Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída - skupina B 8.kolo : 9.-10.10.

1.  B   T Ř Í D A  - skupina B

 

STRÁŽOVSKÝM TO ŠLO LÉPE DO VLASTNÍ BRANKY

 

Místo očekávaného zisku tří bodů  se doškali fanoušci Strážova nepříjemné sprchy kterou jim připravili jejich fotbalisté. Po přestávce sice získali během třinácti minut  dvoubrankové vedení, ale za stavu 3:2 v závěru zápasu si dokázali dát dva vlastní góly a darovali tak vítězství šťastnějšímu soupeři ze Sušice.  O vítězství v Chlkumčanech  přišli v závěru zápasu také mochtínští borci , ale to si nenechali vzít v derby Hradešice na domácím kolbišti. To naopak vůbec nesvědčí Měčínu a ani zisk bodu s výbornou losinou jimk odpoutání od   posledního místa v tabulce příliš nepomohl.

 

Spoje Plzeň -  Švihov  1 : 2 (0 : 1)

 

Jan Staněk

 

Vstup do utkání obdobně jako v minulém zápase se jim podařil a již od páté minuty po rohovém kopu který rozehrál Havlíček dává  Kudják hlavou jejich vedoucí branku. Domácím jejich úsilí o vyrovnání vyšlo až po přestávce, když v 53.minutě  po centru hlavou skončil míč v brance Švihova. Hosté se nedali a jejich snaha o to v Plzni bodovat se  vyplnila. V 75. minutě po  faulu na Homra  dává Kudják z trestného kopu svůj druhý gól . Vidina bodů se  mohla zčásti rozplynout v 80 kdy měli domácí výhodu pokutového kopu, ale ten neproměnili . Hosté oslabené  sestavě bez Kindla, Oulíka a Špatenky si nakonec místo zisku bodu odvážejí poprvé v průběhu podzimu ze hřiště soupeře hned body tři. Bylo to ale vítězství perně vydřené a takový úspěch hřeje o to víc.
Sestava: Valeš -Zadražil,Homr,Kudják,Jílek,Vrba, Bešta,Duchek(80.Volf),Brož, Maršílek, (56.Vaněček),  Havlíček

Branky za Švihov  5. a 75.Kudják
Rozhodčí : Jurčík  -  Krutina,Urban
Diváků : 40,  ŽK  2:3.

 

Hradešice    -    Dlouhá Ves    2 :  0  (1:0)

 

František Melka

 

Do okresního derby vstoupili lépe domácí hráči, kteří se již v 5.min ujali vedení, když centrovaný míč usměrnil hlavou K. Pivnička za záda hostujícího brankáře. Během několika minut si vytvořili další dvě vyložené brankové příležitosti, ale ani L. Junek a hned po něm J. Kopal nedokázali v samostatném úniku vyzrát na zkušeného brankáře hostů. Pak se hra vyrovnala a zbytek poločasu proběhl bez větších šancí na obou stranách.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět lépe,K. Pivnička krásně uvolnil L. Junka, ovšem ten na malém vápně před zcela odkrytou brankou netrefil vůbec míč. Od té chvíle byli hosté lepším týmem, ohrožovali branku domácích hlavně při standardních situacích, kdy využívali svých vysokých útočníků při zakončení. Hra byla v té době velmi neurovnaná, plná tvrdých osobních soubojů a úrovní připomínala spíše III. třídu. Rozuzlení přinesla 86.min, kdy dokázal využít svoji rychlost střídající M. Florián, který svůj únik zakončil prostřelením hostujícího brankáře a definitivně zajistil domácím velmi důležité tři body.

Rozhodčí – Niedemayer. ŽK-0:3

Branky :5. K. Pivnička, 86.M. Florián

Sestava domácích:V. Ryba, P. Lávička, M. Hlaváč, T. Vlk, L. Vaněček, J. Kopal/65.min

M. Florián/, Z. Chmelík, M. Heimlich, P. Kodýdek/80.min O. Fořt/ K. Pivnička, L. Junek

 

Trenér  S.Hradešice František Melka

Dnes jsme vstoupili do zápasu velmi dobře a po 15.minutách jsme měli vést o tři branky. Jenže pak na nás asi dolehla tíha neproměněných šancí a to, co jsme předváděli ve druhém poločasu moc fotbal nepřipomínalo. Naštěstí jsme vítězství doslova vydřeli Do příštího týdne se snad dají zdravotně do pořádku naši zranění hráči, abychom mohli do Nepomuku odjet v plné sestavě.

 

 

 

Chlumčany B – Mochtín  2 : 2  0 : 0.

 

Karel Šot

 

Jedinou šanci první půle měl hostujíc Dolejš který však před přestávkou gólmana domácích Kastnera nepřekonal. To se podařilo v 52.minutě Hebnarovi jehož střela ze 14 metrů k tyči si cestu za záda domácího gólmana cestu našla.  Domácí mohli osm minut na to vyrovnat, ale brankář Rajtmajer byl proti a střelu Kulhánka do šibenice bravurně vytáhl na rohový kop, Proti dělovce Dudy z přímého kopu byl ale mochtínský brankář již bez šance. To běžela 70.minuta a domácí hráli  o deseti bez vyloučeného Wolnera. Závěr patřil hostům kteří se deset minut před koncem opět ujali vedení zásluhou P. Švátory, který do sítě domácích tečoval Jarabicovu střelu. Radost Mochtína byla krátká, když domácí o dvě minuty později po ofsajdové pozici vyrovnali střídajícím Sosnoovcem.

 

Strážov  - Sušice B   3 : 4 (1 : 1)

 

Domácí začali ve stylu jak je u nich zvykem a již v 6.minutě po individuální akci Janky šli do vedení. Chyba v obraně  dala šanci ve 32.minutě hostům když polovlastní branka  byla připsána hostujícímu Dolejšímu. Ve 48.  a 57.minutě domácí Smolíkem a Mayerem si zajistili dvoubrankové vedení a zdálo se, že Strážov vykročil na ziskem třech bodů.  V 69.minutě to byl opět Dolejší který snížil na 3:2 a starost o vyrovnání za hosty vzali na svá bedra a v 81.minutě si dali vlastní branku a aby to nebylo málo, svojí štědrost vůči soupeři a pro sebe smůlu  vyčerpali  v 90.minutě kdy další vlastenec rozhodl o tom, že body putují překvapivě do Sušice.

Branky : 6.Janka, 48.Smolík, 57.Mayer, - 32. a 69.Dolejší, 81. a 90. vlastní.

Rozhodčí : Kostelník. ŽK 0:2. Diváků : 130.

 

Měčín – Losiná     2 : 2 (1 : 1)

 

Evžen Veselý

Miroslav Sedlmaier

 

Domácím patřila vždy úvodní čtvrthodina každého poločasu kdy si dokázali vytvořit převahu, ale bez brankového efektu. Po té vždy hosté hru vyrovnali a byli to oni kterým naopak patřily závěry obou  částí poločasů.  Za stavu 0:0 nastřelil domácí Kadlec břevno, ale tři minuty na to  to byli hosté kteří poprvé rozvlnili ke zklamání domácích fanoušků síť, ale na straně Měčína. Ve 37.minutě Tikal vyrovnal a za tohoto nerozhodného stavu odcházeli oba týmy do kabin.  Šest minut po přestávce sice  domácí brankou z penalty kterou proměnil Kodýtek šli do vedení a navíc od této minuty hráli přesilovku, když ze hry musel pro dvě žluté karty Šilhánek.  Této výhody nevyužili a po šesti minutách bylo skóre  zásluhou kanonýra hostů O.Fremera opět srovnané  a na tomto stavu  se již  nezměnilo.

Branky : 37.Tikal, 51. Kodýtek(PK) – 57.O.Fremr, 20, Šilhánek

Rozhodčí : Kříž Petr. Diváků : 70. ŽK 1:2,  ČK 0:1 (51 Tafat po 2 ŽK).  

 

Hrádek – Žichovice   1 : 0 (0 : 0)

 

Očekávané derby přineslo úspěch domácím fotbalistům, ale jejich funkcionáři v přemíře skromnosti se příliš neobtěžovali a nedali o utkání ani tu nejzákladnější informaci.

Podivná skromnost…



 

 

 

Klikni zde: =  http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A7M&show=Aktual

 

Tabulka – 1. B  T Ř Í D Y-sk.B     po  8 .kole

===================================================================

    1.  Nepomuk             8   6   0   2   20:  8    18  (  9)

    2.  Hradešice           8   4   2   2   13:  5    14  ( -1)

    3.  Žichovice           8   4   2   2   13:  9    14  (  5)

    4.  Strážov             8   4   1   3   16: 10    13  (  1)

    5.  Mochtín             8   3   4   1   12:  8    13  (  1)

    6.  Losiná              8   4   1   3   17: 14    13  (  4)

    7.  Švihov              8   4   1   3   15: 17    13  (  1)

    8.  Hrádek              8   4   1   3    7: 10    13  (  1)

    9.  Slovan Plzeň        8   3   1   4   14: 11    10  ( -2)

   10.  Sušice   B          8   3   1   4   13: 13    10  (  1)

   11.  Dlouhá Ves          8   2   3   3   11: 14     9  ( -3)

   12.  Chlumčany B         8   1   3   4    6: 17     6  ( -9)

   13.  Plzeň - Letná       8   1   2   5    4: 14     5  (-10)

    14.  Měčín               8   1   2   5   12: 23     5  (-10) 

   =================================================================== 

VÝSLEDKY

   Strážov           - Sušice   B    3 :  4  (  1 : 1) 

   Slovan Plzeň      - Švihov        1 :  2  (  0 : 1) 

   Hrádek            - Žichovice     1 :  0  (  0 : 0) 

   Měčín             - Losiná        2 :  2  (  1 : 1) 

   Plzeň - Letná     - Nepomuk       2 :  3  (  1 : 2) 

   Hradešice         - Dlouhá Ves    2 :  0  (  1 : 0) 

   Chlumčany B       - Mochtín       2 :  2  (  0 : 0) 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku