Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor 17.kolo : 19.-20.3.

 

KRAJSKÝ PŘEBOR

 

Klikni zde:  =  http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A5M&show=Aktual

 

 

 

 

O PRVNÍCH JARNÍCH BODECH ROZHODL HODA

 

Na výborně připraveném hřišti ve Velkých Hydčicích  vybojovali sušičtí fotbalisté první tři mistrovské body. Vítězství je o to cennější, že bylo dosaženo nad týmem, který po výhře v minulém  kole doma nad Jiskrou Domažlice  přijel získat bod . Přestože průběh zápasu výrazněji vyzněl ve prospěch domácích, vyklizením pozic v závěru utkání se nakonec museli o výsledek obávat.

 

Sušice - Chlumčany 1 : 0 (0 : 0)


Do utkání stoupila lépe Sušice . Byla důraznější v souboji o míč, rychlejší , lépe se pohybovala  a od úvodních minut dostala svého soupeře pod tlak. Vyústěním převahy byla 21.minuta ve které Hubáček přistrčil míč do uličky mezi obránce na Holého, ale úspěšnější byl  brankář Löchs  a ten stačil odvrátil gólovou Sušice  na rohový kop. S končící první půlhodinou hry  se začali stále častěji osmělovat hosté. Tlačili se stále více do útoku a ve  28.minutě mohli domácí inkasovat. Dvakrát za sebou se dostal do gólových šancí Brejcha. Poprvé se ocitl sám před brankářem Kindelmanem , ale dal vedle a vzápětí  jeho další šanci mu dokázal  sušický gólman  zlikvidovat. Domácí kontrovali ve 41.minutě po rohovém kopu, ale hlavička Hody skončila na břevně.

Druhá půle začala náporem domácích. Týmu prospěl příchod Prchlíka ,který na soupeře platil pohybem a ožili i jeho spoluhráči.  Ve  47.minutě skončil velký závar před brankou Chlumčan šťastným chycením míče gólmanem  na brankové čáře. V dalších minutách zahrozili Hrach a po něm Prchlík , ale jejich střely mířily mimo branku. Rozhodující okamžik přišel v 61.minutě, kdy si na centr do pokutového území naběhl Hoda a míč z jeho nohy skončil za zády chlumčanského brankáře. V 65.minutě mohl zvýšit na 2:0  Hubáček, ale jeho individuální průnik skončil  střelou nad.  V 83.minutě to byl opět Hubáček, nastřelil brankáře, od něho se odrazil do břevna a  při cestě zpět do hřiště našel šťastně náruč gólmana hostů. To bylo ze strany domácích vše. Ti v závěrečných minutách nepochopitelně vyklidili prostor pro soupeře. Hosté hráli vabank a byli blízko vyrovnání. Naštěstí vše vyřešila obrana na čele s velmi dobře chytajícím Kindelmanem  a tak se podařilo domácím těsné vítězství uhájit.

Rozhodčí : Červený. Diváků: 85, ŽK 5:2.
Branky: 61. Hoda Roman
Sušice: Kindelman Petr, Kodýdek Pavel(46.Prchlík M.), Hoda Roman., Ritter P., Votava Michal, Holý M.(61. Skála), Hrach František, Šperl V., Sládek Josef, Marek Tomáš, Hubáček Pavel.

Trenér : S. Trnka, asistent –J. Macháček.

Trenér  Stanislav Trnka : „ K utkání jsme nastupovali bez Frančíka a Brance kteří chyběli pro zranění. Chtěli jsme uspět a odpoutat se od  míst která  v tabulce znamenají neklid  a jsou spojovány se záchranou. Úvod zápasu byl podle mých představ, ale bohužel to trvalo pouze dvacet minut. Soupeř byl nebezpečný, horzil a můžeme děkovat brankáři Kindelmanovi, že udržel čisté konto. Do druhé půle prospělo vystřídání Prchlíka a další změny včetně přechodu Hubáčka do útoku mužstvu pomohly. Škoda, že příležitosti které jsme měly nebyly využity., neboť v závěru naše snaha uspět se málem rozplynula. Spokojen jsem byl s nasazením. Bylo to vítězství vydřené . Myslím si, že jsme k němu měli blíž a že bylo vydřené, ale spravedlivé.“

 

Staňkov  - Horažďovice   2 :  0  

 

Podrobnosti nedošly.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku