Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída - skupina B 11.kolo : 16.-17.10.

1.  B   T Ř Í D A  - skupina B

 

 

Z DERBY  PUTOVALY BODY DO HRÁDKU  A STRÁŽOVA

 

V devátém kole krajské 1.B třídy se hrála na třech místech v Pošumaví místní derby. V sobotu si v souboji s oslabeným domácím Švihovem připsali do tabulky tři body fotbalisté Svatoboru Hrádek. V neděli pak putovaly body z derby v Mochtíně do Strážova a jediné tři body zůstaly v Žichovicích kde domácí porazili Měčín který dohrával bez třech vyloučených hráčů !  Hradešice srdnatě bojovaly na hřišti lídra tabulky v eěpomuku a  chybělo jim pouze pět minut k tomu, aby si přivezly cenný bod. Radost jim ale pokazil zkušený Herout a Nepomuk si tak upevnil první místo v tabulce.

 

Mochtín – Strážov   1 : 3 (0 : 1)

 

Karel Šot

 

Kdo umí dávat góly ten vyhrává. To se potvrdili v derby utkání v Mochtíně  hosté ze Strážova. Hostům stačili čtyři střely k tomu aby brankáře Rajtmajera překonaly třikrát  a to jim bohatě stačilo na plný bodový zisk. Domácí Mochtín přehrával svého soupeře výrazným způsobem, ale jeho koncovka byla přímo žalostná. Strážov dal vedoucí branku již v šesté minutě po samostatné akci Janky. Pak se zatáhl do obrany a vyrážel jen k ojedinělým brejkům. Jeden z nich zakončil v 56.minutě mazácky obstřelením domácího gólmana Mayer. O šest minut později přidal po rychlé akci Janky třetí gól hostů Smolík. Velký závěrečný tlak domácích hráčů přinesl jen čestný úspěch . Zaznamenal ho v 67.minutě Troch, který překonal střelou z 25 metrů brankáře hostů Vacka. Ten ale další střely za svá záda nepustil a patřil k velkým oporám hostů.

Rozhodčí : Žežula, ŽK  4:4, Diváků : 110.

Branky : 6.Janka, 56.Mayer B., 63.Smolík R. 

 

Dlouhá Ves – Chlumčany B   4 : 1 (2 : 1)

 

Klidný průběh tohoto zápasu se  nečekaně vyvíjel pro hosty. Domácí šli do něho v roli favorita ale museli dohánět jednobrankový náskok  . V závěru první půle se jim to podařilo a do přestávky ještě stačili výsledek otočit ve svůj prospěch. Ve druhém poločase  přidal v 63.minutě pojistku třetím gólem Kolařík a dorostenec Tomanec v poslední minutě dal čtvrtý úspěch  domácích.

Rozhodčí : Hais. Diváků : 50, ŽK 3:1.

Branky :40. Čavoj F., 43.Hubený J., 63.Kolařík, 90.Tomanec L. – Fořt T.

 

Švihov  - Hrádek   1 : 4  (0 : 2)

 

Jan Staněk

 

Značně oslabený domácí tým  poprvé inkasoval v 9.minutě kdy po trestném kopu  skóroval Javorský. Ve 37.minutě zvýšil Kutil střelou z hranice pokutového území na 02.  Zlomovým okamžikem tohoto derby byla 70.minuta ve které Bešta neproměnil nařízený pokutový kop. .V 80.minutě je osud Švihova dokoná když Adamec zvyšuje vedení Svatoboru na 0:3. O pět minut později R.Holeček z rychlého protiútoku  přidal čtvrtý úspěch hostů R.Holeček a o další dvě minuty po té Osvald snižuje dorážkou 1:4.

Rozhodčí : Krutina. Diváků : 30, ŽK 2:2.

Branky : 87. Osvald – 9.Javorský, 37.Kutil, 80.Adamec, 85.Holeček R.

Sestavy :

Švihov - Valeš-Zadražil,Čížek,Pflug, Jílek,Špatenka(70.Osvald),Oulík,Bešta,Brož,Homr, Duchek (61.Vrba).
Hrádek:Hanzl-Pánek,Hanč,Gajdečka,Holeček R., Jiřina,Javorský(81.Kul),Šebesta(71.Prexl),Kutil,
Adamec,Holeček V.

 

Nepomuk  -  Hradešice  1 : 0 (0 : 0)

 

František Melka

 

Domácí se do svého soupeře od začátku zápasu opřeli a již ve 3.minutě si vybojovali možnost pokutového kopu. Zkušeného M. Herouta ale hostující brankář V. Ryba vychytal. Domácí se ale nenechali zlomit a pokračovali v náporu. To jim ovšem ulehčovali hostující hráči, kteří přistoupili k zápasu velmi vlažně, špatně obsazovali protihráče a ti se tak lehce dostávali do přečíslení. Hosté zahrozili dvakrát z rychlého protiútoku a domácí se s přibývajícím časem dostávali do náznaků šancí pouze ze standardních situací. Ty však hosté odvraceli s přehledem, a tak se odcházelo do šaten s nerozhodným výsledkem.

Druhý poločas už byl vyrovnanější, domácí byli stále fotbalovější, ale hosté hrozili z rychlých protiútoků a nebezpeční byli také při standardních situacích, kdy se naopak dvakrát vyznamenal domácí brankář. Rozhodnutí padlo v 65.minutě, kdy se nenápadná přihrávka dostala až k domácímu Heroutovi a ten již dokázal dobře chytajícího brankáře hostů prostřelit. Hosté se pak snažili aspoň srovnat stav zápasu, ovšem zkušený domácí tým si již zasloužené vítězství nenechal vzít.

Rozhodčí :  Šebesta

Branka : Herout 65.min

Sestava hostů – V. Ryba, P. Lávička, M. Hlaváč, T. Vlk, L. Vaněček, V. Hlaváč, J. Kopal / 55.min  M. Florián/, F.Šašek, M. Heimlich,  K. Pivnička, L. Junek   /70.min P. Kodýdek/

Trenér  František Melka :

Dnes nás porazila fotbalová kvalita, na kterou jsme nedokázali najít zbraň. První poločas byl z naší strany od některých kluků velmi vlažný a s takovým soupeřem jako je Nepomuk se to musí vymstít. Branku jsme dostali paradoxně ve chvíli, kdy jsme s domácími konečně srovnali krok. Vítězství domácích je ale zasloužené a já jim k němu musím poblahopřát.

 

 

TJ Sušice B -  Slovan Spoje Plzeň  1 : 3 (1 : 2)

 

Vratislav Krulich

 

Domácí kteří před týdnem dokázali přivést tři body ze Strážova tentokráte zklamali a před vlastními příznivci podali slabý výkon. V 9.minutě se ujali vedení když po  centru Kodýtka pěknou branku hlavou dal Mráz. Domácí byli ještě myšlenkami na oslavách této branky  a po rychlém protiútoku Slovanu se dostal k míči nekrytý Toman a bylo vyrovnáno. Ve 14.minutě přišel další rychlý brejk plzeňských fotbalistů , zakončený únikem Tupce který sám před brankářem Míčkou věděl co s míčem  a hosté šli do vedení. Také v další části první půle byli hosté nebezpečnější a  tak měl možnost ukázat svoje umění brankář Míček který  zlikvidoval dvě vyložené brankové příležitosti Plzeňanů.  Hned v úvodu II.půle se nabídla domácím možnost vyrovnat. Ve 46.minutě nařídil rozhodčí Holeček proti hostům pokutový kop.  Brankář hostů Kračmer nejprve střelu Kodýtka vyrazil před dobíhajícího Skálu, ale také jeho strážce svatyně Slovanu vychytal . V době největšího tlaku domácí rezervy zahrozili hosté opět brejkem a z něho se podařilo Tomanem definitivně zápas rozhodnout.

Sestava TJ Sušice B : Míček – Blažek, Kodýdek, Holý, T.Marek (31.Skála), Joza, Ruda, Dolejší, Mráz, Rada, Sachr.

Rozhodčí : Holeček . Diváků : 80. ŽK 2:2.

Branky : 9. Mráz, - 10. a 81. Toman, 14. Tupec.

 

 

 

 

Žichovice – Měčín    3:0 ( 0:0)

       V 1. poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí hráli nepřesně, nedařila se jim kombinace. Přesto si vytvořili 2 brankové příležitosti, když nejprve Frýda dorážkou trefil brankáře hostí a Bernard z malého vápna netrefil odkrytou branku. Hosté nastřelili po závaru před brankou domcích břevno Kroupou. Největší šanci hosté měli ve 42´minutě, když nařízenou penaltu za faul zneškodnil domácí brankář Štingl. Po změně stran se obraz hry změnil a domácí začali velkým náporem. Zpřesnili hru a začali padat branky. Ve 46.´minutě po centru Šimanovského se hlavou trefil David Roušar a o pět minut později z hranice šestnáctky se nádhernou střelou prosadil Jirka Vítek. V 63´minutě definitivně rozhodl utkání po krásné kombinaci do prázdné branky Robert Šimanovský. Hosté závěr nezvládli, svojí nedisciplinovaností se zbytečně oslabili o 3 hráče a zápas dohrávali v osmi. 

Branky : Roušar, Vítek, Šimanovský
Rozhodčí : Pangrác. Diváků : 100, ŽK  6:4, ČK 0:3

 

Klikni zde: =  http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A7M&show=Aktual

 

Tabulka – 1. B  T Ř Í D Y-sk.B     po  9 .kole

===================================================================

 

    1.  Nepomuk             9   7   0   2   21:  8    21  (  9)

    2.  Žichovice           9   5   2   2   16:  9    17  (  5)

    3.  Strážov             9   5   1   3   19: 11    16  (  4)

    4.  Losiná              9   5   1   3   23: 16    16  (  4)

    5.  Hrádek              9   5   1   3   11: 11    16  (  4)

    6.  Hradešice           9   4   2   3   13:  6    14  ( -1)

    7.  Slovan Plzeň        9   4   1   4   17: 12    13  (  1)

    8.  Mochtín             9   3   4   2   13: 11    13  ( -2)

    9.  Švihov              9   4   1   4   16: 21    13  ( -2)

   10.  Dlouhá Ves          9   3   3   3   15: 15    12  ( -3)

   11.  Sušice   B          9   3   1   5   14: 16    10  ( -2)

   12.  Chlumčany B         9   1   3   5    7: 21     6  ( -9)

   13.  Měčín               9   1   2   6   12: 26     5  (-10)

   14.  Plzeň - Letná       9   1   2   6    6: 20     5  (-10)

===================================================================

VÝSLEDKY

 

   Mochtín           - Strážov        1 :  3  (  0 :   1)  

   Dlouhá Ves        - Chlumčany B    4 :  1  (  2 :   1)  

   Nepomuk           - Hradešice      1 :  0  (  0 :   0)  

   Losiná            - Plzeň - Letná  6 :  2  (  1 :   2)  

   Žichovice         - Měčín          3 :  0  (  0 :   0)  

   Švihov            - Hrádek         1 :  4  (  0 :   2)  

   Sušice   B        - Slovan Plzeň   1 :  3  (  1 :   2)  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku