Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 7 . kolo : 1.-2.10.

1. B  TŘÍDA  skupina  B  

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Švihov  -  Losiná   2 : 3 (0 : 2)

Pro domácí se nezačal zápas vyvíjet dobře když již osmé minutě  hostující Velenam otevřel skóre hlavou 0:1. Tentýž hráč po samostatné akci v 31.minutě zvýšil na 0:2. Vstup do druhé půli domácí vyšel a  dvě minuty po přestávce po faulu na Biedermana Kuchák z penalty snížil na 1:2. Na kontaktní branku Švihova odpověděl hostující Tafat opět zvýším na dvě branky střelou z trestného kopu. Z velkého úhlu Kudják v 90.minutě prostřelil gólmana , ale to stačilo jen na snížení , ale na zisk bodu již bylo pozdě.

Sestava  Švihov : Tráva -Zadražil,Kudják,Vrba,Dolejš,Pflug,Oulík,Bešta,Osvald, Havlíček, Kowalski   Střídali:Čížek,Cihelka, Biedermann.
Branky: 47. 90.Kudják -  18.,31.Veleman  Martin,72.Tafat
Rozhodčí : Štěpán
Diváků: 60, ŽK  2:2

 

Dlouhá Ves – Žichovice   1 : 0 (0 : 0)

Derby se Žichovicema začli domácí mírným tlakem. Hosté se rozehrávali postupně, bojovalo se především ve středu hřiště, obě mužstva moc vyložených šancí neměla. V prvním poločase šel sám na bránu domácí Krejčí, ale brankář hostí dobrým zákrokem míč vyrazil. 

Druhý poločas začali lépe domácí, když Kejla nastřelil břevno a další šance neměli přesné zakončení. Hosté  v první části druhé půle  dokázali domácí přitlačit a prakticky k ničemu je nepustili. Výsledkem jejich převahy byly pouze dvě střely Šimanovského z trestných kopů a to na skórování nestačilo. Naopak u domácích dvanáct minut před koncem uvolnil Krejčí Kejlu, který si pohrál s dvěma obránci soupeře a zakončil střelou k tyči na kterou brankář hostí nedosáhl 1:0. Tento stav již vydržel do konce utkání. Mužstvo domácích může poděkovat Richardu Rovňanovi, který již skončil s fotbalem , ale při nynějším nedostatku obránců domácích přišel na pomoc a přispěl tak k tříbodovému zisku. 

Sestava domácích: Mestl.S(Beránek P.-Rovňan D.Šebelík, Rovňan R,,Šperl-Valvoda, Čavoj, Krůs,Hubený,- Krejčí,Kejla 

Sestava hostů: Němec – Šiška, Švehla, Šimáček, Frýda, Lávička,.. Chod, Janouškovec, Chalupný, Šimanovský. Střídali: Havela, Brož.

Branka : 78.Kejla František

Rozhodčí: Vizingr, ŽK 2:3

Diváků: 70.

Trenér hostů Chalupný :“ Na rozdíl od minulého zápasu doma s Hradešicemi jsme se herně zlepšili, ale v koncovce jsme nadále neškodní. Škoda  jediné vyložené šance Chalupného který z malého vápna nedokázal trefit branku Tatranu“.

 

Merklín -  Sv.Hrádek 3:2 (1:2)

Svatobor na hřišti nováčka který překvapivě vede tabulku srdnatě bojoval , ale odvést si jako první  ze soupeřů kteří na tomto hřišti na podzim hráli se mu nepodařilo.

Diváků : 120; ŽK: 3:4   

Branky: Liška, Vacek, Velek – Jiřina , Kutil

 

Mochtín  - SK ZČE B 1:2 (0:0)

Na podmáčeném terénu předváděli domácí nevýrazný výkon, který jim nakonec body nepřinesl. Byli sice aktivnější , spousta nepřesností v rozehrávce však nahrávala hostům z Plzně. Ti syče zaměřili na důslednou obranu , nevynechali navíc jedinou příležitost k rychlému protiútoku. První branku padl v 68.minutě , kdy hosté skórovali z pokutového kopu za faul Trocha a Rouse. Z jedenácti metrů se nemýlil kapitán Bauer. Mochtín nerezignoval, zvýšil aktivitu , ale v 80.minutě znovu inkasoval. Po centru z pravé strany zblízka zakončil Fedorcko 0:2. Drtivý závěr přinesl domácímu týmu snížení zásluhou svého kapitána Jarabici. Stejný hráč mohl následně zachránit alespoň zisk bodu, ale jeho hlavička ve vyložené šanci jen těsně minula branku rezervy plzeňských energetiků.

Sestava Mochtín: Rajtmajer- Podraský, Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Valečka, Troch, Toman, Švátora P., Jarabica, Šup, Novák. Střídali: Liška, Kolárek L.

Rozhodčí: Maroušek, ŽK 3:1, 80. diváků.

Branky: Jerabica - Bauer, Fedorko

 

Strážov  - Ž.Ruda 1:1 (1:1)

Po vedoucí brance Bartůňka již ve druhé m inujtě přišlo o tři minuty později vyrovnání zásluhou Štěpána Presla.Branková přestřelka kterou nabídla obě družstva v úvodní pětiminutovce v podobě branek  namlsala diváky. Ti se ale v další části utkání již  další radosti z branek nedočkali. Blíže se případně radovat měli určitě domácí, ale jejich střelci jim již příležitost nedali.Výsledek je tak úspěchem nováčka ze Železné Rudy.

Rozhodčí: Duchek Richard

Diváků : 150  ; ŽK: 2:2

Branky:  5. Pressl – 2.Bartůněk

 

Hradešice  - Přeštice B 2:1 (1:0)

Domácí vstoupili do zápasu dobře a již v 10.minutě se ujali vedení, kdy po ideální přihrávce od V. Hlaváče nekompromisně zakončil V. Kotiš. Hosté se ovšem představili v dobrém světle a dobrou kombinační hrou dělali problémy domácímu týmu. Pojistku pro domácí mohl dát J. Kopal, který zahrával ve 20.minutě pokutový kop, ovšem branku přestřelil. Domácí od té chvíle působili velmi zaraženým dojmem a hosté převzali taktovku, ale žádnou brankovou příležitost si do konce poločasu nevytvořili.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Domácí působili velmi nervózně, nedokázali udržet míč na svých kopačkách a hostující tým tak získal  uprostřed hřiště herní převahu. Z té však vytěžili jen několik přímých volných kopů, které ale nedokázali využít ke vstřelení branky. Naopak v 85.minutě zahrávali domácí po rychlém brejku a následném faulu druhý pokutový kop, který s přehledem proměnil P. Řezáč. Hosté však ještě dokázali v 87.minutě upravit po chybě domácích na 2:1, ovšem do konce zápasu již zbývalo příliš málo času, a tak vyšli z tohoto duelu vítězně domácí.

Branky domácích – 10..V. Kotiš, 85..PK P. Řezáč

Branka hostů – 87.min Bešta

Rozhodčí – Sokol

Sestava domácích :  V. Ryba, P. Lávička, M. Hlaváč, P. Řezáč, L. Vaněček, Z. Chmelík,

F. Šašek, M. Heimlich, J. Kopal/55.min T. Vlk/, V. Kotiš/65. O. Fořt/ V. Hlaváč/86. P. Kodýdek/

Diváků : 60 ; ŽK: 3:1  

Branky: Kotiš, Relač - Bešta

Trenér Hradešic František Melka : „Dnes jsem spokojený se ziskem bodů, ovšem naše hra rozhodně neodpovídala mým představám. Nehráli jsme špatně, ale neproměněná penalta s naší psychikou pořádně zacloumala a zbytek zápasu jsme se trápili. Hosté ale působili jako velmi dobrý tým, a proto jsou dnes získané body velmi cenné.“

 

 

Chlumčany B  - Spoje Plzeň 0:1 (0:1)

Diváků : 30

Branky: Krátký

 

 

Tabulka po 7.kole

 

     1. Merklín        7    5   2  0   18 :  7    17

     2. Sl. Plzeň      7    5   1  1   20 : 10    16

     3. Železná Ruda   7    4   2  1   15 :  4    14

     4. Mochtín        7    3   2  2   16 :  7    11

     5. Hradešice      7    3   2  2    9 :  8    11

     6. Strážov        7    3   2  2   12 : 16    11

     7. Dlouhá Ves     7    3   1  3   13 : 15    10

     8. ZČE Plzeň B    7    2   3  2   14 : 14     9

     9. Losiná         7    2   3  2   13 : 15     9

    10. Zichovice      7    2   2  3   15 : 13     8

    11. Švihov         7    2   1  4   17 : 14     7

    12. Přeštice B     7    1   2  4    9 : 15     5

    13. Hrádek         7    1   2  4    5 : 14     5

    14. Chlumčany B    7    0   1  6    3 : 27     1

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku