Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV.třída mužů sk. B – 24 .kolo : 4.-5.6.

IV. TŘÍDA – skupina B

 

V Hartmanicích museli čtyři hráči předčasně pod sprchy

 

Není tak častým jevem na fotbalových hřištích aby v jediné minutě  museli čtyři hráči opustit součastně hřiště  a jít si zchladit horké hlavy pod sprchy. Za stavu 1:2 pro hosty se to tentokráte stalo v utkání Hartmanice – Milčice  a hřiště  po obdržené červené kartě opustili dva hráči z každého týmu. Po druhé zase sebou si odvážejí z Velkého Boru hosté body, když tentokráte tíž Šťastným byl Malý Bor. Milčice které zde zvítězily v před týdnem ani v tomto kole nevyšly bodově naprázdno a plný počet bodů si odvážejí i z Hartmanic.

 

 

 

 

TJ Žihobce - TJ Žichovice "B"   4:1 (2:1)

Úvodnímu  tlaku  domácích odolávali hosté do 14.minuty , kdy se po hezké kombinaci z blízka trefil R.Mach. Ve 21.minutě  zvýšil  na 2:0 po individuální akci M.Drobný. Hra vyrovnala a několik šancí si vytvořili i hosté. Ve 32.minutě vyrazil  jejich střelu žihobecký brankař střelu svému spoluhráči  do ruky a z následné penalty se nemýlil Bala. V poslední minutě první plese dokázal prosadil Lemberger, odešel i brankáře ale  do prázdné branky mířil nepřesně. V první minutě druhé půle  po rychlé kombinaci zakončoval R.Mach a zvýšil na 3:1. V 55.min. musel předčasně opustit hřiště domácí M.Drobný po druhé žluté kartě a domácí dohrávali zbytek zápasu o deseti. Hosté se pokusili přesilovky využít,  vytvořili si tlak, ale nic z něho nevytěžili. Naopak v 80.minutě  po rychlé kombinační akci a přesném centru z pravého křídla uzavřel skóre zápasu M.Lemberger.´

Rozhodčí: Staněk
Diváků: 35, ŽK 2:2, ČK 1:0 (55.M.Drobný 2xŽK).
Branky 14.a 46.Radek Mach, 21. Milan Drobný, 80. Martin Lemberger, - 32. Bala (PK)

Hartmanice - Milčice 1 : 2 (0 : 1)

Hosté vedli na hřišti favorita  od 33.minuty brankou Hanuše Havlíka po trestném kopu který umístnil hlavou do šibenice Šindelářovy svatyně. Domácí srovnali v 55.minutě po tečovaném přímém kopu který poslal do sítě hostů Štukrle Jiří . V 77.minutě prostřelil střelou z ostrého úhlu  Šindeláře  1:2. V 80.minutě  si hřiště začali plést a arénou někteří hráči. Ze vzájemné strkanice vyšli s horkými hlavami čtyři hráči , které poslal pod sprchy zchladit rozhodčí Václav Dušek. Utkání by více slušela remíza, ale gólman hostů byl proti a čtyři tutovky jim bravurně zlikvidoval.

Dušek Václav ml.

Diváků: 70, ŽK 4:3, ČK 2:2 (80.min. Toner L., Sládek P. – Hlaváč P., Hlaváč Ž.

Branky: 55. Štukrle Jiří   - 33. Havlík Hanuš, 71. Švarc Pavel

 

Velký Bor - Malý Bor 0 : 2 (0 : 2)
V derby dvou Borů byl úspěšnější ten Malý který si odvezl ze hřiště svého hostitele tři body. Domácí  zřejmě budou muset vypsat konkurs na střelce, když ty jejich opět zklamali.

Rozhodčí : Bauer František

Diváků: 30, ŽK 1:2.
Branky: - 30. Janeček Libor, 41. Vodička František

 

NEJLEPŠÍ STŘELCI BRANEK

 

 

 

Tabulka

===================================================================

 

===================================================================

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku