Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída – sk. B 15.kolo : 2.-3.4.

1.  B   T Ř Í D A –sk. B

 

NEČEKANÝ OBRAT  UTKÁNÍ V DLOUHÉ VSI

 

Tři zápasy 15.kola 1.B třídy měly příchuť derby v němž se střetla mužstva z Pošumaví. Jednoznačně vyzněl souboj v Mochtín kde domácí nedali hostům ze Sušice žádnou šanci. Jednoznačně se vyvíjel i duel v Dlouhé Vsi ve kterém se ujak Švihov rychle dvoubrankového vedení, ale nečekaným závěrem rozhodli domácí o tom, že body zůstanou na jejich hřišti. Dělbou bodů skončilo derby v Hradešicích, ale hosté  byli zklamáni , když o lepší výsledek přišli brankou z penalty. Z venku se podařilo přivést také bod Strážovu za remízu v Losiné.

 

Losiná - Strážov 0 : 0 (0 : 0)

V prvním poločase měli hosté více ze hry, dobře bránili a  vycházela jim kombinace. Šance ke střelení branek měl Mayer, Vacík i Čížek , ale  z nich nic nevytěžili.   Domácí  nakopávali míče  a z nich přecházeli do rychlých brejků , ale ty  v zárodku obrana Strážova eliminovala. Po přestávce hosté polevili a toho domácí využili a hru vyrovnali. Strážovské šance které měl dvakrát  Smolík  a po rohovém kopu i Paleček v  kýženou branku nevyústily a body se dělily.   Diváků: 150

Sestava Strážova : Javorský – Michel, Presl P., Paleček, Helm, Vítovec, Čížek, Soušek, Mayer, Smolík, Vacík(78.Holar).

 

Hrající trenér Strážova  Petr Presl  : „ Hra ve srovnání s nevydařeným zápasem doma s Měčínem byla tentokráte naše hra značně odlišná. Myslím si, že jsme byli  fotbalovější, zlepšili jsem pohyb a  důraz v osobních soubojích . Nechybělo také potřebné nasazení do hry a za  to patří všem našim hráčům poděkování.  Snad se již jen budeme zlepšovat a hlavně  dokážeme také střílet branky.Dobře zahrál hlavně Michel v obraně a byl naším nejlepším hráčem.“

 

Nepomuk - Žichovice 4 : 0 (3 : 0)
Na  hřišti vedoucího týmu tabulky bylo rozhodnuto již po prvním poločase. Hosté se snahou o otevřený fotbal se domácím herně vyrovnali, ale rozdíl mezi nimi bylo proměňování šancí. Zatím co domácí ze čtyř  šancí všechny proměnili,  Žichovice naopak  stejný počet , dvakrát Krejčím a Šimanovským  neproměnili .

Branky : 13.Herout, 28. a 32.Kolařík a 73.Zajíc.

Rozhodčí : Hajnar, Diváků: 100.

 

Mochtín - Sušice B 4 : 0 (3 : 0)

Domácí fotbalisté měli po celé utkání  územní převahu a zaslouženě zvítězili. Hráli jednoduše, účelně a ve druhé půli soupeře nenechali ani jednou ohrozit branku kterou střelil brankář Rajtmajer. Hrálo se slušně před 100 diváky.
ŽK 1:1. Rozhodčí Pankrác .
Branky: 25. Dolejš Tomáš, 52. Valečka, 56. Švátora Petr, 72. Novák

 

Dlouhá Ves - Švihov 4 : 2 (0 : 2)

 

Martin Krůs

Miroslav Sedlmaier

 

Hosté začali s velkým nasazením ,zatím co domácí svým vlažným výkonem si říkali o pořádný debakl. Trest přišel  po dvanácti  minutách hry kdy domácí obrana udělala dvě hrubé chyby a hosté vedli 2:0. Do konce prvního poločasu se domácí zvedli , byli stále aktivnější, ale dobře zformovaná obrana hostí a vlastní nemohoucnost je do větších šancí nepouštěla. Druhý poločas začali hosté s očividní snahou bránit  dvougólový náskok a to se jim vymstilo. Domácí mužstvo začalo jako vyměněné a situace z první půle se  přesně obrátila. Dlouhá Ves v 68.minutě snížila po závaru  před brankou hostů Valvodou na 2:1.  Kontaktní branka  přiblížila šanci vyrovnat a to se také stalo. V 70.minutě nasadil k sólu Dušan Rovňan, pronikl do pokutového území a srovnal skóre na 2:2. Hosté jakoby ani nevěřili co se děje a než se stačili vzpamatovat František Čavoj pohotově téměř  z poloviny hřiště zaskočil brankáře hostí a stav byl 3:2. V 90.minutě vše korunoval čtvrtou brankou opět Čavoj , který při zakončení brejku nedal brankáři Švihova šanci.

Ke kvalitní hře přispěl i svým dobrým výkonem  rozhodčí.

Diváků: 150
Branky: 68. Valvoda, 76. D.Rovňan, 82.  88. Čavvoj F. - 7. Špatenka Zdeněk, 12. Kindl Marek

Sestava domácích: P.Beránek- Kadlec ,Šebelík,Rovňan R., Rovňan D., - Novák,Beránek J., Krůs,Hubený-Valvoda(Kolařík),Čavoj

 

Hradešice - Hrádek 1 : 1 (0 : 0)

 

František Melka

 

V tradičním derby se obě mužstva prvních deset minut jen oťukávala, ale pak začali být aktivnější domácí a z mírné územní převahy si vytvořili několik slibných šancí, většinou po zahrání volných přímých kopů. Branku ale nevstřelili , a tak se hra postupně opět vyrovnala a žádné další šance si už do poločasu ani jedno mužstvo nedokázalo vypracovat.

Domácí vstoupili do druhé poloviny zápasu s odhodláním vstřelit konečně branku, jenže plány jim v 53.min překazil hostující Prexl, který po rozehrání volného přímého kopu dokázal hlavou umístit míč za záda domácího brankáře. Domácí se po tomto inkasovaném gólu nemohli chvilku dostat do tempa a bylo na nich vidět, že jsou touto brankou zaskočeni. Postupně si začali vytvářet tlak, ovšem branku stále vstřelit nedokázali a naopak hosté několikrát pěkně využili otevřené obrany domácích ke slibné šanci, které už chybělo jen správné zakončení. Rozuzlení utkání přišlo v 75.min, kdy zahrál hostující obránce v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil J. Kopal. Do konce zápasu si již obě mužstva pohlídala zadní vrátka, a tak se soupeři rozešli smírně.

Rozhodčí – Krutina

Branky : 73..J. Kopal PK –53. Prexl

ŽK – 3:4. Diváků – 80

Sestavy

Domácí : M. Šůs, P. Lávička, M. Hlaváč, T. Vlk, L. Vaněček, F. Šašek, M. Heimlich, V. Hlaváč/46.min L. Junek/, Z. Chmelík/60.min J. Kopal/, K. Pivnička, V. Kotiš/70.min P. Řezáč/

Hosté : Sládek – Hasnedl, Hanč, Fajfečka, Juřina, Holeče R, Kul(89.Adamec M.), Adamec T.(80.Javorský), Prexl(85.Hošek).

 

Hlasy trenérů :

 

František Melka(Hradešice) : „Minulé kolo jsem říkal, že jsme získali bod, dnes jsme bohužel dva ztratili. Mrzí mne, že jsme inkasovali ze standardní situace, protože se této činnosti dost věnujeme. Nedá se nic dělat, my se teď musíme zodpovědně připravit na další zápas, kde nebudeme hrát pod takovým psychickým tlakem, který nám dnes dost svazoval nohy.“

                       --------------------------------------------------------------

 

Jindřich Zdeněk (/Hrádek) :

Po potížích se sestavou ve které nastoupil i šestnáctiletý Honza Kul v základním kádru jsme vše podřídili zisku bodu, s úkolem  zodpovědně bránit a nevynechat jedinou příležitost  trestat případnou chybu soupeře. Nakonec jsme místo zisku bodu po takové odpískané penaltě…  proti nám dva body ztratili. Nyní nezbývá jen litovat, že z pěti brejků jsme nedokázali vytěžit víc „.

 

 

Plzeň - Letná - Měčín 2 : 0 (1 : 0)

Po dobrém výkonu ve Stražově odjížděl Měčín do Plzně již s posilami Fialou a Kučerou a očekával tolik potřebný bodový zisk. Začátek zápasu tomu nasvědčoval,hosté byli od prvních minut v náporu ,ale dobře organizovaná obrana domácích odolala.Naopak jejich efektivní hra na vysunutého Kaluba přinesla brzy svoje ovoce.Už v l0.minutě domácí z brejku nastřelili břevno měčínské branky a v l6.minutě Kaluba pohodlně zakončil další brejk domácích 1-0.Měčín se dál tlačil do útoku , ale dvě vytvořené šance Kodýtka a Kučery zlikvidoval domácí brankař.
Po změně stran byla převaha Měčína tak výrazná,že se hrálo většinou na polovině domácích, ale výsledkem byla jen nastřelená tyč z trestného kopu Němcem v 60.minutě.V 76.minutě vyrobila domácí obrana snad jedinou hrubku,ale Frič přehodil brankaře i branku domácích. Závěrečný nápor hostí otevřel jejich zadní řady a domácí po brejku v 80.minutě zvýšili z PK Kalubou na 2-0. Další 3 brejky Kaluba neproměnil a hosté odjeli bez bodů.
Sestava:Šimek-Šlais,Krotký,Votípka/od 60 min.Frič/,Kroupa - Korčík,Němec, Kodýtek, Kučera-Tykal Fiala

Branky : Kaluba 2

Diváků: 50. ŽK 4:2.

 

 

Tabulka – 1. B  TŘÍDA      po  15 .kole

===================================================================

 

    1.  Nepomuk           15   10   2   3   34: 17    32  ( 11)

    2.  Hradešice         15    8   4   3   27: 10    28  (  4)

    3.  Strážov           15    8   3   4   31: 14    27  (  6)

    4.  Slovan Plzeň      15    7   2   6   28: 23    23  (  2)

    5.  Mochtín           15    6   5   4   27: 22    23  ( -1)

    6.  Hrádek            15    7   2   6   23: 20    23  (  2)

    7.  Švihov            15    7   2   6   33: 35    23  ( -1)

    8.  Losiná            15    6   4   5   29: 25    22  ( -2)

    9.  Žichovice         15    6   3   6   25: 24    21  (  0)

   10.  Chlumčany B       15    4   5   6   19: 31    17  ( -7)

   11.  Dlouhá Ves        15    4   4   7   23: 27    16  ( -8)

   12.  Plzeň - Letná     15    4   2   9   16: 32    14  (-10)

   13.  Sušice   B        15    4   1  10   18: 36    13  ( -8)

   14.  Měčín             15    3   3   9   22: 39    12  ( -9)

 

 

   Losiná            - Strážov                0 :  0  (  0 :   0)   

   Nepomuk           - Žichovice              4 :  0  (  3 :   0)   

   Dlouhá Ves        - Švihov                 4 :  2  (  0 :   2)   

   Mochtín           - Sušice   B             4 :  0  (  3 :   0)   

   Chlumčany B       - Slovan Plzeň           1 :  3  (  0 :   2)   

   Hradešice         - Hrádek                 1 :  1  (  0 :   0)   

   Plzeň - Letná     - Měčín                  2 :  0  (  1 :   0)    

 

===================================================================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku