Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů - 12 .kolo : 6.-7.8.

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI – ročník  2005/2006

 

TABULKA, VÝSLEDKY, PROGRAM PŘÍŠTÍHO KOLA

 

STŘELCI BRANEK

 

 

Burdovo střelecký koncert rozesmutněl Měčín

 

O první překvapení nového soutěžního ročníku v úvodním kole se  na hřišti v Měčíně postarali fotbalisté z Nezamyslic. Domácí po sestupu z 1.B třídy se ani v této soutěži nevyvarovali hrubic v obraně a dali tak možnost vyniknout kanonýrovi hostů Burdovi. Tomu se podařil neopakovatelný kousek, když během prvních šestadvaceti minut čtyřikrát skórovat a rozhodl o tom, že body putují do Nezamyslic.   

 

Měčín – Nezamyslice   3 : 4 (1 : 4)

Úvodních třicet minut přineslo vyrovnanou hru, ale přesto rozhodlo o výsledku zápasu. Po chybách domácí obrany získali hosté rozhodující čtyřbrankový náskok o který se postaral kanonýr hostů Josef Burda. Za domácí stačil snížit těsně před odchodem do kabin k přestávce po rohovém kopu Šlais. Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Tři minuty po změně stran znamenala střela Němce snížení a když v 56.minutě po rozehraném trestném kopu úspěšnou dorážkou dal Kroupa kontaktní branku vypadalo to na obrat v utkání. Hosté přesto však stále byli nebezpeční rychlými brejky . Po té, kdy šli domácí po vyloučení Kadlece do deseti již dokázali svůj jednobrankový náskok udržet.

Rozhodčí: Lažánek Lukáš  . Diváků: 30.

Branky: 43. Šlais, 48. Něměc, 56. Kroupa - 3. Burda Josef, 19. Burda Josef, 21. Burda Josef, 26. Burda Josef   

ŽK : 3:5 , ČK : 1:0 (72. Kadlec ) .

Janovice - Velké Hydčice   6 : 1 (4 : 1)

Domácí od úvodního hvizdu zatlačili soupeře a svůj tlak využili již v 8.minutě kdy ideální přihrávku od Kopeckého využil Kubový. Domácí v této fázi soupeře k ničemu nepustili  a ve 14 minutě hlavou zvýšili Jandošem na 2:0 a úspěšný byl i o sedm minut později Kopecký, který  po samostatné akci zvýšil na 3:0. Další pohroma pro hosty přišla krátce po té, co ve 23.minutě byl před jejich brankou  faulován Hála a z nařízené penalty Slivoň zvýšil na 4:0 . Penalta se kopala i proti domácím. Ve 41.minutě  nařízenou penaltu proměnil Zdeněk Hejpetr.Ve druhém poločase Dukla vědoma si svého bezpečného náskoku polevila a dala šanci hostům hru vyrovnat. Přesto to byli domácí kteří ještě dvakrát poslali míč do jejich sítě. V 50.minutě po uvolnění od Kubového zvyšoval na 5:1 Keřlík a stejný  hráč ještě v 78.minutě po přihrávky  od Hály a ukončil brankový účet tohoto zápasu.

Rozhodčí: Habada Vladislav  . Diváků: 60
Branky: 8. Kubový Petr, 19. Jandoš, 21. Kopecký, 23. Slivoň Václav(PK), 50. Keřlík, 78. Keřlík - 41. Hejpetr Zdeněk(PK)

ŽK : 1:2  

 

Vrhaveč - Sušice B 1 : 2 (0 : 1)

První poločas patřil hostům , kteří ze své převahy dokázali vytěžit jen jednobrankový náskok. Ve 22.minutě zatáhl  domácí obránce Raitmajer  za záchrannou brzdu a výsledkem  byl pokutový kop který Marek proměnil. Obraz hry se po přestávce změnil a byli to domácí kteří  přidali, převzali taktovku hry, ale z vytvořených čtyřech gólových šancí dokázal proměnit pouze zkušený Antonín Skřivánek ve vyrovnávající branku. O tom, že body putují do Sušice se postaral Václav Staněk, který v 69.minutě vsítil vítěznou branku.

Rozhodčí: Vizingr Štěpán  . Diváků: 80
Branky: 55. Skřivánek Antonín - 22. Marek(PK), 69. Staněk Václav

ŽK :4:1  .       

 

Pačejov - Veřechov 2 : 0 (0 : 0)

Domácím se o místní pouti vydařila premiéra tohoto soutěžního ročníku výborný výkon.  Přinutili nováčka přeboru se pouze bránit a tak bylo jen otázkou jakým skóre ve prospěch favorita zápas skončí. Domácí se trápili v koncovce . Střeleckou smůlu protrhli až po přestávce. V 50.minutě rozvlnil síť hostů přesnou  střelou k tyči Mrázek. Druhý , ale také poslední úspěch domácích dal po přihrávce od Brůhy Fiřt. Lichotivý výsledek uhráli hosté jen zásluhou výborného výkonu brankáře Žece, který byl  pro pačejovské hráče těžce překonatelnou  překážkou a nejméně sedm dalších gólových šancí  jim zneškodnil.

Rozhodčí: Hájek Zdeněk . Diváků: 150
Branky: 50. Mrázek Jiří, 65. Fiřt Jiří

ŽK : 2:4 .       

 

Dešenice - Mochtín B    1 : 2 (1 : 1)

Hosté posíleni o hráče A týmu si odvážejí z Dešenic tři body, přestože od 67 min dohrávali o deseti. Domácím se nedařilo v koncovce.
Rozhodčí: Petržilka Jiří - Staněk Luděk , Mácal Roman

Diváků: 30,
Branky: 13. Poupa Michal - 22. Šup Ondřej, 53. Javorský Luboš
ČK: 67. Fait Zbyněk, ŽK : 3:5  

 

Luby B - Strážov B    1 : 0 (0 : 0)

Zajímavý a nečekaně vyrovnaný zápas se hrál v Lubech. Domácí B tým nastoupil proti nováčkovi OP . V utkání ve kterých nebylo k vidění vyložených brankových příležitostí rozhodla 71.minuta. Po zpětné přihrávce od Petra Hodla si na míč naběhl Karel Křížek a jeho krásná střela k tyči znamenala  branku která měla nakonec hodnotu třech bodů.

Rozhodčí: Abraham Josef (), . Diváků: 80
Branky: 71. Křížek Karel

ŽK : 3:2.       

 

Bezděkov - Svéradice 5 : 2 (0 : 1)

Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním se domácí nechali zaskočit hrou soupeře který je zatlačil do defenzívy a po zásluze získal vedení. Tento jednobrankový náskok domácí dokázali vymazat v průběhu úvodní čtvrthodiny druhé půle ve které třemi góly  vykročili za vítězstvím. V této cestě je hosté přibrzdili v 67.minutě kdy se gólem Lukáše Soukupa vrátili zpět do hry. Bezděkov dokázal závěr zápasu zvládnout a své vedení ještě pojistit.

Rozhodčí: Blaheta Josef  . Diváků: 60
Branky: 48. Ouda Jan, 52. Bohatý Martin, 58. Hořejší Luděk, 79. Bohatý Martin, 86. Ouda Jan - 22. Bartůška Miroslav, 67. Soukup Lukáš

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku