Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III.třída muži - 5 .kolo : 17.-18.9.

 

 

Pět branek švihovského Kudjáka pokořilo Plánici

 

Nováček ze Švihova  si tentokráte vyšlápl na Sokol Plánice . V domácím prostředí nasázel do sítě svého soupeře sedm branek, když pět z nich vstřelil zkušený Miroslav Kuchák. Tímto střeleckým úspěchem se postaral o první vítězství svého týmu v tomto ročníku.

 

Myslív - Týnec 0 : 0 (0 : 0)
Domácí se do svého soupeře pustili o začátku. Během úvodních sedmi minut stačili prohospodařit nedůrazným zakončením tři gólové šance. Ani tu největší ve 21.minutě  měl Jiří Kubala který byť sám před brankářem nedokázal ho překonat.  Ve 38. minutě musel ukazovat nesporné svoje brankářské umění domácí gólman Miloš Beran, který zlikvidoval vyloženou brankovou příležitost Týnce. Obrázek hry se nezměnil ani po přestávce. V 75.minutě se k nim opět obrátili štěstí, když hosty zachránilo po závaru před jejich brankou od pohromy nastřelené břevno Zdeňkem Markem . V 80.měli šanci opět hosté, ale brankář Beran opět perfektně zasáhl a uhájil svoje čisté konto.Dvě minuty před koncem  mohl rozhodnout Z vyložené šance  Zdeněk Marek  ale opět nebyl úspěšný.

Rozhodčí: Veverka Jan

Diváků: 50, ŽK  0:2.

 

Neznašovy - K. Hory 6 : 0 (2 : 0)

O zaslouženém vítězství domácích definitivně rozhodly tři rychlé branky  během sedmi minut které padly od 65. do 72.minuty.

Rozhodčí: Krejčíř Karel

Diváků: 20
Branky: 9. Voráček Václav, 28. Voráček Václav, 65. Zajíc Zdeněk, 70. Mundl Martin, 72. Zajíc Zdeněk, 90. Mundl Martin

 

Měcholupy - Hradešice B 2 : 3 (1 : 0)

Vyrovnané utkání rozhodla až branka hostů v nastaveném čase. V brance hostů zaskakoval trenér A týmu Hradešic František Melka, který si v nastaveném čase postavil míč na místo nařízeného trestného kopu proti domácím a ten přesnou  střelou  ho poslal do sítě svého protějšku v brance domácích.
Diváků: 30, ŽK 3:0.
Branky: 20. Kanta David, 66. Krasnický Václav - 34. Černík Milan, 79. Černík Milan, 92. Melka František

 

Horažďovice   B  - Kolinec  4 : 2 (2 : 2)

V prvním poločase se v Horažďovicích odehrával vyrovnaný souboj a také poločasový výsledek . První se prosadili hosté, když se v 8 min. trefil hlavou po pěkné křídelní akci Kohout. Domácí dokázali strhnout vedení na svou stranu brankami Dubana a Lukeše. Hosté vzápětí vyrovnali po chybě domácí obrany Vacherlonem na poločasových 2:2. Ve druhé půli se  začali domácí více prosazovat a nakonec to dokázali vyjádřit i  brankově. Třetí gól v síti hostů zařídil dělovkou z vápna Mazuch a čtvrtý gól přidal Macoun přízemní střelou k tyči.

Branky : 26. Duban, 30.Lukeš, 48. Mazuch, 70. Máca -  8. Kohout, 33.Vacherlon
Rozhodčí : Abrham
Diváků : 40, ŽK 1:2.

 

Švihov B -  Plánice  7 : 1 (3 : 1)

Domácí začali s chutí a už v páté  minutě se dočkali gólu, když Kudják po přihrávce Jindry Vrby z úhlu prudkou střelou po zemi prostřelil gólmana hostí. Domácí pokračovali v dobývání branky .Byli úspěšní ve 28. minutě, kdy po kolmé přihrávce vsítil svůj druhý gól Kudják.Po rohovém kopu v 39. minutě dotlačil do sítě míč záložník Josef Lehečka. Hosté odpověděli za dvě  minuty, kdy po nedorozumění v obraně domácích kopali penaltu za ruku a  Pavlíček nekompromisní střelou do středu brány snížil na 3:1. Po poločase se hrálo ve středu hřiště, šance byly na obou stranách, hosté dokonce trefili tyč. V posledních dvanácti minutách  se  domácí rozstříleli. Kudják nechytatelnou bombou z 25 metrů přidal svůj třetí v  81. minutě čtvrtý gól. V  82. minutě se prokličkoval ve vápně a zakončil úspěšnou střelou  Osvald Tečku udělal v 84. minutě  Kudjak, který pátou brankou v síti hostí.zakončil své kanonýrské galapředstavení .
Branky :  39.Lehečka Josef ,5.,28. 78. 81. a 84. Kudják, 82. Osvald    - 41.Pavlíček (PK)

Rozhodčí: Husník
Diváků:50.

 

Nalž. Hory - H. Matky Boží 5 : 1 (4 : 0)

Prvním šedesáti minut hry na hřišti bylo pouze jedno mužstvo které hrálo prim a to byly tým domácích. Ten dokázal svého soupeře převýšit po všech stránkách a postupně získal pětibrankové vedení. PO hodině hry polevil , dovolil tím hostům se vrátit zpět do hry a deset minut před koncem z pokutového kopu vstřelit čestný úspěch.
Rozhodčí: Holeček Miroslav

Diváků: 100, ŽK 1:1.
Branky: 22. Štěpánek Jindřich, 25. Štěpánek Jindřich, 40. Šmrha Miroslav ml., 44. Štěch Petr, 59. Šmrha Miroslav ml. - 80. Hoffmann Zdeněk

 

Velhartice - Hrádek B 1 : 1 (1 : 1)

Klára Hrdličková

Ve velhartickém dolíčku v neděli odpoledne přivítaly domácí soupeře z Hrádku. Hra se od začátku přelévala z jedné strany na druhou a byla plná šancí na obou stranách. Již ve 2. minutě vyvezl míč po levé straně M.Pruner, následně ho nacentroval před branku Hrádku, kde byl připravený P.Poledník, ale obrana Hrádku včas zakročila a míč odkopla do klidnějších míst. V 9. minutě došlo při boji o míč k nešťastnému zranění domácího P.Fleisiga, který byl s vykloubeným ramenem převezen do nemocnice k ošetření.Na hřišti ho musel nahradit J.Bejvl.Ve 12.minutě se do obraného pásma domácích vřítili hráči Hrádku jako rychlá voda . Nacentrovaný míč se nejdříve nepodařilo hlavou odvrátit M.Vilikovskému a ani ostatní obránci míč neodkopli. k míči se proto dostal hostující Václav Šebesta, který vystřelil dělovku na branku domácích. Míč se odrazil o levé tyče za záda domácího brankáře Waldmanna a hosté vedou 0:1. Ve 24.minutě si velhartičtí pohráli s obranou Hrádku. Velhartičtí útočníci dobře obsadili hostující obranu a několikrát jim zamezili vykopnout míč, ale v koncovce již M.Pruner ani P.Poledník bohužel nebyli úspěšní a do odkryté branky míč neprotlačili. Ve 29.minutě kopali domácí rohový kop. Míč si připravil P.Kučera a jeho střela míří přímo na hlavu nikým nehlídaného P.Poledníka, který přesně zakončuje do branky Hrádku a vyrovnává na 1:1. Ihned po rozehrání se hra velmi rychle přesunula před branku domácích, ale  M.Pruner míč uklízí do zámezí. Do konce půle se již nic důležitého na hřišti neudálo a týmy se rozešly smírně 1:1.

Druhá polovina nebyla ničím zajímavá, ani vyrovnaný stav nevybičoval týmy k tlaku na soupeře a ani pro diváky nebyla hra příliš atraktivní. V 55.minutě kopal přímý kop. domácí P.kučera, ale jeho dělovku hostující brankář na dvakrát se štěstím chytá. V 60.minutě obešel obránce Hrádku P.Poledník a šel sám na brankáře. Jeho střela mířila nad břevno branky. v 65.minutě zahrozili hosté, ale jejich střela pouze přeletěla před domácím brankářem přes celé pokutové území. V 69.minutě vybojoval míč P.Poledník, centruje před branku P.Kučerovi, který si o míč říkal, ale ten míč podběhl, následně přihrává V.Vaňkovi, ale i k němu míč neprochází. Poslední šancí pro domácí byl v 85. minutě nařízený pokutový kop, ke kterému se postavil do té doby jistý M.Pruner. Tentokrát mu bohužel střela nesedla a míří nad branku hostů. Poslední šance utkání tedy využita nebyla a týmy se po devadesáti minutách rozcházejí smírně 1:1.

Rozhodčí: Brůha Radek

Diváků: 80
Branky: 29. Poledník Pavel - 12. Šebesta Václav

Sestava domácí:Waldmann Luděk, Vilikovský Miroslav, Kopačka Michal, Prosr Pavel, Hrdlička Petr, Fleisig Petr ( Bejvl Josef, Sádlík Martin ), Petr Kučera, Václav Vaněk, Pruner Milan, Milan Brůha ( A. Lorenc ), Poledník Pavel

 

 

Tabulka po 7.kole

 

     1. Hradešice B         7    6   1  0   25 : 14    19 (  7)

     2. Horažďovice B       7    5   1  1   20 :  8    16 (  4)

     3. Velhartice          7    4   1  2   17 : 11    13 (  1)

     4. Myslív              7    4   1  2   13 :  9    13 (  1)

     5. Neznašovy           7    3   3  1   18 : 10    12 (  0)

     6. H. Matky Boží       7    3   2  2   20 : 17    11 ( -1)

     7. Měcholupy           7    2   3  2   14 : 11     9 ( -3)

     8. Nalž. Hory          7    3   0  4   16 : 20     9 ( -3)

     9. Hrádek B            7    2   3  2    8 : 13     9 (  0)

    10. Kolinec             7    2   2  3   21 : 18     8 ( -1)

    11. Týnec               7    2   1  4   16 : 19     7 (  4)

    12. Plánice             7    2   0  5   12 : 21     6 ( -3)

    13. Švihov B            7    1   2  4   16 : 24     5 ( -4)

    14. K. Hory             7    0   0  7    3 : 24     0 (-12)

 

 

Nejlepší střelci branek

 

    Valenta Dušan        H. Matky Boží       7

    Kudják Miroslav      Švihov B            6

    Novák David          Plánice             6

    Holeček Michal       Kolinec             5

    Kubový Pavel         Týnec               5

    Marek Zdeněk         Myslív              5

    Štěch Petr           Nalž. Hory          5

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku