Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída - skupina B 6.kolo : 25.-26.9.

 

1.  B   T Ř Í D A  - skupina B

 

PRVNÍ MÍSTO ZŮTÁVÁ V POŠUMAVÍ ,

ŽICHOVICE STŘÍDÁ STRÁŽOV

 

      1.B třída , skupina B má největší zastoupení našich zástupců a proto také strhuje největší pozornost. Jak by ne, když se tato soutěž v součastné podobě jakoby rozšířeným okresním přeboru kde je devět  týmů ze čtrnácti z Pošumaví! Také čelo tvoří dvojice našich zástupců když na vedoucím místě vystřídal Strážov Žichovice, ale na toto místo se tlačí další exúčastníci 1.A třídy , když zde mimo Strážova ještě figuruje nebezpečný Nepomuk a lepšící se hlavně v koncovce Mochtín

 

Měčín - Dlouhá Ves   2 : 2 (2 : 2)

Domácím se i přes lepší začátek příliš nedařilo.Do vedení však šli šťastnou brankou v 16.min,kdy střílený centr Němce ze středového kruhu prošel až do sítě překvapeného Beránka.Důrazně hrající hosté získali střed hřiště a kombinační hrou si vytvořili územní převahu.Branky však dávali po hrubých chybách domácích hráčů.Ve 30.minutě závar před domácí brankou ještě obránci vyřešili,následnou chybu v rozehrávce však potrestal přesnou střelou z 20 metrů M.Krůs 1-1.Domácí kupili  jednu nepřesnost na druhou a navíc se ve 35.minutě zranil brankař Šimek a musel odstoupit  s podezřením  na zlomeninu zápěstí.Do konce poločasu ho zastoupil obránce Kroupa  ale hosté využili další chyby v obraně domácích Valvodou 1-2.V poslední minutě však dobře rozehrál roh Němec a Kodýtek dokázal vyrovnat 2-2.
Ve druhém poločase zaskočil v domácí brance nestárnoucí Jiří Břach,který již ukončil kariéru a překvapivě více ze hry měli domácí.Jejich dvě brankové šance však Frič ani Tykal neproměnili a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.

Branky Němec,Kodýtek -  Krůs,Valvoda
Rozhodčí : Krutina. Diváci : 80, ŽK 3:3.
Sestava Měčína : Šimek/od 46.min.Břach/-Vlček,Votípka,Krotký Kroupa- Šlais/Houlík/, Kodýtek, Němec,Korčík-Tykal,Frič.

 

 

 

Plzeň - Letná - Mochtín 0 : 3 (0 : 0)

Mochtín si přivedl zaslouženě z Plzně všechny body. Celý kolektiv který Na Letné nastoupil podal zodpovědný výkon, který se opíral o jistého Rajtmajera v brance. Ten v úvodu zápasu dvakrát vychytal domácího kanonýra Z.Kalubu a také v dalším průběšhu utkání podal mochtínský gólman  bezchybný výkon. Po nerozhodném průběhu první půle otevřel skóre v 53.minutě z přímého kopu Černý, který prostřelil brankáře Friše. O  deset minut později se obětavou rybyčkou vrhl po míči  Pter Švátora a zvýšil na 0:2. Brankový a vítězný účet Mochtína uzavřel v 80.minutě střídající Lukáš König, který po rohovém kopu vyskočil na míč nejvýše ze všech a hlavou poslal po třetí míč do domácí svatyně.
Rozhodčí:Pícl. Diváků: 40. ŽK 2:2.
Branky: - 53. Černý, 63. Švátora, 80. König

 

 

Hrádek - Nepomuk 0 : 5 (0 : 2)

 

Svatobor nastoupil v silně kombinované sestavě bez několika hráčů základní sestavy. Proti velmi dobře hrajícímu soupeři tentokráte neměl žádnou šanci na úspěšný výsledek a utrpěl nečekaně vysoký debakl. 
Rozhodčí: Rubáš Diváků: 80
Branky: - 1. Zajíc, 20. Kovařík, 66. Zajíc, 74. Mašek, 89. Zajíc

 

Strážov - Švihov 2 : 1 (0 : 1)

Daleko lépe se v prvním poločase představili ve Strážýově proti očekávání hosté , kteří se také zaslouženě ujali Havlíčkem v závěru této části hry vedení. V přestávce si domácí borci od svého hrajícího trenéra Petra Presla vyslechli své a bylo to na jejich hře ve druhé části znát. Dali do hry více bojovnosti a  nešetřili se v osobních soubojích . Po rozehraném přímém kopu  prostrčil vtipně Broňa Mayer na  Souška , ten prostřeli gólmana hostů  a bylo vyrovnáno. V další části zápasu přibylo více šancí ke vstřelení vítězné branku a z nich dokázal zužitkovat po ideální přihrávce od Janky střídající Vacík a sám před brankářem bezpečně proměnil. Když další příležitosti domácí nevyužili, nakonec se o výsledek při závěrečné mele před svou svatyní museli o výsledek třást.
Rozhodčí: Duchek. Diváků: 100. ŽK 2:3
Branky: Soušek, Vacík – Havlíček.

 

Trenér Petr Presl byl po první půli z výkonu svých ovčaček velice zklamaný“ : Začali jsem velice špatně a na hru v první půli bych raději zapomenul. Naštěsít nepadla má kritická slova v kabině v přestávce na neúrodnou půdu. Za další čáast zápasu a hlavně bojovnost bych klukům chtěl poděkovat. Velmi dobře zachytal Javorský, podařila se také obě střdídání ale nejlepší z nás na hřišti byl určitě obránce Michel. Myslím si, že v chlapcích kvalita je, ale je třeba jí porbudit, stále jako by v nich pouze na podzim  nejméně vydařený“.

 

Sušice B - Žichovice 4 : 2 (0 : 1)

V Sušici si na místní derby přišlo podívat na 220 diváků kteří viděli rušné utkání  a zasloužené vítězství domácích fotbalistů. Na 1.B třídu se hrál na sušickém hřišti kvalitní fotbal. Hosté  šli od  20.minuty po  vyloučení Sládka do oslabení . Přesto si ve  27.minutě  Šimanovským  zajistili jednobrankový náskok. V 53.minutě se vyfauloval po druhé žluté karte domácí Blažek  a musel rovněž pod sprchy. Ve stejné minutě se domácím podařilo z nařízeného pokutového kopu Kodýdkem vyrovnat .  Mezi 58. a 60 minutou se strhla divoká branková přestřelka ze které vzešla úspěšně Sušice  a zajistila jednogólové  vedení . V 82.minutě   ještě  jistil   vše a svojí druhou brankou v tomto duelu Dolejš.
Rozhodčí: Velíšek Diváků: 220
Branky: 53. Kodýtek, 59. Dolejš, 60. Šlais, 82. Dolejš - 27. Šimanovský, 58. Chod

Hradešice - Chlumčany B 3 : 0 (2 : 0)
Domácí chětli navázat na úspěch z minulého kola kdy na  tomto hřišti dokázali porazit hostující Strážov. Do zápasu vstoupili aktivně a přinutili svého soupeře k defensivě. První velkou  šanci Junek zahodil, když svůj  rychlý únik v souboji s brankářem nezvládl a pálil nad branku. Ve 31.minutě byl úspěšnější jeho spoluhráč Heimlich, který vyslal střelu z přímého kopu z levé strany před branku hostů a jeho střela přes hradbu  hráčů prošla do chlumčanské sítě. Minutu před koncem nasadil k velkému sólu od poloviny hřiště Václav Hlaváč. Postupně obešel čtyři hráče hostů, poradil si v přímém souboji i s brankářem a zvýšil na 2:0. Pojistku zaslouženého vítězství udělal v 58.minutě  střídající Kotiš, který neohroženě si naběhl z levé strany do pokutového území hostů  na střílený centr a zvýšil na konečných 3:0. V závěru tohoto duelu zbytečně hráči Chlumčan zbytečně hru přitvrdili a vysloužili si od rozhodčího zbytečná napomenutí ŽK.

Rozhodčí: Jurčík Diváků: 80
Branky: 31. Heimlich, 44. Hlaváč, 58. Šašek

 

Klikni zde : http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A7M&show=Aktual

 

Tabulka – 1. B  T Ř Í D Y-  sk.B     po  6 .kole

===================================================================

 

    1.  Strážov             6   4   1   1   13:  5    13  (  4)

    2.  Nepomuk             6   4   0   2   12:  5    12  (  6)

    3.  Mochtín             6   3   2   1    9:  5    11  (  2)

    4.  Žichovice           6   3   2   1   11:  8    11  (  5)

    5.  Slovan Plzeň        6   3   1   2   13:  7    10  (  1)

    6.  Hradešice           6   3   1   2   10:  4    10  ( -2)

    7.  Hrádek              6   3   1   2    5:  7    10  (  1)

    8.  Losiná              6   3   0   3   12: 11     9  (  3)

    9.  Sušice   B          6   2   1   3    7:  7     7  ( -2)

   10.  Švihov              6   2   1   3   10: 14     7  ( -2)

   11.  Dlouhá Ves          6   1   3   2    8: 11     6  ( -3)

   12.  Plzeň - Letná       6   1   2   3    1:  8     5  ( -7)

   13.  Měčín               6   1   1   4    9: 16     4  ( -8)

   14.  Chlumčany B         6   0   2   4    3: 15     2  ( -7)

 

Výsledky :

 

Strážov           - Švihov                 2 :  1  (  0 :   1)

Sušice   B        - Žichovice              4 :  2  (  0 :   1)

Slovan Plzeň      - Losiná                 1 :  3  (  1 :   2)

Hrádek            - Nepomuk                0 :  5  (  0 :   2)

Měčín             - Dlouhá Ves             2 :  2  (  2 :   2)

Plzeň - Letná     - Mochtín                0 :  3  (  0 :   0)

     Hradešice         - Chlumčany B            3 :  0  (  2 :   0)      ===============================================================

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku