Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 4 . kolo : 10.-11.9.

 

1. B  TŘÍDA  skupina  B 

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

Na první místo se prostřílel nováček ze Železné Rudy

 

První třetinu  podzimních bojů v 1.B třídě mají za sebou účastníci 1.B třídy skupiny B. Ve 4.kole se do čela tabulky prostřílel nováček ze Železné Rudy který doma deklasoval Dlouhou Ves. Další vysoký výsledek se zrodil v Žichovicích kde domácí  zatížili konto béčka Keramiky Chlumčany  šesti góly. Jedinými celky které dokázaly bodovat na hřištích soupeřů byl Mochtín a Strážov.

 

Slovan Plzeň – Mochtín 2 : 2 (1 : 0)

osté začali v Plzni vlažně a Slovan je za to potrestal již v 18.minutě , kdy se z úhlu prosadil Krátký. Až púo tomto góli Mochtín výrazně přidal a třikrát se dostal do velkých šancí kdy měl možnost skórovat. Zakončení však chybělo , když tutovky zahodil především Zdeněk Novák. Ve druhém poločase převzal otěže utkání zce zřetelně Mochtín. Měl velkou převahu, domácí se zaměřili jen na obranu a na brejky. Vyrovnání přišlo v 60.minutě. Kapitán Jarabica poslal přihrávkou do šance střídajícího  Lukáše Kolárika a ten ji dokázal s přehledem proměnit. A když o dvě minuty později , po narážečce Lišky dal druhý gól Mochtín Jiří Dolejš, zdálo se, že si hosté odvezou všechny body. Domácí tým hrál v této části utkání hodně pasivně , Mochtín naopak hýřil aktivitou a měl Liškou, Kolárkem , Jabicou a Švátorou další vyložené šance na skórování, ale ty skončily bez využití. O výhru je připravili domácí v nastaveném čase. V 91.minutě zahrávali  jeden z mála trestných kopů , centrovaný míč se odrazil k nepokrytému Petru Tomanovi a ten zblízka překonal Rajtmajera. Slovan tak šťastně na poslední chvíli získal téměř ztracený bod.

Branky :Krátký, Toman -  Kolárek L., Dolejš J..

Diváků : 70,  ŽK  2:2.

Sestava Mochtín : Rajtmajer – Podraský, Troch, Šup, Liška,. Švátora P., Dolejš J., Dolejš T., Bejvl, Jarabica, Novák. Střídali : Kolárek, Smolík, Toman.

Řekl k utkání  trenér Mochtína  Miroslav Lepší takto : „Ztratili jsme v poslední minutě vyhraný zápas a opět po standardní situaci. A když vezmu co jsme dokázali neproměnit, to je až neuvěřitelné. Nevím jestli to rozchodím…“.

 

Hradešice  - Švihov    1 : 0  (1 : 0).

Hradešice musely v tomto utkání naplno bodovat, jinak by se povážlivě usadily u konce tabulky. Domácí hráči si byli vědomi tohoto nebezpečí a vstoupili do utkání aktivně, napadali hosty už při rozehrávce a ti pak dělali zbytečné chyby. S tímto fotbalovým projevem přišly také první velké šance domácích. Tu první měl V. Kotiš, ale v samostatném úniku trefil jen vybíhajícího brankáře hostů. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, jenže domácí hned v úvodu utkání ukázali, že s proměňováním šancí to dnes nebude jen tak. Nejprve selhal ve vyložené šanci opět V. Kotiš, po něm se nedokázal trefit do zcela odkryté branky V. Hlaváč, po pár minutách hlavičkoval ze dvou metrů do tyče M. Hlaváč a nakonec trefil opět tyč z přímého kopu M. Heimlich. Tyto trestuhodně zahozené šance s domácím týmem otřásly a domácí pak začali chybovat v rozehrávce a hlavně obrana svou špatnou hrou umožňovala hostům dostávat se velice snadno před branku domácího brankáře, který měl několikrát plné ruce práce při šancích hostujícího týmu. Rozhodující okamžik zápasu přišel ve 24.min, kdy si na pěkně kopnutý rohový kop J. Kopala naběhl F. Šašek a svojí přesnou hlavičkou nedal brankáři šanci. Hra už pak byla do konce poločasu neurovnaná, takže si obě mužstva žádnou velkou šanci již nevypracovala.

Druhý poločas začali hosté aktivněji se snahou srovnat stav zápasu, jenže nebezpeční byli jen při standardních situacích, které však domácí hráči dokázali vždy odvrátit. Na druhé straně hřiště se ale děly věci, nad kterými musel fotbalový fanda jen nevěřícně kroutit hlavou. Hosté hráli totiž od 63.min v deseti, kdy po 2 žluté kartě musel pod sprchy hostující Bešta a ve snaze srovnat stav zápasu ještě otevřeli svoji obranu. Díky tomu šli sami na brankáře hostů postupně v rozmezí několika minut V. Hlaváč, J. Kopal, L. Vaněček, M. Florián a opět L. Vaněček. Všichni ale vystřelili pouze do brankáře hostů Trávy, který tak uchránil hosty od debaklu. Ti měli v posledních pěti minutách ještě šanci na srovnání stavu, ovšem branku si domácí již naštěstí dát nenechali.

Rozhodčí – Velíšek

ŽK 4:3,  ČK 1:1 (85. Lavička - 63. Bešta).,

Sestava domácích – V. Ryba, P. Lávička, M. Hlaváč, T. Vlk, P. Řezáč, J. Kopal, F. Šašek,M. Heimlich/46.min O. Fořt/, L. Junek/65.min M. Florián/, V. Hlaváč, V. Kotiš/55.min L. Vaněček/

 

Trenér  Sokola Hradešice František Melka :“Dnešní zápas se mi velmi těžko hodnotí, protože bych jen velmi nerad tak brzo po utkání vynášel nějaká unáhlená rozhodnutí. Pravdou ovšem je, že si můj tým se mnou dnes hodně pohrál a kdyby soupeř v posledních minutách vyrovnal“.

 

 

TJ Přeštice B  -  Kovodružstvo Strážov  2 : 2 (1 : 0)

Domácí, kteří museli vzhledem k postavení v tabulce bodovat, se do hostů pustili od první minuty. Prvních deset minut se hrálo převážně na polovině hostů. Strážov kupil v defenzivní činnosti chyby, ale domácí  je nedokázali využít k vypracování si výrazné příležitosti skórovat. Po vlažném začátku hostů se hra postupně vyrovnala. Do vedení mohli jít v 18´ právě hosté, Smolík vybojoval míč na středu hřiště, v souboji jeden na jednoho si poradil se stoperem domácích, ale překonat domácího brankáře se mu nepodařilo. Následně z protiútoku však domácí využily otevřené obrany Strážova a ujali se vedení. Hra se do konce prvního poločasu přelévala od jedné branky k druhé, ale ani jeden tým neměl výraznější příležitost skórovat. Oba týmy ohrožovaly branku jen ze standardních situací.
Druhý poločas přidali na tempu hosté a podařilo se jim také v 55.minutě vyrovnat. Útok zatáhl  po pravé straně Mayer, následný centr se domácímu brankáři nepodařilo udržet  míč a ten do sítě dopravil Janka. Hosty vyrovnání uspalo a toho využili domácí a strhli vedení na svou stranu v 68´. Hosté v závěru opět přidali a dočkali se vyrovnání v 80.minutě, míč do sítě domácích dopravil Presl Štěpán. Posledních deset minut zápasu se hra rychle přenášela od jedné branky k druhé,

ale gólu se již diváci nedočkali.
Branky: Auterský, Bešta - Janka, Štěpán Presl
Rozhodčí : Kohout, ŽK 3:4
Sestava SK Strážov :Vacek, Michl, Čižek, Helm, Paleček, Soušek (70´Presl Štěpán), Presl Petr, Smolík, Vítovec, Mayer (Vacík), Janka

Trenér SK Strážov Ludvík Fremut: „Hra soupeře neodpovídá jeho postavení v tabulce. Domácí hráči  byly neustále v pohybu, měnili místa v řadách, rychle přenášeli hru a využívali prostoru po krajích hřiště. Hlavně pohyb hráčů soupeře nám dělal problémy. I když jsme dvakrát prohrávali, snažili jsme se hrát svoji hru a díky přístupu všech hráčů jsem nakonec vybojovali bod. Ve srovnání s předcházejícími zápasy jsem nakupili zbytečně moc chyb v obraně, ale ani v záloze se nám nedařilo hrát jako v minulých kolech.“

 

TJ Žichovice  – Chlučany B  6 : 0 (4 : 0)

Od úvodních minut zvali taktovku zápasu pevně na své kopačky domácí hráči kteří mimo šesti branek v síti hostů ještě velké množství dalších šancí ke skórování ještě stačili promarnit.Kanonýrem zápasu se stal autor čistého hattricku Šimanovský.   

Branky : 9. Turek, 26. Janouškovec, 27.Frýda, 30..71. a 75. Šimanovský.

Diváků : 80, ŽK 2:2.

Sestava Žichovice . Němec – Turek, Janouškovec, Chalupný, Lávička, Šimáček, Chod, Šiška, Šimanovský, Frýda, Havela. Střídali : Vítek, Brož a Benedikt.

 

Ž.Ruda -  Dl.Ves 7 : 0 (2 : 0)

Hosté přijeli s kvalitním týmem a do utkání nastoupili sebevědomě. V prvním poločase přispěli svým výkonem k výborné úrovni zápasu. V závěru první půle narůstala převaha domácích, která byla korunována dvěma góly do kabin. V druhém poločase hosté hru otevřeli a to byla voda na mlýn domácím útočníkům, kteří rychlými brejky trestali naivně hrající obranu hostů.

Branky: Bartůněk 2, Göndör 2, Bechyně, Hvězda, Lehečka; ŽK: 0:2

Diváků 150.

 

SK ZČE B  - Sv.Hrádek 6 : 0 (2 : 0) 

Branky: Šiml 3, Hurťák 2, Šulek; ŽK: 4:3; ČK: 1:2

 

Losiná  - Merklín 2 : 4 (2 : 2) 

Branky: Fremr, Velemann - Horejš 2, Fait, Kudjak; ŽK: 2:3

 

Tabulka po 4.kole

 

     1. Železná Ruda    4    3   1  0   13 :  2    10 (  1)

     2. Merklín         4    3   1  0   13 :  4    10 (  4)

     3. Strážov         4    3   1  0   11 :  7    10 (  4)

     4. Mochtín         4    2   2  0   10 :  2     8 (  2)

     5. Zichovice       4    2   1  1   13 :  7     7 (  1)

     6. Sl. Plzeň       4    2   1  1   10 : 10     7 (  1)

     7. ZČE Plzeň B     4    1   2  1   10 :  7     5 ( -4)

     8. Švihov          4    1   1  2    9 :  8     4 (  1)

     9. Hradešice       4    1   1  2    2 :  5     4 ( -2)

    10. Dlouhá Ves      4    1   1  2    7 : 13     4 ( -2)

    11. Losiná          4    0   3  1    6 :  8     3 ( -3)

    12. Přeštice B      4    0   2  2    3 :  7     2 ( -4)

    13. Hrádek          4    0   1  3    1 : 10     1 ( -5)

    14. Chlumčany B     4    0   0  4    2 : 20     0 ( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku