Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 6 . kolo : 24.-25.9.

1. B  TŘÍDA  skupina  B 

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

Body z derby pro  Svatobor, Hradešice i Železnou Rudu

 

Na třech hřištích se v šestém kole 1.B třídy bojovalo v Pošumaví o mistrovské body v duelech které měly charakter derby. To největší se hrálo v Hrádku a i když si diváci na pohledný fotbal moc nepřišli, ti domácí byli nakonec se ziskem třech bodů spokojeni. Spokojeni mohou být  také v Železné Rudě kde si domácí vychutnávají návrat do 1.B třídy a jdou od vítězství k vítězství. Nezastavil je i rozjetý tým z Mochtín. Méně spokojenosti  od svých příznivců slyšeli v Žichovicích domácí hráči kteří si nechali odvést body do Hradešic.

 

Spoje Plzeň  - Švihov 3 : 0 (0:0)

Velmi tvrdý zápas se šancemi na obou stranách a s  tragickým koncem hosty. Těm se dařilo v průběhu zápasu držet s domácím favoritem krok. Deset minut před koncem byl ještě stav bezbrankový a vše vypadalo slibně. Pak se ale střelecky prosadil domácí Krátký, který k vedoucí brance v 81.minutě ještě přidal další dvě a dal tak svůj hattrick kterým vzal na druhé straně hostům body, když ten jeden by si za předvedenou hru určitě zasloužili.
Sestava Švihov:Tráva-Zadražil,Havlíček,Kowalski,Kudják,Pflug,Bešta,Vrba,Oulík, Čížek(Biedermann),Osvald(Suchý)
Rozhodčí : Walter.

Diváků: 50 

Branky: 81.82.91.Krátký

ŽK: 1:3

 

Hrádek -  Dl.Ves 1 : 0 (0:0)

Tradiční derby v Hrádku nepřineslo pohledný fotbal. Hra byla nervózní, plná ostrých osobních soubojů a nepřesností v rozehrávce na obou stranách.První poločas v režii Svatoboru, ale ani čtyři vyložené příležitosti nedokázali jejich hráči proměnit ve vedoucí branku. Druhý  poločas derby byl vyrovnaný s příležitostmi  ke skórování na obou stranách, ale ujala se jedna k radosti domácích kdy v 67.minutě po ideální přihrávce Václava Holečka  prostřel  výborného brankáře Mestla  Libor Kutil. Brankář Tatranu ještě  několikrát zachránil svůj tým od pohromy. O vyrovnání se snažili i hosté, ale několik slibných jejich šancí brankový efekt nepřineslo. Závěr utkání byl nervózní, žlutilo se na obou stranách,ale skóre utkání už se nezměnilo. 

Rozhodčí : Štěpán.

Diváků: 120 

Branka: Libor Kutil

ŽK: 4:2

Sestava Hrádek :  Hanz - Jiřina, Pytel, Hanč, Průša, Brejcha, Holeček R., Kutil, Vomela, Holeček V., Šebesta. Střídali : Garliel a Moravec .

Sestava Dlouhá Ves : Mestl-Rovňan D.,Koryťák,Šebelík,Příhoda(Kadlec)-Hubený(Jelínek), Krůs, Čavoj,Valvoda,- Krejčí,Kejla.

Trenér  Svatoboru  Jindřich Zdeněk:  Nebylo to hezké utkání. Abychom hráli lepší fotbal chtělo to od hráčů vstřelit z vytvořených šancí nějakou  branku. Tím by se sami uklidnili a určitě by pak jejich výkon vstoupal. Je to škoda, neboť hosté byli v první půli příjemným soupeřem který  hrozil jen ze standardních situací. Důležité ze všeho  nejvíce byly nakonec tři body a ty máme.“

 

Losiná - Strážov 2 : 0 (1:0)

Domácím patřil začátek prvního poločasu. Hráli pozorně v obraně a zasypali pokutové území hostí spoustou ostrých centrů, které směrem k brance Vacka usměrňovali hlavami útočníci domácích. Tlak přinesl domácím i branku v čtvrté minutě. Hra se postupně vyrovnala a i hosté měli příležitost skórovat a vyrovnat nepříznivý stav. Branku ze slibné pozice přestřelil Janka a ani Smolík svůj nájezd na brankáře nedokázal proměnit. Domácí mohli do konce prvního poločasu ještě několikrát skórovat po chybách v obraně hostí, ale vše  skončilo v rukách brankáře Vacka.

 V druhém poločase hosté zatlačili domácí k brance, ale jejich tlak se minul cíle v podobě vyrovnávací branky. Posledních pět minut hráli hosté vabank a otevřené obrany využili domácí k druhé brance v 89 minutě zápasu.

Sestava Strážova : Vacek, Michl, Čížek, Paleček (75´ Fremut), Soušek, Koloros Petr (80´ Koloros Pavel), Vacík, Smolík, Štěpán, Janka, Vítovec

Trenér Strážova  Ludvík Fremut : „Na zápas jsme odjížděli viditelně oslabeni o klíčové hráče, ale i tak jsme mohli soupeře porazit. Trápíme se v koncovce a poslední zápasy děláme i dost chyb v obraně. druhý poločas jsme hráli na soupeřově polovině, nejsme však schopni tlaku využít k vstřelení branky“.   

Diváků: 70 

Branky: Fremr, Jambor

ŽK: 3:3; ČK: 0:1

 

Žichovice  - Hradešice 1 : 4 (0:2)

Domácím se nevydařil vstup do zápasu a z herního útlumu se v průběhu celého zápasu nedokázali nakonec vymanit. Toho využil soupeř který hrál s nasazením, bojoval a dal domácím lekci v proměňování šancí. V 15.minutě Kopal z trestného kopu poprvé vyjádřil převahu Hradešic. Domácím se podařilo poprvé ohrozit branku Hradešic  Chodem až ve 24.minutě. Do konce poločasu zvýšil Kotiš náskok hostů na dvě branky. Úvod druhé půle byl pro domácí příznivce příznivější, když již ve 47.minutě dal kontaktní branku Šimanovský. Tlak Žichovic vydržel do šedesáté minuty. Po té již opět začali režírovat průběh hosté  a dvěma góly  jistili vítězství které je z kategorie naprosto zasloužených.  Jak se zdá Žichovice to na  svého rivala z Hradešic v posledních zápasech zahrát neumí a body si opět připisuje soupeř.

Sestava Žichovice: Němec – Turek, Havela, Šimáček, Šiška, Chod, Frýda, Janouškovec, Lávička, Chalupný, Šimanovský. Střídali : Vítek, Borž.

Sestava Hradešice : Ryba – řezáč, Hlaváč M., Lávička, Vaněček, Kopal, Chmelík, Šašek, Heimlich, Hlaváč V., Kotiš. Střídali: Fořt,Vlk).

Rozhodčí : Velíšek

Diváků : 120  , ŽK: 3:4

Branky: 47.Šimanovský –15.Kopal, 40.Kotiš, 73.Chmelík, 89. Hlaváč,

Trenér domácích Josef Chalupný neskrýval zklamání z výsledku, ale sportovně uznal kvality soupeře: „Utkání se nám nevydařilo. Hráči nedokázali  ze sebe vydat to co v nich je, když se nechali  přehrát  soupeřem ve všech směrech . Chybovali v důrazu, v pohybu a  zaostali za soupeřem i herní disciplíně. To také vedlo k tomu, že za celý zápas nedokázali výrazněji hosty dostat pod tlak se kterými by přicházely i  brankové příležitosti  . I přes porážku se  musím sklonit před výkonem  rozhodčího Velíška,  který toto derby zvládl  velmi dobrým způsobem.“

 

Ž.Ruda   - Mochtín 1:0 (1:0)

K politování čtenářů nutno oznámit, že opět k tomuto zápasu nepřišel ze strany domácích žádný komentář. Asi o popularitu nestojí…

Diváků : 150 

Branky: Hájek

ŽK: 0:1

 

Přeštice B -  Chlumčany B 5:0 (0:0)

Diváků : 150 

Branky: Bouť 3, Brož, Švarz

ŽK: 3:2

 

SK ZČE B  - Merklín 1:1 (0:1)

Diváků : 50 

Branky: Fedorko - Liška

ŽK: 1:1

 

Tabulka po  6.kole

     1. Merklín         6    4   2  0   15 :  5    14

     2. Železná Ruda    6    4   1  1   14 :  3    13

     3. Sl. Plzeň       6    4   1  1   19 : 10    13

     4. Mochtín         6    3   2  1   15 :  5    11

     5. Strážov         6    3   1  2   11 : 15    10

     6. Zichovice       6    2   2  2   15 : 12     8

     7. Hradešice       6    2   2  2    7 :  7     8

     8. Švihov          6    2   1  3   15 : 11     7

     9. Dlouhá Ves      6    2   1  3   12 : 15     7

    10. ZČE Plzeň B     6    1   3  2   12 : 13     6

    11. Losiná          6    1   3  2   10 : 13     6

    12. Přeštice B      6    1   2  3    8 : 13     5

    13. Hrádek          6    1   2  3    3 : 11     5

    14. Chlumčany B     6    0   1  5    3 : 26     1

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku