Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída - skupina B : 4.kolo 11.-12.9.

B   T Ř Í D A  - skupina B

 

 

KOMPLEX LOSINÁ  NA ŠVIHOV OPĚT  ZAPRACOVAL

 

Ani po páté za sebou se nepodařilo Švihovu zvítězit nad  mužstvem které po třech kolech bylo na posledním místě tabulky bez zisku bodů Sokolem Losiná.  Místo očekávaného vítězství po bezbrankovém poločase nedošlo ani na dělbu bodů a tři body si překvapivě odváží hosté. Zklamání ve Švihově nahradila radost v Měčíně.  V předcházejících dvou domácích zápasech nedokázali domácí dát ani branku. Tentokráte tomu bylo jinak a v síti hostů skončilo hned pět gólů! Gól naopak nedaly Hradešice v Plzni na Letné, ale přesto se nevrátili bez bodů a o to jim hlavně šlo . Body se také dělily ve Strážově a to znamená, že souboj dvou z trojice dosud neporažených týmů v soutěži skončil úspěchem hostů, kteří ale hrou za druhý poločas byli k úspěchu blíže než domácí.

 

Měčín-Chlumčany "B"   5 : 2  (2 : 0)
 

Václav Havlík


Do domácí obrany se po výprasku v Hradešicích vrátil uzdravený R.Votípka a jejich hře to prospělo. Už ve 4.minutě se na hranici pokutového území uvolnil Němec a jeho umístěná střela znamenala vedení.Další šance postupně spalovali Frič,Kadlec a znovu Frič.Podruhé se Měčín radoval ve 32. minutě.Po rohovém kopu vrátil odražený míč do sítě nezadržitelně opět Němec.Zbytek poločasu byl plný nepřesností,hosté působili odevzdaným dojmem a na domácí branku vyslali jedinou slabou střelu.
Po změně stran převažovala nepřesnost na obou stranách.Vyjímkou bylo šikovné uvolnění Kadlece a jeho krásná střela z otočky v 64.min. na 3-0 .V 66. minutě ho napodobil únikem k lajně Korčík, jeho zpětnou přihrávku poslal Frič jen do tyče ale odražený míč pohodlně umístil Kodýtek na 4:0.Oba týmy pak vystřídali a hosté korigovali výsledek.V 71.po samostatné akci snížil Mora, další jeho průnik zastavili domácí faulem a Uslíber z PK snížil na 4-2.Závěr však patřil domácím a střídající Tureček po rohovém kopu uzavřel zápas bohatý na branky .
Branky  : Němec 2,Kodýtek Kadlec,Tureček - Mora,Uslíber pk.
Rozhodčí : Hajnar
Diváků : 60
ŽK : 4:1
Sestavy :
Měčín:Šimek-Kroupa,Krotký,Votípka,Vlček-Korčík,Kodýtek,Němec,Kadlec-Frič,Tykal  střídali Šlais,Houlík,Tureček
Chlumčany:Kastner,Benedikt,Kulhánek,Duda,Mora,Uslíber,Elsnic,Majer,Gleissner,Procházka,Školoudík  střídali Říha,Fort.

 

Švihov -  Losiná  2 : 5 (0 : 0)


Jan Staněk

 

Již v úvodu domácí měli notnou dávku smůly. V osmé minutě po individuální akci Havlíčka trefil Bešta   obránce v prázdné brance.  Po té v 15.minutě z centru Havlíčka Vaněček pouze do brankáře.

Po bezbrankové poločase se nechali domácí zaskočit v 53.minutě kdy se hosté se ujímají vedení 0:1 z rychlého  protiútoku úspěšně zakončil Novotný. Snaha o vyrovnání přišla niveč a naopak v 66. minutě Losiná  z rychlého protiútoku přízemní střelou k tyči O. Fremr zvýšil na 0:2. Švihov se vrátil rychle do zápasu, když o minutu později  po rohu snižuje Brož hlavou na 1:2. V 69.minutě přišla zbytečná chyba domácí obrany a Laštovka dává třetí branku soupeře. Obrana domácích opět chybuje a další hřebíček do domácí rakve přidal  hned vzápětí v 70.minutě znovu O.Fremr.
Smutný osud Švihova naplnil v 85.minutě  z trestného kopu střelou do šibenice Veleman kterou zvyšuje na 1:5. Branka domácího Havlíčka v 90.minutě je jen slabou náplastí na nečekaný neúspěch.

Branky :  67.Brož,90.Havlíček -  53.Novotný,66.Fremr O.,69.Laštovka,70.Fremr O.,
85.Veleman
Rozhodčí : Duchek  .Diváků : 80
ŽK : 1:0
Sestava Švihova :  Valeš - Zadražil,Kudják,Homr,Jílek, Čížek R.,Bešta,Brož,Havlíček,Vaněček,       Kindl.

 

Slovan Spoje Plzeň – Dlouhá Ves  4 : 1 (2 : 0)

Podrobnosti nedošly.


Svatobor Hrádek –Sokol Mochtín  0 : 1 (0 : 0)

 

Utkání byl od úvodního hvizdu rozhodčího k vidění  dobrý , bojovný fotbal který předváděla obě mužstva. V prvním poločase měli převahu důraznější hosté z Mochtína. Ve druhém poločase  se hra vyrovnala , domácí útočili, ale Mochtín po obráceném autu a následném rohu  a chybě domácího brankáře šli hosté do vedení brankou Jiřího Podraského.  Svatobor zvýšil tlak, postupně se dostávali do  velkých šancí, ale vstřelenou brankou se  jim nepodařilo skóre srovnat. Utkání bylo poměrně tvrdě hrané, což rozhodčí často nepochopitelně toleroval.

Sestava Svatoboru : Hanzl – Gabriel, Jiřina, Hanč, Pánek,  Holeček V., Holeček L., Kutil L., Gajdečka, Adamec, Moureček(střídal Průša).

Branky : 50. Podraský. Diváků : 140. ŽK 4:4.

Rozhodčí : Štěpán.

 

Trenér Svatoboru Jindřich Zdeněk :Proti Mochtínu jsme nedokázali zopakovat předcházející výkony. Chyběl nám pohyb a  postrádal jsem v naší hře větší nasazení. Na druhé straně  při nastřelení břevna Mourečkem a neproměněné hlavičce Adamce nám chyběla i notná dávka štěstí .“

 

 

Plzeň Letná    -    Hradešice    0 :  0    (0 : 0)

 

František Melka

 

Domácí nevstoupili do zápasu příliš aktivně, a tak po několika minutách převzali taktovku hry hosté. Ti však měli na poměrně malém hřišti problémy s překonáním pozorné obrany domácích. Možnost se nabízela při sérii  rohových kopů, dokázali si vytvořiti tlak, ale když se už dostali do šance, všechny jim dokázal zlikvidovat výborný brankář domácích. Ten se vyznamenal hlavně při střele V. Hlaváče a při dalších centrech do velkého vápna, které dokázal svými výbornými výběhy celé pokrýt.

Hra  po přestávce odpovídala  průběhu prvnímu poločasu.  Hosté se tlačili do útoku a domácí spoléhali na nějaký úspěšně zakončený brejk, ale s nimi si  obrana hostů dokázala poradit. Na druhé straně kryl opět výborně nebezpečnou střelu V. Kotiše domácí brankář a když už byl konečně překonán, snesl se chytrý lob V. Hlaváče jen těsně  nad  leteňskou svatyni . Možnost skórovat se nabízela  P. Lávičkovi, opakovaně V. Kotišovi  a  svůj cíl nenašla ani křižná střela T. Vlka . Ke konci zápasu ještě zahrozili domácí zahráním dvou rohů, ovšem to už bylo v  tomto utkání od obou aktérů vše.

Rozhodčí:  Valtr

Sestava Hradešic :  V. Ryba, M. Hlaváč, T. Vlk, L. Vaněček, J. Kopal/60.min V. Kotiš/,  F. Šašek,  M. Heimlich, V. Hlaváč, M. Florián/70.min P. Kodýdek/,  K. Pivnička, P. Lávička

 

Trenér Melka : Dnes jsem na rozpacích, jestli je získaný bod úspěch nebo ztráta. Dostali jsme domácí pod tlak, jenže překonat jejich výborného brankáře se nám nepovedlo.Domácí bránili velmi obětavě, a tak se naši útočníci prosazovali jen velmi těžce. Vyzdvihl bych výkon domácího brankáře, který nás dnes doslova vychytal a zaslouží si naše uznání.

 

SK Strážov – TJ Žichovice  2 : 2 (1 : 0)

 

Domácí měli v úvodních minutách blíže ke vstřelení vedoucí branky než nováček ze Žichovic, ale výborné šance Smolíka, Š.Presla zůstaly nevyužity. V 15.minutě chyběl ke skórování agilnímu Mayrovi pouhý krůček , ale s přibývajícím časem hrozili rovněž hosté. Ve 20.minutě  zmařil šanci v poslední chvíli Pavlíček ukopnutím míče tutovku Chodovi. V  dalších minutách přicházelo největší nebezpečí od Šimanovského  a Frýdy. Ve 28.minutě neuspěl před brankou hostů Š.Presl který nedokázal usměrnit do sítě vyražený míč . Ve  35.minutě se  Strážovu  vydařila jedna z mála solidních kombinačních akcí, kdy z pravé strany zatáhl míč Smolík , nezištně  přihrál Mayerovi a ten střelou téměř do středu branky dal vedoucí branku zápasu.  Po přestávce to byli hosté kteří ovládli hru ,  byli v dalším průběhu lepším kolektivem a bylo jen otázkou času kdy  vyrovnají. Podařilo se to v 50.minutě umístěnou střelou z trestného kopu Krejčímu. V 66.minutě si naběhl na ideální přihrávku mezi obránce Frýda a  otočil výsledek na 1:2  ve prospěch hostů. Proti byl Broněk Majer který vytěžil s akce Souška a jeho následného centru k tomu aby vyrovnal.  Závěr přinesl jen vzruch v podobě dvou vyloučení. V 83.minutě odešel předčasně pod sprchy domácí Helm a v 90.minutě také žichovický Chod, oba za dvě žluté karty. Domácí tak zpytovat svědomí  nevyužití šancí  z úvodu zápasu. Hosté zase neproměnění  šancí v druhé části tohoto derby které nakonec skončilo dělbou bodů. Nutno přiznat , že předvedený výkon v průběhu druhé půle posouval hosty k vítězství blíže než domácí tým.

Rozhodčí : Rubáš, DS Anděl.

Branky :  B.Mayer 2 – Krejčí, Frýda.  Diváků : 220.

ŽK  4:3, ČK 1:1(Helm – Chod).

Sestavy:

Strážov :  Javorský – Michel, Presl P., Paleček,  Helm – Smolík, Vítovec Z, Janka,  Soušek -  Presl  Š. B.Majer  .

Žichovice : Němec –Turek, Krejčí, Šiška, Roušar, Bernard, Staněk, Chlad, Brož(46.Vítek), Šimanovský, Frýda(86.Chalupný).

 

Domácí hrací trenér Petr Presl  : Soupeř dokázal svojí kvalitu, o tom není pochyb. Na druhé straně ale nutno dodat, kdybychom dokázali v úvodu zápasu proměnit výborné šance mohli jsme vést o tři branky a bylo to zase o něčem jiném. V první půli  jsem si vedení zasloužili , ve druhé jsme přenechali aktivitu soupeři což vyvrcholilo otočením výsledku v náš neprospěch. Pochvalu zasluhuje Broněk Mayerů který bez tréninku podal dobrý výkon a prosadil se hlavně střelecky.

Podařilo se nám vyrovnat, ale pak přišlo zcela zbytečné vyloučení a to nám vzalo možnost pokusit se o vstřelení vítězné branky.“

 

 

Sušice B – Nepomuk  0 : 1 (0 : 1)

Kdo nestihl zápas včas a přišel o něco později již se branky nedočkal. Ta jediná a pro hosty vítězná padla hned z prvního útoku hostů , kdy Valenta využil zaváhání domácí stopérské dvojice, protáhl se mezi ní  a  úspěšně skóroval. Hosté byli po celý první poločas nebezpečnější, rychlejší, důraznější. Přesto jedinou vyloženou šancí ke skórování měli hosté jen tu proměněnou ve druhé minutě. Méně aktivní  a zakřiknutí domácí si přesto vytvořili tři gólovky dvakrát Dolejším ve 13. a 35. a Rudou ve 44.minutě který pálil těsně nad svatyni hostů. Ve druhém poločase  se Sušice snažila jít do tlaku, ale zkušenější hosté hráli to co potřebovali k uhájení vítězství. Pro domácí obranu byli stále velice nebezpečným celkem  kdy podnikali rychlé brejky a tak domácí rezervu dvakrát skvělými zákroky podržel  gólman Štingl. Když v 70.minutě neskončila v síti Hradešic šance Dolejšího a o čtyři minuty  později nevyužil ani tu největší Skála prohru se domácím oddálit nepodařilo.

Branky : 2.Valenta.Rozhodčí : Blaheta.

ŽK 0:2, Diváků : 120.

Sestava TJ Sušice B : Štincl – Blažek, Pehcek, Vaněk, Pintíř, Šimáček(74Šimeček), Ruda, Dolejší, Skála, Rada, Sachr

 

 

 Výsledky-tabulka

 

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A7M&show=Aktual

 

Tabulka – 1. B  T Ř Í D Y-sk.B     po  4 .kole

===================================================================

 

    1.  Slovan Plzeň        4   3   1   0   10:  1    10  (  4)

    2.  Strážov             4   3   1   0   11:  3    10  (  4)

    3.  Hrádek              4   3   0   1    4:  1     9  (  3)

    4.  Žichovice           4   2   2   0    6:  3     8  (  5)

    5.  Švihov              4   2   1   1    8:  9     7  ( -2)

    6.  Nepomuk             4   2   0   2    4:  3     6  (  3)

    7.  Mochtín             4   1   2   1    3:  4     5  ( -1)

    8.  Hradešice           4   1   1   2    6:  4     4  ( -2)

    9.  Sušice   B          4   1   1   2    3:  3     4  ( -2)

   10.  Dlouhá Ves          4   1   1   2    5:  8     4  ( -2)

   11.  Plzeň - Letná       4   1   1   2    1:  5     4  ( -5)

   12.  Losiná              4   1   0   3    7: 10     3  (  0)

   13.  Měčín               4   1   0   3    6: 11     3  ( -6)

   14.  Chlumčany B         4   0   1   3    3: 12     1  ( -5)

 

Výsledky

 

   Strážov           - Žichovice              2 :  2  (  1 :   0)  

   Švihov            - Losiná                 2 :  5  (  0 :   0)  

   Sušice   B        - Nepomuk                0 :  1  (  0 :   1)  

   Slovan Plzeň      - Dlouhá Ves             4 :  1  (  2 :   0)  

   Hrádek            - Mochtín                0 :  1  (  0 :   0)  

   Měčín             - Chlumčany B            5 :  2  (  2 :   0)  

   Plzeň - Letná     - Hradešice              0 :  0  (  0 :   0)  

 

Příští kolo

 

   Hradešice      - Strážov           NE  19.09.2004 16:00

   Chlumčany B    - Plzeň - Letná     NE  19.09.2004 16:30

   Mochtín        - Měčín             NE  19.09.2004 15:30

   Dlouhá Ves     - Hrádek            SO  18.09.2004 16:30

   Nepomuk        - Slovan Plzeň      NE  19.09.2004 16:30

   Losiná         - Sušice   B        SO  18.09.2004 16:30

   Žichovice      - Švihov            NE  19.09.2004 15:00

   ===================================================================   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku