Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor muži 8.kolo : 1.-2.10.

 

KRAJSKÝ PŘEBOR  – MUŽI

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Rapid Plzeň – TJ Sušice 0 : 0

První poločas  byl ze strany obou týmů vyrovnaný. Domácí měli největší šanci ve 20.minutě po rohovém kopu, ale Kindelman dokázal míč vyrazit. Hosté hrozili z brejků, ale v koncovce chybělo kousek štěstí.

Po přestávce Sušice hru zlidnila, hráči začali více kombinovat přihrávkami po zemi a získávali nad Rapidem převahu. Jejich plány na lepší výsledek vzalo za své  v 71.minutě  kdy byl po dvou žlutých kartách vyloučen František Hrach. To posadilo do sedla domácí, kteří se začali stále více prosazovat . Nejvíce hrozili ze standardních situací, ale výborně chytající Kondelman všechny složité situace bravurně vyřešil Hosté o deseti měli v 84. a 86.minutě dvě vyložené šance Kočím,  který z brejků poprvé vyřešil zakončení střelou do brankáře a druhá těsně minula jeho branku.

Trenér Luboš Vašica : „Naši hráči  si zaslouží  abych jim za bojovnost a nasazení na těžkém kluzkém terénu  poděkoval. Myslím si, že získali  uhráli  remízu. Pro bod jsme jeli , bod vezeme a tak je na naší straně plná spokojenost“.

Sestava Sušice : Kindelman – Hoda, Bernard, Frančík(75.Kotrba), Marek T., Prchlík (84.Kodýdek), Hrach, Cihlář(90.Holý), Sládek, Hubáček, Kočí.

Rozhodčí: Turková Pavla

ŽK 3:3, ČK 0:1(71.Hr ach F.)

 

M.Touškov  - Horažďovice 0:2 (0:1)

První poločas byl ze strany hostů neurovnaný. Dostávali se pomalu do tempa , ale přesto si dokázali vytvořit několik slibných šancí ke skórování. V 10.minutě  střílí Dipóle v trestného kopu nad břevno.  Ve 13.minutě  se blýskl brankář hostů Kubáň který tečovanou střelu domácích stačil zlikvidovat. Ve 20.minutě po trestném kopu který rozehrával Diepold se dostal k míči Stulík a jeho hlavičku vyráží brankář domácích s námahou na rohový kop. Po jeho rozehrání  závar před domácí brankou , břevno a další rohový kop. O pět minut později po spolupráci Balouška, Stulíka zakončuje Diepold levou nohou  a jeho střela končí podél celé branky těsně vedle. Opora hostů Diepold se přesto záhy střelecky poprvé prosadil, když míč z jeho kopačky z trestného kopu končí ve 27.minutě v síti domácích 0:1. Ve 38.minutě  se o steč domácí svatyně pokusil  po spolupráci se Stulíkem Šafanda a jeho hlavičku stačil vytěsnit gólman Touškova na rohový kop.

Začátek druhé půle zastihl po herní stránce hosty v lepší pohodě než v úvodu zápasu a měli hru pod kontrolou. Hned ve 46.minutě zamířil  Pícka a jeho střela vyprášila rukavice  domácího gólmana. V 60.minutě se opět musel vyznamenat gólman domácích při střele Dielopda z přímého kopu  a ten vyrazil na rohový kop. Mezi 60. a 70.minutou opět hra ze strany obou týmů nebyla příliš pohledná a neurovnaná hra příliš fotbalových zážitků divákům nenabídla.  To byl signál k tomu, aby domácí převzali na tuto část otěže do svých rukou, ale  získali  jen střed hřiště, když před pokutovým územím již kralovali obránci hostů. V 70.minutě rychlý  protiútok hostů Červeného  a Horváata, ten centruje před branku  kde došlo k hrubce v domácí obraně a za úmyslné hraní rukou následovala ve prospěch Horažďovic penalta kterou Diepol proměnil ve druhý gólový úspěch svého týmu. V 78.minutě měl ještě  možnost zvýšit  hostující tým po té, když se dostal do šance Horvát , jeho střela se odráží od břevna k Šafandovi a  ten doráží míč který končí na brankáři a od něho se odráží na rohový kop.

Sestava Horažďovice : Kubáň, Stulík(87.Trubač), Brůha, Boček, Pintíř, Diepold, Baloušek, Šafanda, Antolík(60.Červený), Pícka, Horváth

Rozhodčí: Červený Václav

Diváků : 150 , ŽK: 3:2

Branky: Diepold 2

 

Přeštice  - Domažlice 5:0 (2:0)

Diváků : 150, ŽK: 1:4; ČK: 0:1

Branky: Cvachouček 2, Bešta, Boucl, Procházka

 

Nýrsko  - Rokycany 1:3 (0:0)

Jiří Vondra

Zápas začali domácí takticky. Drželi hostující tým na dištanc od vlastní branky a sami čekali na brejkovou příležitost. Hosté se dostávali před branku hlavně díky rohovým kopům a standardním situací. Jenže do žádné stoprocentní šance se nedostali. Domácí zahrozili jen střelou Kadlece, kterou brankář Rokycan vyrazil na rohový kop.

Začátek druhé půle se odehrával stejně jako první poločas. Jenže přišel trestný kop v 60.minutě. K míči se postavil Rubáš a střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Hosté se potom nadechli k náporu. Dlouho však nemohli najít na domácí obranu recept. Přišla 75.minuta a nešťastná  teč Kadlece a míč skončil v šibenici domácí branky. Je nutno dodat, že před touto brankou předcházeli dvě tutovky domácích. Duda sám na brankáře neuspěl a i dorážka Rubáše z pěti metrů neskončila v síti. Již to vypadalo na remízový zápas, jenže v 90.minutě roztancoval domácího Štainera a zkušeně uklidil míč k tyči Daňkovi branky. Domácí pak vrhli vše do útoku a v nastaveném čase po brejku vstřelil třetí branku Rokycan Hereit.

Branky: 60.Rubáš – 75.Vlastní(Kadlec), 90.Mraček, 90´+3.Hereit

ŽK: 3:3,  ČK  1:0 82.Ouda.

Sestava Nýrsko: Daněk – Ouda, Šteiner, Bošek(58.Rubáš), Hájek – Presl, Hebnar, Kadlec, Ulip(46.Duda) – Tykal, Valíček.

Diváků : 120

 

Klatovy B  - Sl.Mýto 4:1 (1:1)

Divizní rezerva opustila sestupové  příčky

   Karel Zedek

 

Před 9. kolem Krajského přeboru okupovala Klatovská divizní rezerva poslední sestupovou příčku, kterou chtěla vítězstvím nad dalším sestupovým mužstvem ze Slavoje Mýto opustit. Po nepřesvědčivém prvním poločase se jim to zlepšenou hrou a proměněním šancí ve druhém poločase podařilo a připsali tak  další tři cenné body.  Mužstvo nastoupilo v sestavě s Jankem a Brejchou, kteří měli v nohách již 60 minut z dopoledního utkání ve Bzové za A tým.

Domácí měli v prvním poločase více ze hry, ale dopláceli na neproměňování šancí. Pouze v 16.min po individuální akci se prosadil Kotáb Jan a otevřel skóre utkání. Ve 22.min tvrdě vystřeli Kopp, ale těsně minul. Ve 24.min přišla chyba domácí obrany, která nechala na velkém  vápně aktivně hrajícího Šavela a ten poslal hlavou centr z pravé strany za záda Hermana. Další dvě velké šance spálil Kotáb  Jan a když ve 43.min trefil hlavou Kopp pouze tyč, šlo se do šaten za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu mělo mužstvo Klatov raketový nástup a již ve 48.min po dlouhém centru Koppa na pravou stranu, kde míč převzal Kotáb Jan, zatáhnul ho do vápna, kde přihrál osamocenému Spolkovi a ten zvýšil na 2:1. V 54.min přišlo opět přečíslení obrany hostů. Kotáb Jan se dostal až před brankáře hostů, míč přistrčil nabíhajícímu Tomanovi pro kterého již nebyl problém trefit prázdnou branku. Za minutu centroval z levé strany Brejcha míč na Vítovce. Ten se před ním přikrčil a míč zapadnul po čtvrté do sítě Hrušky. Hosté již hráli velmi odevzdaně a k brance Klatov se téměř neprosadili. Klatovští hráli uvolněně a předváděli pěkné kombinační akce, které vyšly již naprázdno. Poslední příležitost ke skórování měl Kopp, ale jeho střelu z hranice penalty hostující brankář Hruška bravůrně vyrazil.

Tímto vítězstvím opustily Klatovy poprvé v této sezóně sestupové příčky a vyhouply se na 12.místo průběžného pořadí.

Z vítězství měl velkou radost trenér Ivo Lužný: „ Vítězství to nebylo vůbec jednoduché jak napovídá výsledek. Jsem hrozně rád, že kluci ustáli tlak , který na nich byl v podobě nutného vítězství a dobrou kombinační a zodpovědnou hrou se zasloužili o tři cenné body. Rád bych vyzdvihnul výkon Standy Vítovce, který i přes těžkou rodinou situaci podal nejlepší výkon, který jsem u něj na podzim viděl“.  

Branky: 16.min Kotáb J, 48.min Spolek, 54.min Toman, 55.min Brejcha – 24.min Šavel

Klatovy B:Herman-Vítovec,Kraus,Poslední,Kotáb Zd(79.Hromada), -Janek,Brejcha, Kopp,Toman -Spolek, Kotáb Jan

Diváků : 100  ; ŽK: 2:3

Branky: Janek, Kopp, Kotáb, Toman - Šavel

 

Chanovice  - Blovice 0:0 (0:0)

Diváků : 150

ŽK: 3:3; ČK: 1:0

 

Manětín   - SK ZČE 2:3 (1:2)

Diváků : 250 , ŽK: 4:3

Branky: Hovolka, Slunéčko - Culek, Kristl, Svatoš

 

Honí .Bříza  - Staňkov 1:2 (1:1)

Diváků : 150  ŽK: 1:1

Branky: Šmídl - vlastní, Šobr

 

Tabulka po 9.kole

 

 1. Horažďovice         9    7   1  1   17 :  5    22

 2. Sokol Manětín       9    7   0  2   26 :  9    21

 3. Rapid Plzeň         9    5   4  0   23 :  8    19

 4. FC Rokycany         9    5   3  1   14 :  8    18

 5. TJ Přeštice         9    5   2  2   18 : 11    17

 6. TJ Sušice           9    4   3  2   16 :  9    15

 7. SK ZČE Plzeň        9    5   0  4   13 :  9    15

 8. Chanovice           9    4   3  2   13 : 11    15

 9. Jiskra Domažlice    9    4   1  4   14 : 20    13

10. Staňkov             9    3   1  5   11 : 13    10

11. M. Touškov          9    2   2  5   14 : 21     8

12. TJ Klatovy B        9    2   1  6   11 : 21     7

13. S. Blovice          9    2   1  6    7 : 19     7

14. ZKZ H. Bříza        9    1   3  5    9 : 16     6

15. Okula Nýrsko        9    2   0  7    9 : 21     6

16. Slavoj Mýto         9    1   1  7    7 : 21     4

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku