Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B - 5 .kolo : 17.-18.9.

 

1. B  TŘÍDA  skupina  B 

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

 

Švihov šest branek dal, Strážov stejný počet inkasoval

 

Vyrovnané derby v Hrádku, brankovou úrodu ve Švihově, v Mochtíně a Dlouhé Vsi stejně jako debakl Strážova v domácím prostředí. To vše bylo k vidění v pátém kole krajské soutěže 1.B třídy. Toto kolo bylo také prvním ve kterém si na své konto nepřipsal nováček ze Železné Rudy . Z duelu v Merklíně s dalším nováčkem  ale vyšel  se vztyčenou hlavou a těsná porážka nic na úspěšném vstupu do soutěže lesku  Železné Rudě neubrala.

 

Hrádek – Žichovice  1 : 1 (1 : 0)

Místní derby  jak  má být . V prvním poločase lepší domácí  kteří  z mnoha příležitostí využili jen se ujali vedení ve 28.minutě  po kombinaci mezi Radkem a Václavem Holečkem  prostřeli z úhlu brankáře hostů Radek Holeček. Další střely R.Holečka a Kutila byly nepřesné a  střelu Hanče zastavilo břevno žichovické branky. Druhý poločas začal největší příležitostí domácích  kde na přihrávku od Radka Holečka před branku nedosáhl Šebesta. Hosté se zlepšovali a v 60.minutě  po kopu z rohu  a následném závaru přehodil  brankáře domácích hlavičkou Šiška.  Hosté přidali, dokázali si vytvořit příležitosti, hlavně Šimanovským, který dvakrát z blízka minul prázdnou hrádeckou branku . Ještě v 85.minutě  svitla domácím naděje na první tři body, když dosáhli regulérní branky , kterou jinak velmi přesný rozhodčí Václav Pressl  na pokyn pomezního jinak kvalifikovaného rozhodčího Baly neuznal.  Branka měla platit, což  uznala i hostující lavička.  

Rozhodčí : Pressl Václav

Diváků: 100, ŽK 1:4.

Branky : 28.Holeček Radek – 60.Šiška.

Sestavy :

Domácí -  Sládek, Brejcha, Průša, Hanč, Jiřina, Javorský, Holeček R., Kutil, Vomerla, Holeček V., Šebesta.

Hosté – Němec, Borek, Šiška, Havela, Šimeček, Frýda, Chod, Lávička, Janouškovec, Chalupný, Šimanovský,

 

Trenér Jindřich Zdeněk Svatobor Hrádek : „I přes potíže se sestavou, když mám k dispozici jen  šest hráčů ze soupisky to byl z naší strany po delší době  dobrý zápas. Ke spokojenosti chyběly jen další branky, bojujeme dál.“

 

Dlouhá Ves  - SK ZČE B 5:1 (4:0)

Do tohoto utkání nastoupili domácí s cílem odčinit  debakl ze Železné Rudy. Že to myslí vážně se ukázalo hned od prvních minut, když si dokázali  vytvořit tlak a po první standardní situaci otevřel brankový účet Krůs 1:0. Hosté jako by byli ještě namlsaní z vítězného zápasu se Svatoborem  Hrádkem nestačili na takové tempo reagovat a po obdobné  standardní situaci jako padl první gól zvýšil Hubený na 2:0. Domácí v nastoupeném  tempu nepolevovali a další šance se valily na branku hostí. Ve středu hřiště vybojoval míč Čavoj a kolmou přihrávkou vybídl ke skórování Kejlu a ten tuto možnost neodmítl  3:0.  Do konce poločasu zbývalo pět minut , když se vydal na výlet stoper domácích D.Rovňan a , přihrál do  gólové šance ve které se ocitl opět Kejla , a ten se znovu nemýlil 4:0.

Druhý poločas už  neprobíhal ve stejném tempu jako první část tohoto duelu. Domácí polevili ale toho hosté nedokázali využít a vytvořit si vyložené šance ke korigování výsledku. Byli to naopak znovu domácí.  Po spolupráci Krejčího završil Kejla svůj  čistá hattrick . Hosté se přesto čestného úspěchu dočkali až  v závěru utkání kdy využili chyby domácí obrany .

Diváků :100, ŽK: 0:3; ČK: 1:0

Branky: 32. a 42. Keila ,17. Hubený,4. Krůs, 70.Krejčí  - Vodrážka

Sestava domácí : Mestl.S-Rovňan D.,Blažek,Koryťák(Šebelík),Šperl, Valvoda(Jelínek) , Čavoj,  Krůs, Hubený, Krejčí,Kejla(Tomanec)

Ohlasy  po utkání :

Autor první branky domácích Martin Krůs : „ Na tomto utkání nás může mrzet jen zkratové jednání Blažka, který za oplácení dostal červenou kartu a minimálně pro derby v  Hrádku nám bude chybět “. 

 

Švihov   -   Přeštice   B  6 : 0 (1 : 0)

Velmi slušně hrané utkání s jasnou převahou domácích.
Branky : 30.Vrba,49.Havlíček,53.55.68.Bešta,81.Pflug
Rozhodci : Marx
Diváků : 60
Sestava :Tráva - Zadražil,Havlíček,Vrba,Kudják,Pflug,Kowalski,Bešta, Oulík, Brož, Čížek.Střídali : Biedermann,Osvald,Cihelka

 

Mochtín  - Losiná  5:2 (4:1)

Útočně laděný fotbal od první do devadesáté minuty se hrál v Mochtíně. Domácím vycházely  na stoprocent  standardní situace ze kterých čtyřikrát skórovali. Již ve 33.minutě vedli 4:0 ! Hosté hráli stále otevřený fotbal, na sto diváků vidělo hodně šancí  na obou stranách i hodně branek. Losiná snížila těsně před přestávkou a v úvodu II.poločasu přidala další gól, který zápas zdramatizoval. Domácí Mochtín si ale výhru vzít nenechal. Byl  aktivnější a v 72.minutě zásluhou Petra Švátory rozhodl o zasloužené výhře. Diváci kromě sedmi branek viděli ještě dvakrát orazítkovanou tyč a to od domácího Nováka a Fremra z týmu hostů.

Rozhodčí Krutina z Klenčí, 100 diváků, ŽK 1:2.

Branky: Novák 2, Švátora  P. 2, Podraský - Tafat, Veleman.

Sestava Mochtín : Rajtmajer, Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Podraský, Šup, Troch, Bejvl, Švátora  P., Jarabica, Toman, Novák. Střídali : Smolík, Liška, Kolárek.

 

Strážov Spoje Plzeň 0:6 (0:4)

Na nedělní  soutěžní zápas hraný o místní pouti by určitě domácí fotbalisté i jejich příznivci co nejrychleji zapomenuli. Duel se soupeřem nad kterým před rokem na tomto hřišti vysoko zvítězili se jim vyloženě nevydařil. Soupeř je  tentokráte přehrál po všech stránkách. Na rozdíl od Strážova  se vyvaroval chyb v obraně, měl oporu ve svém brankáři a vyšlo mu téměř  vše na co sáhl. Ještě neuběhla na ukazateli skóre první minuta a Krátký rozesmutněl domácí poprvé 0:1. Domácí se pořádně na dostřel branky hostů dostali v 18.minutě kdy dělovka Janky skončila těsně vedle levé tyče. V 19.minutě Smolík rychle rozehrál přímý kop na Helma a ten střelou ze 30 metrů brankáře Spojů nepřekvapil. Ve 25.zahrozili hosté podruhé kdy Cíl podruhé poslal míč za záda brankáře Vacka. Ve 37.minutě domácí gólman po střele Klozara kapituloval po třetí a v tři minuty lovil míč ze své sítě již počtvrté. Domácí byli na ručník a vysvobodila je poločasová přestávka. PO změně stran se snažili o korigování výsledku. První velkou možnost měl ve 48.Smolík, ale své sólo mezi obráncem zakončil střelou do brankáře, další možnost měl střídající Štěpán Presl, znovu Smolík v malého vápna neproměnil a neujmula se ani dělovka Janky která skončila těsně nad brankou. V 68.minutě to byli hosté kteří  Klozarem zvýšili střelou do středu branky 0:5. Na druhé straně  neujala střela Čížka která mířila do pravého rohu branky hostů a byla bravurně vytěsněna  plzeňským brankářem  na rohový kop ,stejně jako  Jankova střela mířící opět mimo tyče přišel ze strany hostů trest po šesté . Na přihrávku za domácí obranu si naběhl Cíl, proti němu vyběhl Vacek, který nestačil míč odkopnout do bezpečí a ten se po jeho teči pomalu dokutálel do jeho svatyně.

 Vítězství hostů je naprosto zasloužené a sluší se jim k němu pogratulovat. Domácím  kterým očividně chyběla přítomnost nemocného Petra Presla tak zůstal smutek z debaklu, ale také čas na zpytování svědomí  z jejich  přístupu  k tomuto zápasu …

Rozhodčí : Velíšek, ŽK 1:2.

Diváků : 200 

Branky: Cíl 2, Klozar, Krátký, Votava, Zika; ŽK: 1:2

Sestava Strážova : Vacek – Michel, Pavlík, Čížek, Helm, Vítovec, Soušek, Smolík, Mayer, Vacík(46.Š.Presl), Janka.

 

Chlumčany B  - Hradešice 1:1 (1:1)

Diváků : 80 

Branky: Elsnic - Hlaváč; ŽK: 2:3

 

Merklín -  Ž.Ruda 1:0 (0:0)

Diváků :100 

Branky: Kubát; ŽK: 0:1

 

Tabulka po 5.kole

 

     1. Merklín         5    4   1  0   14 :  4    13 (  4)

     2. Mochtín         5    3   2  0   15 :  4    11 (  2)

     3. Železná Ruda    5    3   1  1   13 :  3    10 (  1)

     4. Sl. Plzeň       5    3   1  1   16 : 10    10 (  4)

     5. Strážov         5    3   1  1   11 : 13    10 (  1)

     6. Zichovice       5    2   2  1   14 :  8     8 (  2)

     7. Švihov          5    2   1  2   15 :  8     7 (  1)

     8. Dlouhá Ves      5    2   1  2   12 : 14     7 ( -2)

     9. ZČE Plzeň B     5    1   2  2   11 : 12     5 ( -4)

    10. Hradešice       5    1   2  2    3 :  6     5 ( -1)

    11. Losiná          5    0   3  2    8 : 13     3 ( -3)

    12. Hrádek          5    0   2  3    2 : 11     2 ( -7)

    13. Přeštice B      5    0   2  3    3 : 13     2 ( -4)

    14. Chlumčany B     5    0   1  4    3 : 21     1 ( -5)

 

Výsledky 5.kola

 

   Hrádek            - Zichovice       1 :  1

   Dlouhá Ves        - ZČE Plzeň B     5 :  1

   Merklín           - Železná Ruda    1 :  0

   Mochtín           - Losiná          5 :  2

   Strážov           - Sl. Plzeň       0 :  6

   Švihov            - Přeštice B      6 :  0

   Chlumčany B       - Hradešice       1 :  1

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku