Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů - 13 .kolo : 13.-14.8.

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

STŘELCI BRANEK

 

 

 

MÍSTO TŘECH BODŮ  MAJÍ TŘI VYLOUČENÉ

 

Souboj ve Svéradicích  ve kterém se střetla dvě družstva která by měla mířit v tabulce v tomto ročníku opět hodně vysoko se příliš nevydařil. Hosté sice unikli domácím o dvě branky, ale zbytečná vyloučení  měla za následek, že se vrací s prázdnou. Navíc po utkání ještě   zaměstnali  domácí pořadatele. Možná, že vidina bodů která jim unikla mezi prsty  měla za následek, že někteří hráči neunesli  prohru,  rozbili v kabině okno a došlo i k poškození sprch. Poškozené okno sice uhradili, ale pošramocenou pověst  a další s tím související okolnosti pravděpodobně budou muset vysvětlovat i u zeleného stolu. Pro takové jednání není mezi sportovci místo a musí být odsouzeno ať již se jedná o jakýkoliv tým a jakoukoliv soutěž!

 

Pačejov - Luby B 2 : 1 (1 : 0)

Tomáš Cihlář

Pačejovští diváci byli zvědavi, zda jejich tým dokáže zopakovat velmi dobrý výkon z úvodního kola. Domácí vstoupili do utkání o poznání lépe a hned v úvodu si vytvořili dvě slibné šance. Mrázkův gól nebyl uznán po odmávání poněkud sporného ofsajdu, týž hráč vzápětí přehodil brankáře i branku. Poté se hra vyrovnala, o několik průniků se snažil rychlý Sidorenko, ale obrana domácích pracovala spolehlivě. Vzruch přinesl samotný závěr poločasu. Nejprve tutovky Hlůžka a Mrázka zlikvidoval výborný lubský gólman Kodeš, ale nakonec se domácí přece jen dočkali. Na roh zahrávaný  Fiřtem ve 45.minutě si naskočil Šimánek a jeho hlavička doslova "vymetla pavučinky". Po změně stran pačejovští hráči pokračovali v aktivní hře, gólovou šanci kapitánovi Panuškovi opět zmařil hostující brankář. Hosté se  pak začali přece jen více tlačit kupředu a jejich aktivita přinesla ovoce. V 75.minutě dali domácím lekci z produktivity a prakticky jejich jedinou šanci v utkání proměnil Bečvář. Domácí však dokázali zmobilizovat síly k závěrečnému náporu. Šimánek v 85.minutě ještě těsně minul, ale v poslední minutě řádné hrací doby šikovně prostrčil Pavelec míč Mrázkovi, který rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma. Nutno dodat, že vítězství domácích je naprosto zasloužené.

Rozhodčí: Vizingr Štěpán Diváků: 100, ŽK 0:4
Branky: 45. Šimánek Jiří, 89. Mrázek Jiří - 75. Baštař Pavel

 

Velké Hydčice - Vrhaveč 5 : 2 (2 : 2)

Do Velkých Hydčic se nedostavil rozhodčí a tak proběhlo utkání za řízení rozhodčího  laika  V. Hodánka. Pro domácí se zápas nezačal vyvíjet zrovna nejlépe . Ještě než  se stačili rozkoukat a již prohrávali o  dvě branky. Konečný výsledek ale přesto vyzněl v jejich prospěch. Ve vyrovnaném as bojovném zápase se v dalším jeho průběhu více za ziskem plného počtu bodů a to se jim hlavně podařilo . Roli střelce tentokráte převzal na sebe Tyrpekl a obávaný kanonýr Vaněk tuto roli vyměnil za  nahrávače.

Branky: 25. Tyrpekl Vladimír, 33. Hejpetr Ladislav, 65. Hejpetr Zdeněk, 67. Tyrpekl Vladimír, 69. Tyrpekl Vladimír - 3. Funěk Tomáš, 9. Minařík Michal

Rozhodčí: Laik . Diváků: 40

 

Svéradice - Janovice 3 : 2 (1 : 2)

Václav Dušek ml.

  Před začátkem utkání se domácí slavnostně rozloučili s dlouholetou oporou Michalem Petráškem, který přestupuje do Blatné, a pak se ve slepené sestavě s hráči dorostu a "B" mužstva pustili do souboje s ambiciózními Janovicemi. V úvodu byla hra vyrovnaná a obě mužstva se k zakončení dostala jen střelami z větší vzdálenosti. Hned první vážná situace však skončila brankou, když v 16. minutě nejlepší hráč Janovic Keřlík využil chvilkové nepozornosti svéradické obrany ke vstřelení úvodní branky. Domácí tak logicky musel přidat a největší nebezpečí znamenal pro hosty především Zdeněk Prokopec. Ve 25. minutě dostal po výkopu od branky nepatrně více prostoru a jeho samostatný průnik zachraňoval na poslední chvíli brankář Sýkora. Ve 30. minutě se už domácí radovali, když loučící se Petrášek obešel několik protihráčů, ideálně oslovil Prokopce, jehož střela do protipohybu brankáře Sýkory znamenala vyrovnání. Svéradice však vstřelená branka uspokojila natolik, že neplynulo ani pět minut a Janovice zásluhou Keřlíka znovu vedly. Ve druhém poločase se domácí snažili vyrovnat, hráli stále častěji na polovině soupeře, ale především Janovičtí dokázali být v protiútocích nebezpeční, ale příliš jim nepomohl jejich hráč Kubový, který je za urážku rozhodčího Abrahama oslabil vyloučením. Přesilovka bývá ve fotbale sice někdy ošidná, ale domácí šanci vzali za pačesy a už po čtyřech minutách početní převahy bylo vyrovnáno, když po pravé straně utekl L.Soukup, zvládl ideální servírování Prokopcovi, který už si se zakončením kolem vybíhajícího Sýkory věděl rady. Nicméně v posledních dvaceti minutách byli i v deseti hosté velmi nebezpeční, ale na domácí obranu dirigovanou zkušeným Kábou recept nenašli. Zato jim čtyři minuty před koncem přibyli další vrásky, když právě Kába vysunul dlouhým pasem domácího hrdinu dne Prokopce, jenž v době kdy prakticky postupoval již sám na branku byl sražen stoperem Krausem. Následovala červená karta, ale to nebylo vše! Brankář hostí Sýkora nejdříve zakopl míč až přes plot a když si jej rozhodčí Abraham zval k sobě k napomenutí, přišla ze strany janovického brankáře urážka hlavního arbitra. Ve sprchách šatny hostů bylo rázem o dalšího hříšníka víc, celkově již třetího! A co se nedělo dál! Nařízený volný kop sice domácí poslali jen do zdi, ale následně situaci dále rozehráli, L.Soukup dal do uličky Vránovi, který gólovou trefou podél vybíhajícího náhradního brankáře zařídil domácím tři body. Hosté především z vlastní nedisciplinovanosti odjíždějí s prázdnou.

Sestava FK Svéradice: M.Soukup - Ouda (46.Vlček), Kába, Marek, Vaněček - Vrána, Petrášek, Makovec, Vápeník - Prokopec, L.Soukup

Rozhodčí: Abraham Josef

Branky: 30. Prokopec Zdeněk, 70. Prokopec Zdeněk, 89. Vrána Petr - 16. Keřlík Václav, 34. Keřlík Václav.
ČK: 66. Kubový Petr,86. Kraus Milan,86. Sýkora Zdeněk.

Diváků : 150

 

Nezamyslice - Bezděkov 3 : 1 (2 : 0)

Domácí po zisku překvapivého vítězství v úvodním kole v Měčíně šli do tohoto duelu sebevědomě. V utkání  dobré úrovně  také získali tříbrankový náskok.  Po vedoucí brance Ondřeje Musila tentýž hráč  ve  29.minutě přihrál hlavou na Pánka a ten zvýšil na 2:0. Dvě minuty po přestávce přidal třetí úspěch domácích přízemní střelou k tyči Prokop. Pak se hra přiostřila a výsledkem bylo udělení série žlutých karet. Čestný úspěch hostů dal v 80.minutě

Ondřej Teska.
Rozhodčí: Lažánek Karel,  Diváků: 40. ŽK 4:4.
Branky: 15. Musil Ondřej, 29. Pánek Jaromír, 47. Prokop Milan - 80. Teska Ondřej

 

Strážov B - Dešenice 1 : 4 (1 : 2)

V úvodu zápasu si domácí dokázali vytvořit dvě slibné šance které Karel Kreibich a Roman Smolík neproměnili. Úspěšnější byl v 18.minutě  Michal Poupa který využil nedorozumění domácích hráčů a vsítil první  ze svých třech branek. Druhou branku přidal R.Soušek po chybě brankáře Tomáše Vacka. Strážcovské rezervě se v závěru poločasu podařilo snížit z přímého kopu Romanem Smolíkem, ale to již bylo z jejich strany vše. Zkušený soupeř si vítězství dokázal pohlídat a dvěma góly Michala Poupy kterými završil svůj hattrick  si odváží zaslouženě tři body. Domácí Kasík ještě v nastaveném čase si neodpustil urážku rozhodčího a byl za to odměněn červenou kartou.

Rozhodčí: Lažánek Karel Diváků: 80, ŽK 1:1, ČK: 93. Kasík Miroslav 

Branky: 42. Smolík Roman - 18. Poupa Michal, 34. Soušek Rostislav, 57. Poupa Michal, 77. Poupa Michal

 

Mochtín B - Měčín 2 : 0 (1 : 0)
Karel Šot

Mochtínský tým  měl více  ze hry i více gólových šancí  a zaslouženě zvítězil. Do vedení šel zásluhou hostujícího Veselého, který poslal malou domů za zády překvapeného brankáře Šimka.  V 55.minutě zvýšil na 2:0 domácí Jiří Dolejš mladší a prakticky rozhodl o výhře Mochtín.  Domácí ještě viděli v deštivém počasí dvě nastřelená břevna na každé straně ,  tři neproměněné tutovky domácího Javorského a  zásluhou obou družstev celkově velmi dobrý fotbal .

Rozhodčí: Brůha Radek Diváků: 120, ŽK 1:1.
Branky: 30. vlastní, 55. Dolejš Jiří ml.

 

Sušice B - Veřechov 3 : 0 (1 : 0)

Domácí potvrdili roli favorita a souboj nováčka byl jen otázkou kolikrát překonají brankáře Žece. Ten po vedoucí brance  kterou vsítil hlavou Václav Staněk odolával až do závěru zápasu. V 80 vyrazil střelu a dobíhající Šperl jí vrátil zpět za jeho záda. Skóre uzavřel v poslední minutě Rada který naběhl na přihrávku za obránce a pečetil zasloužené vítězství domácí rezervy.

Rozhodčí: Cupl Zbyněk Diváků: 140, ŽK 0:1.
Branky: 11. Staněk Václav, 79. Šperl, 90. Ruda Štěpán

 



 

 

     1. Sušice B            2    2   0  0    5 :  1     6 (  3)

     2. Nezamyslice         2    2   0  0    7 :  4     6 (  3)

     3. Pačejov             2    2   0  0    4 :  1     6 (  0)

     4. Mochtín B           2    2   0  0    4 :  1     6 (  3)

     5. Janovice            2    1   0  1    8 :  4     3 (  0)

     6. Dešenice            2    1   0  1    5 :  3     3 (  0)

     7. Bezděkov            2    1   0  1    6 :  5     3 (  0)

     8. Luby B              2    1   0  1    2 :  2     3 (  0)

     9. Velké Hydčice       2    1   0  1    6 :  8     3 (  0)

    10. Svéradice           2    1   0  1    5 :  7     3 (  0)

    11. Měčín               2    0   0  2    3 :  6     0 ( -3)

    12. Vrhaveč             2    0   0  2    3 :  7     0 ( -3)

    13. Strážov B           2    0   0  2    1 :  5     0 ( -3)

    14. Veřechov            2    0   0  2    0 :  5     0 (  0)

 

 

Střelci branek

 

Burda Josef             Nezamyslice                   4

Keřlík Václav           Janovice                      4

Poupa Michal            Dešenice                      4

Tyrpekl Vladimír        Velké Hydčice                 3

Bohatý Martin           Bezděkov                      2

Hejpetr Zdeněk          Velké Hydčice                 2

Mrázek Jiří             Pačejov                       2

Ouda Jan                Bezděkov                      2

Prokopec Zdeněk         Svéradice                     2

Staněk Václav           Sušice B                      2

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku