, Janka (82.Presl Štěpán), Mayer

Diváků : 40 

Branky: Chaluš 2, Fedorko 2, Roud, Šiml - Janka, Mayer

ŽK: 2:2

 

Losiná - Chlumčany B 6:0 (3:0)

Diváků: 80 

Branky: Fremr 2, Jambor, Veleman, Šilhánek, Šlajs

ŽK: 2:2

 

Tabulka po  8.kole

     1. Sl. Plzeň       8    6   1  1   23 : 11    19

     2. Železná Ruda    8    5   2  1   19 :  6    17

     3. Merklín         8    5   2  1   19 :  9    17

     4. Dlouhá Ves      8    4   1  3   15 : 16    13

     5. ZČE Plzeň B     8    3   3  2   20 : 16    12

     6. Losiná          8    3   3  2   19 : 15    12

     7. Mochtín         8    3   2  3   16 :  8    11

     8. Hradešice       8    3   2  3   10 : 11    11

     9. Strážov         8    3   2  3   14 : 22    11

    10. Zichovice       8    2   3  3   17 : 15     9

    11. Hrádek          8    2   2  4    6 : 14     8

    12. Švihov          8    2   1  5   19 : 18     7

    13. Přeštice B      8    1   3  4   11 : 17     6

    14. Chlumčany B     8    0   1  7    3 : 33     1

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku