Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B - 4 .kolo : 27.-28.8.

1. B  TŘÍDA  skupina  B  – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

Derby v Hradešicích góly nepřineslo

 

Spoje Plzeň - Dl.Ves 5:3 (3:1) 

Toto utkání začali  hosté svižně. Během první čtvrt hodiny si dokázali vytvořit tlak , z toho vznikly i šance ke skórování, ale nic z nich nevytěžili. . Potvrdilo se tedy pravidlo nedáš -dostaneš a rychlonohý Krátký dvakrát utekl naší obraně a prohrávali jsme 2:0 . Dále však hra byla vyrovnaná a  obrana domácích umožnila Tatranu nadále pronikat k jejich brance. Z vytvořených šancí se podařilo proměnit jednu kterou zužitkoval Valvoda SNÍŽENÍM NA 2:1:. Domácí , ale včas zareagovali a dostali se opět na rozdíl dvou branek  z trestného kopu z dvaceti metrů  který zahrával Šustr a dělovkou propálil děravou zeď  hostů 3:1.

Druhý poločas byli opět v úvodu aktivnější hráči z Dlouhé Vsi, ale ani  s posilami v útoku se jim nedařilo proměňovat vytvořené brankové příležitosti.  Nakonec se to přesto podařilo, kdy po krásné akci Čavoje která šla po ose- Krejčí - Jelínek- Kejla posledně jmenovaný zakončil  a snížil  na 3:2.  Bez chyb se neobešla ani obrana hostů a několik nedorozumění s vlastní brankářem dokázali domácí trestat. Čtvrtou brankou v jejich síti. Hosté kontrovali po samostatné  Kejlou který vsítil kontaktní branku. Další snaha o zvrat ve výsledku  při které hosté hru otevřeli  využili pouze domácí a do otevřené obrany dali pátý svůj střelecký úspěch a bylo rozhodnuto.

Sestava hostí: Beránek P.-Rovňan D.,Blažek,Koryťák,Novák(Jelínek)-Kadlec,Krůs,Čavoj,Valvoda,- Krejčí,Kejla

Branky: Krátký 2, Hellinger, Schuster, Toman - Keila 2, Valvoda

Diváků : 30,  ŽK: 3:1

 

Trenér Tatranu Dlouhá Ves Chlad : „Herní projev byl dobrý , ale to proměňování šancí bylo horší. Pokud bychom   proměnili  jen polovinu šancí vyhráli by jsme 7:5.“

 

Hradešice  -  Mochtín   0 :  0

Tradiční derby začalo z obou stran opatrně a prvních 20 minut se obě mužstva jen oťukávala. První velkou šanci zápasu měl V. Kotiš, ale jeho střelu dokázal hostující brankář vyrazit na rohový kop. Také hosté ohrozili branku pěknou střelou , kterou domácí brankář vyrazil na roh a pak už byly nebezpečné jen standardní situace zahrávané na obou stranách. Hra obou mužstev totiž byla velmi neurovnaná a svojí kvalitou rozhodně nepřipomínala I. B třídu.

Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil, obě mužstva si vytvářela šance vyplývající jen ze standardních situací. Obrany si ale s tímto dokázaly vždy poradit, a tak skončil tento duel spravedlivou remízou.

Rozhodčí : Lang

ŽK : 3:3

Sestava domácích-V. Ryba, P.Lávička, F.Šašek, T. Vlk, P. Řezáč, J. Kopal/80.min P. Kodýdek/, M.Heimlich, O. Fořt/46.min Z.Chmelík/, M. Florián/46.min L. Junek/,V. Kotiš,  V. Hlaváč

 

Trenér  Hradešic František Melka : „ Dnešní získaný bod je asi maximum, co jsme mohli uhrát. Divákům jsme totiž  nepředvedli žádný pěkný fotbal, hra obou mužstev byla podprůměrná a výsledná remíza je asi spravedlivá. Teď už nezbývá nic jiného, než se soustředit na další zápas ve Strážově, kde už snad budeme konečně kompletní.“

 

 

Žichovice – Švihov   2 : 0 (0 : 0)

První poločas vyzněl výrazně lépe pro domácí kteří svého soupeře uzamkli na jeho polovinu hřiště  . Největší příležitosti ke skórování měl dvakrát Janouškovec a  Chodův nájezd na Trávu zlikvidoval brankář hostů . Úspěšnější byl Chod v 55.minutě  kdy již Trávu pokořil  1:0. Hosté zbraně nesložili  a  Kudjakovou vydařenou střelou velkého vápna vyrovnali. Radim Šiška domácím vrátil o čtyři minuty na to umístěnou střelou k tyči vedení zpět, ale  poslední slovo měl Švihov  . Po rohovém kopu v 90.minutě  a následném závaru se nejlépe zorientoval Zadražil a vyrovnal. V zápětí byly  Žichovice  blízko vítězství kdy se dostal do sólového nájezdu Chod, ale sám před bran kářem hostů poslal míč vedle jeho svatyně.

Branky : 55. Chod , 79. Šiška – 75. Kudjak, 90. Zadražil

Diváků 120. ŽK 2:3.

Rozhodčí : Nesvadba.

Sestava  domácích: Němec – Turek, Havela, Janouškovec, Chalupný, Lávička, Šiška, Chod, Brož(Bala), Frýda(Benedikt), Vítek.

Sestava hostů :  Tráva – Zadražil, Kudjak, Vrba(Cibulka), Oulík, Flug, Bešta, Brož(Zdráhal), Havlíček, Čížek, Kowalský(Osvald).

 

Chlumčany B – Strážov  1 : 3 (1 : 0)

Hosté bez Helma se Souškem v obraně  proti posílenému týmu domácích hráli otevřený fotbal a vytvářeli si daleko více šancí ke skórování než soupeř. Šance  Mayera, Janky  a Smolíka zůstaly nevyužity a tak přišel v závěru poločasu trest. Domácí přišli  k vedoucí  velmi lehce, když za nastřelenou ruku kopali v 41.minutě  pokutový kop který Uslíber proměnil. Po přestávce úsilí o vyrovnání Strážova naplnil Janka který využil svého důrazu a nedorozumění obrany ke srovnání skóre na 1:1. Vítězný prapor zvedl kapitán hostů  Petr Presl který využil přihrávky od Mayera a upravil na 1:2. Pojistku na tři body dal  v 87.minutě Janka, který opět využil chyby obrany a vsítil v tomto duelu svůj druhý gól .  

Branky : Uslíber(PK) – Janka 2, Presl P.)

Vacek -  Soušek, Čížek, Paleček, Michel, Vacík(75.Presl Š.), Presl P., Smolíl, Vítovec, Janka(88.Čermák), Mayer

Rozhodčí : Požárek Zdeněk, ŽK 1:4

 

Asistent trenéra a kapitán týmu Petr Presl : „ Myslím si, že jsem vyhráli zaslouženě. V utkání jsem si dokázali vytvořit daleko více brankových příležitostí. Dobře jsme hráli v obraně kde  se dařilo brankáři Vackovi  který inkasoval pouze z pokutového kopu. Na rozdíl od jara si dokážeme vytvářet gólové šance které také zatím úspěšně proměňujeme. Je to začátek a až další zápasy prověří  naší součastnou sílu “.

 

Losiná – Hrádek  1 : 1

Branky : Šlais – Nový

 

Železná Ruda – SK ZČE Plzeň B   1 : 1

Branky : Bechyně K. -. Vodrážka

 

Další   podrobnosti      utkání  SK Strážov, SRK Ž.Ruda, a Svatobor Hrádek  nebyly kluby poskytnuty !!!!

 

 

 

Tabulka po 2.kole

 

     1. Sl. Plzeň     2    2   0  0    7 :  3   6 (  3)

     2. Strážov       2    2   0  0    7 :  4   6 (  3)

     3. Mochtín       2    1   1  0    7 :  0   4 (  1)

     4. Železná Ruda  2    1   1  0    5 :  2   4 ( -2)

     5. Merklín       2    1   1  0    4 :  1   4 (  1)

     6. Dlouhá Ves    2    1   0  1    6 :  5   3 (  0)

     7. ZČE Plzeň B   2    0   2  0    3 :  3   2 ( -1)

     8. Losiná        2    0   2  0    3 :  3   2 ( -1)

     9. Švihov        2    0   1  1    5 :  6   1 (  1)

    10. Hrádek        2    0   1  1    1 :  3   1 ( -2)

    11. Zichovice     2    0   1  1    3 :  6   1 ( -2)

    12. Přeštice B    2    0   1  1    1 :  4   1 ( -2)

    13. Hradešice     2    0   1  1    0 :  3   1 ( -2)

    14. Chlumčany B   2    0   0  2    1 : 10   0 ( -3)

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku