Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III.třída muži - 9.kolo : 1.-2.10.

 

FAVORITÉ NA ČELE, NOVÁČKOVÉ NA KONCI TABULKY

 

Favorizovaný vedoucí tandem z Horažďovicka udržuje před dalšími aspiranty na postup slibný náskok. Z týmů z opačného pólu tabulky nejvíce překvapil nováček ze Švihova který  vzal dva body béčku Hradešic. Očekávané derby ve Velharticích pak skončilo dělbou bodů.

 

Hrádek B - Plánice  3:0 (1:0)

Václav Hána

Ve velmi slušně hraném utkání měli první šanci hosté, ale střelu Nováka, nejlepšího hráče hostů, výborně zlikvidoval brankář domácích Hanzl. Od této chvíle převzali domácí iniciativu a v 24 minutě po rohu Hoška se hlavou trefil Jaroslav Simota. Za zmínku v prvním poločase stojí velká šance domácího Hoška, který po úniku Gajdečky přestřelil branku hostů a také hlavička Simoty, který minul prázdnou branku.
Ihned po začátku druhého poločasu ve 47 minutě se trefil po rychle rozehraném autovém vhazování Vojta Jiří. A určil tím ráz utkání, kdy hosté nestačili na kombinační akce domácích a pouze se bránili. Domácí zahazovali velké šance a tak se skóre změnilo až v 83 minutě, kdy po přihrávce Jánského se prosadil Hošek Daniel.
Jedinou šanci hostí v druhém poločase zlikvidoval brankář domácích Hanzl, který chytil samostatný únik Novákovi a vůbec poprvé za "B" tým Hrádku nepustil žádný gól.
Rozhodčí Lažánek  Karel
Diváků: 30, ŽK 0:1.
Branky: 24. Simota Jaroslav, 47. Vojta Jiří, 83. Hošek Daniel

 

Neznašovy - Myslív 2 : 2 (0 : 1)

Výsledek hlášen z viny pořádajícího klubu neúplný !!!!
Rozhodčí: Kurc Lubomír , ŽK 1:4

Branky:  Mundl Martin, Mundl Martin - ?? ?

 

Měcholupy - H. Matky Boží 3 : 1 (3 : 0)

V týmu domácích se velice dařilo Janu Valečkovi který dokázal ze tří šancí vytěžit tři branky, což znamenalo nejen čistý hattrick, ale také tři body ve prospěch svých barev. Hosté

korigovali výsledek čestným úspěchem minutu před koncem.
Rozhodčí: Brůha

Diváků: 30, ŽK 0:2.
Branky: 1. Valečka Jan, 13. Valečka Jan, 35. Valečka Jan - 89. Majer Martin

 

Nalž. Hory - Týnec 7 : 1 (2 : 1)
Po vyrovnaném prvním poločase nečekaně hosté zápas po obdržené třetí brance vypustili a s chutí hrající domácí jim   uštědřili vysokou porážku.

Rozhodčí: Dušek Václav

Diváků: 50, ŽK 1:4
Branky: 27. Štěpánek Jindřich, 40. Šmrha Miroslav ml., 51. Jedlička Antonín, 54. Štěch Petr, 62. Štěch Petr, 69. Štěpánek Jindřich, 74. Štěpánek Jindřich - 17. Smolík Radek

 

Horažďovice B - K. Hory 7 : 0 (2 : 0)

Hosté přijeli pouze s desíti hráči a tak bylo otázkou času kdy se domácí střelecky prosadí. Nakonec se jim to znatelně podařilo až v druhém poločase, kde se o to velkou měrou postaral Antonín Šuba autor hattricku.
Rozhodčí: Javorský Josef

Diváků: 30
Branky: 6. Šlajs Petr, 42. vlastní, 53. Lávička Miroslav, 75. Šuba Antonín, 78. Slepička Vladimír, 81. Šuba Antonín, 85. Šuba Antonín

 

Švihov B - Hradešice B 2 : 2 (2 : 2)
Jan Čížek

Domácí začali aktivně a zatlačili hosty na jejich polovinu. Během úvodních minut měli několik slibných šancí, ale byli to hosté, kteří otevřeli skóre. Po standartní situaci zamířil Karel Pivnička hlavou přesně k tyči. Hosté byli po celý zápas nebezpeční především ze standartních situací. Švihov odpověděl za 3 minuty, kdy Kudják zatáhl míč do vápna a z úhlu propálil brankáře hostů. Po další standartní situaci šly opět Hradešice do vedení, když ve 20. minutě zblízka dorážel Milan Černík. Domácí chtěli srovnat a opět si vytvořili tlak, který zužitkoval Radek Čížek, když dorazil do brány střílený centr z levé strany. Po přestávce domácí pokračovali v dobývání hradešické branky, zatlačili hosty na jejich vápno a hosté byli nebezpeční prakticky pouze z rohových kopů. V 70. minutě se navíc jeden z hostů zranil  a ti museli  dohrávat v deseti, proto se už soustředili pouze na udržení nerozhodného stavu. Domácí se snažili, ale žádná ze šancí se neujala, proto zápas skončil dělbou bodů.

Sestava Švihova: Tráva, Petrus Tomáš, Petrus Aleš, Volf, Matoušek (65. Duchek), Vrba, Lehečka, Čížek Jan, Kudják, Suchý (45. Milata), Čížek Radek

Rozhodčí: Habada Vladislav

Diváků: 40
Branky: 12. Kudják Miroslav, 41. Čížek Radek - 9. Pivnička Karel, 20. Černík Milan

 

Velhartice - Kolinec 3 : 3 (2 : 2)

Klára Hrdličková

Již od začátku se vrhli hosté do hry velmi aktivně a již v 5. minutě, kdy velhartická obrana nestačila zareagovat, střílí hostující Dolejší první gól zápasu. V 8. minutě kopal domácí Petr Kučera rohový kop, který ale kolinečtí ještě odráží. Odražený míč zachytil P.Kučera u postranní čáry, vrátil do prostoru před branku. Míč byl přihrán na pravou stranu volnému L.Pilíkovi, který nádherně nacentroval před branku přímo na hlavu M.Vilikovskému, který již bez problémů zakončuje do branky a vyrovnává skóre. V 17. minutě se hosté po vhozeném autu vřítili do obranného území domácích a po obejití obránců se hostující Jiřinec ocitnul sám před gólmanem Waldmannem a nebránilo mu nic ve střele a ve skórování. Ve 22. minutě střílí P.Kučera po faulu na J. Bejvla přímý kop. M9č zastavila zeď hostů, ale P. Kučera odražený míč zachytil a další střelou opět vyrovnává. Ve 29. minutě se ve dvou velkých šancích ocitá P.Poledník, když byl k němu přes celou obranu přihrán balón. Přesné zakončení i štěstí bohužel u těchto šancí scházelo. Hra byla opravdu velmi vyrovnaná, hra se přelévala z jedné strany na druhou a i přes špatné počasí byla pro diváky velmi atraktivní.

Do druhé půle nastoupili obě mužstva hlavně s cílem přetáhnout tři body na svoji stranu. V 50. min. se to opět daří Kolinci. Po závaru před brankou domácích byl míč vystřelen na gólmana Waldmanna, který ale bohužel míč pouze vyrazil, ale stále ho neměl pod kontrolou. Hostujícímu Vacherlonovi již tedy nic nebránilo v tom, aby volný míč dokopnul do branky a opět zvýšil náskok. Domácí se s tímto výsledkem nechtěli smířit a šancí k vyrovnání bylo několik. V 70. min. posílá M. Pruner po křídle L.Pilíka, který s míčem došel až do pokutového území hostů a ještě z velkého úhlu přihrál míč před branku, kde jej po velké skrumáži nakonec do branky umístil P.Poledník. Počasí bylo stále velmi nepříjemné, na hřišti byly díky silnému dešti velmi těžké podmínky, ale přesto hráli obě mužstva velmi bojovně s jasným cílem získat tři body na svoji stranu. V 88. min. si diváci velmi oddychli, když domácí brankář nejdříve rukou vyráží střelu hostů a pi následné dorážce zachránila Velhartice tyč Waldmannovy svatyně. V samém závěru se již skóre neměnilo a tak se hráči rozešli smírně 3:3.

Sestava domácí:Waldmann Luděk, Vilikovský Miroslav, Prosr Pavel, Hrdlička Petr, Pavel Ruda, Bejvl Josef ( Sádlík Martin ), Petr Kučera, Milan Brůha, Pruner Milan, Poledník Pavel, Pilík Luboš

Rozhodčí: Bureš Jiří

Diváků: 60, ŽK 4:0.
Branky: 8. Vilikovský Miroslav, 22. Kučera Petr, 68. Poledník Pavel - 5. Dolejší Radoslav, 17. Jiřinec Pavel, 50. Vacherlon Václav

 

Tabulka po 9.kole

 

     1. Horažďovice B  9    7   1  1   31 :  9    22

     2. Hradešice B    9    6   2  1   28 : 20    20

     3. Velhartice     9    4   3  2   22 : 16    15

     4. Měcholupy      9    4   3  2   19 : 13    15

     5. Myslív         9    4   3  2   17 : 13    15

     6. Hrádek B       9    4   3  2   13 : 14    15

     7. Neznašovy      9    3   5  1   21 : 13    14

     8. Nalž. Hory     9    4   1  4   25 : 23    13

     9. Kolinec        9    3   3  3   26 : 21    12

    10. H. Matky Boží  9    3   3  3   22 : 21    12

    11. Týnec          9    2   1  6   18 : 28     7

    12. Plánice        9    2   1  6   14 : 26     7

    13. Švihov B       9    1   3  5   18 : 28     6

    14. K. Hory        9    0   0  9    4 : 33     0

 

Nejlepší střelci branek

 

    Štěpánek Jindřich    Nalž. Hory        8

    Kudják Miroslav      Švihov B          7

    Valenta Dušan        H. Matky Boží     7

    Štěch Petr           Nalž. Hory        7

    Novák David          Plánice           6

    Černík Milan         Hradešice B       6

    Bláha Michal         Myslív            5

    Holeček Michal       Kolinec           5

    Kopp Josef           Kolinec           5

    Kubový Pavel         Týnec             5

    Marek Zdeněk         Myslív            5

    Mazuch Jiří          Horažďovice B     5

    Mundl Martin         Neznašovy         5

    Poledník Pavel       Velhartice        5

    Pruner Milan         Velhartice        5

    Valečka Jan          Měcholupy         5

 

 



 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku