Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III.třída muži - 12 .kolo : 6.-7.8.

III. TŘÍDA – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

STŘELCI BRANEK

 

 

D a l š í   p o d r o b n o s t i     u t k á n í m

Vážení čtenáři , bližší informace k soutěži najdete na této stránce  po jejich zpracování zpravidla v neděli v pozdních večerních hodinách, nejpozději v pondělí ráno. 

 

 

 

 

 

 

 

III. TŘÍDA – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

STŘELCI BRANEK

 

 

Horáci o pouti doma na body nedosáhli

 

Složení účastníků III.třídy ve srovnání s minulým ročníkem doznalo určitých změn. Do okresní soutěže sestoupily z okresního přeboru Hradešice B a Myslív a  po postupu ze IV.třídy čekala premiéru v úvodním kole Kašperské Hory a béčko FC Švihov. Mezi překvapení kola určitě patří prohra na jaře úspěšných H. M. Boží na domácím hřišti se Sokolem Plánice.  Střelci byli po letní přestávce při chuti  a mimo utkání v Měcholupech které skončilo bez branek přinesly ostatní zápasy brankový příděl  v podobě 36 branek , což je průměr více než pěti branek na zápas.




Hradešice B - Týnec 6 : 5 (3 : 3)

Branková přestřelku viděli na hřišti rezervy  Hradešic který sestoupila z OP. Hosté na dvoubrankové vedení  odpověděli vyrovnáním a do šaten odcházeli oba soupeři za nerozhodného stavu. Minutu po přestávce  dal Mužík vedoucí branku Týnce,ale po té domácí třikrát skórovali . Nakonec se museli o výsledek obávat, když sedm minut před koncem dal Knotek  a závěr ještě přinesl dramatickém zápletku.

Rozhodčí: Vondráček Václav  . Diváků: 40
Branky: 6. Černík Milan, 9. Chmelík Zbyněk, 30. Černík Milan, 58. Mareš Pavel, 60. Florián, 68. Bejvl Stanislav - 23. Mužík Radek, 27. Pytel Tibor, 35. Kubový Pavel, 46. Mužík Radek, 63. Knotek Vlastimil

ŽK :  1:0. 

 

K. Hory - Kolinec 1 : 5 (1 : 0)

Na hřišti nováčka se hrál kvalitní, zajímavý fotbal v němž domácí v první půli svého zkušenějšího soupeře k ničemu připustil a sám se ujal vedení.Po úvodní čtvrthodince druhé půle  se ale domácí nechali  zaskočit a umožnili hostům  během sedmi minut otočit skóre. Dvě minuty po vyrovnávající brance Holečka z 59.minuty šli hosté do vedení brankou z pokutového kopu. Brejk Kohouta který znamenal zvýšení na 1:3 již vzal domácím vítr z plachet a  výsledně i tři body. 

Rozhodčí: Bala Petr , . Diváků: 110
Branky: 39. Klostermann Zdeněk - 59. Holeček Michal, 61. Kopp Josef, 66. Kohout František, 75. Holeček Michal, 79. Hanus Josef

ŽK :   , ČK :   . 

 

H. Matky Boží - Plánice 2 : 4 (2 : 1)

O horské pouti se hrál zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním měli znatelnou převahu domácí, z nichž vytěžili pouze dvě  branky z pokutových kopů .První vsítil D.Valenta ve 23. minutě .Ve 29. minutě  domácí dovolili soupeři  srovnat z přímého kopu z 20 metrů - 1 : 1.
Jelikož horáci neproměnili spoustu brankových příležitostí při kterém rovněž trefili břevno, až další proměněná penalta ve 44. minutě  v podání  D. Valenty přinesla kýžené vedení  2 : 1.

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy jako vyměněné. Pláničtí sice vyrovnali  na 2 : 2, ale na další minuty převzali iniciativu a nejprve v 66. min strhli vedení na svoji stranu po brejku

šikovného Kvarty a vedení si pojistili v 76. minutě šťastnou brankou Nováka - 2 : 4. Domácí se probrali po tomto gólu a až v poslední čtvrthodince si vytvořili tlak s nadějnými šancemi, které zůstaly opět nevyužity, včetně pěkně zahraného přímého kopu do tyče soupeřovy branky.  Hosté si tak překvapivě odvezli všechny tři body především díky velmi špatné koncovce domácích.

Diváci: 110, rozhodčí: Abrahám: ŽK - 1:2
Branky: D. Valenta 2xPK - Pavlíček, Kvarda, Kvarda, Novák

Rozhodčí: Abraham Josef , . Diváků: 110

ŽK :   , ČK :   . 

 

Myslív - Hrádek B    4 : 0 (3 : 0)

Domácí po sestupu z okresního přeboru se svým příznivcům představili ve velmi dobrém světle. Po zdařilém úvodu získali  tříbrankové vedení které nejen uhájili, ale ještě  po přestávce Maršíkovým gólem navýšila. Hosté  byli zejména v druhém poločase velmi nebezpeční a při několika jejich šancích stálo na straně domácích hodně štěstí.

Rozhodčí: Bauer František . Diváků: 80
Branky: 6. Marek Zdeněk, 9. Kubala Jiří, 17. Marek Zdeněk, 79. Maršík Michal

ŽK : 1:1. 

 

Nalž. Hory - Velhartice   3 : 2 (2 : 1)

Vyrovnaný zápas  se zajímavým průběhem v obou jeho částech. V prvním  poločase se přetahování  o vedení odehrála mezi dvacátou a třiadvacátou  minutou. Domácím se podařilo odpovědět na vedoucí branku hostů  kterou dal Fleisig a otočit výsledek.  Ve 22.minutě využil chybné rozehrávky Šmrha mladší a po jeho přihrávce Petr Štěch vyrovnal  na 1:1   o minutu po té Šmrha mladší  sám rozvlnil sít hostů . Ve druhém poločase hosté přidali a zaslouženě vyrovnali v 51.minutě Vilikovským.V  závěru  zápasu který patřil domácím začali hostům ubývat síly a větší vůle po vítězství  jim přinesla radost,když   v 87.minutě vzal na sebe zodpovědnost jeden z nejzkušenějších  domácích hráčů Antonín Podlešák, který dal vítězný gól.

Rozhodčí: Šindelář Petr , . Diváků: 70
Branky: 22. Štěch Petr, 23. Šmrha Miroslav, 87. Podlešák Antonín - 20. Fleisig Petr, 51. Vilikovský Miroslav

ŽK : 1:2.. 

 

Neznašovy - Švihov B   2 : 2 (1 : 0)
Nováček soutěže ze Švihova prohrával v Neznašovech brankou Žáka z 17.minuty. tentýž hráč zajistil domácím alespoň remízu po té, když hosté tři minuty po přestávce Čížkem vyrovnali a v zápětí otočili Brožovým gólem skóre ve svůj prospěch.   

Rozhodčí: Černý Miroslav  . Diváků: 30
Branky: 17. Žák Miroslav, 57. Žák Miroslav - 48. Čížek Radek, 50. Brož Ondřej

 

Měcholupy - Horažďovice B 0 : 0 (0 : 0)

První polovina utkání přinesla vyrovnaný souboj s několika neproměněnými šancemi na obou stranách. Druhá půle přinesla více brankových příležitostí pro domácí, ale dvakrát Palát, po té Petelík a  Jan Kanta je nedokázali využít . Pro domácí smolný zápas skončil dělbou bodů.
Rozhodčí: Paleček Martin . Diváků: 50

ŽK : 3:4.  

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku