Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B - 1 . kolo : 20.-21.8.

1. B  TŘÍDA  skupina  B  – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

PŘESVĚDČIVÉ VYKROČENÍ MOCHTÍNA

 

Nejvýraznějšího vítězství prvního kola nového ročníku krajské soutěže skupiny B  dosáhli fotbalisté Sokola Mochtín. Na poslední chvíli doplněný tým o výraznou posilu s divizními zkušenostmi Jiřího Dolejše z Klatov . Ze stejného kluby posílil  mochtínské řady i Petr Toman a to vše podložené zodpovědným přístupem  všech hráčů vyneslo vysoké sedmibrankové vítězství.

 

 

Sv.Hrádek  - Spoje Plzeň 0:2 (0:1)

Hosté vstoupili do utkání lépe a ve 20 minutě se po hrubé chybě brankáře se  ujali vedení  gólem Tomana 0:1. Domácí sice bojovali ale to nestačilo. Ve 40.minutě po sérii krásných narážeček neproměnil tutovku Václav Holeček, když z deseti metrů nastřelil pouze vyběhnuvšího brankáře. V 60.minutě neprostřelil brankáře  střelou z úhlu Libor Kutil. O definitivní ztrátě bodů rozhodla další hrubka domácí obrany po které zvýšili hosté Schusterem z pokutového kopu na rozdíl dvou branek.

Diváků : 80 

Branky: Schuster, Toman

Rozhodčí : Velíšek, ŽK: 3:4 .

 

 

Trenér Svatoboru  Jindřich Zdeněk , který musel v úvodním zápase nového ročníku v sestavě improvizovat a do ní zařadit rovněž dorostence u utkání řekl :  

„Bojovnost na technicky vyspělého soupeře nestačila. Bez útoku  a s hrubými chybami v obraně se nedá dosáhnout lepší výsledek.“

 

 

Dl.Ves  - Přeštice B  3:0 (2:0)

Martin Krůs

První podzimní utkání se konalo za příjemného počasí. Lépe do utkání vstoupily domácí když po nařízeném trestném kopu překonal brankáře hostí hlavou Krůs 1:0. Po této brance domácí ještě přidali v nasazení a výsledkem toho byl gól z trestného kopu zahrávaný Hubeným2:0 . Do konce poločasu převzali taktovku hosté , ale bez výraznějších šancí.

Druhý poločas  začal převahou domácích, výsledkem toho bylo mnoho nevyužitých šancí. Mužstvo hostí mělo sice více míč v držení , ale k žádné větší šanci se nedostali. Naopak domácí si stále vypracovávali více šancí, při jedné znich špatně vyběhl brankář hostí minul míč a Kejla mohl sám postupovat na prázdnou bránu ,ale brankář hostí ho stáhl za dres a dostal červenou.Hosté  v deseti se pokusili o zvrat , ale výsledkem toho byli stále častější brejky do jejich otevřené obrany . Po jednom z nich tvrdě vystřelil Hubený brankář neudržel míč a střídající mladík Jan Jelínek dorážel na 3:0.

Sestava domácích : Beránek P.-Rovňan D.,Blažek,Koryťák,Novák(Příhoda)-Kadlec, Krůs, Hubený, Valvoda (Jelínek),- Krejčí,Kejla

Rozhodčí :Petržilka Jiří

Diváků : 160 

Branky: Hubený, Jelínek, Krůs

ŽK: 2:1; ČK: 0:1 (brankář Havíř za faul  těsně před vlastním pokutovým územím).

 

 

Autor první podzimní branky  Tatranu Martin Krůs : „Naše nové posily  Zdeněk Koryťák ze Žichovic, František Kejla z Hartmanic a Jan Jelínek  který se vrátil z hostování v dorostu v Sušici se předvedly v dobrém světle  a  myslím si že  s nimi se letos opět vrátíme do horní části tabulky“.

 

 

Mochtín  - Chlumčany B 7:0 (3:0)

Karel  Šot

Domácí tým přehrával svého soupeře ve všech  směrech a zaslouženě vysoko zvítězil.  Omlazené mužstvo Keramiky se snažilo držet krok , postupem času však nasazenému tempu domácích nestačilo a může děkovat jen svému brankáři, že neodjelo domů ještě s větší porážkou. Ve slušně hraném utkání se střelecky dařilo  nové posile z Klatov Jiřímu Dolejšovi, který dal záložnímu týmu Keramiky tři branky. Smůlu měl naopak kapitán Jarabica. Ten se několikrát dostal do gólových šancí, ale ani jednou neuspěl.

Diváků : 90 

Branky: Dolejší 3, Novák 2, Švátora 2

ŽK: 1:3

Rozhodčí : König

Sestava Mochtín : Rajtmajer – Dolejš Jiří, Šup, Smolík, Troch, Dolejš Tomáš(Toman Petr), Bejvl, Liška, Švátora Petr(Valečka), Jarabice, Novák(Javorský)

 

Trenér Miroslav Lepší : „V úvodního utkání jsme měli trochu obavy. To bylo pro nás důležité, neboť v předcházejících ročnících se nám vždy vstup nevydařil. Kluci na to byli připraveni a  zápas zvládli hlavně psychicky a super si počínali i po taktické stránce. .Pokud chceme se porvat o špičku tabulky, pak první  náš krok byl úspěšný.Z jednotlivců bych chtěl vyzdvihnout Jirku Dolejše který kluky sebevědomím pozvedl  a přistoupil k zápasu profesionála a strhnul celé mužstvo. Věřím, že to půjde takto dál a že na toto vítězství navážeme úspěšným výsledkem v dalším kole v Hradešicích“.

 

 

Strážov – Švihov 4 : 3 (2 : 3)

Hosté začátek zápasu sehráli se zaskočeným kolektivem domácích velmi dobře a již v páté minutě zcela nekrytý Vrba vystřelil za hranicí pokutového území a jeho umístěná střela přinutila Vacka v bráně domácích ke kapitulaci 0:1.  Domácí  odpověděli  ve 14.minutě krásnou střelou Čížka z 18 metrů která znamenala  vyrovnání na 1:1. Poslat domácí do vedení mohl ze slibných šancí Janka, ale jeho zakončení chyběl větší klid i přesnost. Nedáš dostaneš se potvrdilo a hosté z nařízené penalty za ruku Kudjakem získali opět vedení na svojí stranu. Po faulu na Janku se  kopala ve 35.minutě také penalta na druhé straně. Míč si postavil Standa Soušek a střelou doprostřed brány pokořil dobře chytajícího Trávu v brance hostů 2:2. Ve 39.minutě  strnuli domácí diváci opět po té, když nastřelenou ruku Čížka z bezprostřední blízkosti posoudil rozhodčí Kohout jako úmyslnou a exekutor penalty byl opět Kudjak a opět byl úspěšný 2:3. Za tohoto stavu nastupovala obě mužstva k druhé části zápasu. Hosté začali velmi brzo myslet na uhájení těsného vedení a to se stalo pro ně osudné. Přenechali střed hřiště domácí záloze ve které se vedle Smolíka rozehrál i zkušený Petr Presl a jeden útok za druhým se valil na branku hostů. Co ale dokázali domácí neproměnit, to  bylo až neuvěřitelné.  Úspěšný byl až v 61.minutě Broňa Mayer který dokázal usměrnit míč dorážkou do sítě Švihova a zaslouženě vyrovnal. Hosté znervózněli a v  64.minutě šli po zbytečném vyloučení Kowalského do oslabení. To již byli  domácí na koni, dobře kombinovali, zvýšili otáčky výkonnosti na plné  obrátky a tak bylo jen  otázkou času kdy otočí skóre ve svůj prospěch. Výsledkem viditelné převahy byla pouze jediná branka kterou  dal v 82.minutě  v pádu utěšenou střelou  z dálky k tyči překvapeného brankáře Trávy  Roman Smolík.  V 86.minutě nevyužili domácí další možnosti zvýšit ani z penalty a tak zápas končí vzhledem průběhu druhé půle velice lichotivým výsledkem pro hosty ze Švihova.   

Branky: Soušek 2, Smolík, Čížek - Kudjak 2, Vrba

ŽK: 3:2; ČK: 0:1

Diváků : 150 

Sestava domácí : Vacek – Michel, Čížek, Paleček, Helm(72.Š.Presl), Soušek S., Vítovec, Presl P.,  Smolík R., Mayer, Janka (88.Vacík)

Sestava hosté : Tráva – Zadražil Z., Kudjak, Vrba(Osvald), Flug, Bešta, Brož, Havlíček, Čížek Radek, Kowalsky

Rozhodčí : Kohout

Trenér Strážova Ludvík Fremut : „V zápase jsem zúročili poctivou letní přípravu. Mimo prvních deseti minut jsem soupeře přehrávali. Mrzí mi jen neproměněné šance.Sedm soubojů jeden na jednoho, v podání našich útočníků versus brankář soupeře vždy vyznělo ve prospěch gólmany Švihova  Trávy a navíc jsme dokonce neproměnili ani  penaltu.  Kdybychom byli úspěšnější, pak jsme nemuseli držet diváky tak dlouho v napětí. Zápas jsme mohli rozhodnout v první polovině druhého poločasu a v klidu jej pak dohrát.  Bylo by na druhé straně nesprávné nepochválit  přístup  domácích hráčů v průběhu celého zápasu a jejich  fyzické nasazení.“    

 

Ž.Ruda  - Žichovice 4:1 (2:0)

Diváků : 120 

Branky: Bartůněk, Gönder, Hájek, Toman - Šimanovský

ŽK: 3:7; ČK: 0:3

 

SK ZČE B -  Losiná 2:2 (1:1)

Diváků : 50 

Branky: Fedorko, Krečmer - Fremr, Valenta

ŽK: 2:2; ČK: 0:1

 

Merklín -  Hradešice 3:0 (2:0)

Diváků : 100 

Branky: Fajt 2, Horský

ŽK: 4:3

 

Tabulka po 1.kole

 

     1. Mochtín             1    1   0  0    7 :  0     3 (  0)

     2. Železná Ruda        1    1   0  0    4 :  1     3 (  0)

     3. Dlouhá Ves          1    1   0  0    3 :  0     3 (  0)

     4. Merklín             1    1   0  0    3 :  0     3 (  0)

     5. Sl. Plzeň           1    1   0  0    2 :  0     3 (  3)

     6. Strážov             1    1   0  0    4 :  3     3 (  0)

     7. ZČE Plzeň B         1    0   1  0    2 :  2     1 ( -2)

     8. Losiná              1    0   1  0    2 :  2     1 (  1)

     9. Švihov              1    0   0  1    3 :  4     0 (  0)

    10. Hrádek              1    0   0  1    0 :  2     0 ( -3)

    11. Zichovice           1    0   0  1    1 :  4     0 (  0)

    12. Hradešice           1    0   0  1    0 :  3     0 (  0)

    13. Přeštice B          1    0   0  1    0 :  3     0 (  0)

    14. Chlumčany B         1    0   0  1    0 :  7     0 (  0)

 

Příští kolo

 

   Zichovice      - Švihov            NE  28.08.2005 15:00

   Chlumčany B    - Strážov           NE  28.08.2005 17:00

   Hradešice      - Mochtín           NE  28.08.2005 16:00

   Přeštice B     - Merklín           NE  28.08.2005 10:15

   Sl. Plzeň      - Dlouhá Ves        SO  27.08.2005 15:00

   Losiná         - Hrádek            SO  27.08.2005 17:00

   Železná Ruda   - ZČE Plzeň B       NE  28.08.2005 17:00

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku