Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III.třída muži - 23 .kolo : 28.-29.5.

III. TŘÍDA

 

Horažďovická rezerva střídá Veřechov

 

      Druhá nejvyšší okresní soutěž III.třída měla v průběhu tohoto ročníku dlouhodobě na čele tabulky jednoho z nováčků družstvo Sokola Veřechov. Tři kola před koncem dochází na čele tabulky ke střídání, když roli lídra tabulky převzal další nováček , záložní tým Horažďovic. Přestože se třetí v tabulce Strážov B k první dvojici přiblížil , mají oba nováčkové nejblíže k tomu aby společně postoupili do okresního přeboru, když první dvě místa v tabulce postup oběma zaručují. Na konci tabulky je jasno o prvním sestupujícím kterým je Sokol Zavlekov. Dalším kandidátem jsou Chanovice B , které překvapivě zvítězily ve Velharticích , ale ztráta čtyř bodů se zdá být při maximálním bodovém zisku 9 bodů až příliš velká.

 

 

 

Měcholupy - Veřechov 1 : 0 (0 : 0)

Vyrovnaný zápas ve kterém vedoucí tým tabulky nechal v Měcholupech všechny body. Ti přišli v 58.minutě o brankáře který musel pro zmaření vyložené brankové příležitosti faulem před pokutovým územím pro červenou kartu pod sprchy. O deset minut na to se poroučel do domácí kabiny pro dvě žluté karty Dražka a síly se na hřišti vyrovnali. Hostností se snažili o zvrat ve výsledku, ale o domácí jedinou branku kterou dal ve 49.minutě z trestného kopu přes snahu Veřechova uhájili.
Rozhodčí: Petrželka František

Diváků: 65, ŽK: 4:2, ČK: 1:1
Branky: 49. Libor Kroupa z trestného

 

Kolinec - Plánice 2 : 1 (0 : 0)

Ve druhé půli se hosté ujali Kantou vedení, ale domácí vyrovnali o deset minut déle z pokutového kopu. Závěr utkání hosté hráli v oslabení a domácí v 85. minutě strhli vedení na svojí stranu, když se dokázal střelecky prosadit Josef Kopp.
Rozhodčí: Černý Miroslav

Diváků: 50, ŽK : 4:1 ČK:  0:1
Branky: 73. Kopp Josef, 87. Kohout Pavel - 63. Kanta Vladimír

 

Hrádek B - Neznašovy 7 : 0 (3 : 0)

Kanonádu domácích ve kterém utrpěl favorit utkání vysokou prohru odstartoval v první minutě  po samostatné akci Červinky střelou z voleje z deseti metrů Hošek.  Také autorem druhé branky domácích byl Hošek který ve 21.minutě  po krásné narážečce Vojty Jiřího bezpečně zakončil. Hoškovi se podařilo o deset minut později vrátit předchozí přihrávku na branku Jiřímu Vojtovi  a ten proměnil sám proti brankáři již věděl co s míčem. V 63.minutě  po dlouhém pasu od Pitela R. a přiklepnutí Šebesty  do prázdné branky zvyšuje Kortus Václav na 4:0. V 67.minutě byl Kortus faulován a R.Pitel z pokutového kopu zatížil konto hostů další brankou a o poslední dvě se postaral Prexl. Šestou branku vstřelil v 71.minutě po samostatné akci a kličce brankáři do prázdné branky a v 81.minutě  akcí psanou přes kopírák uzavřel smolné utkání hostů kteří nedokázali proměnit  ani jednu z vyložených brankových příležitostí   a dali tak možnost vyniknout výbornému brankáři domácích Karlu Sládkovi. Mimo něho z domácího týmu zasluhuje pochvalu   kapitán Hošek Daniel který byl u poloviny dosažených  branek.

 Rozhodčí: Haviar Štefan

Diváků: 30, ŽK: 4:4 .ČK : 0:1(68.Mayer Vít)
Branky: 1. Hošek Daniel, 21. Hošek Daniel, 31. Vojta Jiří, 63. Kortus Václav, 67. Pitel R., 71. Prexl Jaroslav, 81. Prexl Jaroslav

 

Horažďovice B - Týnec A 6 : 0 (3 : 0)

Domácí se prosadili po hezké akci až v 23. minutě, když přihrávku za obránce zužitkoval dobře hrající Michal Duban a podél vybíhajícího brankáře dal první gól. Druhá branka padla z pokutového kopu po faulu na pronikajícího Jirku Beneše. Na penaltu se postavil Luboš Kavale a nedal brankářovi hostí žádnou šanci. Tři minuty před přestávkou pak na poločasových 3-0 upravil dorostenec Jan Želíska po samostatné akci a vydařené střele k tyči. Na záčatku druhého poločasu hosté začali aktivněji napadat,měli i jeden nebezpečný brejk, ale v 52´ minutě jim vstřelil čtvrtý gól další dorostenec Jirka Sova a hostující obrana doslova rezignovala. Domácí tak dohrávali v naprosté pohodě a po dlouhodobém zranění si zahrál i druhý gólman domácích Michal Malý, který  nastoupil v útoku a měl i několik slibných gólových šancí.Domácí svoje vítězství ještě podtrhli dvěma dalšími brankami. V 67. minutě proměnil další pokutový kop brankář Jarda Hlaváč a konečné skóre uzavřel Richard Adrle dorážkou zblízka. Další šance pak ještě neproměnili odpočívající a střídající Petr Macoun, R.Andrle, J. Želíska a J.Beneš.

Rozhodčí: Holeček Miroslav

Diváků: 30
Branky: 23. Duban Michal, 35. Kavale Luboš(PK), 42. Želíska Jan, 52. Sova Jiří, 67. Hlaváč Jaroslav, 70. Andrle Richard

 

Velhartice - Chanovice B 2 : 3 (0 : 2)

Klára Hrdličková

Od prvních minut se i v horkém počasí hrálo především na půli soupeře. Velhartičtí měli opět několik šancí, ale bez úspěšné koncovky. Ve 14. minutě se zahřmělo před domácím gólmanem Waldmannem, kdy se před jeho branku přes obranu Velhartic dostali dva hráči Chanovic. Včasný zásah obránce M.Kopačky a hlavně špatná přihrávka mezi útočníky gólové šanci zabránila. V 19. minutě se před chanovickou brankou míč po přihrávce spoluhráče dostal k nikým nehlídanému M.Prunerovi, jeho prudká střela ale míjí levou tyč branky. V 25. minutě si míč před naší brankou mezi sebou několikrát přihrávali hráči Chanovic a domácí obrana měla najednou plno práce. Míč putoval od hráče k hráči až ho získal před L.Waldmannem osamocený J.Brejcha a nic mu nebránilo úspěšně zakončit. O dvě minuty později se do šance dostal na druhé straně L.Pilík, ale velký úhel mu již nedovolil střelu zakončit gólem.Ve 33. minutě střílí z dálky na bránu P.Kučera, který se konečně po těžkém zranění vrátil na trávník, ale jeho střelu vyráží brankář na roh. Po rohovém kopu se k míči dostal J.Bejvl, ale i jeho střela míří vedle. Přesně podle rčení nedáš - dostaneš se v následné 34. minutě opět vařilo před domácí svatyní, kdy se míč snažili hráči Chanovic dostat u brankové čáry do branky, což se poté opět J.Brejchovi skoro až na hranici pravidel podařilo. Do kabin odcházeli hosté s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas se hrál opět především na půli soupeře, ale prostor mezi tyčemi je pro domácí již několik týdnů zakletý. Velhartičtí se přesto snažili - v 60. minutě M.Vilikovský přihrál před branku P.Kučerovi, ale jeho střela mířila nad břevno branky. V 62 minutě kopal P.Kučera trestný kop, míč se dostal za obranu hostů a L.Pilík se konečně trefuje mezi nohy chanovického brankáře. Snižujeme na 1:2.V dalších dvou minutách se dostal ke dvěma šancím P.Poledník, ale jedna střela minula branku a druhá skončila přímo v rukou chanovického gólmana. Tlak Velhartice byl veliký, hráči cítili, že alespoň remízu mohou vybojovat. V 70. minutě došlo ke zranění domácího gólmana Waldmanna, kdy do něj nohama skočil hostující útočník. Do branky se musel postavit hráč z pole M.Bejvl. Střety s hráči jsou nám v zápasech s Chanovicemi osudné, na podzim byl při střetu s brankářem zraněn P.Poledník. V 77.minutě střílí opět P.kučera, ale chanovický gólman chytá. Z následného rychlého protiútoku střílí na opačné straně V.Brejcha třetí gól. Velhartice se po vstřelení nesložili a ještě v 94. minutě se P. Kučerovi po přihrávce J.Starosty podařilo snížit na konečných 2.3. Pokud nebudeme dávat branky, výhry se opravdu ve Velharticích nedočkáme.

Rozhodčí: Bala Petr, Diváků: 70, ŽK: 0:2

Branky: 62. Pilík Luboš, 94. Kučera - 25. Brejcha Jiří, 34. Brejcha Jiří, 78. Brejcha Václav

Sestava domácí:Waldmann Luděk ( Bejvl M. ), Vilikovský Miroslav, Prosr Pavel, Kopačka Michal, Fleisig Petr, Bejvl J. ( Starosta Jindřich ), Kučera Petr, Pavel Ruda ( M.Sádlík ), Pruner Milan, Pilík Luboš, Poledník Pavel

 

Zavlekov - Janovice B 2 : 2 (0 : 1)

Na rozdíl od předcházejících jarních zápasů kdy  Zavlekov přicházel o body v domácím prostředí v závěrečných minutách to bylo tentokráte opačně. Hosté z Janovic si v 81.minutě pojistili jednobrankové vedení druhým gólem který dal jejich střelec Václav Slivoň, ale to ještě bylo málo. Domácím se podařilo dvě minuty před koncem snížit a o minutu na to dal Petr Hnojský  vyrovnávající gól.

Rozhodčí: Brůha Radek

Diváků: 40, ŽK 1:1.
Branky: 88. Soumar Václav, 89. Hnojský Petr - 32. Slivoň Václav, 81. Slivoň Václav

 

Strážov B - H.M.Boží 2 : 1 (1 : 0)

Ve 35.minutě přihrál v pokutovém území hostů Roman Smolík na Pangerla, ten se uvolnil kličkou do dotírajícího gólmana a do prázdné branky dal vedoucí branku. Hosté se představili ve Strážově ve velmi dobrém světle a dokázali, že jejich jarní výkony nejsou náhodné. Bojovali a jejich úsilí jim přineslo v 71. Zdeňkem Hofmanem vyrovnání. Strážcovská rezerva vrhla všechny své sily do útoku a v 74.minutě vrátili opět vedení na svojí stranu. Rozhodčí Lecjaks za úmyslné hraní rukou potrestal hosty a z nařízené penalty Soušek s jistotou vsítil vítěznou branku. Hosté převzali iniciativu a domácí se nakonec museli až do závěrečného hvizdu o vítězství obávat. Ještě že měli na hřišti nestárnoucího pana fotbalistu Karla Kreibicha,  který se největší měrou postaral o to že body zůstaly doma.
Rozhodčí: Lecjaks Ladislav

Diváků: 90, ŽK 1:1.                                                              
Branky: 35. Pangerl Josef, 74. Soušek Stanislav - 71. Hoffmann Zdeněk

 

 

NEJLEPŠÍ STŘELCI BRANEK

 

Janda Václav                 Strážov B         16

Voráček Pavel                Neznašovy         14

Novák David                  Plánice           13

Pilík Luboš                  Velhartice        13

Raška Pavel                  Veřechov          12

Valenta Dušan                H.M.Boží          12

Mužík Radek                  Týnec A           11

Novák Petr                   Měcholupy         11

Pavlíček Zdeněk              Plánice           10

Pruner Milan                 Velhartice        10

Kubový Pavel                 Týnec A           10

 

 

 

 

Tabulka

===================================================================

     1. Horažďovice  B     23   15   2  6   52 : 27    47 ( 14)

     2. Veřechov           23   14   4  5   46 : 33    46 ( 13)

     3. Strážov B          23   14   1  8   46 : 38    43 (  7)

     4. Měcholupy          23   10   9  4   41 : 21    39 (  3)

     5. Neznašovy          23   11   3  9   39 : 31    36 (  3)

     6. H.M.Boží           23    9   7  7   39 : 34    34 (  1)

     7. Velhartice         23    8  10  5   45 : 46    34 ( -2)

     8. Kolinec            23    8   8  7   38 : 29    32 ( -4)

     9. Hrádek  B          23    9   4 10   48 : 41    31 ( -5)

    10. Týnec A            23    8   7  8   45 : 47    31 ( -5)

    11. Plánice            23    7   4 12   44 : 62    25 ( -8)

    12. Janovice   B       23    7   2 14   41 : 55    23 (-10)

    13. Chanovice B        23    6   1 16   30 : 61    19 (-14)

    14. Zavlekov           23    3   2 18   25 : 54    11 (-25)

===================================================================

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku