Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III.třída - muži 7. kolo : 2.-3.10.

III. TŘÍDA

 

PLÁNICE DOSTALA V NEZNAŠOVECH NÁŘEZ

 

S nepříjemným debaklem se vrátil z Neznašov nováček soutěže Sokol Plánice, kde dostal nářez v podobě deseti branek. Zajímavý duel se hrál v Horách Matky Boží kde nakonec výsledkem dominovali domácí fotbalisté. Na hřišti se neztratil ani mladý rozhodčí Lukáš Lažánek, jehož výkon si obě strany pochvalovaly.  Na čele tabulky zůstává vše při starém, neboť se ještě v soutěži za devět odehraných kol nenašel soupeř, který by dokázal pokořit vedoucí Veřechov. Ten je na čele stále bez porážky a k dobru má i slibný náskok,

 

 

H.M.Boží - Horažďovice B 4 : 1 (2 : 0)

 

Po první neproměněné vyložené šanci domácích na začátku zápasu,převzali iniciativu hosté a domácí nevěděli v první dvacetiminutovce sobotního zápasu kam dřív skočit. Postupně se vymanili z tlaku hostů a začali hrát domácí svoji hru  a z vytvořených šancí se ujala ta ve 31.minutě.  Jaroslav Karásek vyslal tvrdou střelu z malého vápna a míč skončil v síti až odrazem od břevna 1 : 0. V zápětí po rozehrávce hosté ztratili míč a po ideální  přihrávce od R. Bernarda proměnil sólový nájezd D. Valenta  2 : 0. Tyto dva slepené góly pravděpodobně rozhodly zápas, protože domácí získali klid a mohli ještě svůj náskok zvýšit. Ve II. poločase domácí neproměnili opět několik vyložených šancí, když jim radost vždy pokazil výborně chytající brankář hostů. Jemu nezůstal ve stínu ani gólman domácích Horejš který své spoluhráče několikrát podržel. Hosté v 76.minutě inkasovali od D.Valenty třetí branku. Hosté ještě vykřesali jiskřičku naděje v 82. minutě snížením na 3 : 1, ale ráznou odpověď přidal za 3 minuty střídající Jiří Karásek pěknou tečí po rohovém kopu - 4 : 1. V samotném závěru měl možnost ještě domácí možnost zvýšit stoperem  F.Hosnedlem , který po krásném sólu ze středu pole prošel až před samotného brankáře, kde se své šance zalekl a příležitost neproměnil.  Ve slušně hraném zápase se tedy již výsledek neměnil, a tak po vynikajícím výkonu rozhodčího Lažánka z Vrhavče zůstaly všechny body zaslouženě na domácí půdě.

Rozhodčí: Lažánek Lukáš Diváků: 40
Branky: 31. a 76.Valenta Dušan, 32. Karásek Jaroslav,  85. Karásek Jiří - 82. Beneš Jiří

 

 

Neznašovy - Plánice 10 : 0 (5 : 0)

 

Zápas byl jednoznačnou záležitostí domácích fotbalistů. Hosté mohli  dát čestný úspěch v 71.minutě, ale ani pokutový kop nedokázali proměnit.
Rozhodčí: Husník Václav
Branky: 8.,38 Langmajer Vladimír, 15. ,42,82.Voráček Pavel, 30.,90. Duchek Josef, , 52. Mundl Martin,  70. Zajíc Zdeněk,

 

 

Kolinec - Veřechov 4 : 4 (3 : 2)

 

Na domácí jednobrankový náskok z 11.minuty odpověděli hosté během dvou minut když ve 26. a 27.minuty stačili vyrovnat a ještě otočit výsledek ve svůj prospěch. O obdobný kousek se postaral domácí Milfort  s Kohoutem kteří  dvěma góly poslali  svůj tým do kabin s jednobrankovým náskokem. Ten ještě dokázal vylepšil v 51.minutě . Veřechov jako v předcházejících zápasech dokázal vytáhnout svoje největší zbraně bojovnost a střeleckou pohotovost a  stačil opět skóre srovnat. V závěru i přes desetiminutovku hranou v oslabení  udržel  remízu a nadále i  podzimní neporazitelnost .


Rozhodčí: Lažánek K.
Branky: 11. Holeček, 34. Milfort, 38. Kohout, 51. Liška - 26. Otáhal, 27. Šatra, 52. Raška, 65. Otáhal
ČK: Jílek - Janda, Vítovec

 

 

Hrádek B - Janovice B 4 : 2 (1 : 1)


Domácí museli při cestě za ziskem bodů dohánět jednobrankový náskok hostů. Podařilo se to zásluhou Libora Kutila gólem do kabin. Po přestávce otočil výsledek v 56-opět Libor Kutil,. Hosté se ještě jednou vrátili do hry o body když vyrovnali Kocíkem, Po čtyřech minutách šli domácí tentokráte Jiřím Kutilem opět do vedení a definitivně se rozhodlo šest minut před koncem vlastním gólem hostů.

Rozhodčí: Šindelář Diváků: 30. ŽK 3:2.
Branky: 45. Kutil, 56. Kutil, 71. Kutil, 84. vlastní - 26. Kološ, 67. Kocík

Strážov B - Chanovice B 2 : 0 (0 : 0)

Šťastné vítězství domácích a smolný zápas pro hosty, tak by se dalo charakterizovat  zápas dvou rezervních týmů obou klubů. Hosté se představili jako velice kvalitní tým který za bezbrankového stavu   mohl jít dvakrát do vedení, ale v cestě  stálo jednou břevno a pak i tyč domácí svatyně. Domácím se  během třech minut dokázali dvakrát úspěšně střelecky prosadit a pak svůj náskok udržet.  
Rozhodčí: Abraham Diváků: 80
Branky: 70. Kasík, 73. Kubalík

Zavlekov - Týnec A 0 : 2 (0 : 1)
Domácím se střelecky nedaří. Na bezbrankového stavu nedokázali proměnit tři vyložené šance ke skórování . Hosté byli v koncovce úspěšnější a domácí si na první vítězství na svém hřišti v tomto ročníku ještě musí počkat. S přehledem řídil utkání zkušený Jan Veverka.

Rozhodčí: Veverka
Branky: - 20. König, 71. Hrudička

Velhartice - Měcholupy 1 : 1 (1 : 0)

Klára Hrdličková

 

Od začátku utkání se Velhartice pustily do hry s větším nasazením a chutí získat další tři body na své konto. Ve 4.minutě se uvolnil L.Pilík a dostal se až na pokutové území soupeře, kde byl zastaven až faulem. Domácí M.Pruner nařízený pokutový kop proměnil a Velhartice se ujaly vedení. V 16.minutě L.Pilík ukázal nádherný průnik před branku soupeře, kdy obešel postupně pět hráčů Měcholup. Úspěšně zakončit se již však nepodařilo. Ve 28.minutě měli po rohovém kopu šanci hráči Měcholup, ale L.Waldmann střelu vyráží. Ve 33. minutě získal u postranní čáry míč domácí obránce M.Lorenc. Na dvakrát míč přihrál P.Poledníkovi, který sám před měcholupským brankářem střelou míjí branku. Ve 40. minutě se před brankou opět objevil domácí útočník P.Poledník, ale po dlouhém vyčkávání jeho střela krytá měcholupským brankářem míjí tyč branky. Včasná přihrávka, nebo rychlá střela by zřejmě byla v tuto chvíli lepším řešením.

Do druhé poloviny nastoupili domácí hráči s nutností uchránit  dosavadní vedení. Hned ve 49. minutě měl šanci bývalý hráč Měcholup P. Fleisig, ale uklouznul a střela již neměla takovou sílu, aby se dostala až do brány. V 53. minutě si k bráně s míčem nádherně došel velhartický M.Pruner, obešel obránce a z otočky vystřelil, ale bohužel těsně vedle. Mezi domácími diváky to jenom zašumělo. V 78. minutě se dostali do veliké šance hráči Měcholup, kdy po závaru před brankou několikrát obstřelovali svatyni L.Waldmanna, ale ten všechny tyto střely vyráží. Po následném pokutovém kopu, ale hlavou přesně mířená střela měcholupského Paláta končí v brance. I přesto, že se celou dobu hrála hra převážně na půli soupeře, rozešly se týmy smírně 1 : 1.

Sestava domácích:

Waldmann Luděk, Vilikovský Miroslav, Lorenc Martin, Hrdlička Petr, Prosr Pavel, Pavel Ruda ( J. Bejvl ), Fleisig Petr, Pruner Milan, Vinc Jozef ( M. Bejvl ), Poledník Pavel, Pilík Luboš ( J. Starosta )

Rozhodčí: Kurc Diváků: 80. ŽK 1:3.
Branky: 4. Pruner - 78. Palát

NEJLEPŠÍ STŘELCI BRANEK

Raška Pavel          Veřechov             9

Pavlíček Zdeněk      Plánice              7

Voráček Pavel        Neznašovy            7

Jansta Josef         Janovice   B         6

Valenta Dušan        H.M.Boží             6

Kubalík Václav       Strážov B            5

Novák David          Plánice              5

Novák Petr           Měcholupy            5

Šatra Roman          Veřechov             5

Javorský Štěpán      Hrádek  B            4

Kohout František     Kolinec              4

Korbel Josef         Chanovice B          4

Kutil Jiří           Hrádek  B            4

Lávička Miroslav     Horažďovice  B       4

Milfort Jiří         Kolinec              4

Mužík Radek          Týnec A              4

 

 

Tabulka – III.třída  mužů    po  7.(9.) .kole

===================================================================

Klikněte zde=http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A2A&show=Aktual

 

    1.  Veřechov            9   7   2   0   29: 12    23  ( 11)

    2.  Měcholupy           9   5   4   0   20:  7    19  (  7)

    3.  Strážov B           9   6   0   3   18: 17    18  (  3)

    4.  Neznašovy           9   5   1   3   18:  7    16  (  1)

    5.  Hrádek  B           9   4   2   3   23: 18    14  ( -1)

    6.  Týnec A             9   4   1   4   20: 18    13  (  1)

    7.  Velhartice          9   3   4   2   15: 20    13  (  1)

    8.  H.M.Boží            9   3   3   3   13: 14    12  ( -3)

    9.  Plánice             9   3   2   4   19: 27    11  ( -4)

   10.  Horažďovice  B      9   3   1   5   12: 18    10  ( -2)

   11.  Chanovice B         9   3   0   6   12: 19     9  ( -6)

   12.  Kolinec             9   1   4   4   13: 14     7  ( -5)

   13.  Janovice   B        9   2   1   6   16: 23     7  ( -8)

   14.  Zavlekov            9   1   1   7    7: 21     4  ( -8)

 

===================================================================   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku