Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor mužů 1 .kolo : 6.-7.8.

KRAJSKÝ PŘEBOR  – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

 

 

Horní Bříza opět v Nýrsku bodovala

 

Nýrsko  – Horní Bříza  1:2(1:0)

 

Ani ve třetím vzájemném měření sil obou soupeřů v krajském přeboru se domácí borci nedočkali úspěchu. Po prohře na podzim  minulého roku v Horní Bříze a jarní remíze v Nýrsku i další duel v novém ročníku skončil úspěchem soupeře.

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

Hosté vstoupili do zápasu lépe. Jejich aktivitu ale přibrzdili domácí v páté minutě, kdy po  pravé straně se uvolnil domácí Zahrádka vrátil míč na vápno volnému Hebnarovi a ten křížnou ranou k vzdálenější tyči otevřel skóre zápasu 1:0. Také v další části byli aktivnější hosté, ale šance se zrodila opět na straně domácích. Po kolmé přihrávce do vápna se před brankářem hostů se ocitl zcela  osamocený  Duda ,ale trefil jen  jeho nohy. Hosté si i nadále udrželi herní převahu, ale pozorné obraně Nýrska se podařilo udržet čisté konto.

            Do druhé půle nastoupili lépe domácí. Hned ve v úvodní minutě druhé půle  postupoval sám na branku Zahrádka, ale opět jen trefil gólmana hostů. Možnost skórovat odmítl Presl, který centrovaný míč od Rubáše z trestného kopu  do pokutového území soupeře hlavou z pěti metrů nedokázal usměrnit do branky a nevyužil tak stoprocentní brankovou příležitost. Hosté vycítili svou šanci, opět zvýšili své úsilí a dočkali se. V 61.minutě byl na konci pohledné akce na jeden dotek Fráz a do odkryté branky srovnal na 1:1. Domácí potkala smůla když se jim zranil  stoper Polák a když jim v závěru začali rovněž docházet sílydostali v 81.minutě od hostů poslední úder. Po rozehraném rohovém kopu  na přední tyč  si naběhl Sedlecký a usměrnil podruhé  míč za záda domácího brankáře Daňka. Hosté pak chytrou hrou výsledek udrželi.

Branky: 5.Hebnar 1:0 – 61.Fráz 1:1, 81.Sedlecký 1:2

Žluté karty: 2:2

Rozhodčí: Turková(6) – Janout, Duda

Diváků: 110

Sestava Nýrsko: Daněk – Ouda, Polák(73.Ulip), Šteiner, Hájek(79.Bošek) – Presl, Hebnar, Valenta, Duda(59.Pavlík), Rubáš - Zahrádka

 

 

V  derby  stálo při  hostech štěstí

 

V úvodním utkání  nového ročníku  v KP svedl los proti sobě v  derby dva týmy z Pošumaví. Samotný průběh utkání a konečný výsledek nemají spolu nic společného. Tento duel jen znovu  potvrdil tolikrát používané tvrzení fotbalového stratéga a uznávaného trenéra Tomáše Pospíchala, že fotbal nemá logiku. Pokud by tomu bylo jinak, pak by určitě body zůstaly v Sušici.  

 

Sušice – Horažďovice  1 : 2 (1 : 1)

Začátek zápasu byl podle očekávání ve znamení vzájemného vyčkávání. Hrálo se bez šancí na obou stranách. Hosté  vycházeli se sevřené obrany a nevynechali jedinou příležitost k brejkům. První šanci měli domácí po trestném kopu Hubáčka, ale nová posila hostů brankář Kubáň  dal poprvé  soupeři na vědomí, že bude pro něho těžko překonatelnou překážkou a hlavičku Hory zlikvidoval. Ve 24.minutě došlo v pokutovém území k souboji mezi domácím Frančíkem a Kočím který rozhodčí Ardeleánu posoudil jako nedovolený a nařízený pokutový kop další nová hráčská akvizice hostů  extraligový hráč Diepold bezpečně proměnil  - 1:0. To byl pro domácí signál k tomu, aby skóre zápasu co nejdříve vyrovnali. Po této brance si vytvořili  drtivý tlak a až na Kubáňovu branku  se valil jeden útok za druhým a tím se  rodila jedna šance na druhou.Již ve 26.minutě  Kubáň odvrátil  Hubáčkovu střelu po zemi  na rohový kop. Vzápětí minula jeho branku Cihlářova hlavička : vedle skončil i střelecký pokus Marka. Velkou šanci měl Hrach který  byl ale v těžkém úhlu a z malého vápna když byl sám před brankářem nedal. Ve 40.minutě došlo pro hosty k smolné srážce brankáře Kubáně s vlastním obráncem. Otřesený gólman sice poločas ještě dochytal, ale po té  byl odvezen k nemocničnímu vyšetření s podezření na otřes mozku. V tomto stavu v nastaveném čase první půle musel kapitulovat po rozehraném kopu Kodýdka který našel hlavičkujícího Hodu a ten upravil stav zápasu po prvním dějství na 1:1.

Derby nepřálo počasí, když druhá část do které nastoupili hosté v brance s Malým který vystřídal zraněného Kubáňě  se hrála za vytrvalého deště. Nový gólman hostů musel ve 49.minutě čelit pokutovému kopu, který po stražení Kočího Brůhou, který dostal druhou ŽK   kopal Hoda. S přízemní střelou  si ale Malý poradil na výbornou a  vytěsnil ji mimo svojí svatyni. Oslabený tým hostů čelil dalšímu náporu domácích. Dopravit míč za Malého zády se snažil v 54.minutě po průniku do pokutového území Kočí, ale gólman hostů  byl proti a vyrazil ho na rohový kop. Další snaha domácích o vstřelení vedoucí branky  byla neúspěšná. Kodýdek hlavičkoval mimo, Kočího střelu vyrazil gólman na roh a při  Hodovo hlavičce v 71.minutě stály na straně hostů všichni svatí, když  míči v cestě do branky stálo břevno! Když v 85.minutě zlikvidoval horažďovický gólman i dělovku Sládka přišel na neproměňování šancí pro domácí trest. V 87.minutě si naběhl na přetažený centr před Kindelmanovu branku zkušený Pintíř a hlavou  vsítil vítězný gól. Snaha domácích o vyrovnání skončila nevyužitou šancí Kočího který zakončil nad a pak jen závěrečný hvizd rozhodčího rozdělil na  nadšenou radost pro hosty a velké zklamání na stranu domácích. Ti podali nad očekávání proti výrazně posílenému týmu soupeře výborný výkon . Smutný nemusí být z premiéry nový kouč Luboš Vašica,  který se za výkon svých svěřenců nemusí stydět a to je pro něho dobrý signál do dalších čtrnácti zápasů které ho  ještě s tímto týmem  na podzim čekají. Hosté mohou děkovat za zisk bodů výborným výkonům obou brankářů. Zvláště Malý se překonával a mile  nejen trenéra Krejčího překvapil a o kvalitách organizátora hry Diepolda nelze ani v jeho letech pochybovat .  

Rozhodčí : Ardeleanu A.

Diváků : 550

ŽK : 4:3,  ČK 0:1(49.Bůrha).

Sestavy

Sušice :  Kindelman – Kodýdek, Hoda, Bernard(88.Holý), Kočí, Marek T., Cihlář, Hrach, Frančík(74.Prchlík), Sládek, Hubáček.

Horažďovice : Kubáň (46.Malý), Brůha, Boček, Pintíř, Červený, Jůda, Diepold, Šafanda(74.Burda) , Kočí Z., Pícka, Janouškovec(46.Pavlík)

 

Rapid Klatovy B       5:1 (2:0)         

Nevydařená premiéra klatovské divizní rezervy .

Bližší informace k utkání nebyly  klatovským klubem poskytnuty.

Branky : 23 .Jílek,45.Sváta,67.Jílek,69 .Korda,75 .Korda - 52 .Cihlář
Rozhodci : Čermák
Diváků : 50
ŽK: 2:3, ČK 1:0(51 min.Peroutka)
Sestava Klatovy B:Herman,Kováč,Kraus,Poslední,Toman Zb,Šlechta,Ježek (74 min.Kotáb Zd.),Brejcha,Lukeš M,Godschmit(66 min.Splek),Cihlář

 

Přeštice – Chanovice   1 : 1

Bližší informace k utkání nebyly  funkcionáři Chanovic poskytnuty

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku