Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH - 4.(6.) kolo : 11.-12.9.

OKRESNÍ PŘEBOR

 

PŘESTŘELKA V ŽELEZNÉ RUDĚ

 

       Šesté kolo slibovalo zajímavý souboj v železné Rudě kde se v malém derby střetla dvě družstva která se  ještě velkou měrou budou podílet v dalším průběhu tohoto ročníku o boje o nejpřednější umístění v tabulce.  Domácí nastoupili již s uzdraveným Göndörem  který svůj návrat oslavil dvěma důležitými góly. O výsledku nakonec rozhodla branková přestřelka mezi 60. a 70.minutou ve kterých padlo pět branek. Vysokého vítězství dosáhly doma Velké Hydčice nad béčkem Mochtína  a také rezerva Lub si doma bez problémů poradila s týmem který  je zatím na samém dnu tabulky. Svéradice podle očekávání si nenechaly doma ujít možnost získat plný počet bodů a stále jsou v těsném kontaktu za janovickou Duklou. Nečekala se prohra Bezděkova , když jejich výpadek po přestávce měl za následek to, že body si odvezl  snaživý Pačejov.

 

Luby B - Myslív 3 : 0 (2 : 0)

Domácí podali solidní výkon v první půli ve které si z množství šancí vytvořili tříbrankový náskok.  Ve druhé části pak polevili, ale snaživému soupeři chyběl v zakončení důraz a přesnější muška. O tom, že odcházeli ze hřiště s přijatelnou porážkou se zasloužil jejich brankář, který další šance domácích dokázal zlikvidovat.
Rozhodčí: Pressl Diváků: 50
Branky: 18. Šnour, 29. Ceplecha, 90. Hodl

 

Nezamyslice - So Nalž. Hory 2 : 2 (1 : 1)

Dvakrát dotahovali hosté jednobrankový náskok domácích. Poprvé se to podařilo během dvou minut kdy na vedoucí branku M.Kopačky odpověděl pěknou hlavičkou Bouzek. Těsně před odchodem k poločasové přestávce byl hostům vyloučen za druhou žlutou kartu  Podlešák. Druhý poločas zahájili domácí velkým náporem který jim vynesl v 53.minutě Musilem opět vedení. Deset minut před koncem ale přišla chyba jejich brankáře a hosté Štěpánkem skóre i v oslabení  znovu srovnali.
Rozhodčí:
Abraham Diváků: 30
Branky: 27. Kopačka, 53. Musil - 29. Bouzek, 80. Štěpánek

 

Velké Hydčice - Mochtín B 6 : 0 (3 : 0)

Druhé vítězství za sebou na domácí půdě shodou okolností nad oměma nováčky (poprvé to byly Hradešice B), vyneslo hydčidským fotbalistům odlepení ode  vyrovnaného konce  tabulky
Rozhodčí: Kurc Diváků: 50
Branky: V. Kůs 2, Vaněk, Šanta, Tyrpekl, Melíšek

 

Železná Ruda - Dešenice 5 : 3 (1 : 1)

 

Rudolf Pavel

 

Domácí již s uzdraveným Göndörem se od prvních minut pustili s chutí do soupeře.Přesto to byli hosté,kteří v 11.min.J.Poupou trestali tradiční hrubku v domácí obraně (0:1).Naštěstí pro domácí utkání teprve začínalo a byl dostatek času tento nepříznivý stav utkání změnit.Po půlhodině hry se to nakonec podařilo.Ve 31.min.Göndör utekl od půlící čáry a obešel i brankáře hostí (1:1). V další minutě tento hráč znovu utekl,brankáře hostí Kůru nepřekonal.Ve 35.min.znamenitou pětiminutovku domácích zakončil J.Lehečka střelou těsně vedle.

Druhá půle začala v poklidu.Teprve když Bartůněk v 60.min.roztančil domácí obranu a jeho střelu dorazil do domácí branky J.Hvězda ml.,domácí začali brát utkání vážně.Z prvního útoku na centr Tomana z trestného kopu vyskočil nejvýše J.Lehečka a nádherně zavěsil (2:2).V 60.min.se domácí poprvé dostali do vedení,když po ose Hájek - Duda - Göndör posledně jmenovaný vstřelil vedoucí branku.Domácí byli při chuti  a několikrát rychlou kombinací překvapili obranu hostí. V 68.min.právě rychlá rozehrávka trestného kopu stála u zrodu další branky.Göndör neváhal s přihrávkou na  Hájka a ten nedal brankáři hostí nejmenší šanci (4:2). Hosté v těchto chvílích nenacházeli účinnou zbraň proti kombinacím domácích.Důsledkem byla další branka v jejich síti v 75.min.Do otevřené obrany vnikl Loos a jeho nahrávku proměnil s přehledem Duda (5:2).Konec utkání,které bylo kupodivu jednoznačnou záležitostí domácích, pokazilo několik žlutých karet a červená pro kapitána hostí Pytela.Hosté v nastaveném času Smolíkem z PK ještě stačili snížit(5:3)
Rozhodčí:
Haviar Diváků: 120
Branky: 31. Göndör, 62. Lehečka, 65. Göndör, 68. Hájek, 75. Duda - 11. Poupa, 60. Hvězda, 92. Smolík
ČK: 0 - Pytel

 

Janovice - Hradešice B 2 : 0 (1 : 0)

 

Diviš Robert

 

Úvod utkání byl z obou stran opatrný. První šanci domácích v 13.minutě zneškodnil hostující brankář. Ve 23.min.zahrozili hostí, ale z dobré šance trefili břevno domácí brány. Domácí si vytvořili řadu šancí,ale Slivoň,Mareš a Fraus vždy trefili hostujícího brankáře. V 38.min. opět zahrozili hosté,ale domácí brankář byl pozorný a šanci zlikvidoval. Ve 44.min.po pravé straně unikl Keřlík,krásně uvolnil Frouse a ten poslal domácí do vedení. Druhý poločas začali domácí velkým náporem, ale šance Kubového,Keřlíka a Slivoně zůstali nevyužity. Hosté se dostávali jen k ojedinělým akcím,ale o to více byli nebezpečnější. V 60.min. z trestného kopu hosté trefili břevno a další šanci kryl domácí brankář. V 76.min.unikl po pravé straně Slivoň a střelou pod břevno pečetil výhru domácích. Hosté vrhli vše do útoků,ale domácí hrozili z rychlých protiútoků. Další šance domácích kryl hostující brankář, který hosty zachránil od dalších branek.
Rozhodčí:
Lažánek K. Diváků:40.

Branky: 44. Frous, 76. Slivoň

ŽK 4:3

 

Bezděkov - Pačejov 1 : 4 (1 : 0)

Bezděkov překvapivě po herní převaze v první půli přenechal iniciativu  hostům . Ti  po přestávce šli důsledně za svým cílem  bodovat , byli bojovnější a  svého soupeře doslova herně převálcovali.

Rozhodčí: Lecjaks Diváků: 30
Branky:  Bohatý - Korda, Lávička,  Brůha, Hromádka

ŽK 1:2.

 

Svéradice - Vrhaveč 2 : 0 (1 : 0)

 

Václav Dušek

 

Domácí vstoupili do utkání náporem a již v 1. minutě měli možnost skórovat, ale akci nedotáhli zdárně do konce. Hosté vzdorovali až do 12. minuty, kdy se k míči po přihrávce od Makovce dostal Lukáš Soukup a tvrdou ranou k tyči skóroval. Po vstřelené brance zvolnili, přizpůsobili se hře soupeře a ta  upadla do průměru. Další zajímavý moment přišel až pět minut před přestávkou, když po levé straně unikal do vyložené šance opět Soukup a Tomaka faulem zatáhl za záchranou brzdu, za což byl vyloučen. Ve druhém poločase se domácí snažili o vstřelení další branky, až se dočkali v 62. minutě. Krásnou přihrávku Šrámka přiťukl Větrovec Makovcovi a ten mířil přesně do pravého horního rohu. Svéradičští  ještě v závěru mohli z několika šancí přidat třetí branku. Nejblíže k ní měl po hezkém vysunutí od Větrovce Makovec, ale tentokrát mu překáželo břevno. Kvalitní výkon podal zkušený rozhodčí Jan Veverka ze Sušice.
Rozhodčí: Veverka Diváků: 0
Branky: 13. Soukup, 62. Makovec
ČK  0:1(40.Tomaka ).

Sestavy

FK Svéradice: M.Soukup - Kába (53.J.Větrovec) - Šrámek (88.J.Brabec), Marek, Ouda - Vápeník, Vrána, Petrášek, Petřík (78.Z.Prokopec) - S.Makovec, L.Soukup

Sokol Vrhaveč: Pressl - Raitmaier - Tomaka, Hrach, Franěk - Pacner (35.A.Skřivánek), Minařík, Potužník, Malenka - Popelka, Kolář

 

 

 

 Výsledky-tabulka

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A1A&show=Aktual

 

Tabulka - Okresní přebor mužů    po  5 .kole

===================================================================

 

    1.  Janovice            6   5   1   0   19:  7    16  (  4)

    2.  Svéradice           6   5   0   1   12:  7    15  (  6)

    3.  Luby  B             6   3   1   2   11:  8    10  (  1)

    4.  Pačejov             6   3   1   2    8:  5    10  (  1)

    5.  Železná Ruda        6   3   1   2   19: 17    10  ( -2)

    6.  Dešenice            6   3   0   3   16: 13     9  (  3)

    7.  Bezděkov            6   3   0   3   12: 11     9  (  0)

    8.  So Nalž.  Hory      6   1   4   1    7:  8     7  ( -2)

    9.  Velké Hydčice       6   2   0   4   16: 15     6  ( -3)

   10.  Vrhaveč             6   1   3   2    5:  7     6  ( -3)

   11.  Hradešice  B        6   1   2   3    7: 14     5  ( -4)

   12.  Mochtín   B         6   1   2   3    6: 13     5  ( -4)

   13.  Nezamyslice         6   0   4   2    9: 14     4  ( -5)

   14.  Myslív              6   0   3   3    2: 10     3  ( -3)

 

===================================================================   

 

 

III. TŘÍDA

 

V HORAŽĎOVICE NEPROMĚNILY DOMA  DVĚ PENALTY

 

Největším překvapením tohoto  kola byla prohra béčka Horažďovic v domácím prostředí se Zavlekovem. Domácí hráči vyčerpali neuvěřitelnou smůlu a nedařilo se jim skórovat ani ze dvou pokutových kopů. V silně kombinované sestavě kterou tvořilo více než polovina dorostenců neuspěl Strážov  B v Měcholupech. Derby  ve Velharticích přineslo dělbu bodů

 V Janovicích dali domácí definitivní pojistku až v závěru zápasu, kdy v nastaveném čase nedovolili soupeři z Plánice nejen vyrovnat, ale sami přidali ještě dva góly

 

Horažďovice B - Zavlekov 1 : 3 (1 : 1)

 

Michal Forman

 

Překvapivé , ale zasloužené vítězství hostů, se odehrálo v Horažďovicích.. Hosté prakticky vystřelili třikrát na branku domácích, dali tři branky a protože domácí neproměnili ani dva pokutové kopy, zaslouženě putují tři body do Zavlekova. Pro domácí byla tentokrát branka hostů zakletá a i když se hra  odehrávala převáže na polovině hostů ze Zavlekova, přesto se právě hosté radovali třikrát ze vstřelených gólů, když jim k tomu pokaždé pomohla nejistá a chybující obrana domácích. Protože ani domácí útočníci neměli svůj den, vstřelili pouze jediný gól , nedosáhli domácí ani na bod.
Rozhodčí:
Vizingr. Diváků: 50
Branky: 35. Lávička, 35. Lávička -  Makrlík,  Špitalský,  Křesák

 

Měcholupy - Strážov B 5 : 0 (4 : 0)

Souboj o  druhé místo pojali domácí hráči po svém. Do  svého soupeře v prvním půli  se zakousli  a v rozmezí mezi 34. a 41.minutou  kdy přidali k Novákově vedoucí brance z desáté minuty další tři. Tím  prakticky rozhodli o  tom, že srovnají  v tabulce nejen bodový rozdíl , ale lepším skóre půjdou v tabulce ještě před  hosty.
Branky: 10. Novák, 34. Flod(PK), 35. Kanta, 41. Petelík, 85. Votava

ŽK:   1:1

 

Týnec A - Hrádek B 4 : 3 (2 : 1)

Dvě brankové přestřelky se odehráli v průběhu zápasu který skončil hokejovým výsledkem. Poprvé mezi 7. a 8.minutou kdy domácí odpověděli na branku Krejčího  dosaženou hlavičkou vyrovnáním rovněž hlavičkou Knotka.. Druhá branková přestřelka se odehrála po přestávce kdy mezi 48. a 62.minutou padly tři góly. Poslední slovo měl domácí Suchý  kdy dal vítěznou trefu. Domácí v závěru ještě dohrávali o deseti bez vyloučeného Tibora Pytla za 2 ŽK.  
Rozhodčí: Petrželka Diváků: 30
Branky: 8. Knotek, 25. Suchý, 48. Janoušek, 62. Suchý - 7. Krejčí, 56. Hasnedl, 57. Prexl
ŽK:  4:0, ČK: 1:0(T.Pytel ).

 

Chanovice B - H.M.Boží 2 : 1 (1 : 0)

Domácí divizní rezerva získala jednobrankový náskok z penalty která byla nařízena na Kubáně na tradičního „výrobce“ PK  domácích. Hosté v 61. vyrovnali rovněž z penalty. V závěru hájili nerozhodný výsledek o deseti, ale to se jim nakonec nepodailo. Dvě minuty před koncem jejich radost pokazil  Korbel který z přímého kopu prostřelil hradbu těl a míč skončil v jejich síti.

Rozhodčí: Staněk
Branky: 43. Korbel, 88. Korbel - 61. Hoffmann
ŽK:  0:2.  ČK: 81 – Karásek (2 ŽK).

 

Velhartice - Kolinec 1 : 1 (0 : 1)

 

Klára Hrdličková

 

Po deštích, které konečně ovládly Šumavu, se počasí umoudřilo a ve Velharticích přivítali v nakonec slunečném odpoledni hosty z Kolince. Po nepříjemné prohře v minulém kole ve Strážově chtěli velhartičtí na domácí půdě získat konečně tři body. Do hry vstoupily oba týmy s vervou. Po několika šancích Velhartic musel v 7. minutě vyrážet domácí brankář L.Waldmann krásnou dělovku z dálky, kterou na branku vyslal hostující F. Kohout. Další šance hostí následovala ve 12. minutě, ale naštěstí pro domácí střela letěla nad. Šance následovala šanci, ale pro změnu na druhé polovině hřiště, kdy domácí M. Vilikovský proběhl s míčem před celou brankovou čárou hostí, ale zakončit se mu již nepodařilo.Nad hřištěm se prodralo slunce, ale ani to nepomohlo k větším výkonům hráčů. Hra byla vlažná, jako by oba týmy nestály o cenné body.V 18. minutě došlo ke kolizi dvou domácích hráčů, po kterém muselo nakonec přeci jenom přijít střídání domácího útočníka L.Pilíka. Ke konci prvního poločasu se hráči z Kolince přeci jenom vybičovali k tlaku a domácí brankář Waldmann nejdříve musel zlikvidovat nad břevno prudkou střelu z dálky a následně po rohovém kopu dorážku před branou. Domácí se již zřejmě viděli v šatně, čehož ve 44. minutě využil Jan Riepl a po samostatném průniku přes půlku hřiště a obejití domácího brankáře bez zaváhání dává branku, po které se týmy o půli rozcházejí 0 : 1. Do druhé poloviny nastoupili velhartičtí s větším nasazením a hra se přemístila především na polovinu hostí. V 53. minutě namířil na branku krásnou střelu M. Kopačka, ale kolinecký brankář vyráží.V 73. minutě po několika dalších šancích neproměnil domácí M.Vilikovský, kdy stačila špička kopačky, aby míč posunul do branky. O dvě minuty později střílí nad M.Pruner. U domácích opět nestálo štěstí, s čímž se nehodlal smířit kapitán domácích M.Vilikovský  a v 84. minutě sám před brankou Kolince obešel brankáře a bez problémů dává vyrovnávající gól do prázdné branky. Velhartice vyrovnávajícím gólem ožili, jednotlivé šance neměly konec a fotbal začal být i pro diváky přitažlivý. Žádná další šance již ani na jedné straně proměněna nebyla a tak se oba týmy rozešly smírně dělbou bodů

Rozhodčí: Petržilka. Diváků: 110

Branky: 84. Vilikovský - 44. Riepl

Sestava domácích:Waldmann Luděk, Lorenc Martin, Hrdlička Petr, Prosr Pavel, Kopačka Michal, Pruner Milan, Václav Vaněk ( Vinc Jozef, M. Bejvl ), Poledník Pavel, Vilikovský Miroslav, Pilík Luboš

( Pavel Ruda )

 

 

Veřechov - Neznašovy 2 : 0 (0 : 0)

Hosté byli ve Veřechově vedoucímu celku tabulky vyrovnaným soupeřem. Na rozdíl od domácích ale vytvořené šance zůstaly nevyužity a tudíž i body zůstaly na hřišti úspěšného nováčka.
Rozhodčí: Bauer Diváků: 50
Branky: 54. Šatra, 75. Raška P.
ŽK: 0:1.  ČK: 0:1(60.min. Uldrich  K.)

 

Janovice B - Plánice 6 : 3 (3 : 1)

Přestože  výsledek vypadá jednoznačně v Janovicích nebylo rozhodnuto ani do poslední minuty. V nastaveném čase se hostům nepodařilo skóre srovnat a za stavu 4:3 ještě dvě branky v tomto čase inkasovali.

Rozhodčí: Šmrha Diváků: 30
Branky: 6. Hanus, 31. Jansta, 45. Jansta, 82. Petruška, 93. Jansta, 95. Petruška - 3. Pavlíček, 55. Novák, 71. Kohout
ŽK: 3:5. ČK: 0:1(Pavlíček )

 

 

 

 

 Výsledky-tabulka

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A2A&show=Aktual

 

III.třída  po   6 . kole

===================================================================

 

 

    1.  Veřechov            6   6   0   0   17:  4    18  (  9)

    2.  Měcholupy           6   3   3   0   14:  5    12  (  3)

    3.  Strážov B           6   4   0   2   10: 10    12  (  3)

    4.  Hrádek  B           6   3   1   2   16: 11    10  (  1)

    5.  Týnec A             6   3   0   3   15: 12     9  (  0)

    6.  Plánice             6   3   0   3   17: 15     9  (  0)

    7.  Horažďovice  B      6   3   0   3    8:  9     9  (  0)

    8.  Velhartice          6   2   2   2    6: 13     8  ( -1)

    9.  Janovice   B        6   2   1   3   13: 15     7  ( -5)

   10.  Neznašovy           6   2   1   3    4:  6     7  ( -2)

   11.  Chanovice B         6   2   0   4    8: 14     6  ( -6)

   12.  Kolinec             6   1   2   3    6:  6     5  ( -1)

   13.  H.M.Boží            6   1   2   3    5: 10     5  ( -4)

   14.  Zavlekov            6   1   0   5    4: 13     3  ( -3)

 

===================================================================   

 

 

 

IV. TŘÍDA – skupina A

 

DLAŽOV DOSÁHL NA PRVNÍ PODZIMNÍ BODY

 

Po šesti odehraných kolech  poprvé na body dosáhli fotbalisté Dlažova kteří si přivezli vítězství v Měcholup. V Bolešinech se prezentovali kvalitním výkonem kterému chyběly pouze branky hráči Sokola Křenice. Vesměs přineslo toto kolo úspěch hostujícím týmům kteří si přivezly body ze čtyř hřišť.

 

 

Ježovy - Měčín B 2 : 3 (1 : 2)

Vyrovnané utkání ser šťastnou  koncovkou pro  hosty. Ti šli do vedení po chybě zaváhání domácího brankáře který nebyl bez viny ani na tom že prohrával jehotým již 0:2. Na 1:2 snížil střelou pod břevno Baxa. Ve druhé půli již skórovali oba týmy jen jednou , z toho domácí jen z penalty za faul na Kašpara. V cestě vyrovnání jim stál výborný brankář hostů Kodýtek.

Rozhodčí: Husník. Diváků: 30
Branky: 38. Baxa, 68. Pavelec - 18. Šos, 33. Pittr, 67. Čejka

ŽK:  1:3.

 

Bolešiny - Křenice 4 : 2 (1 : 0)

Smolný zápas pro hosty kteří se v Bolešinech představili ve velmi dobrém světle, byli herně lepší, ale v koncovce neškodní. Domácím se tak podařilo získat vydřené a se štěstím vybojované vítězství. 
Rozhodčí: Lažánek Diváků: 60
Branky: 3. Trojan, 50. Mazanec, 79. Hladík, 83. Zahrádka - 46. Duna, 72. Červeňák

ŽK: 1 : 1

 

Švihov B - Spůle 10 : 0 (2 : 0)

O dvouciferné vítězství domácí rezervy se zasloužil nejvíce Kudjak, autor  čtyř branek a hattrickem ozdobený Schejbal.
Rozhodčí: Husník Diváků: 50
Branky: 26. Schejbal, 43. Kudják, 55. Matoušek, 57. Kudják, 70. Kudják, 75. Kudják, 80. Schejbal, 81. Zadražil, 84. Kadlec, 88. Schejbal

 

Měcholupy B - Dlažov 1 : 2 (0 : 1)

Po pěti neúspěšných kolech skončil tento duel úspěšně pro Dlažov který si připsal do tabulky první vítězství v tomto ročníku.
Rozhodčí: Beneš Diváků: 40
Branky: 90. Sova - 40. Frank, 88. Šít

ŽK:  2:1.

 

Týnec B - Vrhaveč B 5 : 6 (1 : 3)

V první půli byli lepší hosté. Ve druhém je domácí  výrazně přehráli a nakonec z toho byly ze strany Vrhavče obavy o výsledek.
Rozhodčí: Černý
Branky: 26. Fišr, 71. Janoušek, 80. Hlaváček, 82. Janoušek, 89. Fišr - 2. vlastní, 15. Lažánek, 15. Hess, 46. Pivoňka, 47. Hebnar, 87. Lažánek

ŽK:  0:1.

 

 

Běšiny - Kvasetice 0 : 1 (0 : 1)

Vyrovnané utkání rozhodla poslední minuta první půle ve které skóroval Josef Hanzlík.

Rozhodčí: Vondráček
Branky: - 45. Hanzlík

 

 

 Výsledky-tabulka

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A3A&show=Aktual

 

IV..třída – skupina A  po   6 . kole

===================================================================

 

 

    1.  Švihov   B          6   6   0   0   34:  4    18  (  6)

    2.  Kvasetice           6   5   0   1   21:  9    15  (  6)

    3.  Bolešiny            5   4   1   0   19:  8    13  (  4)

    4.  Vrhaveč  B          6   4   1   1   20: 19    13  (  4)

    5.  Běšiny              5   2   2   1    9:  7     8  ( -1)

    6.  Měčín  B            6   2   1   3   10: 16     7  (  1)

    7.  Ježovy              5   2   0   3   13: 13     6  ( -3)

    8.  Měcholupy    B      5   2   0   3    8: 10     6  ( -3)

    9.  Spůle               6   2   0   4   12: 22     6  (  0)

   10.  Křenice             6   1   1   4   13: 17     4  ( -5)

   11.  Bezděkov  B         5   1   0   4   11: 15     3  ( -6)

   12.  Týnec B             5   1   0   4   16: 28     3  ( -3)

   13.  Dlažov              6   1   0   5    6: 24     3  ( -3)

 

 

===================================================================   

 

 

 

IV. TŘÍDA – skupina B

 

 

SOUBOJ O ČELO VYZNĚL PRO HARTMANICE

 

V tomto kole se uzavírala první polovina podzimu. Šesté kolo mělo přitažlivý souboj v Kašperských Horách  kde měli domácí šanci v případě výhry předstihnout dosud vedocí Hartmanice. V přímém souboji o čelo tabulky opět potvrdili hosté, že se hned tak nenechají sesadit ze trůnu a získali  již pětibodový náskok.

Žihobce - Svéradice B 4 : 2 (3 : 0)


Rozhodčí: Jedlička Diváků: 40
Branky: 30. Mach, 37. Lemberger, 43. Mach, 80. Drobný - 75. Petrášek, 88. Brabec

Velký Bor - Soběšice 4 : 0 (2 : 0)

Pro domácí vítězství z kategorie povinných , když hosté k utkání nastoupili pouze  s osmi hráči. Velkoborští hráči vědomi si převahy se uspokojili a často se přizpůsobili hře hostů  kteří nakonec odešli ze hřiště s lichotivou prohrou .

Rozhodčí: Petržilka. Diváků: 30
Branky: 6. Palečko, 21. Trubač, 50. Voráč, 56. Palečko

 

TJ Nalž. Hory - Pačejov B 1 : 3 (1 : 1)

K utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí Šperl. Průběh zklamal domácí borce. Ti neudrželi jednobrankové  vedení a další dvě jasné šance když šli sami na  brankáře
Rozhodčí: Laik Diváků: 40
Branky: 20. Kareš - 35. Svatoš, 60. Tomka, 70. Svatoš

 

Malý Bor - Milčice 2 : 2 (1 : 0)

Vyrovnané utkání se spravedlivou dělbou bodů
Rozhodčí:
Holeček Diváků: 40
Branky: 6. Kodýdek, 55. Vodička - 65. Mašíček, 74. Havlík

 

Nezamyslice B - Rabí 6 : 2 (5 : 1)

Rozhodčí: Habada
Branky: 4. Šíp, 23. Zaleš, 29. Vojík, 30. Hanzlík, 74. Šíp, 81. Kubovec, -  10. Duda, 48. Janečka,

 

Kašper. Hory - Hartmanice 1 : 2 (0 : 0)
Rozhodčí:
Hais.
Branky: 60. Vellner - 65. Petlička, 82. Sládek

ČK :  2:0 (45,Gregr, 85. Vellner)

 

 Výsledky-tabulka

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322A3B&show=Aktual

 

IV..třída – skupina B  po   6 . kole

===================================================================

 

    1.  Hartmanice          6   6   0   0   23:  5    18  (  9)

    2.  Kašper. Hory        6   4   1   1   19:  6    13  (  1)

    3.  Žihobce             6   4   0   2   23:  8    12  (  0)

    4.  Žichovice  B        5   3   1   1   15:  9    10  (  4)

    5.  Pačejov   B         5   3   1   1    9:  8    10  (  4)

    6.  Nezamyslice  B      5   3   0   2   17: 14     9  (  3)

    7.  Velký Bor           6   3   0   3   14: 12     9  ( -3)

    8.  Svéradice  B        6   2   0   4   16: 14     6  ( -6)

    9.  Milčice             5   1   3   1    7: 10     6  (  3)

   10.  Malý Bor            5   1   1   3    7: 12     4  ( -2)

   11.  Rabí                5   1   1   3    9: 15     4  ( -5)

   12.  Soběšice            6   1   0   5    7: 24     3  ( -6)

   13.  TJ Nalž. Hory       6   0   0   6    7: 36     0  ( -6)

 

===================================================================

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku