Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů 7.kolo : 1.-2.10.

 

NEZAMYSLICE POPRVÉ PROHRÁLY

 

Nezamyslice které dosud ještě neokusily hořkost porážky  o tento primát přišly v 9.kole ve Svéradicích. Domácí tým  tak překonal komplex Nezamyslice a po dlouhých letech dokázal svého soupeře konečně porazit, navíc mu připravily první porážku v probíhajícím soutěžním ročníku. Debakl v podobě devíti branek si odváží béčko Strážova ze Sušice :ten to výsledek jen potvrdil výsledky z předcházejících kol, že okresní přebor bude zřejmě nad síly tohoto kolektivu.  

 

 

OP Pačejov -  Dešenice  3 : 1 (0 : 0)

Tomáš Cihlář

Na mokrém pačejovském trávníku se hrálo rušné utkání, které se stovce diváků hlavně ve druhém poločase muselo líbit. Hosté přijeli do Pačejova pouze s 11 hráči, domácí naopak postrádali z opor Jiřího Fiřta a nemocného Pavla Veringera. Na lavičku tak opět usedli nadějní dorostenci, kteří však měli v nohou těžký předzápas s Dlouhou Vsí. Pačejov  vstoupil do utkání o něco aktivněji  a v úvodu si jeho hráči vytvořili mírnou převahu.  Šance Brůhy a Mrázka však zůstaly nevyužity. Poté zahrozili i hosté a brankář Boř musel dvakrát řešit ošemetné situace před svou brankou. Dešenice spoléhaly na brejky a na svého nejnebezpečnějšího hráče Michala Poupu. Do šaten však šly oba celky za bezbrankového stavu. Skutečně krásný fotbal se začal hrát v Pačejově hned od začátku druhého poločasu. Domácí se do svého soupeře zakousli a vytvářeli si jednu šanci za druhou. V 58.minutě se u brankové čáry ve velkém vápně krásně uvolnil Jiří Mrázek přes jinak dobrého obránce hostů Ivana Kovácse, nacentroval před branku, kde nabíhající Václav Korda z voleje nechytatelnou bombou otevřel skóre. O pět minut později - v 63.minutě  poslal uzdravený Ondra Barborka nádherně  do brejku Jirku Mrázka, který svůj samostatný nájezd proměnil ve druhou branku domácích. V 70.minutě se domácím trenérům  vydařilo střídání. Na hřiště nastoupil dorostenec Josef Ticháček, který po několika vteřinách svého pobytu na hřišti naběhl na měkký Pavelcův centr a hlavou zvýšil na 3 : 0. Byl to jeho první kontakt s míčem. Po zaváhání domácí obrany v 76.minutě po samostatné akci snížil Michal Poupa na 3 : 1. V 80.minutě se nádherně uvolnil Ticháček, obešel i brankáře a ve vyložené šanci, kdy byl sám před prázdnou brankou, byl zezadu sražen hostujícím stoperem Romanem Macháčkem. Ten dostal ČK a domácí výhodu pokutového kopu. Ten Václav Brůha bezpečně proměnil. Vzápětí však rozhodčí nechal PK opakovat, neboť vyloučený hráč se "chytře" zdržel na hrací ploše.

Svůj druhý pokus však Brůha už poslal vedle.  V samotném závěru hosté ještě jednou zahrozili z trestného kopu. Domácí si své zcela zasloužené vítězství už dokázali pohlídat.

Diváků : 100 diváků
Rozhodčí Lang Jiří, ČK 0 : 1 (80.Macháček Roman)
Branky: 58. Korda Václav, 63. Mrázek Jiří, 70. Ticháček Josef - 78. Poupa Michal
Sestava Pačejova A:Boř - Šimánek, Klečka, Panuška Bokr - Barborka, Hlůžek, Pavelec, Brůha - Korda – Mrázek Střídali: Ticháček, Štěpán J., Polena.

 

Vrhaveč - Bezděkov 5 : 2 (2 : 1)
Hosté kteří k utkání nastupovali v roli favorita nepřesvědčili . Nechali se domácími hráči přehrát ve všech směrech a odváží si zaslouženou prohru.

Rozhodčí: Abraham Josef

Diváků: 50, ŽK 4:1.
Branky: 2. Pacner Jindřich, 30. Hrach Václav, 48. Hrach David, 70. Hrach David, 85. Skřivánek Pavel - 6. Bače Petr, 78. Bače Petr

 

Janovice - Luby B 2 : 0 (1 : 0)

Laco Lubomír

Po špatných výkonech se konečně fotbalisté Janovic chytili a zaslouženě vyhráli. Již v 6.min. po centru z pravé strany se prosadil ve velkém vápně K.Mareš . Do konce první půle se hrálo za převahy domácího týmu. Velké šance však zůstaly na domácí straně neproměněny. Do druhé půle nastoupil domácí celek s jasným cílem , zvýšit náskok , což se podařilo ve 49.min. kdy po střele K.Mareše hostující brankář neudržel míč a bylo to 2:0. Do konce zápasu si domácí celek pohlídal vedení a konečný výsledek je naprosto zasloužený.       

Rozhodčí: Habada Vladislav

Diváků: 60, ŽK 3:1.
Branky: 6. Mareš Karel, 41. Mareš Karel

 

Velké Hydčice - Mochtín B 2 : 1 (2 : 1)

Domácí začali náporem , který korunoval Vaněk  gólem hlavou po rohovém kopu a ve 23 min. Kropáček Ladislav krásnou střelou z hranice velkého vápna. Po té tlak domácích ustal a v zápětí z přímého kopu snížil stav na 2:1 hostující Bejvl. Následně měli domácí několik vyložených brankových příležitostí ale jejich nevyužitím dodali odhodlání hostům na vyrovnání, ti ale svojí šanci nevyužily a tak všechny body zůstaly domácím , kteří musí zpřesnit svoji koncovku , aby se nemuseli bát do poslední minuty o výsledek.
Rozhodčí: Šmrha Miroslav

Diváků: 40,  ŽK 2:2.
Branky: 6. Vaněk Luděk, 23. Kropáček Ladislav - 24. Bejvl Milan

 

Veřechov - Měčín 3 : 2 (1 : 1)

Hosté na rychlou branku ze čtvrté minuty odpověděli ve 39.minutě kdy Korčík využil chyby domácího brankáře k vyrovnání. Po vyrovnaném první poločase to byli hosté kteří měli více ze hry. Přesto to byli opět domácí kteří získali vedení na svojí stranu v 51.minutě . Devět minut před koncem  k penalty. V době kdy oba týmy byly smířeny  s dělbou bodů v nastaveném čase využil centr Romana Šatry  Pavel Raška a rozhodl o tom, že tři body

zůstaly ve Veřechově.
Rozhodčí: Petrželka František

Diváků: 50, ŽK 3:4.
Branky: 4. Želíska Jan, 51. Želíska Vít, 92. Raška Pavel - 39. Korčík Petr, 81. Kodýtek Jan

 

Sušice B - Strážov B 9 : 1 (6 : 1)

Na těžkém terénu to byli domácí kteří ovládli hru  .Definitivně odpor bránících hostů zlomili třemi slepenými góly mezi 22.-25.minutou.

Sestava Sušice B . Kodýdek J. – Kodýdek P., Sachr, Podlipský(46.Lerch), Blažek, Mráz, Kotrba(46.Šimeček), Marek L., Holý, Staněk, Šlajs.
Rozhodčí: Hájek Zdeněk

Diváků: 50, ŽK 0:4
Branky: 22. Marek Luděk, 24. Marek Luděk, 25. Kodýdek P., 31. Staněk Václav, 37. Marek Luděk, 40. Kodýdek P., 68. Marek Luděk, 86. Staněk Václav, 88. Ruda Štěpán - 38. Kollross Pavel

 

Svéradice - Nezamyslice 2 : 0 (2 : 0)

Dušek Václav
Svéradice vedoucí celek tabulky zaskočily hned ve 13. minutě, když se po průniku a přesné střele z úhlu trefil J.Větrovec. Hosty inkasovaný gól nabudil, nicméně k cestě za vyrovnáním jim stála tyč. A tak přišel znovu trest na druhé straně, když autorem druhé branky Svéradic byl prudkou střelou z dvaceti metrů Makovec. Nezamyslice pak do poločasu stihly ještě jednou nenápadně zazvonit o tyč Soukupovy branky, ale kontaktní branky nedosáhly. V úvodu druhého poločasu byl po 2.ŽK vyloučen svéradický Linhart a hosté přesilovku využili k dlouhé územní převaze. Domácí obrana dirigovaná zkušeným Kábou a jistým Soukupem v brance však kladla tuhý odpor a do výrazné šance nezamyslické fotbalisty nepustila. Navíc čtyři minuty před závěrečným hvizdem hosty oslabil zbytečným vyloučením také po 2.ŽK Trejbal a utkání bylo prakticky rozhodnuté. Domácí ještě v nastaveném čase zahrozili dvěma nebezpečnými brejky ale skóre se už neměnilo.

Sestava FK Svéradice: M.Soukup - Linhart, Kába, Marek, O.Kulhánek - Vrána, Makovec, Š.Kulhánek (73.Svoboda ml.), Petřík (82.Ouda) - J.Větrovec, Prokopec (57.Šrámek)

Rozhodčí: Petržilka Jiří

Diváků: 150, ŽK  3:4, ČK 1:1 Linhart Josef - Trejbal Miroslav
Branky: 12. Větrovec Jakub, 23. Makovec Stanislav

 

 

Tabulka po 9.kole

 

     1. Nezamyslice    9    7   1  1   30 : 14    22

     2. Bezděkov       9    7   0  2   30 : 15    21

     3. Sušice B       9    5   3  1   21 :  9    18

     4. Pačejov        9    5   2  2   16 :  9    17

     5. Vrhaveč        9    5   1  3   18 : 17    16

     6. Mochtín B      9    4   1  4   12 : 10    13

     7. Svéradice      9    4   1  4   18 : 17    13

     8. Dešenice       9    3   2  4   20 : 21    11

     9. Luby B         9    3   2  4   11 : 14    11

    10. Janovice       9    2   4  3   19 : 20    10

    11. Velké Hydčice  9    2   3  4   15 : 19     9

    12. Veřechov       9    2   1  6   10 : 28     7

    13. Měčín          9    1   3  5   16 : 19     6

    14. Strážov B      9    0   2  7    5 : 29     2

 

Nejlepší střelci branek

 

    Poupa Michal         Dešenice          10

    Ritter František     Nezamyslice        7

    Bače Petr            Bezděkov           6

    Marek Luděk          Sušice B           6

    Bohatý Martin        Bezděkov           5

    Burda Josef          Nezamyslice        5

    Keřlík Václav        Janovice           5

    Hořejší Luděk        Bezděkov           4

    Jandoš Václav        Janovice           4

    Mareš Karel          Janovice           4

    Mrázek Jiří          Pačejov            4

    Musil Ondřej         Nezamyslice        4

    Prokop Milan         Nezamyslice        4

    Raška Pavel          Veřechov           4

    Skřivánek Antonín    Vrhaveč            4

    Slivoň Václav        Janovice           4

    Soukup Lukáš         Svéradice          4

    Staněk Václav        Sušice B           4

    Sydorenko Vasyl      Luby B             4

    Tyrpekl Vladimír     Velké Hydčice      4

    Vrána Petr           Svéradice          4

    Čejka Lukáš          Měčín              4

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku