Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída -skupina B 13.kolo : 13. – 14.11.2004

1.  B   T Ř Í D A  - skupina B

 

MĚČÍN SE ODLEPIL ODE DNA TABULKY

 

        Také 1. B třída posledním podzimním kolem zazimovala. Zbývá pouze dohrát utkání Sušice B – Hradešice, které bylo pro nezpůsobilý terén odloženo.

Závěrečné letošní kolo přineslo plnou spokojenost jen pro Měčín, který dokázal vyhrát v Hrádku a tímto tříbodovým ziskem se odlepil ode dna tabulky. Strážov bojoval o první místo v Nepomuku kde nakonec nechal body po přísně nařízené penaltě. Divácky zajímavé utkání  se hrálo v Žichovicích kde  mimo šesti branek bylo vidět i tři červené karty. Stejný počet branek viděl i Švihov a i zde se body dělily.

 

 

Nepomuk - Strážov 2 : 1 (0 : 1)

 

Souboj o první místo v tabulce se vyvíjel pro dosud vedoucí Strážov velmi dobře. Oba soupeři  vědomi si důležitosti zápasu se snažili rozhodnout noc nejdříve zápas ve svůj prospěch. Blíže k tomu byli hosté  kteří měli v první půli tři tutovky , dvakrát Tomášem Jandou a jednou Mayerem, ale vždy byl úspěšnější domácí gólman. Po čtvrté již musel kapitulovat,  když tři minuty před poločasovou přestávkou musel po rychlé akci Strážova byl proti Mayerově dorážce zcela bezmocný.  Druhý poločas začali domácí očekávaným náporem a  v 56.minutě bylo vyrovnáno. V dalším průběhu  se střídaly akce na obou stranách. Po jedné z domácích vyrazil míč brankář Javorský a když tento chtěl dostat pod svojí kontrolu došlo ke střetu s hráčem domácích kterou rozhodčí Kohout označil za penaltový. Míč si postavil na značku pokutového kopu zkušený Herout a vymetl v horním robu pavučinky Javorského svatyně. Snaha hostů o vyrovnání již nevyšla, když domácí kteří dohrávali od  84.minuty  bez vyloučeného stopera po 2 ČK, ale svoje těsné vítězství uhájili.

Rozhodčí: Kohout.
Branka za hosty :  Mayer

Sestava Strážopva :Javorský – Soušek, Presl P., Pavlíček, Michel – Vacík, Janka, T.Janda – Š.Presl, Smolík, Mayer.

 

Po utkání   neskrýval svoje zklamání hrající trenér hostů Petr Presl :

„ˇMyslím si, že jsme tu herně nezklamali . Vzhledem k průběhu hry by výsledku více slušela remíza, ale fotbal se hraje na branky a o tu byl náš soupeř úspěšnější.  Je jen  k naší škodě , že jsme vytvořené brankové příležitosti nedokázali proměnit . Na druhé straně  jsme se dopustili několika zbytečných chyb v obraně které Nepomuk  dokázal trestat. Je nutno přiznat, že domácí  byli dobrým  soupeřem kterému prospívají herní kvality Maška a hlavně Herouta a mají také vhodné brejkové hráče které budou dělat dalším soupeřům velké problémy. I přesto chci poděkovat  svým spoluhráčům za předvedený výkon i za celkové jejich účinkování v průběhu podzimní části. Po sestupu to pro nás nebylo jednoduché, některé zápasy jsme neodehráli dobře(Sušice B, Žichovice, Hradešice), ale celkově jsem s druhým místem v tabulce osobně spokojen. Šance útočit z této pozice na první příčku vybízí ke kvalitní přípravě“.   

 

 

Švihov - Chlumčany B 3 : 3 ( 2 : 2)

 

Jan Staněk

 

Již ve druhé minutě  optimismus domácích ještě více naladil Kudjak který střelou v hranice pokutového území otevřel skóre. O dvě minuty na to mohlo  již mohlo být z kopačky tohoto hráče  2:0, ale v cestě míči do branky Chlumčan stálo břevno. Střelecká aktivita Kudjaka neopustila a ve 30.minutě po centru Zadražila zvýšil  na 2:0. Tento slibný náskok se ještě do konce první půle rozplynul, když kapitán hostů Duda dvěma góly ve 37. minutě střelou z velkého vápna a ve a 34.minutě přímého kopu  vyrovnal.

Švihov do druhé půle nastoupil s cílem rozhodnout vítězství ve svůj prospěch. Ve 47.minutě

Nastřelil tyč. Domácí se dočkali až v 7.minutě kdy střelu Zadražila doráží do chlumčanské svatyně Brož. Poslední slovo ale měl opět Duda, který z pokutového kopu dal svůj hattrick kterým zajistil pro hory nečekaný jednobodový zisk.

Rozhodčí: Lang.  Diváků: 40. ŽK 1:1.
Branky: 2. Kudják Miloslav, 30. Kudják Miloslav, 74. Brož - 37. Duda, 43. Duda, 75. Duda

Sestava  FC Švihov : Valeš-Zadražil,Kudják,Vrba,Jílek,Oulík, Bešta,Brož,Havlíček,Homr,Duchek V.(55.Pflug)

 

 

Hrádek - Měčín 3 : 4 (1 : 1)

Domácí vedli v 57.minutě brankou Jiřiny  již 3:1. Hostům se podařilo proti Svatoboru otočit výsledek . Na podzim střeleckou formu marně hledal Frič, ale tentokráte si vše vynahradil a svým druhým gólem v tomto derby čtyři minuty před koncem rozhodl o třech bodech ve prospěch Měčína. Domácí kteří dohrávali bez vyloučených  V.Holečka a Adamce o devíti si stěžovali na nepřízeň rozhodčího v tomto duelu.

Rozhodčí: Pangrác Diváků: 50. ŽK 4:2, ČK 2:0 (Holeček V., Adamec)
Branky: 12. Adamec, 53. Kutil, 57. Juřina - 33. Korčík, 60.  a 86. Frič, 71. vlastní .

 

Trenér  Svatoboru Jindřich Zdeněk : „ Prohráli jsme zápas plný zvratů. Propadli jsme v obranné hře , kdy jsme zbytečnými chybami nechali soupeře zlikvidovat náš slibný dvoubrankový náskok. Navíc jsme se nedokázali vypořádat se svérázným způsobem rozhodování rozhodčího Pagráce, To bylo příliš silné kafe a my jsme na to  doplatili i dvojnásobným vyloučením. Proto jsem také rád,  že je již konec… “!

 

 

Losiná - Dlouhá Ves   3 : 1

 

Martin Krůs

 

Do Losiné přijeli hosté v kombinované sestavě , když náhradní brankář P.Beránek musel dokonce zaskočit  v útoku.Hrálo se na náhradním  hřišti jehož úroveň byla zoufalá, nekryté lavičky a nepříznivé počasí ještě více znepříjemňovaly Na povrchu , který nedovoloval kombinační hru se více bojovalo než hrálo To více  vyhovovalo hostům kteří se ve 15minutě ujali vedení Čechem.

Ve druhém poločase si domácí uvědomili , že na tomto terénu nelze kombinovat a začali hosty dostávat pod tlak dlouhými nakopávanými míči. V 75.minutě  se jim  podařilo vyrovnat a vzápětí druhým gólem šli do vedení a to jistili minutu před koncem třetí brankou v Sádlíkově síti.

Domácí zvítězili díky větší touze po vítězství.

Branku za hosty dal  Čech.

Sestava hostů : Sádlík- Šebelík,Novák,Krůs,Blažek - Kolařík,Čavoj,Beránek J.,Hubený - Čech,Beránek P.

 

 

Žichovice  - Mochtín  3 : 3 (2 : 2)

 

Domácí začali náporem a již ve 4.minutě rozjásal domácí příznivce  vedoucím gólem Krejčí . Vzápětí byl za  extempore se střelcem branky kterého  poslal k zemi hostující Mareš vyloučen a hosté šli do deseti. Když v 17.minutě dal mladíček v dresu domácích Brož druhou branku  dal se očekávat snadný průběh na cestě za ziskem tří  bodů. Žichovice nepochopitelně zvolnili a nechali do poločasu dokonce srovnat skóre. Po přestávce sice strhli opět vedení na svojí stranu, ale dvě zbytečná vyloučení  Sládka a po něm i Staňka přineslo přesilovku pro hosty . Ti ji dokázali využít a pět minut před koncem  Novákem vyrovnat. Pro diváky jistě zajímavý zápas, ale pro domácí lavičku  spíše duel infarktový tak nakonec neměl vítěze ani poraženého a body se dělily. 

Rozhodčí: Kába. Diváků: 100
Branky: 4. Krejčí Karel, 17. Brož Karel, 57. Sládek Bronislav - 30. vlastní, 38. Hebnar Michael, 85. Novák

Sestava domácích :  Štindl – Krejčí, Turek, Staněk, Roušar, Bernard, Sládek, Chod (Vítek), Frýda, Šimanovský(Kubík), Brož.

 

 

Sušice B - Hradešice

Utkání bylo pro nezpůsobilý terén odloženo.

 

 

 

Klikni zde: =  http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A7M&show=Aktual

 

Tabulka – 1. B  T Ř Í D Y-sk.B     po 13 .kole

===================================================================

    1.  Nepomuk            13   9   1   3   29: 16    28  ( 10)

    2.  Strážov            13   8   1   4   30: 13    25  (  7)

    3.  Hradešice          12   7   2   3   22:  8    23  (  2)

    4.  Losiná             13   6   2   5   28: 24    20  (  2)

    5.  Mochtín            13   5   5   3   22: 19    20  ( -1)

    6.  Švihov             13   6   2   5   28: 30    20  ( -1)

    7.  Slovan Plzeň       13   6   1   6   25: 22    19  (  1)

    8.  Hrádek             13   6   1   6   21: 19    19  (  1)

    9.  Žichovice          13   5   3   5   23: 19    18  (  0)

   10.  Chlumčany B        13   3   5   5   17: 28    14  ( -7)

   11.  Dlouhá Ves         13   3   4   6   18: 23    13  ( -8)

   12.  Sušice   B         12   4   1   7   17: 27    13  ( -2)

   13.  Měčín              13   3   2   8   21: 36    11  (-10)

   14.  Plzeň - Letná      13   3   2   8   14: 31    11  (-10)

 

===================================================================

VÝSLEDKY

    Nepomuk           - Strážov                2 :  1     

    Losiná            - Dlouhá Ves             3 :  1     

   Žichovice         - Mochtín                3 :  3    

Švihov            - Chlumčany B            3 :  3 

   Sušice   B        - Hradešice            odloženo    

    Slovan Plzeň      - Plzeň - Letná          4 :  0     

     Hrádek            - Měčín                  3 :  4      

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku