Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů - 6 .kolo : 10.-11.9.

 

D a l š í   p o d r o b n o s t i     u t k á n í m

Vážení čtenáři , bližší informace k soutěži najdete na této stránce  po jejich zpracování zpravidla v neděli v pozdních večerních hodinách, nejpozději v pondělí ráno. 

 

SOUBOJ O ČELO TABULKY ZVLÁDLY LÉPE NEZAMYSLICE

 

V Nezamyslicích došlo v 6.kole k přímému souboji dvou dosud neporažených týmů o čelo tabulky. První místo si i po tomto duelu udržely Nezamyslice které omlazený tým Pačejova porazil o jedinou branku. Daleko štědřejší byl třetí z velkých uchazečů o boj o čelo tabulky TJ Bezděkov v Měčíně, který domácím nasázel do jejich sítě v rozmezí čtyř minut tři branky! Po prvním poločase to vypadalo v Dešenicích, že po bodech sahají domácí. Janovice ale po přestávce přidaly a v rozmezí sedmi minut dotáhli tříbrankové vedení  domácího Startu.

 

Nezamyslice – Pačejov  2 : 1 (2 : 0)

Velmi dobrá  úroveň utkání v e kterém se střelka  dvě dosud neporažená  družstva. Domácí do zápasu nastupovali již s uzdraveným Burdou, ale bez dvou opor  zraněného Pánka a  trenérovi chyběl i Milan Prokop který k zápasu nepřijel. S dvěma hráči z rezervního celku podali Nezamyslice velmi dobrý výkon, dařilo se jim kombinačně  a jejich hře  jen chybělo lepší využití brankových šancí.Dvě z nich se jim ale podařilo proměnit. Do vedení šli rychlou brankou Františka Rittera  ve 4.minutě a vše jistil ve 34.minutě kanonýr Burda. Hosté  s omlazeným týmem ale v ničem nezaostali.  Představili se jako silný soupeř, který  si po přestávce dokázal  ještě více prosazovat, začal domácí přehrávat ve středu hřiště a  dostával se  do slibných šancí. Jedinou  jejich branku dal Fiřt z pokutového kopu. Utkání se muselo předvedenou hrou divákům líbit a vydařilo se i rozhodčímu Abrahámovi.

Diváků:110. ŽK   1:2, ČK 0:1(Šimánek(2ŽK)
Branky: 4. Ritter František, 34. Burda Josef - 54. Fiřt Jiří

Rozhodčí : Abraham

 

Dešenice - Janovice 3 : 3 (2 : 0)
V první půli měli domácí herně navrch. Po přestávce se hra vyrovnala . Hosté v rozpětí sedmi minut dokázali srovnat skóre a  jelikož se již diváci v poslední půlhodince zápasu žádné z branek nedočkali, došlo na dělbu bodů.

Rozhodčí: Harmady Miloš

Diváků: 70, ŽK  3:2,
Branky: 2. Rubáš Milan, 12. Soušek Rostislav, 52. Vostrý Václav -  53. Jandoš Václav, 57. Mareš Karel, 59. Jandoš Václav

 

Měčín – Bezděkov  2 : 5

Úvod zápasu po té když již v osmé minutě Dušan Němec  po rohovém kopu poslal svůj tým do vedení nevypadal pro domácí špatně. Další průběh této části hry ještě přinesl neproměněnou  šanci  Kadlece kterou mu brankář Reitmayer kryl a ani Šlajs se nedokázal trefit do černého. Naopak ve 28.minutě Teska vyrovnal a za tohoto stavu se odcházelo do kabin k poločasové přestávce.   Úvod druhé půle byl pro hosty raketový, pro domácí naopak šokující a rozhodl o jejich prohře. Hosté mezi 46. a 50.minutou třikrát skórovali a bylo rozhodnuto. Za tohoto stavu  v další části ještě nevyužili možnosti z penalty kterou neproměnil Svoboda. Penalta se kopala také v 80.minutě proti hostům po faulu na Kadlece a s její proměněním tentokráte sám postižený neměl problémy a snížil na konečných 2:5.

Sestava Měčína : Šimek-Hromada, Schejbal, Mixán, Vlček, Kodýtek, Čejka L.(46.Tureček) Šlajs(70.Holík), Němec, Korčík, Kadlec.

Rozhodčí: Veverka Jan

Diváků: 40, ŽK 2:1.
Branky: 8. Němec Dušan, 80. Kadlec Petr(PK) - 28. Teska Ondřej, 47. Ponocný Jiří, 49. Hořejší Luděk, 50. Bohatý Miroslav, 56. Teska Ondřej

 

Strážov B - Vrhaveč 0 : 1 (0 : 1)

Místní derby  nepřineslo fotbal který by se líbil a nezastihlo domácího nováčka přeboru v dobrém světle . Od úvodních minut to byli hosté kteří hýřili aktivitou, lépe se na kluzkém terénu  pohybovali  a dokázali si vytvořit brankové příležitosti. Ta největší  se jim nabídla ve 29.minutě. Nepozorná obrana domácích nechala v ideálním postavení   jedenáct metrů před brankou zcela nekrytého zkušeného kanonýra Vrhavče Antonína Skřivánka který se dostal k míči a ten bezpečně usměrnil  za záda domácího gólmana Nového. Domácí byli i nadále neškodní a první střelu na Pressla hájící svatyni hostů  vyslali Helmem  až ve 35.minutě. Hru hostů ovlivnilo ve druhém poločase vyloučení  z 53.minuty, kdy za dvě žluté karty musel ze hřiště Funěk. Od této chvíle se Vrhaveč zaměřila na uhájení těsného vedení. Neškodní domácí  sice měli územní převahu, ale z ní nic nevytvořili. Jen střela Helma ze 30 metrů která jen těsně minula břevno v závěru zápasu diváky dokázala potěšit, ale na tři body si za předvedený výkon domácí  nezasloužili dosáhnout.
Rozhodčí: Šmrha Miroslav  - Habada, Krejčíř.

Diváků: 80, ŽK 1:4, ČK  0:1(53.Funěk Tomáš 2x ŽK)
Branky: - 29. Skřivánek Antonín

 

Luby B - Velké Hydčice 2 : 1 (1 : 0)
V Lubech se hrála nečekaně vyrovnané partie a to hlavně zásluhou hráčů hostů. Ti domácí zaskočili kvalitní hrou středové řady. Přesto to byli domácí kteří se ujali po rohovém  kopu který Javorský hlavou prodloužil na Holiše a ten míč dorazil do branky hostů. Hostům se podařilo vyrovnat šest minut po změně stran, ky využili hrubé chyby Pavla Baštáře a soulový nájezd na lubskou branku ve dvojici  zakončil Melka  1:1.  Vyrovnaný zápas rozhodla vítězná branka Startu sedm minut před koncem. Domácí Josef Javorský svůj samostatný nájezd na brankáře hostů zakončil střelou kterou brankář vyrazil a míč který se dostal k Sydorenkovi tento hráč pohodlně dopravil za jeho záda.  

Rozhodčí: Abraham Josef

Diváků: 50, ŽK 1:0.
Branky: 32. Holiš T., 83. Sydorenko Vasyl - 51. Melka Radek

 

Svéradice - Sušice B 0 : 1 (0 : 0)

Ve Svéradicích bylo k vidění nudné utkání s minimem šancí na obou stranách. Zajímavé momenty se začaly dít až ve druhém poločase, když hosté Šlaisem otevřeli skóre zápasu a o deset minut později přišli o vyloučeného Pechka, který stáhl k zemi ve vyložené šanci na branku postupujícího Pavlovského. Svéradice se pak proti houževnatě bránícímu soupeři prosadit nedokázali. Za zmínku snad stojí jen nenápadná střela Makovce, která se mihla jen pár centimetrů kolem pravé tyče. Na druhé straně mohli hosté rozhodnout, ale Lerch a znovu Šlais již na brankáře Soukupa nevyzráli.

Rozhodčí: Lažánek Karel

Diváků: 80, ŽK 1:0, ČK: 0:1 ( Pechek Petr)

Branky: - 55. Šlais Martin

Mochtín B - Veřechov 3 : 0 (0 : 0)

Hosté sehráli v prvním poločase s domácím týmem rovnocennou partii. Tomu se dařilo jen v obraně , záloha i útok hrál nepřesně, nepřesvědčil. Zlepšení nastalo až po prostřídání. Tlak domácích fotbalistů přinesl i brankové vyjádření. Obrana Veřechova začala chybovat , když první dvě branky padly  prakticky s jejím  přispěním.
Rozhodčí: Vondráček Václav – Staněk, Mácal

Diváků: 70, ŽK 2:2.
Branky: 58. Švátora Petr, 74. vlastní, 76. Javorský Luboš

 

Tabulka po 6.kole

 

     1. Nezamyslice      6    6   0  0   25 :  8    18 (  9)

     2. Bezděkov         6    5   0  1   20 :  9    15 (  6)

     3. Pačejov          6    4   1  1   11 :  5    13 (  1)

     4. Sušice B         6    3   2  1    8 :  5    11 (  5)

     5. Mochtín B        6    3   1  2    9 :  6    10 (  1)

     6. Dešenice         6    2   2  2   15 : 12     8 ( -4)

     7. Luby B           6    2   2  2    7 :  9     8 ( -1)

     8. Svéradice        6    2   1  3   12 : 12     7 ( -2)

     9. Vrhaveč          6    2   1  3    7 : 14     7 ( -2)

    10. Janovice         6    1   3  2   16 : 13     6 ( -3)

    11. Velké Hydčice    6    1   3  2   11 : 14     6 (  0)

    12. Měčín            6    1   2  3   13 : 14     5 ( -7)

    13. Strážov B        6    0   1  5    2 : 16     1 ( -8)

    14. Veřechov         6    0   1  5    2 : 21     1 ( -5)

 

Pořadí nejlepších střelců branek

 

    Poupa Michal                 Dešenice           6

    Burda Josef                  Nezamyslice        5

    Keřlík Václav                Janovice           5

    Bohatý Martin                Bezděkov           4

    Jandoš Václav                Janovice           4

    Prokop Milan                 Nezamyslice        4

    Ritter František             Nezamyslice        4

    Skřivánek Antonín            Vrhaveč            4

    Čejka Lukáš                  Měčín              4

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku